|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
11.12.2006 20:56:42   
livia
Živjo. Se me še spomnete????

Žal mi čas in počasen internet ne dopuščata, da vas redno spremljam, me pa po malem Ankica obvešča o vsem.
Slišim, da se jutri dobite v City parku. Midve imava ravno do 11:30 telovadbo, potem mi pa v avtu zaspi, pa verjetno ne bova prišli, ker bi ji čisto ritem zrušila.

Mi smo bili v soboto na probi v Soči na plavanju z dojenčki in to je blo lušno. Toplo priporočam vsem.

Nekaj sem vas pa vseeno hotela vprašat glede obrokov in GH.
Mi imamo sedaj 4 obroke na dan:
  • ob 9h 200ml Aptamila,
  • ob 13h kosilo (zelenjava, meso, sok),
  • ob 16h malica (sadje, rižolino, skuta, jogurt),
  • ob 19:30h 270 ml Aptamila z malo rižolinota.

Zdi se mi, da bova morali počasi uvesti še zajtrk in večerjo kot GH. Samo se bojim, da potem na dan ne bo dobila 500 ml mleka.
Skratka........ Kaj jejo vaši sončki za zajtrk in večerjo?

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.12.2006 22:23:35   
*zvezdica*
Mojčika, upam, da se bo zate vse dobro izteklo.Tudi mi vsi držimo pesti! Pa le sporoči nam, ko izveš kako so se odločili.

Glede razno raznih gospodinjskih strojev jaz zaenkrat trkam. Edini problem smo imeli z varti od hladilnika, ki se niso dobro zapirala...pa so nam kar nova prinesli, tako da je hladilnik kot novuser posted image . Imamo pa hladilnik Gorenje, pralni stroj Zanussi, ostalo pa AEG (štedilnik, pomivalec, pečica).

Jooj mi gredo na živce pametovanja raznih starih mam (Marcelovih prababci)...vsakič ko pridem na obisk poslušam kako sem shujšana, kako je mali suh (pa sploh ni!!!), da je sigurno velikrat lačenuser posted image ...pa da mu preveč sadja dajem, naj mu dam raje kaj konkretnegauser posted image  ..piškoti so baje ful bolj "hranljivi"!Grrr...kar kocine mi gredo pokonci. Pa saj vem, da noben ne misli nič slabega...na živce mi gre to, da pol dobim feeling kot da sem totalno nesposobna skrbet za malega...Med drugim so letele tudi pripombe na Marcelovo večerno hranjenje (zato naj bi se zbujal). Zvečer mi vedno jemo mlečno kašico (po žlički, ker ne uporabljamo stekleničke). No, in v tem naj bi bil problem...otrok naj bi baje zvečer dobil flašo mleka in to je to. Sem šla danes v nabavo...kupila Aptamil 2, flaško za 6+ za mleko....pa mu ni na pamet prišlo, da bi pil..mogoče je popil 20 ml...na koncu sva spet pristala na žlički in kašici. A vi vsi zvečer s flaško prakticirate?

Komaj čakam, da vas jutri vidim pa da mal poklepetamo!

Marcel in Zarja

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.12.2006 22:26:31   
Krista28
Ojla,
Mi  danes dobimo Romerja Kinga (v akciji bil na spletni strani BC). Kako se obnese bom poročala. Je pa Kristjan čist prevelik za lupinco, glavca skor čez, ramena 3cm višje od paščkov...

Kar se tiče strojev imava vse Bosch (razen hladnilnika in pečiče+kuh. plošče= gorenje) in sva zadovoljna.

Glede spanja: Pri nas ne spimo že približno 5 dni in sem čist boga. Mal se je razvadu pri dojenju in mu počasi mal ukinjava. To ne pelje nikamor, ker je potem tko napokan, da itak ne more spat.

