Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 8:32:52
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Kako ste? Jaz sem prav bedno. Od danes naprej sem brez službe . Pa še Ožbej spet nekaj na laringitis vleče (najbrž zaradi spremembe vremena), tako da bo doma danes. Me je kr groza kaj bo spet. BarbaraE kaj ste pol zrihtal z avtom? A bo šlo brez da mašino ven jemlje? April za koliko časa pa dajete stanovanje v najem (za cel mesec, 14 dni, en teden...)? Pa že imate zasedeno? honey a si ti vidla da imaš ZS? Nič grem jaz zajtrk Ožbeju pripravit, pa se beremo malo kasneje, ko se upam še katera javi. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 8:38:26
|
|
|
|
BarbaraE
|
Najprej naj sporočim, da je šla Nika danes v vrtec, kar pomeni, da je bil bris za angino negativen. Jupiiii! Kar se avta tiče, je še vedno pri mehankarju - baje je šel nek kolektor pri hladilni napravi. Se ne spoznam na to. Upam, da ga bo danes zrihtal, pa kolikor bo pač stalo. Danes je bil cel projekt, da sva oddala otroke v vrtec, ker je ravno tisti čas začelo najbolj deževati. Še dobro, da sva šla oba z možem, ker ne vem, kako bi zgledalo, da bi bila sama z obema. Deževalo je tako močno, da sem bila vsa mokra kljub dežniku in potem sem šla še na bus do LJ. Ah ja. Kaos totalen. HB, da je petek. Aja, smo imeli pa fajn debato pri kavici v službi - čist tako za zjutraj pred zajtrkom. Dekan nam je nazorno razlagal, kako je enkrat ene študentke (na njihovo željo) peljal na obdukcijo.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 8:50:44
|
|
|
|
tinatona
|
to je pa res debata za pred zajtrkom Barbara, da te mine pol cel dan jest. Zakaj te pa možek ni peljal, če je videl kako dežuje? H U R A za Niko in da je bris negativen!!! Jaz imam pa danes Ožbeja doma, ker tako kašlja. Zdajle že gleda risanko o enem pingvinu. Pa zadnje dni skoz o enih pajkih govori in če kej riševa - so to vedno pajki. Čist mem!!! LP
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 8:57:00
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! Evo še mene. Sem imela včeraj dopust, sva bila z Lanejem pri dermatologu. In sva šla iz Polzele z vlakom v Celje, ker si je to že ful dolgo želel. Je res, da sva bila v Celju precej zgodaj a sva v miru štručko pojedla pa šla v kavarno na kavico in sokeca, nazaj grede pa še v McDonaldsa. Je bil ful vesel malo drugačnega "izleta". BarbaraE_jaz sem se tudi pred kratkim končno znebila Matiza. Me je kar naprej cinšpula (niti ne vem kako se napiše) ****, potem mi je bilo pa že škoda denarja, pa še drug avto smo kupili. Skratka za 2000EUR sem nevoznega uturila nekam na Kosovo pa naj se tam **** z njim. tinatona_a potem imaš Ožbeja spet doma? Kako pa je z mami, že veš kaj novega? Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 9:59:47
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tina - možek je šel tudi v službo in glede na to, kakšen kaos je bil do LJ oz. že po Črnučah, bi za to, da bi me peljal do centra in potem ven iz centra do Naklega najbrž potreboval 2 uri zihr. Tako sem pa jaz lepo z busom šla, ki ima pa itak potem prednost pri vključevanju, a ne Ksenja - koliko je bil pa star tvoj Matiz? A si ga na avtosejmu prodala? A bi še meni kupca zrihtala? Aja, pa kaj imaš za en avto sedaj? Jaz pojma nimam, kaj bi kupila, če bi kupovala.
< Sporočilo je popravil BarbaraE -- 17.10.2008 10:00:33 >
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 10:34:11
|
|
|
|
ksenjak
|
Barbara_bil je letnik 02/03. Ne, moj je zrihtal kupca, vendar le zato, ker so službeno nekaj dol vozili. Zdaj pa nič ne kaže, da bi imeli v kratkem kaj za Kosovo. Kateri letnik pa imaš ti? Mi smo kupili Volvo V40-karavan. Lahko rečem, da bi ga že zamenjali, če ne bi doma rihtali. Je absolutno premajhen za dva otroška sedeža. Bo treba obvezno kakšnega enoprostorca kupit. Karavani od zunaj delujejo veliko a notri so skoraj malo preveč športni.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 11:06:22
|
|
|
|
BarbaraE
|
Moj Matiz je letnik 2000, če se ne motim. Mah, jaz za drugi avto ne rabim velikega, ker potem ni šans, da bi našla parkplac tu na dvorišču za službo. Imate kakšne predloge? Kakšen avto imeti kot drugi avto v družini? Aja, pa pazite na ceno, ker meni denar ne pada z neba, pa še zidat se spravlamo (no, čakamo na gradbeno dovoljenje).
