|
RE: no aprilke 2005, kako? 15.10.2008 14:56:37
|
|
|
|
honey
|
No evo še mene malo na RR. Imam že cel teden težave z računalnikom, me non-stop z neta meče Tina, Tim res ful uživa na cicibanovih uricah. Vse, kar sem včeraj uspela izvedet od njega, je bilo to, da so bili zunaj in da je bilo super Ne me vprašat, kaj delajo, ker ti ne znam povedat Je pa res, da gre zelo rad. Ampak ko me je pa zadnjič slišal, da sem se z nekom pogovarjala o tem, da če bo šel enkrat v vrtec, da najbrž ne bo problema, ker na te urice zelo rad hodi, mi je pa hitro povedal, da ne bo šel v vrtec, da bo še zmeraj pri babi Lagenci (beri Angelci ) in da bo hodil v vrtec samo na cicibanove urice Vidim, da si bila pridna, da si že dala fotke na RR. Ja, saj vem, dolgo je trajalo, da sem ti jih poslala O, mene pa mikajo tiste tvoje šamrole Joj, spet bom visela v službi do ne vem kdaj Je šel šef na sestanek in ga moram čakat, ker imava nekaj nujnih stvari še za poslati danes na Evropsko sodišče. Joj, kako sem , ker se pri nas dela vse na zadnji dan roka!!!! Kar zadavila bi ga Jah, pa kaj čmo, tko pač je. Dobro je samo to, da imam babi servis, da ga lahko čuva. Saj mogoče mi bo uspelo, da bom imela v petek dopust, pa bom imela podaljšan vikend Pozabila sem povedat, da mi je Tina zadnjič naročila nalepke za na steno od Mojstra Mihata. In včeraj, ko sem Tima pustila v vrtcu, sem šibala po njih na pošto in malemu zamenjala nalepke (prej je imel Nodija). Ko sem ga šla iskat, pa sem mu povedala, da ga doma čaka presenečenje. In potem je skakal po kuhinji in dnevni sobi, kje je njegovo presenečenje. No, sem se ga usmilila in mu povedala, da v svoji sobi. Kar odfrčal je po stopnicah, tako se mu je mudilo In potem en tak huronski navdušen vzklik: OOOOOOOOOOOOOOO Mojster Miha Prav dobro ga je blo slišat Tako da, Tina, hvala!
< Sporočilo je popravil honey -- 15.10.2008 14:59:46 >
|
|
|