|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
24.8.2008 11:06:55   
tinatona
Hej!

Evo mene. Jaz sem že boljša, ampak na bolj slabem glasu. Kar je za Ožbeja super - se vsaj dret ne morem nanj.
Mi smo imeli včeraj cel kažin. Sem mogla it že zjutraj po babico in jo peljat k zdravniku - Dg. krvavitev iz dvanajstnika. Zdaj je na Japljevi (gastro)- v intenzivni. Čakam da bo ura dve in jo grem lahko obiskat.

In kot da to ni dovolj je šla včeraj v Motniku full toča in bom mogla it še enkrat danes tja, pogledat kaj se je zgodilo. Vrt je sigurno ves stolčen... user posted image user posted image . Še dobro da smo nekaj vrtnin že pospravili.

Jaz sem si mogla pa včeraj spet nohte popravit (pa sem si jih kar na novo nardila), sta mi dva prav grdo počila (sem v volan prtegnila, ko sem norela po AC - včeraj sem prvič v življenju vozila hitreje kot je dovoljeno), tako da samo molim lahko da ni bilo kakega radarja. Se mi je full mudilo po babico, ker jemlje zdravila proti strjevanju krvi in so vsake krvavitve zanjo lahko usodne.

Evo nohtki št. 2:
user posted image

Vidiš ksenjak pa sem vseeno mogla okol letat.

m_m je full žalostna je bila včeraj še notri. Ker je Tjaša še vedno rumena jo niso spustili domov. Se jim je namreč stroj za merjenje bilirubina pokvaril in niso mogli kontrole naredit. Sem ji zdaj SMS poslala in ko bom kaj več zvedela vam javim.

Zdaj pa šibam malo ven na sonce, pa se še javim. Bi mogla it še v Hervis pogledat če so zrihtal Ožbejevo kolo, pa jih bom kar poklicala.

Lepo se imejte, pa se beremo.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
24.8.2008 21:01:18   
tinatona
ksenjak ti moram malo luštov naredit. Je bila še kolegica na nohtih (z animacijo Ožbeja in kuhanja sem rabila skoraj tri ure)...

user posted image
user posted image
user posted image

LP Tina

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.8.2008 9:02:14   
honey
Končno imam čas, da se javim user posted image

Najprej, m_m, ČESTITKE ZA MALO PRINCESKO TJAŠO!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kAKŠEN CUKRČEK!!!!

Komaj mi je uspelo vse prebrat! No, saj me je Tinatona že zadnjič enkrat pobarala, zakaj me ni nič na RR, ampak enostavno mi ni uspelo. 14 dni smo bili na morju, potem smo bili 4 dni doma in smo šli čez praznik v Terme Olimje. Je bilo sicer kar luštno, ampak smo imeli smolo z vremenom - smo bili tam ravno takrat, ko je divjalo tisto neurje čez Podčetrtek. In to smo bili s šotorom user posted image  Si lahko predstavljate, kako je izpadlo vse skupaj user posted image .

Doma sicer imam internet, ampak je tako počasen, da skoraj živce zgubim, preden mi kakšno stran odpre, da se niti nisem lotila gledat RR-a, v službi sem imela pa prvi teden tako norijo, da niti nisem imela časa, da bi sploh kaj odprla drugega, kot službene stvari. No, končno sem si danes vzela toliko časa, da sem prebrala vse poste.

