|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
4.12.2008 0:35:15   
m_m
Kaj je pa z albumi? Nekaj je vse na novo...
Kaj mi lahko ktera pogleda, katere albume mam javne?
Spodaj so 3 slikce, srček, svinčnik in še nekaj. Kaj pomenijo?

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
4.12.2008 9:07:25   
ksenjak
m_m_glede albumov ti jaz ne bom mogla pomagat, saj še nikoli nisem nič gor dajala. Sem pa sigurna, da bo katera vedela, kako in kaj.

Za Miklavža sem že nabavila, pa skoraj vse za božička (dve stvari kar pre interneta, tako, da samo to še čakam). Aja, pa za moja starša bom mogla kakšno malenkost kupit.
Kaj boš pa kupila?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
4.12.2008 10:44:17   
tinatona
Hej punce!

Evo mene...nesrečnico.

Zdaj generalno delam v sobi, pa sem jih prav pošteno pokasirala v torek. Sem z desnim palcem pribila v kufer in si noht zlomila, tko da je šla še 1/4 mojega zraven user posted image .

m_m 5 albumov imaš, pa mislim da so vsi javni. Eden je od fotelja, pa od quinny sank, pa od tort, nalepka za avto in snežak velikan... Pa jaz pod njimi vidim samo srček. Kaj pa to pomeni pa ne vem.

Kar se pa Miklavža tiče, pa pri nas običajno prinese kako malenkost in sladkarije. Leto bo fotr dobil novoletno bunko (jo je kolegica naredila in ima jelena gor) pa eno majhno čokoladno figurco, Ožbej bo dobil knjigico Medo Jaka in božič in čokoladno figurco. Mami in brat pa vsak po eno figurco, pa dateljne in mandarine.

Mi ta glavna darila dobimo potem od Dedka Mraza. Imava pa s fotrom tudi že vse nakupljeno.

No kdaj potem prideš na obisk v Ljubljano?

Ej honey samo vi boste pa mogli zdaj Pikija prekrstit v Pikico user posted image . A sem žleht a ne?

ksenjak danes ima Lanej nastop, a ne? Full dobro!!! Jaz tudi komaj čakam da bo naš mel kaj takšnega. Ej kaj imate kaj v planu za un vikend 20/21.12.? Se lahko kaj dobimo?

Zdaj pa šibam še malo počivat... sem bila ponoči spet do 2eh pokonci, ker mi je kljuvalo v  prstu... pa ne maram preveč tablet pojest zarad želodca.

Full lepo se imejte, pa se beremo.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
4.12.2008 10:51:05   
ksenjak
tina_ja, nastop ima in že komaj čakam. Pa ko bi ti vedela, kolk pesmic zna kar naenkrat zdeklamirat in zapet. Prej pa nobene ni hotel. Zdaj pa kar tečejo iz njega in to prav težke. Sem prav ponosna na njega. Tamala bi pa itak sam rinagarajo plesala in pela. Čist neresnouser posted image .

Za tisti vikend okrog 20 zaenkrat nimamo ničesar, tako da bi bila varianta, da se dobimo.

Lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
4.12.2008 10:59:31   
tinatona
No super. Se bova slišale.

LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
4.12.2008 12:39:53   
BarbaraE
tina - eno vpr. imam zate, ker si iz med. stroke. Pri Niki sem v pon. zvečer opazila izpuščaje po telesu - trebušček - predvsem spodnji del, noge. Naslednji dan pa še po hrbtu na predelu ledvic. Sva se šli pokazat zdravnici in je rekla, da se bo v roku dveh dni pokazalo - ali so norice (ratali naj bi mehurčki) ali pa alergija na hrano. Do danes mehurčki niso ratali, izpuščaj je isti kot je bil v ponedeljek, le na nekaterih so ratale krastice, ker se je Nika praskala. Torej, se ti sanja, kaj bi lahko bilo?? Oba imam namreč doma. Nejca preventivno, ker ne vem, a so norice ali ne in da ne bi še ostalih okužili v vrtcu.

