|
RE: no aprilke 2005, kako? 28.11.2008 8:00:26
|
|
|
|
honey
|
Evo še mene malo. Naj vam povem, da imamo doma novega družinskega člana - hrčka Pikija Je tak majhen sivkast cukr, ki je pravi akrobat in še večji crkljivček. Timu sem obljubila, ko nam je poginila ribica, da bo namesto ribe dobil kaj drugega. In potem se je začelo: najprej je bila krava, pa sem mu razložila, da je krava prevelika in da je nimamo kam dati. Potem je bil na vrsti konj, sem mu povedala, da ima 3 pri moji sestri. No, potem je bil kuža - nimamo ograje zanj. Nazadnje sva pristala pri morskem prašičku, kar pa meni ni preveč všeč in sva se zmenila za hrčka S krave sva prišla na hrčka. Zanimivo, ne Joj, ampak kakšno veseljo je to bilo, ko sem mu ga prinesla domov. Najprej sem ga mislila kupit v trgovini in da bi si ga sam izbral. Pa jih na Vrhniki nimajo, jih dobijo menda drug teden. Potem sem pa včeraj slučajno našla oglas na Podarimo.si, poklicala in mi je punca rekla, da je že nekdo prejšnji dan kical, da ga pridejo iskat. No in ona mene kliče okrog 15.30, da je niso klicali, če sem ga pripravljena vzet Potem sem klicala domov mami, da Tim najbrž ne bo šel na ure pravljic, ker grem po hrčka. In da vidite to: ko sem pozvonila pri vratih, je tamal pritekel ven in tulil: mami, mami, pokaŽi mi Pikija To sta se že vse zmenila z babi, kako mu bo ime, kje bo spal in vse tako In med vožnjo do Logatca mu je celo pot (ko je bil hrček v škatli in ga je držal, da je imel kar bele členke ) razlagal, da naj ga ne bo strah, da je taka cesta, da so luknje na cesti, potem mu je povedal, kaj vse je počel tisti dan in tako. Sem se potem smejala, da še meni ne pove nič, kaj je počel čez dan Aja, pa začel je izgovarjati R. Včeraj meni po telefonu govori: štrik, štrik, štrik. Meni nič jasno, kakšen štrik. Potem pa slišim mami zadaj, ko me sprašuje, če slišim R No, pa je bil mož zvečer isti pacient, kot jaz Tako smo bili navajeni na l namesto r, da mi sploh ni šaltato No, ampak hrček je še vedno hlček, sem pa tja mu pa uspe še kje drugje reči R, ne samo v štriku . No, šibam zdaj. Danes sem brez , ker sodelavke ni, sama je pa ne maram pit. Bom šla pa malo kasnej ven, pa bom dobila svojo dozo.
|