Drugače smo pa mi zdravi - zaenkrat. Sicer sem hotela malega okužit z noricami, pa dvomim, da mi je uspelo user posted image  Sta imeli obe njegovi sestrični norice v razmiku 1 tedna in sem ga prav veselo vozila k njima, pa očitno ni nič uspelo. Bomo očitno še kar čakali na njih. Drugače je pa že pravi mali user posted image . Ampak zdaj sem ugotovila način, kako ga "prisilim", da uboga user posted image . Enkrat, ko me ni ubogal (ne vem več točno, kaj sem hotela - mislim, da gre za mizo, da bomo jedli) sem rekla, da bom štela samo do 5 in ga potem odnesem v njegovo sobo. In je izzival in je čakal, da sem res preštela do 5, potem pa, da bo šel za mizo. Sem pa rekla, ne, ne boš in ga odvlekla v njegovo sobo. Tam sem mu rekla, da ko se bo odločil, da bo ubogal, pa naj pride nazaj dol. In ne morete verjet, uspelo je user posted image . Zdaj rečem samo ENA in že leti user posted image  In to deluje že kakšnih 14 dni. Sploh ne morem verjet, da se ne pregovarjamo več, da je treba jesti, ampak samo štet začnem user posted image  Upam, da ga bo držalo čimdlje.

Drugače sem pa zadnjič mami vprašala, ko sem prišla ponj, če je sploh kdaj tiho - non-stop čeblja in se pogovarja. Ni tiho niti minuto user posted image  Včeraj smo šli v Postojno v neki otroški park in je bilo prav luštno, ko je 20 min spal v avtu, da je bila tišina user posted image . Tam pa smo srečali neko moževo stranko in so nam povedali, da je ob 17.00 "koncert" Nece Falk z mačkom Murijem. Sem mislila, da bo tud muc tam, ampak je bila samo Neca, ki je pela pesmice Mačka Murija. Pa mu ni bilo preveč zanimivo.

No tako, zdaj pa moram šibat delat.

Aja, še to - v petek sem bila zmenjena s Tinatono, da mi bo zrihtala nohtke in sem se že tako veselila, kar mi sporoči, da je zbolela user posted image . Se bova pa za ta teden enkrat zmenile. Upam, da nama bo uspelo user posted image  Potem bojo tudi moji nohtki najbrž tukaj na RR user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.8.2008 11:21:27   
tinatona
Hej punce!

user posted image

Ja WB honey user posted image user posted image . Tebe pa res že celo večnost nismo tukaj brale. Ja saj boš imela ti še ta teden lepe nohtke no. Pol jih bom pa gor nalepla, če boš pustila da jih bodo vse videle user posted image . Sem ti hotela samo še to napisat, da inkubacijska doba za norice je 21 dni, tako da jih Tim še vedno lahko dobi.

ksenjak a je res od tebe pa do Šmartnega ob Paki samo 5 minut vožnje? Jaz bi mogla it tja en telefon pogledat, pa ne vem če me ni un na suho nat***. A bi ti lahko šla z mano takrat, ko se bomo kaj videli?

Kje so pa naše ostale čvekice?

LP Tina

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.8.2008 10:07:37   
tinatona
Ja kam so se pa naše čvekice izgubile?

Hmmm... BarbaraE in ksenjak a vi2 že uvajata v vrtec user posted image   user posted image ?

April kje si se pa ti izgbila? A ste že praznovali od Jaše rojstni dan? A ga nima zdaj enkrat? user posted image

LP Tina

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.8.2008 10:48:42   
BarbaraE
Tina - nimam še uvajanja. Drug teden. Nisem imela časa  za pokomentirat. A kaj veš, kako je z M_m? A je že doma? Pa ti? Si že kaj bolje?
Z April sem jaz kakšen mesec nazaj po telefonu govorila - so šli ravno na dopust. Jo bo treba malo poklicat spet.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.8.2008 10:56:54   
tinatona
Hej punce!

Ja BarbaraE m_m je že doma. So menda prišle v nedeljo. Sem ravno pred kakšno uro z njo chatala na mailu. Mi je obljubila, da ko malo k sebi pridejo, se bo tudi na RR javila.
Je pa Tjaška še kar zlatenčna, tako da bosta mogle še na kontrolo it.

Jaz sem pa sicer že bolje, ampak nisem še čist vredu. No pa grem jutri vseeno v službo. Mi je pa grozno, ker bom mogla že ob 6ih it od doma - moram še Ožbeja peljat v vrtec. Grrr...

