|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
23.11.2006 13:44:32   
Liona
Sonchek, evo še moja dopolnitev.
PDP 22.6.2007user posted image , če bodo po NS kakšne spremembe glede roka, seveda sporočim.

lep dan,  user posted image  za vse zaspanke

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.11.2006 14:11:15   
krtekxx
Heljov, z okna moje pisarne zrem na pobeljen Grintavec...moje srce je tam, telo pa tu.
Sonchek: se bom potrudila razmnožiti 1 kopijo za domače potrebe, se strinjam da je cena uhuhu, sploh če hišo gradiš. Ma tud ko jo dogradiš. Al pa če si podnajemnik.
Klarissa: ne vem, ti se raje ne obremenjuj s tem in zanosi. Če pa boš imela spet SS vztrajaj, da dajo plod na genetsko preiskavo. No, po tretjem SS tudi oni gledajo mal drgač na vse.
lepo se imejte vse ostale s Primorske, Štajerske in še iz kje, jaz odhajam na Gorenjsko. LP

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.11.2006 14:14:53   
sonchek
Popravljeno...

user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)... 27.11. histeroskopija..
.. še čaka na enouser posted image ...

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana,

...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , PDP 22.06.2007user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image ????,  user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 3.user posted image  

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Čaka na  user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   19.12.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG. Ima Klomifen od 5. do 9. dne po 2 tableti. 

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
              user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   ...

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image  ---->user posted image , Bety, , srečka user posted image ...PDP ????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.11.2006 14:17:25   
Klarissa
krtekxx, so mi delali genetiko ploda in naju. pa so rekli, da je pri plodu bilo vse ok- bilo je pa prazno jajce, tak da.
prvič je pa patolog ga samo gledal.
ja saj bova zanosila, samo zdaj ko je čas blizu, da bova počasi začela poskušat, pa me postaja strah. 2xss kaj bo tretjič. je pa logično, da me je strah. sploh ne bom vedela oz. ne bom upala bit vesela. takoj do gin pa do revmatologinje. joj, joj. 

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.11.2006 14:27:39   
Anonimen
Aloha punce!
Evo mene... Po dolgem času. Vidim, da se vam kar dogaja - meni tudi.user posted image

Lana38 - tako žal mi je, da je user posted image  prišla na obisk... Držim pesti za 19. december - da bo user posted image  odšla za polnih 9 mesecev.

Teri - moram ti povedati, da sem tudi jaz bila po ss tako občutljiva, da sva se z mojim pičila za vsako malenkost. Celo če mi je pokazal prst, sem ga nadrla. Sicer se nisem bala tega, da bi me zapustil, ampak mi je šlo na živce, da ni razumel (pa vem, da je), kako hudo mi je. Pa še nekaj je - ženske žalujemo na popolnoma drugačen način kot moški. Potem pa je to to - kao da nas ne razumejo user posted image

Ma, ne bom pisala vsaki posebej... Nimam časa.

V glavnem - 1. decembra imam izpit iz ZUPa in mi je že sedaj vse slabo, ampak trenutno samo gledam knjigo, kdaj pa bom začela študirati pa še ne vem.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaključujemo z enim velikim projektom in moram še dokončati poročilo, ker so ga drugi tako napisali, da mi je bilo kar slabo, ko sem ga videla (prebrala).
Sama sem namreč perfekcionist in si napak ne dovoljujem - zato pa si nakopam na glavo preveč dela.

Pa še novica - odločila sem se, da grem na lasersko odstranjevanje brazgotin na obrazu, saj imam od aken na obrazu brazgotino na brazgotini. Z mojim sva se dogovorila, da user posted image  za 2 meseca odloživa, ker se nama zdi, da je vse skupaj še przgodaj - rane so enostavno še preveč sveže. Pa tudi po abraziji imam tako močneuser posted image , da se to ne da opisati. Trajajo 8 dni in fuuuuullll krvavim. A se je kateri dogajalo podobno?
No, v glavnem - o tem sem se pogovarjala z G. (ne mojim osebnim, ampak z Miglarjem) po telefonu in je rekel, da naj pridem še enkrat na UZ, ker mu je vse skupaj sumljivo.

