|
RE: no aprilke 2005, kako? 29.9.2008 12:32:27
|
|
|
|
honey
|
Tinatona, Tim se je imel super v toplicah. Itak, brez dvoma. Ko mi ga je mami pripeljala domov, me je uspel samo pozdravit pa enga lubčka dat, potem se mu je pa že mudilo iti ven, ker je mož kosil in je imel namen še dve slivi požagat. In ko je mali videl zunaj motorko, je bilo konec Je pa mulc včeraj vstal že ob 7.20 No, ja, smo šli pa zvečer toliko bolj zgodaj spat - že pred 22.00 Ampak škoda tina, ker ne pokaž špic - morajo biti res hude. No, mi smo bili včeraj pa kar bolj leni, se nam ni dalo ne vem kam iti. Mali je šel po kosilu spat, potem smo pa šli samo ven, v naravo. Smo šli nahranit dva konjička, ki sta na paši že celo poletje in nas že poznata , potem smo šli pa še malo peš po gozdu. No, vsega skupaj smo bili kakšni 2 urci na zraku. Aja, pa ne smem pozabit, da je moj kupil 1/2 kg kostanja in ga je zvečer spekel. Je bilo prav luštno - zunaj sva si postavila kamp mizico in stola, mali je bil v peskovniku, mož je pekel kostanj, jaz sem si pa nohte pilila Adams family No, danes sem pa zjutraj Timu omenila, da bo začel hodit v vrtec na Cicibanove urice, je pa čisto ven padu, da on ne gre v vrtec - je samo to slišal, da gre v vrtec In sem mu komaj dopovedala, da bo hodil samo za 2 uri v vrtec, tako, kot je lansko leto hodil na telovadbo. Me prav zanima, kako bo šlo v četrtek.
|
|
|