|
RE: no aprilke 2005, kako? 4.5.2009 8:36:10
|
|
|
|
honey
|
Jutro vsem. Sem spet v službi. Prejšnji teden sem si privoščila dopust, je prav pasalo . Saj sem imela pa danes zjutraj zato večje probleme s Timom, ker ni hotel it k babici Pa nimam pojma, kaj ga je pičilo. Ponavadi že v nedeljo zvečer jamra, da kdaj bo spet šel k babi, danes je bil pa ves iz sebe, ko sem rekla, da moram iti v službo in da gre on k babi. Da ne gre, da bo doma z mano, da me bo pogrešal, da moram doma ostat in tako Sploh ne vem, kaj ga je pičilo. Mislim, da prihaja za njim, ker je zdaj mami začela čuvati še mojega nečaka, ko je šla sestra v službo. Čeprav se imata s Timom zelo rada in vse, ampak ni več sam in ga po moje malo daje. No ja, se bo že navadil. Saj mu ne preostane drugega, saj v vrtec tako noče. Bo že moral speljat. No, ko smo že pri tem, da bo moral speljat: v petek se je navadil vozit kolo brez pomožnih kolesc Smo šli na parkirišče za osnovno šolo v Logatcu, kjer ni toliko prometa (sicer z malim kolesom 12-colskim), sem ga prijela za majico in se je mulc peljal. Sicer je nekajkrat padel, ampak po kakšnih dveh poskusih se je že peljal čisto samostojno Sva mu pa kar ščitnike za rolerje nataknila na kolena na komolce, pa ni bilo nobene panike, ko je padel In zdaj je tako ponosen, da se on zna vozit brez pomožnih koleščkov Drugače smo bili pa doma. Imeli smo sicer 3 piknike (najprej v petek pri moževih starših, potem v soboto sva mi2 zakurila za kosilo, včeraj pa spet pri moževih starših, ker je imela stara mama r.d.), drugače je bilo pa bolj tako - lenobno-delovno. Jaz sem malo vrt poštimala (pokosila, rožice uredila ipd.), mož je pa garažo sfiniširal. Je bila bolj kot ropotornica zdaj 2 leti, zdaj pa izgleda kot garaža. Jo je spedenal . No tako, zdaj pa šibam malo pogledat, kaj se je nabralo med dopustom. Aja še to: Tinatona, hvala še enkrat za fešto, za fotke se pa priporočam.
|