Pa ti? Se že kaj psihično pripravljaš  na uvajanje? Jaz ti nisem čisto nič fouš.

LP Tina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.8.2008 11:00:55   
BarbaraE
Tina - jah, jaz upam, da ne bo prehudega joka. Pa da bosta vzgojiteljici OK, pa da bo naš razgrajač bolj priden v vrtcu kot je doma. Mah, saj bomo preživeli. Še vsak se je uvedel v vrtec, se bo pa najbrž tudi naš, a ne. Taška bo tudi uvajala Julijo, sva se že menili, da se morda na kakšni kavici dobiva - če bosta otroka v vrtcu pridna seveda. user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.8.2008 23:30:26   
tinatona
Hej!

Evo tako kot sem obljubila... Take nohtke ima pa po novem naša honey.

user posted image

LP Tina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
27.8.2008 7:54:04   
honey
So lepi, a ne? user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
27.8.2008 8:06:59   
BarbaraE
honey - ti, važička, ti. user posted image  

Tina, ti nam pa prav lušte delaš s temi tvojimi nohti.
A tile nohti se lahko kaj zlomijo ali pa odkrušijo, mislim zatrgajo? Meni se pri mojih naravnih kdaj zgodi, da se mi zatrgajo. Aja, pa koliko časa traja, da narediš te nohte?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
27.8.2008 9:24:58   
honey
BarbaraE, kako je s tem, da se ti odlomijo ne vem, ampak zatrgajo se pa sigurno ne, ker to je trdo kot user posted image  Imam kar malo problemov s tipkanjem, se moram privadit user posted image  

Trajal je pa od 19.30 do 22.00, da mi jih je naredila, sam upoštevaj, da sta bila oba otroka zraven - moj in Tinin user posted image  

Ja, pa očitno ima Tim norice. Je včeraj že imel vročino, danes je pa mami rekla, da ima pikico na ličku. Greva k zdravnik, da potrdijo. Grem domov zdaj. Se beremo jutri kaj naprej.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
27.8.2008 9:34:30   
BarbaraE
Honey - no, če pa ima Tim norice, potem ti je uspelo ga okužit, hkrati si pa najbrž tudi Tini polepšala dan, ker ona je pa tudi želela že svojega okužit. No, mogoče se je torej njen Ožbej včerja okužil od Tima. Razultate lahko pričakujemo čez cca. 14 dni? No, me bo itak Tina popravila, če sem kaj narobe napisala, ker res ne vem, kdaj se lahko okužijo.

Ej, honey, a pol ti sedaj taka s temi nohtki kot tajnice v filmih? user posted image user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
27.8.2008 16:04:50   
honey
BarbaraE, ja, tipkam že tako user posted image  Ojoj, kdaj se bom jaz navadila, dobro da šefa danes ni bilo v službi, samo škoda, ker sem bila jaz tudi samo 2 uri user posted image

No tako, sva bila s Timom pri zdravniku in še ni potrjeno, da ima norice. Rekla je, da je možno, da dobi izpuščaje šele čez 1 dan ali 2, tako da še čakamo. Lahko je pa samo viroza user posted image  Ne vem, bomo videli, kaj in kako.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
27.8.2008 16:30:58   
tinatona
Hej punce!

Evo mene. Danes sem bila po 10ih dneh v službi in sem komaj preživela. Sem full utrujena.

honey
, če bo dobil še več pik mi javi, da prideva še po mal bacilov. Res bi rada da jih Ožbej zdaj preboli. Jaz sem bila starejša in mi mami vedno govori kako boga sem bil. No saj če gledam stare fotke, sem bila povsod čisto bela. Takrat so še puder dajali za mazat. Sem imela piko pri piki. Je pa res da zna kar nekaj časa trajat da se pojavijo (sem te hotla že dopoldan klicat, pa enostavni nisem imela časa - se vidi da gredo dopusti h koncu). A boš ti zdaj doma?