Jutri se bova tako še enkrat šli pokazat k zdravnici. Ma, mi je prav zoprno, ker se ne ve, kaj je.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
4.12.2008 15:42:29   
m_m
ksenja no jst sem nabavla miklavža. mandarine pa polno suhega sadja, tistga ko vsi jemo, malo sladkarij, bombone, čoko miklavži, čokolada, hipo seveda, medenjakast parkel, rožiče. Majo pa vse mogoče. Lahko kar hitro preveč nabereš.
Kaj sem kaj pozabla? se mi zdi da suho sadje ne sme mankat pa miklavž/parkl.

Uh za božička še nimam nič. Čakam, da bojo kaki popusti. Zadnje dni vsi kaj obljubljajo, tak da ceneje skos prideš.
Kaki nastop pa je mel to mali? A v vrtcu? Jst sem danes mogla plenico za cartat za spat prinest. Sem zjutraj pozabla. Pa sem mal stala pri vratih pa gledala kaj dela tamala. Je tak pogreznjena v delo, da se nič ne pusti motit user posted image

tina hm. Ker js mam polno albumov gor, od tega nočem da so vsi javni. Za te ko si jih naštela je ok. Mam pa tut svoje slikce, tistga pa ne bi vsem kazala. Moram mal pogledat, kje majo navodila za nove albume... Tina ti si pa bolj moje sorte user posted image  sam da so moja specialnost modrice. Ma vsak teden se v kaj treščim. Če ne drugega v kljuko, ko grem tak hit mim vrat.

Za LJ pa je odprto. Kaj Ksenja nekaj nekaj pravi o 20etem? Bi bla gužva, če se zraven naslikam?

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
5.12.2008 9:27:30   
ksenjak
Jutro!

maja_tina je nekaj omenila, da bi se tisti vikend okoli 20-tega dobile. Gužve ne bo, tako da si dobrodošla. Lahko se pa dobimo pri meni, če vam odgovarja. Otroci se malo poigrajo, me pa spijemo kakšen čaj in kako rečemo.

Moram pa malo pohvalit Laneja. Namreč včeraj so bili tako luštni, ko so nastopali, da so mi solze na oči padle. Dobesedno. Zapeli so kar nekaj pesmic, zaplesali tri štiri tradiconalne plese in peli zrave - azijskega, italijanskega, afriškega in slovenskega. Pa kako to pojejo pri afriškem. Saj skoraj ne moreš verjet. Ko je bilo nastopa konec, smo šli pa v jedilnico, kjer so nas pogostili s piškoti in čokoladnimi kroglicami (vse otroci naredili sami, spekle kuharice) ter čajem. Bilo je super in 1,5 ure je minilo kot bi mignil.

No, danes pride pa na dom Miklavž - imamo vsako leto naročenega, za v cerkev pa še ne vem, če bo čas. Me kolegice prepričujejo a mislim, da bo tisti doma čisto dovolj. Ne vem, se še nisem odločila.

Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
5.12.2008 10:33:25   
tinatona
Hej punce!

Evo še mene danes. Sem komaj ob 9ih vstala... in seveda Ožbej z mano. Tako da je danes kar doma.

Včeraj sem mislila da se mi bo kar zmešalo. Mi je telefon zaštekal in sem kar naenkrat ostala brez vseh številk, slik, sporočil,... Tako da mi prosim javite vase telefonske na ZS, da si jih bom dala v telefon, ko ga dobim s servisa - ga bom namreč nesla na servis, pa naj mi ga zrihtajo. Je itak še en mesec v garanciji.

BarbaraE oprosti za zamudo, ampak nisem bila potem nič gor... No zdaj najbrž že veš, da je imela samo alergijo, a ne?

m_m super si nabavila. Čeprav pri meni bi šle v promet samo mandarine in parkelj. No Ožbej je pa bolj priden...  user posted image . Jaz imam pa že vse nakupljeno - itak so taka mala darilca.

Albume sem pa jaz samo te vidla user posted image .

Ja, poznam to z vrati... Mene imajo tud full rade kljuke user posted image .

Ja jaz bi 20. prišla h Ksenji, da mal počvekamo. Pa če bo mela čas ji še nohtke nardim, da bo mela lepe za božička.