Mojčika, upam da se je s službo dobro izšlo, a boš jutri že lahko nazdravila?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.12.2006 22:49:16   
eya
Ha, ha, zvezdica, pa si jim nasedla-prababicam namreč... Moja babica je tudi, ko sem pri 3 mesecih samo dojila: "Eeeeeee, ubogi otrok!" No, jaz sem ji razložila, da dobi vse, kar rabi, v mleku in sem jo prepričala. Jaz ji teh izjav nisem nikakor mogla zamerit, ker jo imam zelo rada, no če bi mi pa kdo drug takole pametoval, pa bi me tudi razjezilo. Sicer pa tudi Žiga je zvečer riževe kašice, samo se mi zdi, da se jih je že malo naveličal, ker jo poje dosti manj kot na začetku, potem mu pa dava še jogurt ali skuto. No, tik pred spanjem se pa še doji. A sta vidva že nehala z dojenjem ali zakaj si šla na Aptamil 2?

Pa tudi mene zelo zanima, kaj ostali vaši otročki jedo pred spanjem, ker bi rada Žigu kaj drugega ponudila, ker se je teh kašic naveličal. Tiste, ki kuhate mlečne grise ipd-a kar na navadnem mleku, a ga kaj redčite?

livia, jaz se te še spomnim, itak user posted image  Pri nas imamo pa tako obroke:
ob 9ih-sadje
ob 12ih-jogurt
ob 15h-zelenjava, meso, riž, skuta
ob 17ih-dojenje
ob 19ih-riževa kaša+jogurt
ob 20ih-dojenje
ob polnoči in 6ih zjutraj-dojenje
Pa kadar ob obrokih GH poje zelo malo, mu ponudim še dojko, velikokrat še pije, ne vem, kdaj bova ukinila dojenje, ampak ne morem ga pustit, da poje malo GH, že tako se počasi rediuser posted image  Livia-moraš pa v tistih 500 ml mleka štet tudi skute, jogurte in mlečne kašice.

ksenija.-a Blaž je že vse to jedel, kar si napisala, da se morate izogibat?

Se vidimo jutri...

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.12.2006 8:58:33   
mojčika
Samo naši obroki za livio, potem pa midvi greva:

8.00 - zajtrk, 100ml (gris s sadjem, ali en sadni jogurt)
10.00 - pred spanjem - 50ml mleka
13.30 - kosilo 150g
17.00 - sadje ali jogurt, 125-150ml
19.30 - mlečna kašica s sadjem ali s piškotkom, 100ml
20.00 - 50 ml mleka
ponoči mogoče 100ml mleka

Se vidimo

< Sporočilo je popravil mojčika -- 12.12.2006 9:08:52 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.12.2006 9:55:27   
Marelica
Dobro jutro!

Livia, pozdravljena! Veš, da se te spomnimo in tudi pogrešamo. Le javi se nam še kaj, če ti bosta čas in počasni net dopuščala!

No, pa da še jaz obnovim naše obroke:
5:00-6:00 flaša mleka (do 200ml)
8:30 mlečna kašica (več okusov) ali gris
11:00 čaj (no, jo skušam prepričat, da ga spije čimveč, namesto da ji dam mleko)
12:00 sadje/skuta/jogurt
14:00 -15:00 juhica/zelenjavno-sadna kašica (bučka s sadjem ali korenček s sadjem)
17:00 flaša mleka (do 180 ml)
20:00 flaša mleka (do 200 ml)

No, ko tako gledam, se mi ne zdi glih preveč idealen jedilnik. Ampak do zdaj se nam edinole tako obnese. Tamala si bolj ali manj sama diktira, kaj bi ob določenem času rada. Pred spanjem bi mogoče lahko uvedla kako mlečno kašico, ampak ne bom, ker se nam flaša mleka najbolj obnese. Zdaj je spanje resnično spanje user posted image .

Krista čestitke za Roemerja!!! Ja, valjda zdaj navijam zanj, ker ga tudi mi imamo.user posted image Me pa čudi, da je Kristjan tako dolgo vzdržal v lupinici. Mi smo v sedežu že vsaj 2 meseca, ker se je v lupinici z nogicami upirala v sedež in je to njeno zvijanje že prav grozno izgledalo. Pri glavici je bilo pa še ohoho prostorauser posted image .

