|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
3.6.2009 7:30:07   
ksenjak
Barbara_po moje se ne rabiš veliko sekirat, saj mislim, da je samo faza. Pri Kiari se isto dogaja že ene 10 dni, prej namreč nikoli ni bilo nobenih problemov. Se mi zdi, da se jim začne potem že dopadit, da jih pred vrati tolažiš pa prosiš, da grejo noter. So bila taka obdobja že tudi pri Laneju in kakor je prišlo, je tudi šlo. Ne sekiraj se, jo bo minilo.

lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.6.2009 8:24:31   
Naty*Taja
Madona no, ja bo res tole eno obdobje. Naš se je tudi začel nekaj slimpat vsake toliko, kot dojenček! Pa ne zaradi vrtca, pač pa drugače, ko je kaka prilika. Sem misla že, da ga kaka panika zaradi prihajajočega dojenčka grabi! So pa ful občutljivi tile naši aprilčki. Moreš z njimi včasih prav v rokavicah! Proti tamali robavsi se mi kr smili tavečji. user posted image Ga tak obdela, da se potem bogi komi pobere. Joj so si različni, kak bo kaj tale tatretji? Imam občutek, da ju bo Maruša kr razturala oba. Tegale našgga občutljivaga bikca in pa prihajajočga še bolj občutljivga rakca....user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
4.6.2009 10:28:46   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE

Punce, spet se oglašam z vprašanjem. Nika gre najbrž skozi neko fazo, ker je danes že drugič jokala zjutraj pri odhodu v igralnico - vzgojiteljica jo je morala iz mojega naročja vzet, sploh ni hotela iti. Pravi, da bi bila raje doma. Zdaj pa ne vem, a je faza, al je krivo to, da je Nejc doma, ker ima angino. To, da Nejca zaradi bolezni ni v vrtcu, do sedaj ni bil problem. Ta teden pa jok. V ponedeljek je bilo sicer samo jamranje, včeraj in danes pa jok. Bom še malo vzgojiteljico povprašala, če se kaj takega dogaja v vrtcu, da noče bit tam. Mi je pa prav hudo, ker se tako posloviva. Saj vem, da se potem kmalu potolaži, ampak si ne morem pomagat. 

Hvala, ker sem vam lahko malo pojamrala. user posted image

pri nas je isto že od prejšega tedna. ja, zgleda da bo res faza user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
4.6.2009 12:24:39   
BarbaraE
Hvala vam za odgovore. Vzgojiteljico smo povprašali, pa je rekla, da ni nič takega, kar bi bilo omembe vredno. Jo je pa danes mož peljal in se je spet jokala pa za nogo se ga je držala in ne spustila. user posted image  Je rekel, da je bilo vse OK do igralnice/sobe, potem pa jok, pa da ne gre  v vrtec, pa da bi bila raje doma, pa da tega ne mara pa unga itd. Mi je rekel, da se mu bo najbrž kar modrica poznala, ker ga je tako močno držala za nogo. user posted image  No, mogoče bo drug teden lažje, ker bo šel Nejc spet v vrtec. Razen, če bosta slučajno to začela početi v duetu. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
5.6.2009 8:05:10   
tinatona
Dobro jutro punce!

Evo še mene. BarbaraE po moje je to zato, ker je Nejc doma. Ožbej je danes tudi jokal ko sva ga z Maticem (sosedom, ki ga danes pazim) peljala v vrtec. No še doma je bilo vse ok in celo pot do vrtca se je hecal... Potem ko je bilo treba pa v sobo, pa jok... nič ni pomagalo, tudi to ne, da mu je tovarišica povedala da ima risanke s sabo.

julam kako se kaj imate? Pa najmlajši član? Kako sta ga velika bratca sprejela?

Naty-Taja a potem je Maruša pri vas glavna? To bo pa res zanimivo. Ti si že skoraj pri koncu, mar ne? Sta se z Majo že zmenili?

ksenjak jaz bom naslednji vikend mogoče v Motniku. Boste vi še doma, al ste že na dopustu?