BarbaraE v idealnih pogojih (beri brez otrok) bi bili nohti gotovi v 1,5 - 2h. Samo meni še ni uspelo delat nohtov brez Ožbeja... Zdaj pri honey sta bila pa itak kar oba. Pa Tim je bil na začetku full bogi, tako da sem jih itak začela delat šele okrog 20ih (sem vmes mogla še z njenim sosedom malo počvekat).
Ja tudi gel noht se lahko zlomi, ampak mora bit res zelo močen udarec oz. zelo velika sila. Mi je enkrat prof. na kozmetični šoli (sestrična je hodila na kozmetično) rekla, da je gel tako zasnovan da ob velikem pritisku poči, to pa zato da se naravni noht ne poškoduje. Meni je v vsej karieri gel nohtov počil samo trikrat. Pa še to mi poči ponavadi takrat, ko imam že zelo spiljenega in je zelo tanek (pri narastku).

Ja moji nohti so sicer tudi katastrofa. Tanki, lomljivi, cepijo se mi. Pa sem sprobala vse možne lake za utrjevanje, jedla sem tablete za nohte,... in ni nič pomagalo. Tako sem se vrnila k gelu. Ta mi je zakon. Imam tako skoraj vedno urejene nohte.

In ja jaz full upam, da ima Tim norice in da se je Ožbej tudi uspešno okužil. Pa ne me narobe razumet, nobenemu otroku ne privođčim da je bolan; ampak to bi pa res ˝rada prebolela˝ čimprej.

Nič šibam malo ven z Ožbejem (čeprav sem utrujena da komaj gledam), pa se beremo.

LP Tina

p.s.:honey ti pa kar vadi tipkanje... user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
27.8.2008 17:07:56   
April
ojla,

honey pri nas sta že oba prebolela norice. Pike nastajajo štiri do pet dni. Pri obeh je bila prvi dan samo drobna pkica, ki bi jo najbrž zgrešila, če ne bi bila pozorna. Največ jih je pa potem tretji dan ratalo. Prvi dan pa kot pravim samo za buciko velika pika. Je bila pa vodena-po tem vidiš da je norica.
Jaz jih nisem nič dohtarju peljala. Jaše tudi nisem mazala z ničemer. Pri Benu pa sem v lekarni kupila avene antibacterical repair lotion. Majhna flaška, stane okol 10 evrov. namazala sem samo po pikah. Vsebuje cink, pike je po njem hitro sušilo. Priporočam, če bo veliko pik. Srečno.user posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
27.8.2008 17:12:50   
April
user posted image

še fotka od mojega srčka, da ne bomo samo nohte gledaluser posted image
pa da vidite kako je zrasteluser posted image

< Sporočilo je popravil April -- 27.8.2008 17:13:43 >

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
27.8.2008 17:13:30   
April
pikica na ličku je pa še od noric ostala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
27.8.2008 19:54:49   
tinatona
O April, ja končno si se malo javila!!! Je bil pa res že čas. Kako pa kaj Jaša? Dej še kakšno njegovo fotko.

Evo jaz tudi znam zdaj fotke gor dat... user posted image .

Mami na pomoč... val gre.

user posted image

Lakota je huda stvar...

user posted image

Ena redkih z očijem...

user posted image

Pa ena   user posted image   za vse vas.

LP Tina

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
27.8.2008 20:06:44   
April
hej,

uaaau, kaj so lepe fotke.user posted image A to si ti posnela? Res lepo. Jaz to kar opazim, ker večkrat so bolj švoh slikce, pa čudno postavljeno... Te so pa res lepe. Pa mali je lušt.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
27.8.2008 20:09:05   
April
user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
27.8.2008 20:09:41   
April
tale je pa z rojstnega dneuser posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
27.8.2008 21:39:56   
tinatona
Oj!

