|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
8.12.2006 15:08:56   
maychika
he he naša se danes tako luštno oglaša. je ugotovila da če da jezik iz ust in ga vrti okoli in spušča glas, da ful več pove, kot pa če samo kriči in prdi z ustki. prav luštna je.

mojčika...medve prideva zih...če bo spala pač prideva kasneje ampak takrat je res skoraj vedno budna tko da ni panike....naju lahko štejete zraven.
Lahko naredimo kar tabelico:
Srečanje RR 12. 12. ob 12h (kje pa drži, če ne spremenimo):
maychika - škofja loka

pri nas je pa danes bil tako lep dan. Direkt nad Škofjo Loko taka jasnina, da je celo sonček sijal vsake toliko časa. Tko da sva bili kar dve uri in pol zunaj. Pa fuuul toplo le malo vetrčka. Zdej je že bolj oblačno, pa ne vem če kaj dežuje. Če pa že, pa verjetno samo prši malo.

mi spimo v pižamici (pliš ali frotir ali bombaž) in smo pokriti s kovtrčkom. Je pa celo noč odprto okno in izklopljena centralna. Se je parkrat zbudila, ker ji je bilo prevroče in se je čisto prešvicala (ko je bila kurjava vklopljena). Proti jutru pa okno zaprem, ker se začne šunder, ko ljudje hodijo v službo in šolo. Smo v 1. nadstropju (zaenkrat še.-..stanovanje bomo dobili, tko da gremo potem v 3. nadstropje user posted image ) in se vse sliši. K sreči ni snega, ker bi mi kidanje ob 6 zjutraj res najedalo. Lani ko sem bila lepo noseča in doma in spančkala kot angelček mi je šlo najbolj na živce, ko so nekateri po celem parkirišču lopato vlekli, pa vsak ki je prišel do bloka je z nogami obutal ob tla in smo rano nad vhodom. Joooj...tko da sem pol kar štoflce v ušesa dala. Samo zdaj bi pa vse to našo malo Tio motilo. Tko da jaz pravim...3x hura, ker ni snega. Brez zamere vsem sneženim ljudem...

MM čestitke za zobek...kje pa je prilezel ven...?

nič lepo bodite...vas zvečer še berem...

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
8.12.2006 15:32:27   
maychika
pa še dve slikici...ena kjer se vidijo zobki in ena kako si jih čistimo...

v albumu si pa lahko ogledate še naše šlaufke in frizurce...

user posted image

user posted image

http://ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=15408&asortType=3&apage=1

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
8.12.2006 15:42:14   
Krista28
Jaz v torek pridem. Komi čakam da vas spoznam. Mi je pa City park čist OK (sem bolj proti Litiji), pa še fajn pod streho se lahko parkira če bi blo slabo vreme. Saj napovedal niso še nič, a ne?

Za user posted image  pa vsi pravijo kolk je velik, čeprav se meni ne zdi kak orjak v primerjavi z "vrstniki". Cunce mamo tam 86 št. kake še tud 80.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
8.12.2006 19:30:30   
eya
Midva tudi v torek prideva, mi pa (logično, saj sem najbližje, se mi zdi user posted image ) City park ustreza. No, prideva, če bo Žiga zdrav, ker je imel zjutraj vročino, s svečko sem mu jo zbila, pa mu je popoldan spet narasla na 38.6user posted image  Sicer pa nima kakih drugih bolezenskih znakov, tako da pojma nimam, kaj spet to pomeni user posted image

Tia je pa luštkana, meni so res tile "naši" otroci vsi tako luštkani. Ima pa fajn krtačko, naš mali nima tistega varovalnega obroča, pa si včasih krtačko kar nekam v grlo potlači, da se mu kar dvigneuser posted image

Pri nas je pa ravno obratno, mojčika-zgornji deli so mu vsi ok, medtem ko hlače pa telo hitro preraste. Pa user posted image user posted image user posted image  za tvoje izdelke!