LP Tina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.6.2009 7:22:36   
Naty*Taja
Hoj Tina, ja, je naša tamala kr taglavna. Oz. hoče bit, ne ve pa, da je mami bolj vztrajna, kot ona in da ji pri meni ne bo ratalo! user posted image poba bo pa verjetno imela v malem prstu.Pa atija in dedija tudi!
Maja se pa verjetno sam uči al kaj? Ni nobenga znaka od nje. Zadnjič sem sicer že imela za njo neki zraven pa ni imela časa za kafe... Ne vem, upam,d a se javi.
M&m!!!!!!!!!!Kje si ????????

MONTIGNAC

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
8.6.2009 7:56:51   
ksenjak
Jutro!

tina_naslednji vikend (13.,14.6.) smo sicer še doma (gremo 19.6.) a gremo v Cerklje, saj ima moj fotr rojstni dan.
Mogoče, če bi bili nazaj grede (v soboto popoldan) dovolj zgodnji, bi se lahko na kakšni kavici ustavili.

Lp

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
8.6.2009 8:08:14   
tinatona
Hej punce!

Evo spet mene.

Ksenja jaz zdaj itak ne bom mogla. Zdaj namreč pomagam starejšemu paru in sem ob sobotah tam. Žal. Razen če se popoldan v Cerkljah na kavi dobimo.

Naty saj važno je da si ti še bolj ˝trmasta˝. To pa morajo vedet, da smo mame glavne.

Pri nas bi moral Ožbej v petek k očku, pa je le ta spet poniknil. Zdaj ga pa po moje že cel mesec ni videl. Tko da imamo malo krize glede tega.

Jaz sem si pa včeraj moje nphte skrajšala, tko da imam zdaj čisto kratke.
user posted image

Nič šibam Ožbeja zbudit in v vrtec peljat, potem grem pa v trgovino.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
8.6.2009 9:05:23   
honey
Dobro jutro.

Čveke, kje ste vse? Že po dopustih? Joj, jaz komaj čakam dopust, ampak je še več kot 1 mesec do njega user posted image . Upam vsaj, da se bo vreme do takrat izboljšalo.

Grem pa v četrtek na koncert Zečič-Stavros user posted image . Sem dobila karto od bratranca, ki mi je naročil, da naj mu kupim karto (saj sem jo kupila že za eno kolegico za r.d.), potem pa se je spomnil, da ne bo mogel iti in je rekel, da naj grem jaz user posted image Komaj čakam user posted image . Po moje bo noro.

Smo bili pa v soboto leteči. Sva šla Timu kupit novo kolo. Že kakšna 2 meseca nazaj sva mu kupila rabljeno kolo, pa ga niti ni ne vem kaj porajtal. Potem pa ga je mož začel "servisirat" - strehco je bilo treba pritrdit, bremze naštelat ipd., pa je ugotovil, da ni ne vem kakšno kolo. No, pa sva mu šla raje v soboto kupit novega. In zdaj je ponosen lastnik zelenega Kawasaki kolesa. In potem vsem razlaga, da ima zdaj on tudi NINJO KAWASAKI user posted image (cestni motor namreč). In je ves navdušen nad njim - še dobro, ker je bil zadosti drag, da bi ležal v garaži.

Smo imeli pa v soboto ob 14.00 predstavitev tečaja rolanja, saj je bil organiziran nek tek v vasi, kamor je hodil na rolanje. In smo bili seveda malo pred 14.00 uro tam, pa mi je vaditeljica rekla, da bo predstavitev malo kasneje, kot je bilo predvideno, saj so organizatorji nekaj zamutili. V glavnem, čakali smo 1 uro, da bo končno predstavitev, ampak je naš mali rolar prej omagal in je zaspal na atijevi rami user posted image . No danes pa sem dobila mail, da predstavitve sploh ni bilo navsezadnje, saj so organizatorji nekaj zamutili user posted image .

Je bil pa tako navdušen nad tečajem rolanja, da začne jutri že z nadaljevalnim user posted image .