Ja te sem jaz posnela. Čaki grem še kako poiskat, da ne bomo res samo nohtov gledale.

user posted image

user posted image

user posted image

Ej a lahko ti jutri pol do mene uletiš po zobarju (glede na to da ga imaš čisto zraven mene)? Jaz sem dopoldan v službi, pol pa da pridem domov, grem po Ožbeja, skuham...

LP Tina

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
27.8.2008 22:47:50   
m_m
EVo mene na hitrco user posted image

Mala spi, jaz se pa režim tule ob vaših postih user posted image  

BarbaraE nič nisem zavajala pri imenih. Samo ožji izbor je bil že tuk zguljen, da mi nobeno ime več ni šlo v uho. Tjaša je uletela zadnji moment. Obema je blo všeč in zadeva z imeni je bla rešena. Vem za drugič, da bom čakakala do zadnjega meseca user posted image

HVALA ZA VSE ČESTITKE.

Naj pa povem, da je drugo dete čist pridno. Jokanja je ravo prav, ponoči je še kar mir. Mogoče se pozna, ker je moj doma in mi jo dostavi ob napadu lakote. Dudo že ima, tak da nisem jaz nonstop na udaru. Sam porod je bil kar hiter, malo drugač kot prvič, pa niso me rezal user posted image  malo šivov mam znotraj, ampak se jih ne čuti. Tak da sem mobilna od prvega dne. Moj je bi skos zraven, tak da smo skupaj s sestrami v porodni klepetal celo popoldne. Edino kar je slabše od prvič je, da je mala postala rumena in je mogla pod lučko. Mi je blo že prav dolgčas v bolnici, sploh ko sem ostala sama v sobi. Ko sem pa prišla domov me je pa čakal tak sprejem... Aneja je čist navdušena, se kar skos neki lupča pa carta, pa kar ni mogla verjet, da sem doma pa da mamo dojenčka... Fajn je no. Sam da bomo zdravi.

Bom še enkrat dopoldan uletela semle... da me zaslišite user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.8.2008 22:59:31   
m_m
Evo moram mal posodobit seznam user posted image

DVOJNE MAMICE:

Naty-Taja
user posted image   user posted image Marcel (25.04.2005), CE +
user posted image   user posted image Maruša (26.07.2006)

julam
user posted image   user posted image Julijan (14.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Amadej (06.09.2006)

sminc
user posted image   user posted image Jakob Enej (14.04.2005), NM +

user posted image   user posted image Andraž (02.02.2007)

BarbaraE
user posted image   user posted image Nika (08.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Nejc (01.04.2007) 

taška30
user posted image   user posted image Manca (28.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Julija (28.04.2007) 

ksenjak
user posted image   user posted image Lanej (02.04.2005), CE +
user posted image   user posted image Kiara (15.07.2007) 

April
user posted image   user posted image Beno (26.04.2005), LJ +
user posted image   user posted image Jaša (25.08.2007)  

Petraa
user posted image   user posted image Marko (16.04.2005), NM +

user posted image   user posted image Tim () 

Naja31
user posted image   user posted image Marko (10.04.2005), LJ + 
user posted image    user posted image  Aleksander (05.04.2008)

m_m
user posted image   user posted image Aneja (27.04.2005), CE +
user posted image    user posted image  Tjaša (14.08.2008)

NASLEDNJE NA VRSTI user posted image :

honey
user posted image  user posted image Tim (01.04.2005), LJ-PO

SašaL
user posted image  user posted image Ana (03.04.2005), CE

tinatona
user posted image  user posted image Ožbej vid (04.04.2005), LJ

junior
user posted image   user posted image Laura (05.04.2005), LJ

Maja Z
user posted image   user posted image Kaja (11.04.2005), LJ

tiktak

user posted image  user posted image Ela (20.04.2005), NM

tascha
user posted image   user posted image Tim (??.04.2005),??

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?