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 11:09:01
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene... Zdaj sem prav slabe volje. Mami bi mogla it dans domov, pa so si premislili in ji bodo še ene preiskave naredili. No čeprav bo drugi strani sem pa kar vesela da je tako, da bom imela še zvečer čas, da zlikam perilo (Se nam je nabral taaaaaaaaak ogromen kup.); pa da zdravniki končno ugotovijo kaj ji je. ksenjak super za vajin izlet. Ožbej si tudi full želi, da bi se z vlakom peljal. Parkrat se je sicer že, samo se ne spomni najbolj. Nazadnje se je lani iz Glasgova v Aberdeen in nazaj, pa iz Aberdeena v Edinburgh (kjer sva šla v ZOO). Mogoče pa prideva enkrat v Celje. Je pa zdaj doma in je prav siten... zjutraj je dediju rekel da on ni dolan in hoče v vjtec. Prejle je pa babici rekel da je zelo dolan in ne sme it v vjtec. Kaj sta pa zrihtala pri dermatologu? Upam da je vse ok. BarbaraE to je pa res bedno da se mora tako daleč peljat v službo. Jaz sem mislila da kje v LJ dela in bi te lahko ˝spotoma˝peljal. No se pa tudi pozna, da jaz sem mogla bit že pred 7o v službi, tako da ko sem jaz šla ob 6.10 v službo še ni bilo gužve . Nič greva mi2 z Ožbejem zdaj k zdravniku se malo poslušat (ziher je ziher; sploh ker sta imela mami in brat sum na pljučnivo), potem pa k mami na obisk. Se potem še kaj beremo. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 11:31:42
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tina - ja, saj drugače možek nima daleč do službe - ponavadi se enako dolgo vozi zjutraj (gre po AC, mar ne in ostali vsi proti LJ) kot jaz, ki se do centra LJ. Ksenja - mi smo šli letos spomladi se mi zdi z obema z vlakom do Kamnika in nazaj. In Nika kar ne more pozabit, da se je z vlakom peljala. Še sedaj točno ve, da je šla v Kamnik z vlakom. Nejc se pa seveda ne spomni čisto nič. In sem Niki obljubila, da se bomo enkrat z vlakom do Krškega do babi in dedija peljali. In tako že komaj čaka.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 13:29:32
|
|
|
|
BarbaraE
|
Evo, poročam, da bo popravilo le 120 evrčkov.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 14:39:08
|
|
|
|
honey
|
Barbara super! Kar se tiče 2. avta v družini, ti ne znam svetovat, ker mi imamo samo enega. Mož ga ne potrebuje, ker ima blizu do službe in gre kar s kolesom oz. če je dež in pa pozimi pa z avtobusom. Jaz imam pa Suzuki Baleno karavan - in ga ne menjam Šparovček, dovolj velik pa še problemov nimava z njim Tina, ja sem prebrala z.s. po opozorilu joj, še dobro, da je petek danes. Imam res že poln kufr vsega. Ta teden pa res nisem šla pred 18.00 iz službe in 11 ur delavnika je pa že kar malo huda No ja, saj bo vikend upam da lep. Menda naj bi se vreme izboljšalo. Bomo videli. U, danes grem pa na nohtke Grem s Tino k neki njeni kolegici, ki jih dela, da vidim, kako bo s temi. Upam, da jih bom obdržala kaj dlje časa gor Če ne je pa res nekaj narobe z mojimi nohti, ne z gelom Bomi videli. Saj jih bo najbrž Tina slikala in prilimala slikco gor. Če jih bom jaz, mi bojo sigurno že prej dol popadal - glede na to, da sem Tini pošiljala slikce z morja več kot 2 meseca - bomo šli kmalu spet na dopust No, šibam jaz počasi domov. Lep vikend vam želim!
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.10.2008 23:51:57
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Jap dans sva se šle pa s honey malo razvajat. Evo tole so moji... Od honey jih dobite pa drugič - nisem imela fotkiča s sabo. LP
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.10.2008 9:24:45
|
|
|
|
honey
|
Ja, ja, Tina, lepi so Moji niso pa nič posebni - sem bolj za klasiko
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.10.2008 9:49:49
|
|
|
|
tinatona
|
Ma kaj ne, ravno tako so lepi. Ti jih kar poslikaj, pa daj slikico gor. Imam pa zdaj tako dolge kot ti . Jupiiiiiiiiiiii!!!! No zdaj pa da vam še javim... včeraj sem govorila po chatu z m_m. Njena mala pikica je bila v četrtek operirana zaradi kile. Zdaj sta kar vredu, je pa pikica kar boga - pravi da jo precej boli. Tako da m_m jaz vama želim čimprejšnje okrevanje!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.10.2008 23:38:48
|
|
|
|
tinatona
|
Evo punce, samo za vas... So še mlačni... LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 8:52:58
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tina - meni se pa namesto slikic X pokažejo M_m - eno zate in tvojo princesko
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 9:55:25
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro! tina_joj, sploh nisem vedela za kilo od Majine pikice. A je kaj omenjala? Kar se pa zadnjih slik tiče, pa tudi meni samo x pokaže, tako da ne vem, kaj bi ti bilo. Kako pa je kaj danes z mami in Ožbejem? barbara_ma, nimam pojma, kateri avto bi bil v redu kot drugi. Predvidevam, da boš v tem isto rabila dva avtosedeža, tako, da boš morala prvenstveno na to gledati, da bo zadaj dovolj prostora. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 10:37:51
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ksenja - no, za to, da bi dva sedeža notri spravila ni panike, ker ju že sedaj v matiza.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 11:27:01
|
|
|
|
ksenjak
|
Ja, saj jaz sem ju tudi a je bila potem strašna gužva .
