|
RE: no aprilke 2005, kako? 8.6.2009 9:05:23
|
|
|
|
honey
|
Dobro jutro. Čveke, kje ste vse? Že po dopustih? Joj, jaz komaj čakam dopust, ampak je še več kot 1 mesec do njega . Upam vsaj, da se bo vreme do takrat izboljšalo. Grem pa v četrtek na koncert Zečič-Stavros . Sem dobila karto od bratranca, ki mi je naročil, da naj mu kupim karto (saj sem jo kupila že za eno kolegico za r.d.), potem pa se je spomnil, da ne bo mogel iti in je rekel, da naj grem jaz Komaj čakam . Po moje bo noro. Smo bili pa v soboto leteči. Sva šla Timu kupit novo kolo. Že kakšna 2 meseca nazaj sva mu kupila rabljeno kolo, pa ga niti ni ne vem kaj porajtal. Potem pa ga je mož začel "servisirat" - strehco je bilo treba pritrdit, bremze naštelat ipd., pa je ugotovil, da ni ne vem kakšno kolo. No, pa sva mu šla raje v soboto kupit novega. In zdaj je ponosen lastnik zelenega Kawasaki kolesa. In potem vsem razlaga, da ima zdaj on tudi NINJO KAWASAKI (cestni motor namreč). In je ves navdušen nad njim - še dobro, ker je bil zadosti drag, da bi ležal v garaži. Smo imeli pa v soboto ob 14.00 predstavitev tečaja rolanja, saj je bil organiziran nek tek v vasi, kamor je hodil na rolanje. In smo bili seveda malo pred 14.00 uro tam, pa mi je vaditeljica rekla, da bo predstavitev malo kasneje, kot je bilo predvideno, saj so organizatorji nekaj zamutili. V glavnem, čakali smo 1 uro, da bo končno predstavitev, ampak je naš mali rolar prej omagal in je zaspal na atijevi rami . No danes pa sem dobila mail, da predstavitve sploh ni bilo navsezadnje, saj so organizatorji nekaj zamutili . Je bil pa tako navdušen nad tečajem rolanja, da začne jutri že z nadaljevalnim . No, šibam jaz zdaj delat naprej, pa se še kaj javim. Upam, da se bo še katera izgubljena duša javila
|