Ankica-s tukajle so tile smeški: http://www.syllienachtvlindertje.nl/index2.htm
Marelica-zelo lepa ideja tole s sajenjem drevesa user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa imamo v sobi 22 stopinj, pa čisto nič ne ogrevamo, edino zjutraj mogoče, takoj ko se zbudiva, včasih malo odprem radiator. Potem pa itak prezračim... Mora biti pa toliko stopinj, ker ga v naši spalnici tudi previjam in res ne morem imeti ravno okna odprtega, se mi zdi, da potem ravno čez previjalno vleče... Aja, spi pa v plišasti pižami in je nalahno pokrit s kovterčkom, mu je pa dostikrat vroče in ga pokrijeva samo do pasu.

Krista28-tistih gumbov pa tudi jaz pri svojih postih nimam, to je normalno tako, ker imaš itak dostop do svojega albuma zgoraj levo, kontaktov sama s sabo pa ne rabišuser posted image

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
8.12.2006 20:39:18   
*zvezdica*

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

največ sem napisala...pa sama vse zbrisala!!!!

se moram mal pomirit...pa naredim kratko obnovo (pa tko sem filozofirala)

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
8.12.2006 20:45:56   
mojčika
*zvezdica* ta tvoja kokoška je fenomenalna, no le obnovi svoj roman...user posted image

Jaz pa sem danes hotela samo še to, a so tudi vaši malčki na obisku pri kom drugem, ki ne sodi v familijo, bolj nemirni in a so tako veseli kot naša MM, ko pridejo domov...doma se sama zabava tudi po eno uro na tleh, kje drugje pa samo jamra, no ugotavljam, da je zapečkar...

Maychika dobili smo desno enko spodaj, pravijo, da enke pridejo skupaj v kratkem razmaku, no naša prva enka je prišla krepek mesec prej kot drugauser posted image

No malo pred TV, potem pa spat, v upanju na ponovitev prejšnje noči, nič pokonci in spanje do 9.00user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 8.12.2006 20:49:18 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
8.12.2006 20:46:41   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

največ sem napisala...pa sama vse zbrisala!!!!

se moram mal pomirit...pa naredim kratko obnovo (pa tko sem filozofirala)

user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi sovražim, ko se mi to naredi... Ampak tale petelinček pa prav pomirja, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1657
8.12.2006 20:50:20   
eya
kokoška ali petelinček, to je zdaj vprašanjeuser posted image user posted image

Glede obiskov-pri nas je vse ok, če kam gremo, če lahko Žiga kam odložim, najraje na tla. Če mora biti pa po rokah, je pa tudi nemiren in hitro začne tečnarit (že razmišljam, če bi na naše srečanje kar ene puzle sabo prinesla, pa bi lahko tudi kakšna druga še odložilauser posted image  na tlauser posted image ). Najbolj je zadovoljen, če je na tleh, pa če dobi okoli sebe kako "novo" igračo-potem pa se igra, vriska, gruli...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
8.12.2006 20:50:36   
*zvezdica*
Ok..gremo še enkrat

Eya..super page!!!

Mi nosimo cunjice 74-80...čeprav so mu 80 zgornji deli še kar malo veliki!

Pa še nekaj bi vam "zamorila". Zadnjič sem se malo zamislila, ko sem na forumu brala o "nevzgojenih" otrocih, pa kakšne scene delajo staršem, kako se obnašajo v trgovini, na obiskih....Pa me je kar malo stisnilo...kaj če bo moj tudi tak! Skrbi me npr. da bom na lepem ugotovila, da je mali noro razvajen, da se mi bo v trgovini histerično na tla metal....jaz bom pa samo nemočna pri vsem tem. Do sedaj sem vedno pravila...saj je še premajhen, saj ničesar še ne razume. Vendar sedaj se mi zdi, da mulčki že prekleto dobro vedo za kaj se gre, da niso več "nemočni dojenčki". Beseda "ne" pri našem trenutno požame salve smeha...bolj mu govorim "ne", bolj se mi smeje...ampak enkrat je treba začet. Nočem bit ena zatežena mama, ki svojemu mulčku ne bo ničesar pustila..nočem pa tudi, da bi si vse dovolil...mora vedet kje je meja..kaj lahko in česa ne. Trudila se bom, da bo s časoma sam znal presodit kaj in kje lahko in česa ne. Po drugi strani me je pa groza, kaj če mi spodleti pri vzgoji. A kdaj razmišljate o tem?

