|
RE: no aprilke 2005, kako? 15.10.2009 12:52:48
|
|
|
|
m_m
|
honey js podpiram izobraževanje. Naša pupa kar vsem govori da js še v šolo hodim, čeprav sem zdaj že 2 tedna brez statusa veš da ti bo šlo, če sem js naredla izpite pa diplomo zraven enga, pa spet izpite, zraven dveh, pa bom tut magistrsko zraven treh vse se da če se hoče. Men je prav pasalo mal it poslušat predavanja, kot pa pripravljat svoja predavanja za druge. trmast moraš bit pa ne popuščat. men je rok poroda velik pomenu, ker sem se učila na turbo, no to te še vse čaka A služba ti plača? To je fajn, js sem še ujela subvencije. Zdaj jim letos menda več ne bo. flise majo pa poceni tudi v Kiku. včasih dobiš brezrokavnik flis z majčko za 5€. naty čuvaj se!!! js sem tut zbolela, pa HB da tamale niso, sem vesela da so v vrtcu, da se ne družimo tak velik, čeprav danes zjutraj je že blo precej smrkanja. jih filam z vitamini. ksenja a vi ste tut zboleli? js sem komaj kaj vidla, tak sem mela solzne oči. na trening nisem tavlke pelala, čeprav je zdrava, js ne morem tam s tamalo okol hodit pa trosit virusov. ja kavbojke so za anejo. tjaši nič novega ne kupujem, razen zdaj sem mogla ene šuhe, pa še to so fantovske barve. gledam da so cote izkoriščene, pa če vsak teden v istem hodi sej ni tak hudo, sam kavbojke ponavadi na razprodajah najdem, letos smo mal zamudli. Mi je pa mal težko dat tuk dnara ko bi dala za sebe za ene kavbojke, sam da jih js nosim oho, dokler se ne zredim ona pa sam eno zimo. No zdaj bojo trije ponosli. to mal spremeni. Pol dam raj 5€ več za kvaliteto, ko pa da vsakmu kupim nove. Sej veš, nismo tak bogati da bi kupoval poceni. Sem gledala ene iz H&M 5€ cenej, pa so mečkljive... ma nej se gre solit, da bom še hlače peglala. ej zadnič sem bla v Velejaparku, si že bla? Če se bomo kdaj dobile, je fajn, majo napihljivo hišo, pa trampolin, pa igralnico s tobogani, risankami, gugalniki. Raj za Anejo. enkrat jo moram pelat, zdaj smo ble s tamalo same da je čas minil.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|