|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
24.11.2008 9:15:54   
ksenjak
tina_lepi, lepi. Jaz jih očitno letos še ne bom imelauser posted image .

Kje pa ste vse babe? Nobena se več ne javlja?!

Lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
24.11.2008 9:35:36   
BarbaraE
Ksenja - ja, saj smo tu, ampak prelene za tipkat. user posted image  Pa tudi časa nimam kaj veliko za tipkat, preberem ja, napisat pa skorajda nimam časa.

Kar se pa nohtov tiče - po dolgem času sem si svoje nalakirala. user posted image  Zdržalo bo pa tako le en dan. user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
24.11.2008 15:33:19   
m_m
Oj. Da se malo javim in sporočim, da sem še med živimi user posted image

Ja, gužvo mamo ne, pa nikol ni dolgcajt, tak da težko k računalniku pridem. Je pa vse ok. Dete raste in je čedalje radovednejše. Tavlka je bla mal doma, ker je bruhala. Zdaj je bolš. Jaz sem si prvič naredla fancosko manikuro. Si zdaj skos sam nohte gledam. Hujšam počaaaasi user posted image  Pa do poletja mam čas. Da ne bo preveč na hitrco. Začenja se sitnarjenje za darila... Moram kar omejevat kaj bo zares prinesu božiček. Za vsako igračo v vsakem katalogu slišim: To bi mela. Pa to bi tut mela.

Kaj pa ve? Ste že pisali božičku?

Bežim naprej...

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
24.11.2008 17:42:07   
tinatona
Hej punce!

Evo še mene... Meni se danes nič ne da (no sej se mi nikol ne user posted image user posted image user posted image ). Ampak prav res, tole vreme je obupno!!! Jaz sovražim sneg. Še dobro da mi nikamor ni treba it.

Jaz še vedno pridno pošiljam prošnje, pa nobenega odgovora. Bom očitno res mogla s.p. odpret...

m_m potem je pa pri vas enako kot pri nas. To bi mel, pa to bi tud mel,... a ne mami pa to bi tud mela. No mi smo pisali dedku Mrazu - je Ožbej napisal da smo vsi bili zelo pridni. Smo morali do danes počakat da se je zdel ptičkom dovolj priden in so prišli po pismo. Zdaj morava pa še enega napisat z željami. Čeprav letos bo bolj skromen.

Jaz sem mu kupila memory z avtomobili, pa pižamo od MM,... pa kakšno mandarino bo dobila, pa je. Naši mu bodo kupili Človek ne jezi se s krtkom (ima kocko s slikicami, namesto pik). Pa fotr mu bo baje Lego duplo - bager kupil... Brat mu je pa obljubil delavnico - samo ne vem kdaj jo bo kupil (če jo bo res). Ni sam še nikoli v življenju nobenemu domačemu kupil darila, tako da z mami o tem rahlo dvomiva.

ksenjak zakaj jih ne boš imela letos? Saj se lahko zmeniva en petekuser posted image ... Ti samo povej kdaj imaš čas. Jaz sem zdaj itak skoz doma.

Si že dobila kak odgovor zaradi oken. Jaz bi sigurno znorela, če bi se mi kaj takšnega zgodilo user posted image .

Naty-Taja ti kar lepo počasi pozdravi nohtek. Je bolje da se ti ornk pozdravi!!!

honey super za rože. Čeprav ti moram po pravici povedat, da nimam pojma kaj so to za ene rože user posted image .

julam Č user posted image E user posted image S user posted image T user posted image I user posted image T user posted image K user posted image E še od naju!!! SUPERCA!!!

Meni se pa zdi to z darili super. Jaz bi tudi nekaj takega naredila - no saj načeloma smo zmenjeni da dobi kakšno družabno igro.

Ma šibam zdaj... se jutri še kaj beremo.