Sicer pa na veliko kupujem darila za novo leto in božič ter za od Črtomira RD. Ravno včerja je KONČNO po velikih mukah prišel NODI AVTO iz Francije. Z mojim sva mu za RD kupila tapravi avto na pedale in je posnetek Nodijevega avta - na mulc je namreč pravi Nodiman. Stal pa je 79 evrov + poštnina.  In včeraj je moj mož izjavil, da je mati bolj navdušena, kot bo otrok. No, vsaj mi tamali, ko bo odrasel, ne bo mogle očitaiti, da mu nisem kupila avta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi obleka (takšna božična) v kateri se bo slikal z Božičkom (imam veze) je prišla iz USA. Iz teh slik bomo potem naredili voščilnice. Bom dala slikice v album, da boste videle kok fletnega mulca imamo doma.

Ma, sem se preveč razpisala in vas po nepotrebnem utrujam.

V glavnem - vsem pošiljam topel objem. LP

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
24.11.2006 8:41:54   
teri
Dobro jutro zaspanke. Kaj pa je tle tako zatišje.user posted image Sem pogledala kaj sem zamudila včeraj pa vidim da ni nobena pol več nič napisala. Kaj je zdaj to?No dejte se malo odklopit od dela, od lenarjenja,....bilokaj delate!!!user posted image Kako ste kaj? Jaz sem bla včeraj zvečer pridna in sem zlikala kar 4 stroje. user posted image Bravo jaz!!!Po večerji sem vzela 1 tableto Tifola in pol čez kako uro sem mela tako drisko.Še zdaj se mi želodec ni umiril. Upam,da ni kriv Tifol in da je kaka virozica.Ker moj mi je rekel da je pri njih v službi pol bolanih. Doma so z drisko.Sovražim te viroze!Končno je tu petek,še 7 ur pa gremo domov in uživat vikend. Upam,da ne bo deževalo.Ajej že zdej odštevam ure,kje je še 4urauser posted image !

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
24.11.2006 9:01:33   
tinaaja
Ojla Teri,
ce bi bilo slucajno od tifola, zamenjaj proizvajalca. Drugace pa zgelda razsaja driska virus - priporocajo kosmodrisk user posted image user posted image user posted image  
No jaz sem po eni strani super - uredila sem na faxu par zadev, dobila malo zagona, sem od 7 do sedaj iskala literaturo za eno zadevo.. Po drugi strani pa noro zalostna, ker bo treba koncno do veterinarja z naso, smo naroceni v ponedeljek zaradi njenih tezav s hrbtenico.  Strah me je noroooo, sploh se ne zmorem soocit s tem. Sem zdaj odlasala en mesec s klicem na veterino, pa je cer bila spet stala s sepanjem in sem se prisilila danes - no moj me je. Sploh nisem vec sposobna se soocat z osebnimi tezavami, s tem, da bi mi lahko povedali kaj bed. Vem, da ji skodit ne morejo, da lahko samo pomagajo, da ga serjem s tem, ko ne grem cim prej, AMPAK... doker ne ves ne boli, dokler si zastiras ci in noces videt in priznat, je "vse v najlepsem redu".. Ahhh... no, vesela sem, da sem se narocila, zdaj pa do ponedeljka pocakat pol pa gremo tja. Ta moja kuza je tok velik del mene, kot moj prvi otrocek.. sem jo dobila v zelo tezkem obdobju v zivljenju in mi je kot ena bergla ko mi je bed. tok sva dali skupaj skoz, tok mi je spremenila zivljenje, vplivala nanj, ... verjetno tisti, ki imate zivali veste, kaj mislim. moj me na zacetku veze ni razumel, zdaj pa je njegova najvecja lubica user posted image  vem, da je pes zival, da pac enkrat poginejo, ampak si ne predstavljam tega  in ze zdaj jokam, ko samo pomislim na to.. sej vem, life goes on in tudi moje bo takrat slo.. Bom imela svojo punck takrat, da me bo tolazila a ne user posted image  Ampak zadnjic jo je mami odpeljala za par ur in sva bila sama v stanovanju - ufff tok je bilo prazno in cudno brez nje..  dost... mogla sem nekam dat to ven, ker me od vcer zvecer toook mori, sanjala sem o tem, slabo spala, samo hodim k njej jo lubckat, bozat.. uff moram se skulirat.
No drugace pa petek je, hocem delat za faks ta vikend, malo svojo rit premigat. V tok veliko veselje mi je, da mojo puniko cutim vsak dan, ceprav nimam pojma kaksne prevale, slate in obrate za 360°dela notri,ker se vsakic drugje javi user posted image

Raho, vi ste si pa dali dusa z bozicem in prazniki - superca. Jaz se letos tud ful veselim. In cakam 26.1. ko bo za mano vecina izpitov in se zacne dopust pred porodnisko user posted image user posted image
Sibam zdaj mal se za sluzbo delat. Se pol se kaj javim. papa