No, šibam jaz zdaj delat naprej, pa se še kaj javim. Upam, da se bo še katera izgubljena duša javila user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
8.6.2009 12:16:27   
m_m
o babe kak ste????? men se meša doma. boste že zvedla pravi čas zakaj user posted image

o ksenja kaj berem kar 14 dni dopusta? pol je pa res treba plenice dat stran, js nikol več ne kupim pampersk. sem si računala kolko zaslužijo na onih nagradnih igrah, lahk kupim 2x več plenic cenejših znamk, pa so čist fajne. mi mormo tut šparat.

honey zdej bi mogla sama dva it na kak vikend paket user posted image  

naty-taja pa zbujanje ponoči kaj pomagalo? mogoče rabi dalj časa da se navadi. js poznam še eno 4letno punco pa še eno ki je že v oš. Pri tadrugi so starši že marsikaj probal, pa ni pomagalo. kaj pa pediater pravi?

taška30 jst sem plenico ponoči ukinla, ko je bla suha kake 4 mesece user posted image  

oh moram it...

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
8.6.2009 15:11:38   
tinatona
Hejpunce!

Evo mene... Sem končno domov prišla.

Pa ne m_m da ste ta tretjega user posted image naštimal? No kar hitro povej, da nas punce ne bo razgnalo od firbca... user posted image

honey to so pa res grdo zamutili. Pa super da je bilo Timu všeč na rolanju. Jaz bom Ožbeju rolerje mogoče naslednje leto kupila za RD. Letos si jih še ne morem privoščit.

Ja kje so pa vse ostale čvekice?

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
8.6.2009 19:21:07   
honey
M_m, jaz sem tudi najprej pomislila, da ste še enega user posted image naštimal??? Ali pa se pripravljaš na kakšen drug dogodek? Poročaj, poročaj, kaj nam daš samo kost za glodanje user posted image

Ja, Tinatona, res je fajn, da je užival na rolanju, ampak "problem" je zdaj, ko hoče iti še na nadaljevalni tečaj user posted image . No, štarta jutri, pa bom spet ob 40 €. Ampak se splača. Če pomislim, da 1 mesec nazaj niti na rolerjih ni znal stati, zdaj pa rola kot profesor - se splača, definitivno. Kaj pa, če bi pogledala za kakšne rabljene rolerje? Saj se jih da dobiti lepo ohranjene. Pa kupiš take z nastavljivimi številkami. Naši so recimo od 25 do 28 št.. Ko sem jih kupila lansko leto (nove), sem dala 40 € za njih. Evo, kot za eno rundo tečaja user posted image

Joj, sploh ne vem, kaj je z mano. Že nekaj dni ne spim ponoči, želodec me boli za popiuser posted image it user posted image Zadnji čas, da se speljem na dopust, se mi zdi. Bom zvečer kar 2 Persena vzela, mogoče bo kaj bolje. Upam.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
8.6.2009 19:55:44   
m_m
...evo spet mam mal časa.
user posted image  madonca babji firbci user posted image   kmalu kmalu, ja pa bo res ena sprememba.

barbarae ja mi smo tudi mel to ene parkrat. po moje je vidla druge otroke pa je še ona začela jamrat. sem jo zamotla z razmišljanjem kaj ji je blo prejđnji dan v vrtcu fajn, pa kaj mora še dokončat pa je potem kar z veseljem šla.

natytaja a maš tut občutek da so aprilčki občutljvi? js zdaj primerjam z levčkom pa sta čisto kontra. tamala je divja pa glasna pa si kar sama vzame če kaj rabi al pa tuli tolko časa dokler ji ne daš. tavlka pa jamra pa joče pa stoka v nedogled...
sem še živa ja, sem vse odpisala user posted image  upam, da bom zdaj spet mela normalno čas za RR.

tina a je to nalepka?

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
9.6.2009 8:43:15   
BarbaraE
M_M - al je nov član na poti al bo pa poroka? Če se mi prav dozdeva, vidva še nimata rinkc? user posted image   Aja, pa prosim ne nas pred dopusti takole ..., ker smo več ali manj že vse na koncu z živci. user posted image user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
9.6.2009 12:55:58   
m_m
hm... user posted image  a čmo anketo nardit? sej do dopustov bo pa že... user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
9.6.2009 12:58:13   
m_m
http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=575

< Sporočilo je popravil m_m -- 9.6.2009 13:06:21 >

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
9.6.2009 13:43:54   
BarbaraE
M_M - hja, po rezultatih (3 glasovi) sodeč bo nov član? user posted image  Btw, jaz sem glasovala ohcet. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.6.2009 8:31:57   
ksenjak
Jutro!

m_m_madoniš, da me ne bi ti takole v negotovosti pustila preden grem namorje. O, to pa ne! Prosim, da se stvar razkrije še pred četrtkom.