Zdej pa šibam stvari za muffine pripravit.

LP

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
5.12.2008 12:53:42   
BarbaraE
Ksenja - ti si pa izbrala slikco za svoj avatar (al kako se že reče zadevi pod vzdevkom). user posted image

Tina - imaš prav, očitno je bila alegija. Ko sem prišla iz skužbe, sem tako opazila, da ima le še nekaj krastic in nič izpuščajev. Sva se šli pa vseeno pokazat včeraj v ZD Bežigrad, ker je naša zdravnica zbolela.
In tako sta šla danes oba v vrtec. Kakšno veselje.

Prej sem pa ravno opazila, da sem očitno Nejcu pozabila dudo pustit v vrtcu. Ker pa me do sedaj še niso poklicali - je očitno BP, ali pa ima tak skrito rezervo. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
8.12.2008 8:57:51   
ksenjak
Jutro!

Barbara_ja, sem mogla malo zamenjati, mi je bil prejšnji že dolgočasen.

Skratka pri nas Miklavž minil. Bilo je lepo, ko je prišel gor v stanovanje, so otroci pri miru sedeli na kavču, potem pa na glas molili z njim (čeprav v bistvu noben še ne zna molit). Skratka imeli smo se super. Ati je prišel domov šele včeraj in mislim, da jutri spet gre. Upam, da si bo vsaj 16-tega frej vzel, ko imamo dedka mraza.

Kako pa je bilo pri vas za Miklavža?

Lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
8.12.2008 9:57:10   
m_m
 user posted image   IZpit sem naredla user posted image  Izpit sem naredla user posted image

< Sporočilo je popravil m_m -- 8.12.2008 9:59:09 >

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
8.12.2008 10:04:04   
m_m
o ksenja, kaj nam kaj sporočaš user posted image  da delate na tretmu članu user posted image

tina, ksenja, ja zanimivo bi blo... da mal firbca popasemo, kak ste uredili user posted image   Jaz zaenkrat še nimam planov za tist viken. Blizu je, tak da bi lahk prišla. Sam ne bom dolgo ostala, ker je mala včasih kar sitna. Pa mogoče jo bo zabaval direndaj, ker je Zraven Aneje kar tiho, ko ona cvili, pa skače... user posted image

tina telefonsko sem ti na mejl poslala

barbaraE kak ste se zrihtali??

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
8.12.2008 11:48:25   
ksenjak
maja_čestitke za iazpituser posted image . To ti je pa polepšalo december, da boš lahko brezskrbno uživala.

No, pri nas pa se zna zgoditi, da bo situacija popolnoma drugačna. So me ravno klicali iz vrtca, da sumijo pri Kiari na noriceuser posted image . Pa same norice še niso tak problem a v tem mesecu mi res ne paše - odpade ogromno stvari, ki smo jih planirali, od obiska dedka mraza in predstav pa do raznoraznih delavnic. Res sem žalostna. Upam, da bom vsaj kdaj varstvo imela in vsaj Laneja peljala. Pa še vlečejo se te norice prav dolgo.

Tako, da punce, če se jutri nič ne javim na RR, pomeni, da sem doma in da me dobite na mobitel.

Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
8.12.2008 18:30:21   
m_m
hvala hvala ksenja. dobr ste držale pesti ni kaj. drugače ne bi naredla... se moram vam zahvalit user posted image

ojoj. boga pupa. upam, da niso norice.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
9.12.2008 9:39:18   
BarbaraE
ksenja - te čisto razumem, da si user posted image . Sem bila jaz tudi, ko smo mislili, da ima Nika norice. Bila sem user posted image  tudi zaradi otrok, ker vem, kako se jim veliko dogaja v vrtcu v tem prazničnem decembru pa tudi razni dedki mrazi in božički po službah. No, pri nas se je na srečo izkazalo, da niso norice, temveč je bila alergija - očitno na šunko. Saj vem, da morata oba norice prebolet - ampak ne še zdaj. Bi bilo pa fajn, da jih prebolita še pred šolo. Uf, kako sem zahtevna, a ne? user posted image