LP

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
25.11.2008 0:26:02   
m_m
NO takle se jaz učim. Do petka me čaka še 450 strani, pa se relaksiram v pavzi na RR user posted image  Ja, mal moram prebrskat kaj je novega... in opažam da moram posodobit seznamček. Čestitam Naty-taja in Julam user posted image
Mogoče se kdaj vidimo na vrhu seznama ... user posted image  

DVOJNE MAMICE na čakanju:

julam
user posted image   user posted image Julijan (14.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Amadej (06.09.2006)
user posted image   user posted image  marec 2009

Naty-Taja
user posted image   user posted image Marcel (25.04.2005), CE +
user posted image   user posted image Maruša (26.07.2006)

user posted image    user posted image  julij 2009

DVOJNE MAMICE: 

sminc
user posted image   user posted image Jakob Enej (14.04.2005), NM +

user posted image   user posted image Andraž (02.02.2007)

BarbaraE
user posted image   user posted image Nika (08.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Nejc (01.04.2007) 

taška30
user posted image   user posted image Manca (28.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Julija (28.04.2007) 

ksenjak
user posted image   user posted image Lanej (02.04.2005), CE +
user posted image   user posted image Kiara (15.07.2007) 

April
user posted image   user posted image Beno (26.04.2005), LJ +
user posted image   user posted image Jaša (25.08.2007)  

Petraa
user posted image   user posted image Marko (16.04.2005), NM +

user posted image   user posted image Tim () 

Naja31
user posted image   user posted image Marko (10.04.2005), LJ + 
user posted image    user posted image  Aleksander (05.04.2008)

m_m
user posted image   user posted image Aneja (27.04.2005), CE +
user posted image    user posted image Tjaša (14.08.2008)

NASLEDNJE NA VRSTI user posted image :

honey
user posted image  user posted image Tim (01.04.2005), LJ-PO

SašaL
user posted image  user posted image Ana (03.04.2005), CE

tinatona
user posted image  user posted image Ožbej vid (04.04.2005), LJ

junior
user posted image   user posted image Laura (05.04.2005), LJ

Maja Z
user posted image   user posted image Kaja (11.04.2005), LJ

tiktak

user posted image  user posted image Ela (20.04.2005), NM

tascha
user posted image   user posted image Tim (??.04.2005),??

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
25.11.2008 9:27:44   
ksenjak
Oj!
Pridna maja, si prav lep seznamček naredila.
Tina_zato, ker bo leto tako hitro naokoli pa tudi nobenega pametnega denarja ponavadi nimam v decembru. Gre vse za darila. Pa letos niti pretiravali ne bomo.

Miklavžu in Dedku Mrazu smo že pisali, vendar za vsakega samo po eno igračko (za Miklavža manj, za Božička eno malo večjo - do cca 25 EUR).

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
25.11.2008 9:50:20   
julam
Oj!

Mi smo čez vikend napisali 3 pisma božičku. Sta ful uživala. Smo vzeli vse reklamne časopise z igračami in potem po dolgem premisleku izrezali 6 sličic, za vsako pismo po dve. Potem je očka vse estetsko nalepil in zdaj moramo to odnest na kraj zločina. Skor 2 uri sta sedela kot prilimana in rezala in strigla in modrovala ... skratka, pozabili smo na risanko, na večerjo, na spanje, .... user posted image user posted image user posted image user posted image

In odločitev je padla: Pod eno smrekco bo tako božiček pustil motorko in vrtalnik (zraven bo še dobil vsak delavska očala in upam, da najdem še čelade); pod drugo mali kuhalniček (za celo kuhnijo nimamo prostora) in blagajno; pod tretjo pravo otročko kitaro in trobento (sta oba navdušena nad glasbo). Upam, da je to to.