No, še malo, pa boste ženskice čvekale v živo. Lepo se imejte in fotke srečanja OBVEZNO!!!

Mojčika, tebi pa še enkrat držim pesti!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.12.2006 10:19:51   
ksenija.
Samo malo na hitro odpišem potem pa grem počasi pripravljat za kosilo, pa pakirat se gremo.

Eya, Blaž je od tega jedel samo mandarine. Ostalega se moram izogibat jaz, ker se še dojima. Sicer se jaz že svinjino, čokolado in jajce izločila, ker sem vse to jedla že prej. Jaz mislim, da je kriv med, ki sem ga jedla zadnjih 14 dni in mandarine. Bom pa se teh 10 dni izogibala vsej tej hrani, potem pa bom počasi vsak teden eno živili (pri sebi) vklučevala, za Blaža pa je tako še prehitro.

Naši obroki:

ob 8.00 - mlečna kašica na žlico
ob 11.00 - dojenje
ob 14.00 - kosilo
ob 17.00 dojenje
ob 19.00 - večerja (mlečna kašica na žlico)
ob 23.00, 3.00 in včasih še ob 6.00 - dojenje.
Vmes med obroki dobi še kakšno sadje, žemljico ali skutko.

zvezdica, jaz sem pri Zali non stop poslušala od tašče (sem jo tudi ful dolgo dojila in ni imela flaše in dude), kako premalo je in da samo dojenje ni OK. Pa se nikoli nisem dala. Pri Blažu mi še nikoli nič ni rekla, ker vidi, da Zala res nikoli ni bila nič bolna, kar jaz pripisujem dojenju.

Moram se še pohvalit, da mi je včeraj pokazala tehtnica manj kot sem imela preden sem zanmosila z Blažem in samo eno kilo več kot sem imela preden sem zanosila z Zalo.

Uživajte danes!

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.12.2006 11:39:26   
flecker1
Včeri smo se pokazali k zdravnici, kri in urin vse bp, nič vnetega, zdravnica je rkela da je viroza in da je možno zobek. Včeraj popoldne je imela vročino 39, potem zvečer in ponoči 38. Sedaj spi, ko vstane bo sigurno vroča.
Glede jedilnikov mi imamo takole:
zjutraj ob 6-7h flašo mleka 200ml
malica ob 10-11h sadje
kosilo ob 13-14h kot imamo mi kosilo njo dajemo, ker posebej skuhane za njo ne mara user posted image
malica ob 17h skutke, jogurti...
večerja ob 20-21h flaša mleka 200 ml
Sedaj si grem skuhat sarmo, za Melisso pa rižoto

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.12.2006 16:50:37   
eya
Evo, na hitro slikice iz srečanja, več pa zvečer (hm, edino Žiga sem pa pozabila slikat user posted image )

Tia in Kristjan:
user posted image

Kristina in Mina:
user posted image

Meta in Marcel:
user posted image

Marcel in Maya Marina:
user posted image

Še par slikic je v albumu, lp!

(aja, če katera ne želi, da se takole objavljajo slike, naj me opozori, jih bom zbrisala)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.12.2006 17:25:27   
Marelica
Iiiiiiiiii, kak ste luštniiiiii!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.12.2006 20:09:15   
mojčika
Uredila album, kliknite spodaj na APRILKE, pošljite mi, katere bi rade, da dobite originalno velikost: mojcalip@gmail.com

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.12.2006 20:37:53   
maja979
user posted image  ful lepe slikice. škoda da mi nismo mogli pridit. pa drugič.