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1659
8.12.2006 20:55:21   
*zvezdica*
user posted image
Tole je Malo pišče. Lani, ko sem bila noseča so vrteli risanko v kinu in sem jo šla gledat. Midva z možekom (jaz z naaajvečjim trebuhom) pa cel Kolosej otrokuser posted image . Jooj sem uživala, ko sem gledala otroke in poslušala njihove komentarje! To je bil eden boljših obiskov kina!

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1660
8.12.2006 20:59:37   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Beseda "ne" pri našem trenutno požame salve smeha...bolj mu govorim "ne", bolj se mi smeje...

*zvezdica* mislim, da je še prezgodaj za to, tudi pri nas je tako, vse kar dobim, je smeh, ali pa me grdo pogleda, kot jaz gledam njo...vzgoja še pride...jaz naprimer, če pri jedi pljuva, ji ne dam več jesti, čez 5 min je lačna in je...če na tleh sitnari, jo namenoma še malo pustim...če joka v posteljici, ne skočim, ampak počakam, da vidim, če bo minilo...skratka pri vsaki stvari poskušam reagirati tako, da je malo z zamikom, mirno in brez kazanja, da sem pa zdaj skočila zardi nje....ta prava vzgoja, ko bodo res vedeli, kaj je ne in kaj ja, to še pride...

eya tudi MM je nemirna v rokah, ravno to je problem ja, da a obisku je ne moreš odložit kamorkoli, da ne bi udarila, pa še če s kom govorim, nisem tako pozorna, kaj se z njo dogaja, no potem bo to to... 

Neposredna povezava do sporočila: 1661
8.12.2006 21:34:56   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

*zvezdica* mislim, da je še prezgodaj za to, tudi pri nas je tako, vse kar dobim, je smeh, ali pa me grdo pogleda, kot jaz gledam njo...vzgoja še pride...jaz naprimer, če pri jedi pljuva, ji ne dam več jesti, čez 5 min je lačna in je...če na tleh sitnari, jo namenoma še malo pustim...če joka v posteljici, ne skočim, ampak počakam, da vidim, če bo minilo...skratka pri vsaki stvari poskušam reagirati tako, da je malo z zamikom, mirno in brez kazanja, da sem pa zdaj skočila zardi nje....ta prava vzgoja, ko bodo res vedeli, kaj je ne in kaj ja, to še pride...

Ja, Mojčika, tudi jaz imam enake vzgojne prijeme. Sem morala že kar možeka malo skregat, ker je kar skakal do tamale, samo ko je malo pisnila. In se mi zdi, da je res postala dosti bolj potrpežljiva in če ni kaj res narobe se lepo kar sama pomiri. Beseda NE pa ne sme biti izrečena prevečkrat, drugače izgubi svoj pomen.

Ravno danes sta bila na kratkem obisku babica in stric od Katarine in je tamala ful zasitnarila. Ne vem, kako eni nimajo občutka, da nima rada, če se v njo sili in kar krili okoli nje. Tudi če jim extra poveš user posted image  Tako da čisto odvisno kakšna je do koga...

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
9.12.2006 0:03:52   
ČebelicaMaja
ojla! Maychika Pametnega kužka je naša mama danes kupila v trgovini Direndaj v Mercator centru v Šiški - so ji rekli, da je nek sindikat odpovedal naročilo, pa poskusi poklicat- njihova št.je 01-513 20 03, v Kranju pa 04-201-41-03... mogoče bodo pa še imeli kakšnega.