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
24.11.2006 9:13:15   
teri
Tinaaja:čisto te razumem glede živali.Mi imamo doma user posted image .Mojga sem lani komaj prepričala zanj.Zdej pa ga ima najraje na svetu.Tudi on od kastracije naprej ni več ta pravi.Kot da bi ga kaj bolelo.Kak da pol pa spet mir kak mesec.Ah ne vem. Včeraj je bil spet bogi.Sva ga cartala.Non stop se umiva in mijavka.Tako se ti zasmili,ko bi vsaj znal govorit.K veterinarju se tudi že odpravljamo kar en lep čas.Če ne bo to pon boljši ga peljemo,ker je potrebno!Me je prav strah!!!!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
24.11.2006 9:51:01   
sonchek
Tinaaja...upam,da se bo vse dobro izteklo s tvojo user posted image ...k je res velik cukr....
...predvsem se pa probaj ne obremenjeva (vem, da je težko)...ampak treba je mislit na dobro in ne na slabo...ker mislim, da tudi živali čutijo, sploh tisto slabo....

...jaz sem polno zaposlena v službi...tako da sem se res na hitro oglasila...so vsi neki na bolniški...KATASTROFA...sam da se jaz ničesar ne nalezem....ker pol bi bila še večja katastrofa....

pa lep dan...sonček se že kaže iza gribov...
papapaaaaaaaaa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
24.11.2006 10:41:43   
teri
Evo glihkar me je klical moj in pravi da našuser posted image se sploh ne premika več, da samo mjavka in ne more hodit.Jojuser posted image .Takoj ko pridem iz službe ga peljem k veterinarju.Me je res strah.Žal ga ne morem prej.In moj gre tudi zdaj delat in ne more it kasneje ker jih je pol bolanih-driska in to!Upam,da ni nič tako hudega in tudi da ne plačam uko iz glave,ker so res dragi!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
24.11.2006 11:02:46   
sonchek
Teri...upam, da bo vse uredu s tvojo user posted image ...in da se čim prej pozdravi...

..pa lep dan...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
24.11.2006 11:08:08   
lana38
Dober dan!
Jaz imam pa danes zelo slab dan. Sama sebi sem tečna, vse mi gre na živce. Najraje bi, da me vsi pustijo pri miru. Pa še petek, danes ni petek, ker imamo jutri inventuro in moram v službo.user posted image
Mi sploh ne diši. Nasploh sem čisto za nič. Brez vsake energije in volje.
Upam, da bo bolje naslednje dni.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
24.11.2006 11:15:34   
teri
user posted image Lana ..to je pa ta naša prouser posted image  user posted image !!!!Čez par dni,ko bo proti kuncu boš boljša.Pri meni je isto.Kaj češ boge mi ženske,ko smouser posted image nas dajejo eni hormoni ,ko imamouser posted image pa drugi.Ne vem al smo bol me boge al našiuser posted image ,ki se mi včasih prav smilijo!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.11.2006 11:19:55   
tinaaja
Teri, joj, danes pa je res nek cuden dan za nase zivalce.. Jaz bi sla v momentu domov, da bi bilo kaj narobe z mojo kuzo, pa naj se j... vsi v sluzbi. Sam pri nas je res dost flexibilno glede vsega tega, vazno, da je delo narejeno. Grem hitro malo pobozat kozuharco mojo..