zdej pa eno čist neumesno vprašanje oz. prošnja:
ker vem da verjetno ne spremljate foruma zbirateljstvo bi se na vas odrnila kar tule: zbiram kode čajev 1001 cvet; kode od rama za peko; pa če je mogoče katera kupila igračko cotoons bi rabila samo še eno točkico iz škatlice 1P. prosim prosim če se kje kaj najde. hvala že v naprejuser posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.12.2006 21:07:31   
maja979
sem pozabila še napisat da mi pride prav tudi račun iz merkatorja, če je na njem: dash, lenor, ariel, jar, pampers, discreet ali head&shoulders.
sem pač obsedena z nagradnimi igramiuser posted image . oprostite miuser posted image user posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.12.2006 21:28:15   
eya
Mojčika, ful lepe slikce, sploh pa tisti dve skupinski...tista ta druga skupinska je pa verjetno zaradi tiste ženske, ki nas je z mobitelom slikala, ko se vse smejimo, kot da bi slišale vic stoletja

Sicer pa še tole- a je katera danes kje okoli City parka srečala mlado žensko, ki je prosila za denar ali žetone? K meni je že prejšnji torek v parkirni prišla ženska, z dolgimi kodrastimi lasmi, stara slabih 30 let in me prosila za 650 sit ali dva žetonauser posted image  Sem se takoj spomnila zgodbic o teh zelo iznajdljivih modernih klošarjih, ki so doma pozabili denarnico in rabijo samo za vlak, bus,... Sem ji rekla, da nimam denarnice, sicer z malo slabo vestjo. Ampak-danes isto. Sem zlagala voziček v avto, ko slišim za sabo poznan glas..."Gospa, a mate mogoče..." Sem po moje, še preden sem se obrnila, rekla, da nimam in da naj neha, ker me je točno pred enim tednom prosila za denar. "Ampak, saj sploh nisem hotela fehtata denar?" "Ja, kaj pa potem?" "ja, če imate mobitel?" Sem se zlagala, da ne in da če jo še enkrat srečam, da jo bom prijavila, da nadleguje folk. Mislim, itak je ne bi, ampak, kako se eni znajdejo... Me pa prav zanima, koliko ljudi takole nateuser posted image   in kako jim vrne denar. Ker ona bi si ga izposodila.

Da ne bo pomote, nisem tako škrta, da ne bi dala klošarju par sto tolarjev, ampak takim pa ne dam nič, ker mi je to bolj podobno kraji.

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.12.2006 21:44:26   
barba
Oj, sem lih iz aerobikeuser posted image in tud v mojem albumu so 4 slikice od danes. user posted image
Eya, tud jst sem pozabila slikat Meto.user posted image  Smo se imele prav fajn. Meta je bla tok zmatrana, da je prespala popoldanski šoping.user posted image  Pol pa je ob 20h spet zaspala. Zdej še sam upam, da bo neprekinjeno spala vsaj do 7h.user posted image

Men grejo te fahtarije mladih ljudi, sposobnih za delo mal na živce. Ma Eya kar prav, da je bolj podobno kraji kot pa resnici, da je pozabil/pozabila denarnico. Ponavadi jaz naredim kar krog, da takega ne srečam oz. kaj zabrusim nazaj. Sem pa kar velikokrat dala kakšen tolar klošarjem v parku pri Metalki. Te osebe pri CP nisem srečala, ji pa zagotovo nebi dala denarja, še manj pa mobitel.user posted image

Še naš jedilnik:
7-8h: 210ml Conformil 2 + rižolino
11h: sadje/kompot/skuta s sadjem
14-15h: isto kosilo kot midva (malo prilagodimo, posebaj ne kuhamo)
17h: sadje/piškot/skuta/...
19h: 210 ml Conformil 2 + rižolino

Mojčika, kdaj izveš za službo?
Zvezdica - prababicam se ne pustit, saj si ti najboljša mama svojemu otroku.user posted image  Marcel ziher ni lačen, saj je zelo vesel in razigran fant.user posted image

Grem pod kovter.
Lahko noč

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.12.2006 22:27:04   
Krista28
Ojla, slikce so ratale. Kristjan je tud spal, tko da sem se še skor 3 ure po BTCju sprehajala, da se jezbudu. Tiste fehtarce nism srečala, so bli pa eni čudni tipi pred merkurjem, k so ene torbice v kombiju premetava, kombi pa čist v razsulu. Sem šla pol kar okol avta mal pogledat vmes.