Mi tudi spimo v spalni vreči, čez jo pa pokrijem še s tankim kovtrčkom...nas je dobesedno rešila ta vreča- prej se je zbujala vsake 2 uri, ker je kovterček zbrcala dol in jo je potem zeblo...je bla kot ledeni mož.

Barba nam je tašča zašila ene hlačke in so super- me pa zanima, kje dobiš vse te modele... mislim, ali obstaja kaka posebna revija al pa kaj podobnega- al imajo za tako majhne modele tud v navadni Burdi. 

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
9.12.2006 10:45:14   
DrejcDrejc
...parkrat sem že začela pisat, pa nikoli dokončala, saj sploh ni časa za to.... je moj otrok ves čas prilepljen name. Pa da vas vsaj na hitro pozdravim, da me ne pozabite. Lepo, da imate srečanje - bi mogoče prišla, ampak saj nisem več na tekočem z vami.
Malega piščka pa sem tudi jaz šla gledat, ko sem bila noseča - prav luškan animirani film je bil, sploh pa s tistim mariborskim naglasom, hihi.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
9.12.2006 14:53:02   
barba
ČebelicaMaja - kroji so tudi v navadni burdi, sam ne zmeraj za vse velikosti pa samo ene 5 modelov. Jst mam specialno otroško Burda Kindermode za velikosto 68-146 in Ottobre design od 62-170. Te specialne izidejo ponavadi ene 4x na leto, tko po letnih časih. Imajo pa te ravije v vseh boljše založenih trafikah. Maš tud italijansko Burdo, sam jst je ne uporabljam.

Malega piščančka sem tud jst gledala v nosečnosti.user posted image  Na sploh so mi všeč risanke, sploh mi je najboljši Nodi. Ful je dobra grafika in lepi liki. Kakšnih robotov, pa kr enih čudnih stvorov pa ne maram. Kupujemo dvojne pakete plenic Huggis, ki imajo zraven dvd z risanko in pol jih morem takoj pogledat.user posted image  Res sem majhen otrok.user posted image user posted image user posted image

Vzgojni prijemi se pri nas že vpeljujejo. Počasi jih bo dobila v kri in bo ubogala. Da na boste zdaj mislile, da jo tepem in matretiram. user posted image  Ko me npr. udari jo primem za roko in povem, da nesme, ker boli. Morem 2x to naredit in v tretje me ne udari več. Pri meni gre to tako, če bom pa uspešna se bo pa s časom izkazalo. Se mi zdi, da ne bo popuščanja z moje strani, ker sem kar stroga in ne popustim zlahka.user posted image

Tud mi nosimo cunje vel. 74, 80 pa samo bundico. Nekaj majčk je pa še velikosti 68.

No, ko gremo mi na obisk je nekako tako, kot je bilo zdaj na srečanju z Maychiko in Nenyo. Mala zabava vse po vrsti. Ni jo problem nekam odložit, samo da ima igrače in seveda pozornost vseh prisotnih.user posted image  Po rokah je pa ne pustim preveč vlačit, ker mam potem naslednji dan kup težav. Bi se potem ona samo po rokah prekladala. Če jo prime nekdo, ki ga prvič vidi pa itak plane v jok.user posted image

user posted image

Ja, pa dons smo stari 8 mesecev!