Jaz bi tudi lepe nohtke, pa so kar kratki, ker nimam enostavno časa, da bi si jih pilila in urejala, nalakirat jih pa itak ne znam user posted image user posted image user posted image  - posebno leva roka ne zna lepo čopička vlečt. Za francosko pa sploh nimam živcev user posted image . Ah...

papa

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
26.11.2008 11:34:11   
honey
No, da se še jaz javim. Ja, ja. lepe nohtke imam user posted image

No, mi smo tudi že napisali Miklavžu in Božičku en kup pisem user posted image  Tako da sem mu zadnjič že rekla, da je že toliko pisem napisal, da Božiček sploh ne bo več vedel, kaj mu prinest, da naj že počasi neha user posted image

Jaz sem bila pa v ponedeljek in torek k sreči doma, ko nas je zamedlo user posted image  Je v ponedeljek zapadlo kakšnih 20 cm snega user posted image  Itak da je bil mali ves srečen - je priletel zjutraj v dnevno sobo in začel vpiti: mami, mami, sneg, jaz grem ven!!!! In to kar v pižami, brez zajtrka, brez vsega user posted image  No, tako da sem ga prepričala, da je najprej pojedel malo čokolina, pa da sva se oblekla, nato pa sem ga oblekla v pajaca in je šel. Pa mislim, da sem ga morala ene 3x oblečt in slečt - čez cel dan, seveda. No, včeraj sta pa z atijem skakala zunaj - sta se sankala, smučala, kepala, snežaka sta delala - v glavnem, uživala sta 100/h. No, to je pa tako, če živiš v hribih user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
27.11.2008 12:01:04   
m_m
ksenja ja, sem skor novega prej napisala, kot pa našla starega, dolgo ni blo nič novega za posodobit.

Evo, če ktero zanima kak zgledamo, mam na mejlu nove slikce. Pošljite na z.s. mejl pa posredujem. Preden nalepim na album tu gori, bo še dolgo trajalo...

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.11.2008 8:00:26   
honey
Evo še mene malo. Naj vam povem, da imamo doma novega družinskega člana - hrčka Pikija user posted image  Je tak majhen sivkast cukr, ki je pravi akrobat in še večji crkljivček. Timu sem obljubila, ko nam je poginila ribica, da bo namesto ribe dobil kaj drugega. In potem se je začelo: najprej je bila krava, pa sem mu razložila, da je krava prevelika in da je nimamo kam dati. Potem je bil na vrsti konj, sem mu povedala, da ima 3 pri moji sestri. No, potem je bil kuža - nimamo ograje zanj. Nazadnje sva pristala pri morskem prašičku, kar pa meni ni preveč všeč in sva se zmenila za hrčka user posted image  S krave sva prišla na hrčka. Zanimivo, ne user posted image  Joj, ampak kakšno veseljo je to bilo, ko sem mu ga prinesla domov. Najprej sem ga mislila kupit v trgovini in da bi si ga sam izbral. Pa jih na Vrhniki nimajo, jih dobijo menda drug teden. Potem sem pa včeraj slučajno našla oglas na Podarimo.si, poklicala in mi je punca rekla, da je že nekdo prejšnji dan kical, da ga pridejo iskat. No in ona mene kliče okrog 15.30, da je niso klicali, če sem ga pripravljena vzet user posted image  Potem sem klicala domov mami, da Tim najbrž ne bo šel na ure pravljic, ker grem po hrčka. In da vidite to: ko sem pozvonila pri vratih, je tamal pritekel ven in tulil: mami, mami, pokaŽi mi Pikija user posted image  To sta se že vse zmenila z babi, kako mu bo ime, kje bo spal in vse tako user posted image  In med vožnjo do Logatca mu je celo pot (ko je bil hrček v škatli in ga je držal, da je imel kar bele členke user posted image ) razlagal, da naj ga ne bo strah, da je taka cesta, da so luknje na cesti, potem mu je povedal, kaj vse je počel tisti dan in tako. Sem se potem smejala, da še meni ne pove nič, kaj je počel čez dan user posted image

Aja, pa začel je izgovarjati R. Včeraj meni po telefonu govori: štrik, štrik, štrik. Meni nič jasno, kakšen štrik. Potem pa slišim mami zadaj, ko me sprašuje, če slišim R user posted image  No, pa je bil mož zvečer isti pacient, kot jaz user posted image  Tako smo bili navajeni na l namesto r, da mi sploh ni šaltato user posted image  No, ampak hrček je še vedno hlček, sem pa tja mu pa uspe še kje drugje reči R, ne samo v štriku user posted image .