Dons mi je blo tud ful luštn, pa Kristjanu je bla Tia zgleda zlo všeč.

Zdej pa spat, mam jutr spet pot v Lj. Grem v službo. Baje me čaka user posted image za novo leto, pa direktor je povabu vse ki smo letos rodileuser posted image , da se z nami slika, ker se to redko katermu zgodi, da bi imel tolk novopečenih mamic v oddelkuuser posted image (nas je 7 al 8, vseh pa okol 45 se mi zdiuser posted image

Upam da bo mirna noč. pa user posted image lahko noč

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.12.2006 22:28:43   
Krista28
Mi mamo urnik hranjenja še čist zmešan, kakor pač hoče kaj jest, še vedno pa je večino dojenje. Hotla pa sem vprašat, kake jogurte in skute jim dajete?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.12.2006 22:29:32   
mojčika
Služba žal negativa, izvoljen ni bil nihče, gre v ponovni razpis, če ta ravnatelj ne bo izvoljen, gre v razred, torej do marca ne bom vedela ničuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.12.2006 22:52:10   
eya
mojčika, zelo mi je žal...user posted image  Pa jaz verjamem, da boš kaj našla, bomo držale pesti. Jaz sem tudi v podobnem šmornu kot ti, sem sploh brez službe, pa jo bom tudi težko našla. Zaenkrat se še ne obremenjujem, po novem letu pa začnem iskati. Zdaj je pa prelep čas (december), da bi tuhtala o tem, kako bo naprej.

Glej, če bo pa res kriza, se pa vedno še lahko zanesemo na svoje starše, kolikor vem, se ti s svojimi in moževimi starši dobro razumeš, kar je zelo, zelo veliko vredno.

Pa mirno noč vsem!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.12.2006 9:35:35   
maychika
Jeeej punce...kako lepe slikice. Meni pošljite vse. Mojčika...ti imaš moj mail, eya ti tudi, barba tebi ga pa pošljem na ZS, pa te prosim, če mi boš lahko poslala. Pa mi pošljite kar vse. Oz. mojčika tebi bom dala možev mail, ker ima več prostora...hi hi hi...

Ja krista...Tia in Kristjan sta si bila res naklonjena. Upam da ne samo za to, ker je bila Tia edino dekle zraven kristjana in Kristjan edini fant zraven Tie. Je luštna slikca, ko se držita za roke ane...sem se nasmejala.

Medve sva tako hiteli včeraj potem domov, še v DM nisem upala it, ker je bila tako utrujena in jokava. Pa mi pol med vožnjo ni hotela zaspat, ampak se je zadnjo tretjino poti spomnila, da bo raje ihtavo in histeično jokala. Jaz pa ful slabo vest, kako jo lahko tako matram. No pol sva šli domov in previt se in direkt v posteljico. Je spala eno uro. Pa saj ji je bilo luštno v CP, sem opazila da ful rada opazuje druge otroke.

Ja mojčika...žal. Pa tako smo držale pesti zate. Bomo naslednjič figice mogle narest...mogoče bolj zaleže. PA vseeno upaj, da se bo v božičkovem košu kaj našlo, kar ti bo dalo upanje...

Tud mi ne jemo lih po uri. Približno na 4 ure jemo, začnemo papač ko vstanemo, tko da je to lahko med 6 in 8 zjutraj... Sicer pa dajemo skutke ali jogurtke fruhtzwerge....no smo dajali dokler smo zbirali črkice...zdaj pa dam kar navaden sadni jogurt. Madona...sem ji zadnjič dva dni zapored dala activio od suhih sliv in jo je tretji dan tako pognalo...ravno ko smo bili na poti v Izolo, da je prismrdelo po avtu ko user posted image . Sem rekla dragemu...pa kaj tako smrdi. JErekel, da mogoče voham ribe (ker smo se ravno v Izolo pripeljali in je tam delamaris), pa js tko...ne, ne...po skisanem jogurtu. Hja...glej ga zlomka...pridemo domov (k moževim) in jo grem previjat in je bla dobesedno posrana za popuser posted image . Je prišlo do pasu čez pleničko, bodi, žabice in debele hlače. Smo jo samo v banjico "vrgli" in tutto completo preoblekli. hi hi Tko da, če boste imeli težave z zaprtjem priporočam ta jogurt.