Mimogrede, jaz sem glasovala za ohcetuser posted image .

lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.6.2009 9:20:45   
honey
Jaz sem tudi za ohcet, pa ne vem, če mi je sprejelo glas, zato kar tukaj povem user posted image . Ker mi ne pokaže rezultatov, pa ne vem, zakaj ne user posted image V glavnem, jaz sem za ohcet user posted image

Mi smo pa včeraj začeli z nadaljevalnim tečajem rolanja in je vaditeljica kar debelo pogledala, kako je napredoval od zadnje ure tečaja, se pravi 29.5. do včeraj. Je rekla, da se vidi, da je doma rolal, ker je ful pridobil na hitrosti user posted image . V glavnem, prav luštno je bilo, je res užival in mislim, da bo kar fino, da bo dal še nadaljevalnega čez. Sploh za kurjenje energije user posted image

Jaz pa sem ravno danes ponoči razmišljala, da očitno bomo morali si res omisliti klimo, ker to je pa prehuda. Sredi noči sem se zbudila, da sem šla na wc in sem imela kar mokre lase, tako mi je bilo vroče, pa kar teklo je od mene. Mislim, da ponoriš. Pa sem imela na stežaj odprto okno, ampak ne vem, očitno je premajhno okno, pa nisem naredila nobenega prepiha, al kaj. Ne vem, sem kar za klimo navdušena, samo najina denarnica ni user posted image Bomo videli, kaj bomo.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.6.2009 12:59:27   
m_m
user posted image  oh punce moje,  petek je dan D oz. dan razkritja, lahko pa že danes malo izdam, da so 3 opcije kar mogoče, od tega je ena prava dve pa bosta še malo počakali.

barbara, sam glede na to  da je anketa javna, mislim da so glasovale tut kere, ko me ne poznajo, pa ko smo ravno na RR vse poštudirajo na to user posted image

ksenja pred ČET ne bo šlo, bo pa v petek dan D user posted image  ti pa javim na mobi, tak da ne boš lih odrezana od sveta user posted image  nč bat, vse zveš

honey mislim da je prijelo ker je že 44 glasov, tolk nas niti aprilk ni user posted image  
aja klima sploh ni tak slaba stvar kot sem si predstavljala. sem bla zlo proti. zdaj pa dela takrat ko mo vsi zunaj in jo ugasnemo ko pridemo not. bojo pa ziher zdaj kake akcije...

< Sporočilo je popravil m_m -- 10.6.2009 13:00:24 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.6.2009 13:24:44   
ksenjak
m_m, ja pa res mi javi. A to govoriš o tem petku ali naslednjem? Madonca, zdaj sem pa res firbčna.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.6.2009 14:48:55   
m_m
ksenja user posted image  ta ta, hitr bo kot bi mignil, še manj kot 48 ur.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.6.2009 15:19:52   
BarbaraE
Madonca, M_m, zdaj bom šla pa še prečekirat, katere so še ostale možnosti. Ampak, pismo, mene v petek ni v službi in naslednji teden imam dopust. Ksenja - upam, da imaš še mojo cifro gsm-ja, da mi boš sporočila, kaj je to novega pri m_m.

M_m - zdaj si nas malo zmedla s tem petkom, češ, da bo takrat dan d, da se bo vse izvedelo?

Aj, smo pa res firbčne. user posted image  No, ampak si nas pa spravila pokonci. Poglej, kako nas vse matra in samo še čakamo, kaj bo. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.6.2009 17:45:21   
m_m
barbarae ejej pa to sploh ni bil moj namen user posted image  pošlji cifro na zs pa še tebi pošljem, da boste lahk spale čez vikend user posted image  kaj si pa ti glasovala?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.6.2009 22:20:44   
m_m
no ravno gledam ktere aprilke se bodo brisale iz seznama, pa vidim da ni blo nobene čestitke za našo dvojno aprilko, vse naj naj tvojima dvema aprilčkoma

taška30
user posted image   user posted image Manca (28.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Julija (28.04.2007) 

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?