M_m - čestitke tudi od mene. Je super občutek kaj, ko veš, da nimaš več izpitov. Sama se še dobro spomnim, kako je bilo, ko sem imela zadnji izpit. Že na poti do faksa se mi je zgodilo en kup neprijetnih zadev, tako da sem na izpit prišla čisto flegma, za vse se mi je po domače j...., na koncu pa sem naredila z 9. user posted image  Mogoče mi je ravno ta flegma pristop pomagal. Bil je namreč ustni izpit pri književnosti in me je vprašala o Jančarju (roman Galjot), jaz sem ji pa kar takoj rekla, da lahko o Jančarju, ampak če bi se dalo, bi o eni drugi njegovi knjigi - ravno takrat je izšla Katarina, pav in jezuit. In me je profesorica začudeno vprašala, ja zakaj pa ne o Galjotu in sem ji prav lepo razložila, da zato ker mi ni bil všeč. user posted image  In potem je seveda želela vedet, zakaj. Hja, ni mi preostalo drugega, kot da sem ji z argumenti razložila. In očitno je bila z njimi zelo zadovoljna. user posted image  Tako da imam na zadnji izpit zelo lepe spomine. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
10.12.2008 8:59:08   
ksenjak
Jutro!
No, naj sporočim, da je bil lažni alarm in Kiara vsaj zanekrat še nima noricuser posted image . Nimam pojma, kaj so v vrtcu videli. Sem prišla domov, je spala in ko se zbudi, nobene pike nikjer. Vprašam Renata, kaj hudiča je videl, pa se mu je zdelo, da je imela neke pike. Ma ja. Velikokrat imam kakšen flek (bolj alergija) in očitno so vzgojiteljice posumile na norice.

Kako pa ste kaj ve?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
10.12.2008 17:30:26   
BarbaraE
No, jaz sem danes popoldanska. Zaenkrat je zatišje. Sem bil pa prej v vlogi dedka mraza - ta službenga. S kolegico in kolegom iz službe smo šli nakupovat za otroke zaposlenih - 18 otrok starost od 0-10 let. Bilo je zelo zanimivo. Za otroke 0-3 let ni bilo problema izbrat, za ta starejše pa je bilo že kar kriza. saj za fante ni bila panika, ampak punce, sploh 10-letnica. No, ampak, mislim, da nam je uspelo in smo v redu izbrali. Sem pa ugotovila, da je v skupini otrok 0-3 let kar nekaj bratcev in sestric - in vse par. Le dve sodelavki imata v tej skupini po enega in sem ju takoj začela hecat, da naj hitro kaj naredita na tem, da ne bosta tako izstopali. user posted image  Ta starost 0-3 let tudi najbolj prevladuje. No, drugo leto nam bo Nika pa še kakšen ušla v višjo skupino 4-7. user posted image  Smo pa nabavili dva vozička igrač. Ja, naša služba se je kar izprsila. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
10.12.2008 19:03:38   
m_m
O Barbara to je pa lepo. Ktera služba je tak radodarna? Nas to še čaka...

NO Ksenja, kaj si ostala brez komentarja, kaj sporočaš s svojo migajočo slikco?
Super za pupo. Sam da ostane na tem. Bo še čas, da jih preboli.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.12.2008 8:37:20   
ksenjak
maja_slika nič ne pomeni, slučajno mi je padla pod roke in sem jo zamenjala. Verjemi, na tretjem ne delamo in niti ne mislimo. Se pravi, da me ne bo katera narobe razumela, delamo to, že delamo, samo ne za reprodukcijouser posted image .