Ja tud men gre ta mladina, ki je zmožna delat pa se ji ne da, na živce. Je pa tko...moja kolegica je enkrat pristala v Ljubljani brez denarja (ne vem več točno kako je bilo...a so ji denarnico ukradli al kako je blo), pa je pol mogla isto (ker ni bilo druge izbire...je bla takrat res sama in brez mobitela in vse) in je mogla zbrat denar za avtobus domov. Ni kaj...samo točno vidiš kdo fehta vsak dan, kdo pa je res v stiski. Men je najbolj bolna fora...sej bom vrnil. Halooo? Kako? Midva sva večkrat dala denar tem klošarjem pri kongresnem trgu, sam pol se je pa tega preveč nabral. Jaz raje dam unim fantom ki tam na Čopovi igrajo na piščali in kitaro (ker res igrajo fuuul lepo). Unim pa zmeri kaj v lonček pristavim. Si vsaj prislužijo...

maja979, a te kode s čajev lahko tudi s tistih, ki jih imamo doma ali samo iz sveže kupljenih. saj kode so iste. Lahko pogledam če imam. pošlji mi naslov na ZS. pa za šampon H&S bom kmalu verjetno tudi imela račun. Bo počasi treba kupit. Do kdaj pa ti veljajo te zadeve..oz. do kdaj ti lahko pošljemo? Tudi jaz rada sodelujem v nagradnih igrah. Ampak bolj v takih, ko pošljem kako sliko...pred kratkim sem zadela tiskalnik fotografij. Sicer ga ne rabim ma ga bom prodala...je pa kuj ene 25 do 30 jurčkov. Moja mami je fanatik na križanke in je včasih ful pošiljala in je imela kar srečo s tem. dvakrat je zadela polet z balonom za 2 osebi, enkrat videorekorder ipd. Aja pa eno ful lepo ročno uro je pred kratkim dobila za 20 jurjev, pa sem jo jaz podedovala. Je taka roza in ful velika....ja zvezdica...pol pa sprašujem če ima kera uro ane user posted image
tko da upam, da se ti nasmehne kakšna sreča in kaj zadaneš...bomo poslali. Si morem kar zapisat kaj vse zbiraš. A kera rabi nalepke merkatorjeve ali intersparove? DM bom sama ponucala verjetno...jih pa tudi imam.

Nič...tolk za zdaj. Sej je dost ane...

Lepo bodite...veselim se naslednjega srečanja...pa je lahko kar na istem kraju. Je blo luštno pa nič gužve....

aja...zvezdica...medve se bova pa zmenili enkrat po novem letu ajprov, ker zdejle je norišnica in samo okrog skačemo.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.12.2006 9:41:53   
maychika
aja nenya...sem opazila kako lepo verižico si imela...hi hi... ;) me veseli, da se dobro nosi...prstanček pa je zdaj z isto debelim laksom, samo sem naredila dve plasti. tko da mora zdržat.

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.12.2006 10:53:37   
*zvezdica*
Ful lepe slikice! Tud jaz se priporočam kar za vse od vsehuser posted image . Vam pošljem mail na ZS. Včeraj smo se imele res ful luštno. Malčki so že kar konkretno zrasli od zadnjič. Naslednjič, ko se vidimo bodo že hodiliuser posted image ...no, upam, da se le prej vidimo!
Midva sva potem še ene 2 uri kolovratila po CP. Sem mu v sparu kupila žemljico in je kar z njo v ustih zaspal...spal več kot 1 uro v CP, celo pot domov in še eno uro doma. Me je že prav skrbelo, če je vse OK z njimuser posted image . To je bil rekord vseh rekordov v zgodovini našega spanjeuser posted image .
Zvečer sva šla pa z možem na novoletno zabavo (od moževe službe) in me je ful skrbelo kako bo z malim. Pazila sta ga moja starša. ki sicer živita pod nami, tako da ju je Marcel navajen in ju ima ful rad. To je bilo prvič, da sem ga zvečer pustila. No, baje je bil čist OK, 2x je bila sicer rahla kriza z jokom...pa so se mal nosili in nabožne pesmice peliuser posted image pa je zaspal nazaj. Fotr ga po novem kliče nadangeluser posted image .

