|
RE: no aprilke 2005, kako? 15.4.2009 7:45:57
|
|
|
|
honey
|
M_m, ja, tunka se zelo rad. Mulc plava pod vodo brez rokavčkov že več kot 20 m Vmes sicer pride enkrat po zrak, potem pa nazaj pod vodo in gas Ga je ena mamica gledala, kar verjet ni mogla. Zmetal je rokavčke v bazen in nato skočil notri in plaval po rokavčke Drugače je pa karta mislim da 10 € za 2 uri - za Tima nisva nič plačala, pa ne vem, do katerega leta imajo otroci prost vstop. Po moje do 4., ampak sva se naredila neumna in nisva nič rekla za malega . Za 4 ure mislim da je pa 12,50 € - ni velike razlike, ampak mi smo imeli vsi dovolj 2 uri. Bomo šli raje večkrat in bo bolj luštno. Že včeraj je vprašal, kdaj bomo spet šli v Atlantis MajaZ, ja uboga Kaja Ne vem ti nič povedat o škrlatinki, ker pri nas še noric nismo dali skozi - žal. Ampak po moje je treba pri vročini na sploh počivat, ne samo pri škrlatinki. Jaz imam kar srečo, ker naš že takoj, ko ima vročino recimo 37,5 dol pade in je čisto gotov. Samo leži takrat in se carta Je bil pa včeraj zelo navdušen, ko je prišel z vrtca (cibianovih uric) - jim je vzgojiteljica risalni list razdelila na 4 dele in potem jim je narisala v en del železniške tire, v drug kvadrat vodo, v 3. oblak in sonček in v 4. cesto. Potem so morali pa pripadajoča vozila lepit v te kvadratke. In se mu je tako fino zdelo, ker ga je Katarina pohvalila, da se ni nikjer zmotil Mi je to takoj povedal Seveda je bilo pa največ vredno, ker so šli potem ven. Samo škoda, ker jih ima samo še ta mesec in 2x v maju Upam, da se bodo jeseni tudi spomnili, da jih bodo organizirali, ker v vrtec pa pravi, da ne gre. Kakor hoče, bo že.
|