LP, barba

< Sporočilo je popravil barba -- 9.12.2006 14:58:54 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
9.12.2006 14:58:03   
barba
user posted image Pa NELI od livije je tud dons 8 mesecev dopolnila.user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 1666
9.12.2006 16:41:55   
maja979
no končno mi je ratalo da napišem nekaj vrstic.
no naš gaber je iz dneva v dan bolj lep. operacija je res super uspela. kakšno slikico si poglejte v albumu.
ker smo se preselili smo mogli tudi pediatra zamenjat. najprej sem bla malo skeptična ker zdravnikov v kočevju ne poznam. no smo imeli prvo cepljenje, ker nam je tisto vse propadlo zaradi operacije. gaber je prenesel ok.
no pa da vam povem. pediatrinja je zakon. prebrala je celotno gabrovo kartoteko, in še enkrat naredila sistematski pregled in je  gabra res celega pregledala. na koncu pa mi je še vse rezultate povedala. res sem navdušena nad njo. res si vzame čas za otročke. vse je ok. je pa rekla da je nadpovprečno velik.
se že pridno kotalimo, pa čebljamo kot ta veliki. jemo vse po vrsti, tako da sploh ni problema. spimo celo noč. v glavnem vse v najlepšem redu.
je pa dva dni nazaj dobil neko alergijo in smo šli k zdravniku- diagnoza: alergija na kakav in mandarineuser posted image . možno je pa tudi da je še vse to tudi od anestezije. mulc premalo pije.
smo dobili sirup in že včeraj je bilo boljše, danes pa se sploh ne vidi več pikic. revček je imel cel trebušček čisto rdeč, kot da bi ga sonce opeklo.user posted image

no toliko zaenkrat

evo to so pa naše mere:
rojstvo: 3450 g   53 cm
1. mesec: 3710 g   55 cm
2. mesec: 3980 g   61 cm
3. mesec: 5980 g    63 cm
4,5 meseca: 7080 g   68 cm
5. mesec: 7680 g   70 cm
6. mesec: 8030 g  71 cm
7. mesec: 8500 g 72 cm
user posted image user posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
9.12.2006 17:40:10   
flecker1
No, naj še jaz javim. Danes smo hoteli našo user posted image dat v varstvo tašči, ko naj bi jaz šla na trening odbojke. Zjutraj pa je mala dobila vročino, po svečki je dol padlo, sedaj spet sem ji dala Lekadola in sedaj spi. In jaz doma.. smo jo hoteli navadit na taščo, ker potem februarja grem v Nemčijo za par dni na nog. turnir za ženske. Sicer pa je videti z Melisso ok, ni nahodna, ne kašlja, apetit ima... zobek ne bi bil, ker nič ne vidim če bi kaj šlo ven..Ni mi tak fajn če ima mala vročino, če je večja je druga pesem ko zna povedat kaj jo boli, user posted image user posted image
Vesela sem za Gaber, da se nič ne vidi in je sedaj lepotec user posted image user posted image user posted image
Kdaj boste ve okrasile smrečico? Jaz pa...ne vem še kdaj user posted image

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
9.12.2006 20:20:04   
flecker1
Oj, sedaj spet mala spi, je popila mlekeca in zaspala. Bili smo na dežurnem, ker ko je vstala je bila ful vroča, kljub temu da sem pred eno uro dala lekadol. Na zdr.domu pa ni bila več tako vroča, in na srečo je bilo prazno. No, zdravnica na prvi pogled ni bila prijazna, potem ko sem povedala kak dolgo je imela Melissa vročino, me je okregala kaj sem počela celi dan, da nisem prej šla na pregled user posted image user posted image user posted image Kolikor sem sama vedela, da naj bi šla po 3.dnevu vročine pokazat, ampak danes je bil 1. dan pa me ona okrega. user posted image user posted image No, ima malo vneto uho, in da je nahodna. Nahodnauser posted image user posted image user posted image ker ji ni nič kaj iz nosa teklo. Dobila sem fiziološko pa parafinsko olje za uho. No, upam da bo vročina izginila, nerada ji dajem svečke in zmerit vročino v ritko, ker potem ful joče user posted image user posted image Sedaj grem mal ležat in spočit, namreč smo jo nosili po rokah celi dan, prava ubožica je

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
9.12.2006 21:31:58   
mojčika
Nace, rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g
5. 6,5 mesec: 6400g, 67,5 cm

Tia,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6,5 meseca: 7090g, 66,5cm

Maya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 1. mesec: 4600g, 56cm
3. 2. mesec: 5650g, 59cm
4. 4. mesec: 6750g, 65cm