Mojčika, glavo pokonci! Misli pozitivno! Sigurno se bo na koncu vse izteklo tako kot je prav...in tebi v plus! Verjamem pa, da te spravlja v slabo voljo...koga pa ne bi! Probaj pozabit na to in uživaj v prvem MM decembru.

Jaz imam pa že od 8h zjutraj delavce. Mi napo montirajo in že cel dan na strehi nekaj žagajouser posted image ..tako da je spet sama svinarija povsod. Me je kar groza kolk bo pol spet za pospravljat...pa še obiske dobimo zvečer.

Danes je pa prav "zimski mraz". Bova premijerno za sprehod oblekla pajackauser posted image . Pri nas je res ful lepo, so hribi čist pobeljeni okrog. Iz dneven sobe vidim direktno na Triglav...fuuul lep pogled, zdaj ko je ves zasnežen!

Maychika, za po novem letu pa velja! ž

lep dan

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.12.2006 11:33:23   
barba
Ojla,
jst pa dons že cel dopoldne čaka majstra za centralon, da prinese prenosni temostat. Sem jezno ko user posted image , ker tip mal zavlačuje. Mamo novo centralno, pa jo mormo hodit vklaplat in izklaplat, namesto da bi delovala vsa plačana tehnologija.user posted image
Sem mogla mal pojamrat, k me tok jezi pa še glava me boli za pouser posted image . Še sreča, da je Meta šla spat že ob 11.15 in mam mir za kakšni 2 uri. user posted image

Lepo prosim Mojčika in Eya za slikce na gasperlinb@gmail.com.

Mojčika - maš pa res smolo.user posted image  Ne obupat, pa se bo samo na bolj obrnilo.user posted image

Grem kosilo kuhat ... bom sprobala novo posodo.user posted image

LP, barba

< Sporočilo je popravil barba -- 13.12.2006 11:37:36 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.12.2006 11:46:24   
eya
Ojla!

Naš miškolin tudi spi...

Krista-jaz dam malemu čisto različne jogurte in skute, največkrat otroške LCA ali Čebelico Majo, pa tudi Activio ali ene iz Leclerca. Skute pa največkrat od Lj mlekarn. Gledam samo to, da so jogurti in skute polnomastni. Sem zadnjič mogla prav gledat, da sem našla polnomastne skute v leclercu, zdaj je večina stvari že light....

Pa kopiram vprašanje, ker me res zanima, če lahko za gris že kar navadno mleko uporabim, al je bolj še malo počakat:
Pa tudi mene zelo zanima, kaj ostali vaši otročki jedo pred spanjem, ker bi rada Žigu kaj drugega ponudila, ker se je teh kašic naveličal. Tiste, ki kuhate mlečne grise ipd-a kar na navadnem mleku, a ga kaj redčite?

Zdaj vam pa grem še slike poslat, če se mali razbojnik ne bo prej zbudil...

Lep dan!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.12.2006 11:54:10   
mojčika
Samo na hitro, morm kuhat, Eya redčim pol pol, ker je potem bolj slabega okusa, mu dodam sadje...

Glede službe smo se odločili počakat do konca porodniške, upam, da mi z zavoda kaj pripada, ker potem gre ena na porodniško, mogoče se me s kako uro usmilijo, a katera ve, kako je s 4-urnim delovnim časom, koliko sploh dobim potem plače, bolje že, kot bit doma, rada bi se notr obdržala, ker čez dve leti ravnatelj gre v penzijo...

Fotke tekom dneva...čau bau

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?