barbara_tudi mi imamo v torek DM in ponavadi dobijo zelo lepa darila. Kaj ste pa vi potem izbrali?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.12.2008 9:44:52   
BarbaraE
ksenja - lani je služba prvič organizirala dedka mraza in smo zato morali letos kar paziti, kaj kupiti, da ne bo isto. Tajnica dekana nam je dala idejo - lego kocke in tako smo potem  v tej smeri kupovali. Dva še niti eno leto nista in smo jima vzeli tisto bučo od ficher price, ostalim od 1-3. leta smo vzeli lego kocke duplo - s škatlo, ta starejšim pa tudi lego kocke njihovi starosti primerne. Ene trem v skupini 1-3 smo fantom vzeli neke kocke z avti, ker so že sestre dobile v tej starosti lego kocke. user posted image  Punci stari 10 let pa smo namesto lego kock vzeli izdelavo nakita + album za fotke. Vsem pa smo še dali zraven kinder friends čokoladice. Skratka, upam, da bodo zadovoljni. Meja je bila 30 eurčkov. In smo bili pridni, ker nismo vsega buđeta porabili.

Prej smo pa darila lepo zavili in nalepke gor dali. Al' mam jst fajn službo, a ne? user posted image

Kako imate pa vi nabavo daril organizirano? Pri možu sta že dobila bone iz BC + eno malenkost (lani je bila knjiga) in sladkarije dobita še v soboto, ko bomo imeli božička v moževi službi.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.12.2008 10:22:11   
ksenjak
Nimam pojma. Po moje to nakupujejo kakšne punce iz uprave. Je pa otrok ogromno, če računaš, da je vsaj 350 zaposlenih. Pred tem imamo gledališko igrico Mizica pogrni se, potem pride DM s palčki in nato deli darila.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
11.12.2008 10:36:49   
tinatona
Hej punce!

Kako ste kaj? Jaz sem danes full fajn. Po skoraj dveh mesecih mrka imam danes prvi razgovor in to v porodnišnici Postojna. KOMAJ ČAKAM!!!!! Prosim da držite malo pesti zame, ker si res želim to službo.

m_m Č user posted image E user posted image S user posted image T user posted image I user posted image T user posted image A user posted image M za izpit!!! Ja če se bomo dobile po moje kumot prideš. Se bomo pa še slišale.

ksenjak škoda ker nimate noric user posted image . Jaz sem se pa tako veselila, da se jih bomo zdaj mogoče končno nalezli user posted image . Komaj čakam naslednji vikend, da malo poklepetamo. Bom pa vzela še za nohtke s sabo, tko da če boš mela čas...

BarbaraE jaz bi tudi imela takšno službo. Meni je full fajn darila kupovat, samo kaj ko ni user posted image . Ponavadi sem vedno jaz pobudnica za nakupovanje... pa vedno sem jaz mogla darila zavijat.

Mi pa še nikoli nismo uspeli it na dedka Mraza. Res, kjerkoli sem delala ga al niso imeli, al si moral bit v sindikatu al pa je bil Ožbej premajhen. Pri Andreju ga pa baje imajo, ampak njega Ožbej itak ne zanima. Zdaj bo kmalu 6mesecev kar ga nisva videla (2.7. je bil nazadnje pri Ožbeju). Ga je hotel Ožbej poklicat v nedeljo, pa so vse številke, ki sva jih mi2 imela izkopljene.

Nič punce, se grem počasi pripravit za na pot...

Se potem javim in vam poročam kako sem opravila.

Lepo se imejte!!!

LP Tina

p.s.:Mi imamo pa novo punčko Evo (lutko)...

user posted image

user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.12.2008 11:49:47   
ksenjak
tina_kakšna luštna punčka. Ožbej bi bil zelo pozoren starejši bratec, tako da boš morala kaj na tem naredit.

Za okoli 20-tega še nisem čisto sigurna, saj se mi zdi, da imamo ravno to soboto sestanek okoli silvestrovanja. Sem ravno v torek izvedela. Bom pa več vedela v začetku prihodnjega tedna.

Drugače pa držim pesti, da ti na razgovoru uspe. Sporoči, ko prideš domov.

Lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.12.2008 12:13:59   
BarbaraE
tina - o hudo, kje ste pa to lutkico dobili?? čisto ta prava izgleda.

ksenja-  ja, pri nas imamo tudi najprej igrico potem pa dedek mraz oz. božiček.

No, še dobro, da sta različna, da se ne bi tamala dva razvadila in zdolgočasila, ker bi morala non stop samo božička gledat.  user posted image

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?