|
RE: no aprilke 2005, kako? 9.12.2008 9:39:18
|
|
|
|
BarbaraE
|
ksenja - te čisto razumem, da si . Sem bila jaz tudi, ko smo mislili, da ima Nika norice. Bila sem tudi zaradi otrok, ker vem, kako se jim veliko dogaja v vrtcu v tem prazničnem decembru pa tudi razni dedki mrazi in božički po službah. No, pri nas se je na srečo izkazalo, da niso norice, temveč je bila alergija - očitno na šunko. Saj vem, da morata oba norice prebolet - ampak ne še zdaj. Bi bilo pa fajn, da jih prebolita še pred šolo. Uf, kako sem zahtevna, a ne? M_m - čestitke tudi od mene. Je super občutek kaj, ko veš, da nimaš več izpitov. Sama se še dobro spomnim, kako je bilo, ko sem imela zadnji izpit. Že na poti do faksa se mi je zgodilo en kup neprijetnih zadev, tako da sem na izpit prišla čisto flegma, za vse se mi je po domače j...., na koncu pa sem naredila z 9. Mogoče mi je ravno ta flegma pristop pomagal. Bil je namreč ustni izpit pri književnosti in me je vprašala o Jančarju (roman Galjot), jaz sem ji pa kar takoj rekla, da lahko o Jančarju, ampak če bi se dalo, bi o eni drugi njegovi knjigi - ravno takrat je izšla Katarina, pav in jezuit. In me je profesorica začudeno vprašala, ja zakaj pa ne o Galjotu in sem ji prav lepo razložila, da zato ker mi ni bil všeč. In potem je seveda želela vedet, zakaj. Hja, ni mi preostalo drugega, kot da sem ji z argumenti razložila. In očitno je bila z njimi zelo zadovoljna. Tako da imam na zadnji izpit zelo lepe spomine.
|
|
|