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
24.11.2006 11:32:44   
teri
Tinaaja:veš da če bi lahko bi šla takoj.Da bi bil to kateri grug dan bi tudi lahko,ma danes RES ne morem.Sej sploh ne morem bit 100%v službi,ker me skrbi mojuser posted image ,bogi sam doma z bolečinami.Moj mu je zrihtal,da ma na dosegu takoj za jest pa pit,leži na enem debelem kovtru z dekico,ker na svoj fotelj ne more prilezt...Pol ob 4h pa laufam domov in takoj k zdravniku!Res čudno danes da si ti načela to temo in pol se to zgodi. To se rado nardi v življenju!Sem se odločla da bom bolj optimist glede vsega in zdaj je tu 1.situacija,ko lahko dokažem mojo pozitivnost!user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
24.11.2006 11:40:29   
tinaaja
Teri, valda, da bo- morda bo potrebna kaksna terapija, ampak zrihtai bodo. Saj pri moji je isto.. Sicer me je strah, ker je hrbtenica v igri in ne vem, kaj bi, ce bi morala razmisljat o kaksni operaciji, ampak vsaj povedal bodo, kaj je in kaksne so moznosti. A je sploh mozno kaj narest, al se pac caka, da bo zadeva napredovala.. Drzi se, pa naj ti cas do 4 cim prej mine, potem pa se le javi, kaj bodo rekli.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
24.11.2006 11:54:22   
teri
Eh božce naše živalce.Najbolj se mi smilijo,ker ne znajo povedat kaj jih muči:včeraj sem rekla mojemu,da to nama je predpriprava na user posted image ,ker je isto,če pogledaš:npr.ne znajo govorit ,samo jočejo oz. mijavkajo,ne veš kaj jim je,proti jutru okrog 5-6h nas zbudi da ga spustimo ven-otroka moraš nahranit ko te zbudi sredi noči,glih tako ustaneš,itd..Sva se vsaj malo nasmejala.Tudi s tvojo kužo bo,boš vidla.Če je hrbtenica zna bit potrebna kaka operacija.Lahko pa ti samo dajo za hrustanec oz.za kosti en tak prah,ki ga dodajaš k hrani al pa ene tablete tudi ostajajo.To so dali našemu pesu,ki je za zdaj pri mojih starših doma.Boš vsaj vedla kaj ji je.Jaz bom tudi danes zvedla in tako bo konc mučenja in vprašanj.Se pa bojim,da so oni kaj zašuštrali pri kastraciji,ker prej ni imel problemov.In če so oni krivi ne bojo priznali-pruser posted image ...In jaz bom mogla en kup denarja plačat za njihovo krivdo in bogi mojuser posted image mora trpet ker oni niso opravili prav dela.No bomo vidli.Javim pa vam kako je blo šele v pon. zjutraj,ker doma še nimamo interneta.Ga še vedno čakamo.Še dobro da smo skoraj l.2007!!!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.11.2006 13:19:00   
andreja2000
Pozdravljene

Jaz bi morala že imeti O,pa tudi jajčniki so me do včeraj boleli,kot vedno ob jemanj klomifena,vendar imam občutek,da zaradi stresa sploh ni prišlo do O.Moja BT,pa mi ta mesec,ko sem v stresu kar naprej skače,tako,da s z njo ne morem pomagat.
Z sinom kar naprej hodiva v bolnico k njegovemu očetu in seveda upava na čudež,če prav je trnutno vse črno in je bivši še vedno v kritičnem stanju.Splioh ne najdem poti,ko bi se lahko umirila.Vsakič,ko zazvoni telefon z grozo pomislim,da sporočajo kaj hudega-smrt,če prav več ne vem kaj je v tej stvari bolje.Morda pa se zgdi čutež,saj se vendar dogajajo.Je pa tole zares stresno,ko gledaš očeta svojega otroka vsega negibnega in priklopljenega na prav vse možne aparte ,ki ga vzdržujejo pri življenju.Le kako naj ob vsem tem ne bi bila prizadeta,jaz ki sem kar preveč čustvena,si ne znam pomagat,da ne bi s tem uničevala tudi sebe.Pa vendar moram pri vsem tem ostati močna,saj me najin sin sedaj še posebno potrebuje.user posted image