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 11:30:01
|
|
|
|
tinatona
|
Tole sem vam pošiljala...
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 11:33:12
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Danes stran shrani.com neki nagaja, zato ni sl.ikce. Ko se bodo poštimali, boste spet videle kaj sem vam poslala. LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 11:37:51
|
|
|
|
BarbaraE
|
Tina - no, sedaj se vse vidi. In ta zadnja, ta najbolj vabljiva, da se mi kar sline cedijo, se vidi 2x. Ti, ti ti. Saj si zihr vedela, da se bo slej ko prej videlo, pa si vseeno še enkrat dala slikico. aaa? Samo da nam lušte delaš. Kaj če bi malo naokol tu na Kotnikovo prišla, kaj meniš Ksenja, se strinjaš, da pride Tina s temi piškotki do naju?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 20.10.2008 15:56:37
|
|
|
|
tinatona
|
BarbaraE danes sem hodila okol Kotnikove (sem šla na Metelkovo po delovno knjižico), ampak brez muffinov. Glede na to da se nama danes s Ksenijo ni uspelo dobit, bi se lahko jutri vse tri dobile na kavi, pa vama tud muffine prinesem. Kseniji pa še njeni posteljnini. Lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 21.10.2008 8:32:06
|
|
|
|
tinatona
|
Hej punce! Evo mene... BarbaraE nisem namenoma tako naredila. Sem vam hotla še eno nalepit, ker sem mislila da sem jaz kaj zaj***, šele potem sem ugotovila da stran za shranjevanje fotk šteka. Moraš pa prav hitro povedat, če ga boš jedla, ker sta ostala samo še dva. Pri nas gre to ekspresno hitro (jaz se jih pa že med pripravo najem... tako da jih potem niti ne probam), sploh zdaj, ko sem jih nekaj nesla še dediju, pa dva babici in nekaj mami na Golnik. Joj komaj čakam... danes grem po mami . Ker če bi bila samo še kak dan gor, bi pa jaz sigurno bankrotirala . Zdaj je vse gospodinjstvo na meni (pa me samo delo ne moti, ampak financiranje pa...). Pol me je pa brat nakuril, kako mi bo zmanjkalo denarja na koncu meseca za kredit... ja halooo, če sem pa samo za bencin dala 120€ v zadnjih 10ih dneh (pa bom mogla danes al pa jutri spet tankat). Pa zadnjič v Šparu 70 (nam je zmanjkalo soli in tablet za pomivalca, pa prašek za perilo, mehčalec,...). Da bi pa on kaj prispeval pa ne . Pa še Ožbej je spet bolan. Že v petek je začel spet bolj kašljat in se je to samo stopnjevalo. Pa iz nosu ima še vedno čisto gnojen izcedek... sva bila včeraj pri zdravnici in nama je dala kar antibiotik (ki se ga ne da dobit - sem včeraj obletala par lekarn). Zdaj moram pa do 13ih počakat, da začne delat in jo bom lahko poklicala. Nič moram zdaj Ožbeja zbudit, ker se moram it na Zavod prijavit, pa se potem še kaj beremo. Lepo se imejte!!! LP Tina
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 21.10.2008 16:16:49
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Oj; sej jaz tudi mal preberem pa nimam kej veliko časa. Pa zdej tudi energije ne, ker mi ga tamala sere tristo na uro. Pri dobrih dveh letih mi ga celo noč okrog biksa. Na pol ure pridrvi v spalnico, dokler me ne raznese in jo natulim. Pa ni bolna, nič ji ne manjka, po moje je sam razvajena, ker jo je moj ene parkrat pustu, da se je pri naju vgnezdla, ker se mu ni dalo vstat, zdej smo pa pečeni!! Jaz pa utrujena in nenaspana v nulo! Groza. Ima katera kak pameten nasvet? April a to Monustim jemljete? Nam zaenkrat deluje. Zdej ga še jaz jemljem, ker sem bila na antibiotikih in že tretjič to šolsko letno bolna. Je kr hudič, če v šoli ne moreš govorit! Ksenja - kontaktiraj na zs Mavo iz celjank, al pa v lekarno Arnika pokliči in naroči po telefonu. Imajo tudi svojo net stran. Tina, nehaj ti tolk rajcat s temle tvojim pecivom!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?