No, šibam zdaj. Danes sem brez user posted image , ker sodelavke ni, sama je pa ne maram pit. Bom šla pa malo kasnej ven, pa bom dobila svojo dozo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.11.2008 8:32:12   
m_m
Jutro babe.
Jst sem že od treh pokonc... user posted image

honey user posted image  to pa je bla dogodivščina user posted image  No pr nas je še vedno j namesto r. Nč ni videt, da bo kmal. Pri vas se je kaj kazalo prej al je blo tak naenkrat?

julam kar 3 pisma???  Pr nas bo sam eno pa še to sam ena igrača. Hoče skiro. Js bi ji raj rolarje kupla, da bi skup rolale, sam že eno leto saja o skiroju. Pa kako malenkost. Za malo pa kaj uporabnega, kak stol za hranjenje.

ksenja kaj miklavž tudi darila nosi pri vas? naš sam sladkarije. Kam pa pridemo, če bi vsak nekaj prinesu. Tak je pol večje veselje pri božičku, ko so vrečke polne user posted image  dedka mraza pa nimamo.

tina kaj se gremo kepat? user posted image  no decembra je pa en tak lep čas, da bi js sam okol hodla, kerj e vse tak lepo. ŽTak da zna bit da se kar kmal oglasim... user posted image  če boš mela čas

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
28.11.2008 9:06:19   
ksenjak
maja_za Miklavža v bistvu res drobnarije - za nečakinji copate, za Kiaro en tak cute lonček s slamico, za Laneja pa en mini bini vlakec. Res nič posebnega. Božiček pa tudi pri nas malo več pa še Dedek mraz v službi. Ta ima ponavadi tudi lepa darila.

honey_super ideja! A veš, da sem jaz tudi razmišljala o eni mali živalici, ker za kaj večjega nimamo prostora. V bistvu sem najprej mislila kupit kar eno zlato ribico pa se mi zdi po drugi strani to čisto brez veze.

Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
28.11.2008 9:13:59   
tinatona
Hej punce!

Evo ne morem, da se ne bi hitro malo javila.

Mi2 sva kar vredu. Trenutno oba zdrava user posted image .

V sredo sva bila popoldan v vrtcu, na delavnici. Smo delali take malo večje okraske za na smrekico al pa na kakšna vrata... in je mali full užival.
V ponedeljek dopoldan imajo pa še eno takšno delavnico s starši, samo ne vem če bom lahko šla, ker imam poklicno svetovanje na Zavodu.

julam full dobra ideja.

Čeprav to pri nas ne bi pomagalo. Pri moji babici bo denar dobil oz. ga bova skupaj... pa tudi če bi hotla kaj kupit - tam v njihovi mini trgovinici itak nimajo nič pametnega. Ta druga babi se mu je odpovedala... Moja teta vedno kupuje iz katalogov...
Mi2 sva eno pismo že napisala oz. ga je Ožbej sam... je napisal dedku Mrazu da smo bili vsi pridni. Zdaj nas pa čaka še pravo pismo z željami. Me je kar strah, ker on bi imel vse kar je v katalogu user posted image .

m_m ti kar pridi. Pa gremo nekam na user posted image . Samo moraš z obema user posted image prit. Ožbej je itak čist nor na dojenčke. Sva bila v sredo na obisku pri teti v porodnišnici (dela tam) in je bil čist preč od vseh dojenčkov. Pol sem pa še sodelavko klicala k je v nedeljo rodila in je bila še noter, pa sva jo šla na hitro pogledat. Mi ga je prav fajn pogledat, ker kokr je živ in full divja... je okrog dojenčkov full nežen user posted image .
Pa super da si malo posodobila naš seznam.

honey full dobro da imate novega družinskega člana. Si kar predstavljam Tima kako se je pogovarjal z njim. Se mi zdi da zdaj se počasi začenjajo sami s sabo igrat in da bo tega vedno več. Meni je tud full zanimivo, kako se včasih Ožbej s kakšno igračo full pogovarja.