Punce,vam pa želim lep vikend in tiste z živalcami,da se vam vse dobro konča.Vem,kakšna topla in posebna ves se splete med živaljo in človekom,zato vam želim,da bodo skrbi zaradi vaših ljubljenčkov kmalu mimo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.11.2006 13:30:21   
teri
Andreja dobra si,da ob takih groznih dnevih in trenutkih, si še vedno uspeš merit BT.Res si močna ženska.Mislim,da jaz tega ne bi zmogla.Upam,da boš še dolgo uspela bit taka,ker te sin neizmerno potrebuje!In ja čudeži se res dogajajo.MOgoče se ti zgodi en al drugi,mogoče pa oba.Ta bi bla še najboljša!Res pa da ob takem stanju tvojega bivšega partnerja ne veš kaj je boljše......Če bi se meni to zgodilo in bi izbirala med temi 2 možnosti,ki si jih navedla...jaz bi raje user posted image .V glavnem kot pogledaš grozno.Kaj te lahko vse doleti in kaj je tebe zdaj doletelo,ko to res ne potrebuješ.Umpajmo vsi skupaj na čudeže,mogoče pa bo!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.11.2006 14:12:13   
tinaaja
Andreja, svojemu sinu seveda moras biti in bos v oporo. Ker si mama in ce bi bilo treba porabit zadnji atom moci, bi zanj to naredila. Zato moras najdi ventil za sproscanje zase. Ker ce se ti ne bos umirila, odpocila zadihala, potem bos se ti zbolela. Stres je hud, zato prosim razmisli, kaj potrebujes, sport, knjigo, sprehod, pogovor, jok, kricanje, flaso vina... karkoli, kar ti pomagalo, da se bos lazje soocala in resevala situacijo in vsa custva, trenja, napetosti v zvezi s tem. Moras misliti tudi nase, ker edino tako bos lahko trdna za ostale. In kljub tezki situaciji si vzami cas zase, urco na dan, za kopel, nekaj, da se sprostis in izklopis misli na vse zadeve.
user posted image user posted image user posted image  in kos energije ti posiljam.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.11.2006 14:15:57   
tinaaja
Teri, ves kaj je najbolj zanimivo.. Clovek, ki je soocen s smrtjo, tezko poskodovan, neozdravljivo bolan ... po prvem soku se vecina zacne tako zagrizeno boriti za zivljenje in je v njih ogromno volje in zelje po zivljenju. In zato pride do cudezev user posted image  Tko da je ful tezko rect.. Biti tetraplegik pa je res morda najbolj kruta usoda, ko ti deluje le glava, ampak eden najvecjih znanstvenikov na svetu je tetrapelgik in clovek je genij, zivi, ustvarja.. Vsaka stvar ima dve plati .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.11.2006 14:33:26   
andreja2000
teri,tinaaja,hvala za vajine misli in besede.Res je hudo,pa vendar vem,da noram misliti tudi nase.Tega se dobro zavedam in tudi skušm kaj ukreniti v tej smeri.Berem knjigo,brž,ko najdem trenutek zanjo,samo,da preusmerim vsaj za hip svoje misli.Vem,da sem močna,vendar čutim,da nekje globoko pa vendar rušim sebe in svoje življenje in na nek način moram to popraviti.Trudim se in mora mi uspeti,da bom mislila tudi nase.Res je težko a kot kaže je to tudi del moje usode,ki jo moram sprejeti tako kot je,pri tem pa najti vse svoje moči,ki mi bodo pomagale to prebrodit,tako,da bom sama pri tem ostala močna in zdrava,kajti le tako bom lahko pomagala sinu.
Hvala vama obema,teri in tinaaja, zlati sta.
Ja,okoli BT,sem se pa morala kar prisiliti da jo merim,me pa je povečini na to spomnil moj dragi,ki je ob vsej tej tragediji zelo raumajoč.Večkrat se lahko naslonim na njegovo ramo in se zjočem zaradi bivšega.Zelo cenim,ko mi stoji ob strani in že to je zares zlata vredmo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.11.2006 14:46:13   
lana38
Andreja2000!
Pošiljam ti en user posted image  in upam, da ti bo kaj pomagal v tej tvoji težki situaciji, v kateri si se znašla. Želim, da se tvojemu bivšemu čimprej premakne na bolje.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.11.2006 14:52:22   
sonchek
Andreja2000
...tudi jaz ti ponujam svojo ramo...in prisloni svojo glavo...
...in se izpovej, če misliš da ti bo lažje....

Še en topel user posted image ...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.11.2006 15:53:10   
teri
Teri, ves kaj je najbolj zanimivo.. Clovek, ki je soocen s smrtjo, tezko poskodovan, neozdravljivo bolan ... po prvem soku se vecina zacne tako zagrizeno boriti za zivljenje in je v njih ogromno volje in zelje po zivljenju. In zato pride do cudezev Tko da je ful tezko rect.. Biti tetraplegik pa je res morda najbolj kruta usoda, ko ti deluje le glava, ampak eden najvecjih znanstvenikov na svetu je tetrapelgik in clovek je genij, zivi, ustvarja.. Vsaka stvar ima dve plati .
----Vem Tinaaja ,se strinjam s tabo.Jaz pravim, da v tem trenutku kot sem jaz zdaj,ki mi nič ne fali-bi se lahko temu tako reklo-bi raje vidlauser posted image .Vprašanje kako bi študirala,če bi se mi kaj takega zgodilo!Za tistega gospoda,ki praviš sem že čula.Vsaka mu čast.To so neizmerno močni in pametni ljudje!Res so neverjetni!
No tako pa sem dočakala že skoraj 4h,da lahko peljem mojega user posted image k veterinarju!!!Končno!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?