5. 5. mesec: 7400g, 70cm
6. 6,5 mesec: 8660g, 71cm 

Katarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm
7,5m: 9100g, 70cm

Melissa,  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1. mesec
3. 4780g, 56 cm - 2. mesec
4. 5780g, 61 cm - 3. mesec

5. 6500g, 64 cm - 4. mesec
6. 7845g, 68cm - 6. mesec

Neli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  

Meta, 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm

6,5.mesec: 8500g, 71cm

Rene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm
6. mesec: 7300g, 70 cm

Marcel, 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm
7. mesec: 8060g, 69cm

Ajda,  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 7225g, 65cm

Hana Ela, 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)user posted image
ob rojstvu:3590g, 53cm
1. mesec: 4530g, 55cm
2. mesec: 5150g, 58cm
3. mesec: 5970g, 62cm
4. mesec: 7500g, 64cm
5. mesec: 7820g, 67cm
7. mesec: 8770g, 69cm

Blaž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 
6,5 mesecih: 7410g, 67,5cm

Manca, 20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Anže, 25. 4. 2006 (miaxxx)user posted image

ob rojstvu 3600 g, 53 cm
1.mesec - 4260 g, 56,5 cm
2.mesec - 5410 g, 60,5 cm
4.mesec - 6540 g, 64,5 cm
5. mesec - 7040 g, 67 cm
6. mesec - 7360 g, 69 cm

Lana,  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm
6. mesec: 7580g, 68 cm

Gaber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image  
 rojstvo: 3450 g   53 cm
1. mesec: 3710 g   55 cm
2. mesec: 3980 g   61 cm
3. mesec: 5980 g    63 cm
4,5 meseca: 7080 g   68 cm
5. mesec: 7680 g   70 cm
6. mesec: 8030 g  71 cm
7. mesec: 8500 g 72 cm 

Kristjan, 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik) user posted image

rojstvo: 3900g, 53 cm
1,5 m: 5800g, 59cm
2,5 m: 7080g, 63cm
3m 1t:    8050g , 66cm
4,5 mesec: 9100g, 70cm
6. mesec: 9900g, 72 cm

Kristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm
5. 6950g, 66cm
6. 7430g, 69cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
9.12.2006 22:08:00   
ksenija.
Za nami je spet ena huda noč, Blaža zobek jezi, pa še malo je nahoden zraven, se je revež celo noč prebujal, bomo videli kako bo danes, upam, da bo boljše.

Krista, vaš Kristjan je pa res pravi  veliki fant. Zala ima 10,5 kg pa je sedaj stara 26 mesecev. Še vedno ji lahko oblečem kakšno oblačilce št. 80, drugače nosi 86. Blažu pa različno 74, 80, kakšno majčko pa še tudi 68.

Maja 979, kako so ugotovili, da je Gaber alergičen na mandarine in kakav. Blaž je že cel teden rdeč in flekast po telesu. Sva bila v ponedeljek pri pediatrinji in je rekla, da gre verjetno prej za suho kožo kot za alergijo in nam predpisala nek LOTION za katerega sem morala plačati skoraj 2000 SIT. Sem ga celi teden mazala ampak ni nič boljše. V ponedeljek imamo kontrolo, jaz mislim da more bit neka alergija, ampak se mi sploh ne sanja na kaj. Me že kar malo skrbi.

Uboga Melissa, upam, da se hitro pozdravi.

Mojčika, evo nekaj za tebe, to mi je napisala marčika Neja:
» Sem videla, da se pogovarjate o porodniški, če si vmes brezposeln. V takšnem primeru (jaz sem primerek) ti pripada 55% minimalne plače + 2% zraven za vsak dopolnjen mesec delovne dobe v teh treh letih. Ampak od zaposlitve, ki je trajala najmanj eno leto ne sme minit več kot tri leta. Se pravi, če mamica zanosi, ko je brezposelna in če še ni minilo 3 leta od zadnje zaposlitve ji pripada to, kar sem ti napisala. Edino vse to skupaj ne sme presegati 110% minimalne plače.«
Upam, da ti bo kaj v pomoč.