Je pa zdaj full na zmaje zapalil. Smo vidl včeraj enga razturenega goloba in je prjavu najprej da so ga najbrž komarji popikal in je zato umrl. Pol je pa prjavu da ga je sigurno zmaj z ognjem pobruhal user posted image user posted image .

Rja pa pri nas še nekaj časa ne bo.

ksenjak se bova že kaj zmenile. Sej pa je ja veseli decmeber pred vrati user posted image .

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
28.11.2008 9:17:44   
BarbaraE
Honey - super, da ste nabavili hrčka.

Mi pa hrčka hodimo kar k svakinji gledat. Ga ima možev nečak. In je čisto zadosti, da gremo hrčka kdaj obiskat. Doma namreč ta revež zihr ne bi imel miru, ker bi se Nika in Nejc stepla zanj, kdo ga bo imel v rokah. Pa še varno ne bi bilo zanj, da ga ne bi Nejc preveč stisnil. Niki smo obljubili, da bomo imeli psa, ko bo večja. Je imel mož prej pse, pa je zadnji umrl, kmalu po tistem, ko se je Nika rodila. Je imela raka in od takrat nimamo psa. Nika je pa čisto nora na kužke. Hodi k sosedom, da lahko njihovega psa na sprehod pelje. user posted image  Sem sosedi omenila, da lahko odpre Rent a dog. user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
28.11.2008 9:26:53   
ksenjak
tina_ja, res se bo treba kaj zmenit. Boš pa ti z Ožbejem ker vikend uletela, pa da kaj rečemo in nazdravimo.

Drugače pa so tudi pri nas v vrtcu že cel teden delavnice in delamo prav luštne stvari, naslednji četrtek ima Lanej nastop in me prav zanima kako bo (malo mi je edino žal, ker Renata ne bo zraven), v petek pride pa domov še Miklavž. Skratka pestro bo, pa bo šele začetek decembra.

barbara_pri nas pa se Lanej psov boji, tako da s tem ne bo nič pa tudi meni ne bi pasalo, da mi kdo (beri ati) kakšnega domov privleče. Sem jih že imela in vem, da je s tem ogromno dela.

Lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
28.11.2008 10:29:41   
honey
R je prišel pri nas čisto spontano, nikoli ga nismo nič učili ali pa maltretirali, da mora reči R. Zato je bilo tako presenečenje, ja.

Ja,kužija bi mi2 s Timom tudi imela, ampak nimamo ograje, tako da bomo morali še počakat. Ja, je pa ves navdušen nad hrčkom. Tako da, Ksenjak, kletka zavzame zelo malo prostora, sploh ta, ki jo imamo mi, ki je ozka in visoka, tako da si brez problema omislite hrčka. Z ribami sem pa jaz definitivno zaključila.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
28.11.2008 11:13:59   
julam
Honey, naša dva bi bila tudi čisto navdušena, če bi imel eno živalco doma za mečkat. Ampak hiša je le hiša, naših neki in 50 kvadratov bi bilo pa edino za ribico, če že. Sploh mali je navdušen nad živalmi, se jih tudi (še) nič ne boji. Zadnjič si je v ZOO ogledoval kozico (v tisti ogradi, kjer se jih da božat). In ji je prst v rit potisnil user posted image  - sej ne vem, če bi se smejala.

Naš aprilček je tudi pred kakšnim mesecem osvojil R, kak mesec prej pa L. In je ful ponosen še danes, se ful trudi in ta trud je že prešel v spontanost - edino kakšne skovanke alla LARA mu delajo težavice, pa se potem jezi, kot da je konec sveta user posted image .

