|
RE: no aprilke 2005, kako? 21.4.2009 8:28:27
|
|
|
|
honey
|
Končno sem spet prišla na RR - nobenega časa nimam . Šef je sicer na bolniški, ampak je sigurno vsaj 2x tedensko v službi in potem mi mori tukaj cele dneve, pa njegova namestnica dela 100/h - jaz pa norim . No ja, saj bo bolje - sem si zrihtala dopust čez praznike . Tinatona, ja, mi pridemo vsi 3 v paketu . Sem videla, da je en + ostal prazen, zato ti to sporočam Jaz sem pa končno dobila datum za operacijo za odstranitev pregrade - 25. maja. Sem bila kar malo razočarana, sem upala, da bom že aprila prišla na vrsto . No ja, saj bo tudi to hitro minilo. Mi gremo pa letos na Rab na doput. Sem se pa že zmenila za APP za 55 EUR/dan in potem, preden sem nakazala denar - avans, se spomnim, da bi bilo pa dobro vprašat, če je to s takso ali brez. In mi odgovorijo, da je potem še 3 EUR takse/dan. Tako da nas bi prišlo 58 EUR/dan. Sem pa odpovedala rezervacijo, saj sem dobila ponudbo za 55 EUR/dan s takso. Pa isto ob morju - 300 m od plaže. No, oni je bil 100 m, ampak še vseeno je zelo blizu. Sva pa včeraj z možem kupila ležalnik za plažo zame . Joj, to je bila tudi burleska . Mož je videl v OBI-ju reklamo, da jih imajo v akciji po 35 Eur. In sva šla na Rudnik in si ogledava ležalnik - čeprav bo v akciji šele od srede. No in meni ni bil preveč všeč, ker se mi je zdel bolj švoh. In greva mi2 v Merkur. Tam vidiva "isti" ležalnik za 50 EUR, ampak je bil bolj kompakten. Pa se nisva mogla odločit. Pa sva šla nazaja v OBI-ja pogledat, da sva primerjala. Pa spet v Merkur. Pa spet nazaj v OBI. No, nazadnje sem jaz popi dila in sva šla nazaj v Merkur in sva ga tam kupila . Ampak je bila res prava tragikomedija No, ampak do ležalnika sem pa le prišla MajaZ, res škoda, da vaju ne bo na srečanju Se bova morale enkrat očitno same zmenit na DG-ju v športnem parku. Po 1. maju enkrat, ko bo malo lepše vreme, a ne? Nič, šibam zdaj delat, da me ne bo čas povozil.
|