|
RE: no aprilke 2005, kako? 25.8.2008 9:02:14
|
|
|
|
honey
|
Končno imam čas, da se javim Najprej, m_m, ČESTITKE ZA MALO PRINCESKO TJAŠO!!!!!! kAKŠEN CUKRČEK!!!! Komaj mi je uspelo vse prebrat! No, saj me je Tinatona že zadnjič enkrat pobarala, zakaj me ni nič na RR, ampak enostavno mi ni uspelo. 14 dni smo bili na morju, potem smo bili 4 dni doma in smo šli čez praznik v Terme Olimje. Je bilo sicer kar luštno, ampak smo imeli smolo z vremenom - smo bili tam ravno takrat, ko je divjalo tisto neurje čez Podčetrtek. In to smo bili s šotorom Si lahko predstavljate, kako je izpadlo vse skupaj . Doma sicer imam internet, ampak je tako počasen, da skoraj živce zgubim, preden mi kakšno stran odpre, da se niti nisem lotila gledat RR-a, v službi sem imela pa prvi teden tako norijo, da niti nisem imela časa, da bi sploh kaj odprla drugega, kot službene stvari. No, končno sem si danes vzela toliko časa, da sem prebrala vse poste. Drugače smo pa mi zdravi - zaenkrat. Sicer sem hotela malega okužit z noricami, pa dvomim, da mi je uspelo Sta imeli obe njegovi sestrični norice v razmiku 1 tedna in sem ga prav veselo vozila k njima, pa očitno ni nič uspelo. Bomo očitno še kar čakali na njih. Drugače je pa že pravi mali . Ampak zdaj sem ugotovila način, kako ga "prisilim", da uboga . Enkrat, ko me ni ubogal (ne vem več točno, kaj sem hotela - mislim, da gre za mizo, da bomo jedli) sem rekla, da bom štela samo do 5 in ga potem odnesem v njegovo sobo. In je izzival in je čakal, da sem res preštela do 5, potem pa, da bo šel za mizo. Sem pa rekla, ne, ne boš in ga odvlekla v njegovo sobo. Tam sem mu rekla, da ko se bo odločil, da bo ubogal, pa naj pride nazaj dol. In ne morete verjet, uspelo je . Zdaj rečem samo ENA in že leti In to deluje že kakšnih 14 dni. Sploh ne morem verjet, da se ne pregovarjamo več, da je treba jesti, ampak samo štet začnem Upam, da ga bo držalo čimdlje. Drugače sem pa zadnjič mami vprašala, ko sem prišla ponj, če je sploh kdaj tiho - non-stop čeblja in se pogovarja. Ni tiho niti minuto Včeraj smo šli v Postojno v neki otroški park in je bilo prav luštno, ko je 20 min spal v avtu, da je bila tišina . Tam pa smo srečali neko moževo stranko in so nam povedali, da je ob 17.00 "koncert" Nece Falk z mačkom Murijem. Sem mislila, da bo tud muc tam, ampak je bila samo Neca, ki je pela pesmice Mačka Murija. Pa mu ni bilo preveč zanimivo. No tako, zdaj pa moram šibat delat. Aja, še to - v petek sem bila zmenjena s Tinatono, da mi bo zrihtala nohtke in sem se že tako veselila, kar mi sporoči, da je zbolela . Se bova pa za ta teden enkrat zmenile. Upam, da nama bo uspelo Potem bojo tudi moji nohtki najbrž tukaj na RR
|
|
|