Miklavž bo pri nas tudi samo kakšno suho sadje in mandarince, čokoladic in drugih dobrot bo že tako ali tako preveč cel mesec. Glede pisem, mi imamo 3, ker babic nikakor ne bi mogla prepričat, da naj ne kupujeta daril. zato rajši izberemo nekaj, kar si res želita. In tako pridemo na 3 pisma, če bi bilo po moje, bi bilo eno samo. Pa še to, ko sem tašči puščala proste roke, so bili pod smrekco ogromni paketi, not svega in svašta, od igrač, oblek do sladkarij. Pa ne da je bilo ful drago, ampak se ji je šlo, da je velik zgledal in je bilo kar neki. Letos upam, da bo upoštevala njuni želji in bo pod smrekico SAMO TO.

Večkrat se vprašam, kako lahko v dananšnji družbi sploh še vcepiš otroku vsaj malo skromnosti? Ne bom spet moralizirala... user posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
28.11.2008 13:20:45   
BarbaraE
Ksenja - pri nas doma smo vedno imeli papagaja in pa tri želvice, ker smo živeli v bloku. Pri možu so pa vedno imeli psa pa mačke tudi, no ko sem ga jaz spoznala, je imel Bana (doberman). Pred Banom je imel tudi dobermana, ampak mu je pri 4 letih odpovedalo srce. Ban pa je umrl zaradi raka. In na Bana sem se neverjetno tudi jaz navezala. Moževi starši so bili pa itak tudi ful navezani in delno tudi zato zdaj nimamo psa. Ja, dela je s psom res veliko, ampak če imaš psa rad in imaš željo, potem ti ni težko s psom tudi delat. Mislim da, bomo enkrat kasneje res psa kupili, ampak zaenkrat še ne.

Aja, za domače živali sva pa z možem nekaj časa imela paličnjake. Ampak - ni šans, teh živalih pa nočvem več v hiši. Pa ni problem, da bi bilo kaj dela z njimi. Ta žival se tako množi, da je kriza. Midva sva imela dva, en nama je dosti hitro poginil in tako nama je ostal en. In potem je še ta poginil, ampak je za seboj pustil jajčeca, iz katerih so prišli paličnjaki - vsak dan jih je bilo več. Kmalu jih nisem več mogla prešteti in sva jih začela okoli deliti, na koncu sva jih pa še v gozd odnesla. user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.11.2008 13:54:41   
tinatona
BarbaraE joj paličnjake sem pa tud jaz imela. Enkrat sem jim terarij čistila in sem vse ostanke v smeti vrgla, v svoji sobi... Mater povsod smo jih lovili.Brrrrrrrrrrr. Me kar zmrazi ko se spomnim. NIKOLI VEČ!!!

No zdaj imam želvo - že 15 let. Pa tri zlate ribice. In mislim da bomo pri tem ostali. Imam pa željo, da ko/če nam želva umre, bi si rada malo večji akvarij kupila in imela notri dve novi želvici. Pa zdaj itak prodajajo samo še rumenovratke.

LP

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.12.2008 1:36:14   
m_m
Danes držte pesti za moj zadnji izpit user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.12.2008 7:43:42   
BarbaraE
m_m - no, danes bomo očitno malo delali, ker bomo cel dan pesti držali, nisi namreč povedala, kdaj imaš zadnji izpit. Torej, punce - držte pesti!!! user posted image user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.12.2008 9:58:49   
ksenjak
maja_držim pesti!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.12.2008 19:06:07   
tinatona
No kako je šlo?

LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
2.12.2008 9:11:12   
ksenjak
Tudi mene to zanima.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
4.12.2008 0:28:38   
m_m
No, jst še kar čakam na rezultate. Upam, da ste fajn držale user posted image
Odgovorila sem na vsa vprašanja. Sam ne vem kolko od tega je tistih odgovorov ki jih profesor hoče user posted image  pa ne vem. Upam, da vsaj polovica user posted image

Ste že nabavljale za miklavža? Jst grem jutri v nabavo... prvič. Do zdaj je vedno moj user posted image  uredil.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?