LAHKO NOČ!

< Sporočilo je popravil ksenija. -- 9.12.2006 22:13:34 >

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
9.12.2006 22:33:21   
mojčika
Ksenija., hvala, vidim, da so to res denarci, ki si jih ne moremo privoščit, levji delež plače pri naši hiši nosim jaz...sicer pa imam upanje, da služba kljub vsemu bo, če pa ne, si bom začela iskati novo, nosečnost bomo pa malo preložili.

Maja979 in Gaber lepo, da se rane celijo, res je Gaber lep fantiček, ima pa tudi sigurno super mamo, ki lepo skrbi zanj...

No danes sem dobila potrditev, da naša MM obožuje svoj domek, je na obisku pri sosedih tako jamrala, kot da je totalno zaspana, ko pa sva prišli domov, se je umirila, se sama igrala še celo urouser posted image , no to pa ima po mami, ni ga čez doma...
Danes so se mi smejali...MM je zaspala v avtu, ko smo odhajali od starih staršev iz Idrije, pozabili smo lupinico, pa je zaspala v avtosedežu, če jo dvignem, se zbudi, ker tega nisem hotela, sva atija pripeljali domov, potem pa sem se peljala nazaj pol poti do Idrijeuser posted image  in zopet nazaj proti domu, da je spala malo več kot pol ure...mož se je smejal, se je pa strinjal z mano, da je bolje, da se malo voziva in da odspi svojeuser posted image user posted image

Zdaj pa sama doma, možek je odšel na koncert Let3, jaz za take štose nisem, pa prav paše bit malo samuser posted image , seveda ko MM spiuser posted image

Uf še to, danes ponoči je MM v spanju bruhala, bog si ga vedi, kaj je bilo pa touser posted image

No lepo spite...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 9.12.2006 22:38:35 >

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
9.12.2006 22:34:50   
maja979
zdravnik me je vprašal kaj smo mu dali jesti pa sem rekla da nič tko posebnega. pol je pa on vprašal če mogoče kakav, pa sem rekla da ja . rekel je da je kakav zelo alergen če ga dajemo prezgodaj. glede mandarin je pa tko: špricajo jih z raznimi zadevami; mandarina ima zelo tanko lupino in ta škropiva prodrejo čez olupek. če poje odrasli eno ali dve ni panike, če se jih pa naješ recimo 2 kili pa bo sigurno kaj narobe ( enega znanca so morali pod nujno odpeljat in so ga komaj rešili ). pri user posted image  pa je že majhna količina dovolj.
je pa v veliki meri kriva anestezija - v enem tednu je dobil kar dve. seveda pa premalo pije, da bi se strupene stvari izločale iz telesa, in potem je bilo eno z drugim in prišlo je do alergične reakcije.user posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.12.2006 23:17:10   
*zvezdica*
Hej!

Tudi naš vražiček se doma daleč najbolje počuti. Ko pridemo skozi vrata kar vriskat začne in občutno spremeni razpoloženje. Jah, očitno se doma res najbolje počutijo.

Tudi mi smo spet prehlajeni..kiha in smrka, tako, da se spet na veliko špricamo s fiziološko.

user posted image Mojčika, faca si, da si jo vozila naokrog...vse za otrokauser posted image .

Maja979, super da je z Gabrom vse OK in da gredo stvari na boljeuser posted image

Katere v torek 100% pridemo? Kar sem lahko zasledila smo to: Mojčika, Eya, Barba, Zvezdica, Krista, Maychika...kaj pa ostele?

Včerajšnja noč je bila bolj katastrofična, upam, da bo današnja kaj "manj zbujajoča"...čeprav sem mu od 8h do zdajle že ene 5x mogla it dudo popravt pa potolažituser posted image

Lahko noč in sladke sanje

Marcel in Zarja

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
10.12.2006 11:34:48   
Anonimen
Dober dan!

Včeraj nas je pa kar dobro umilo nebo, kaj ne?

Gremo po vrsti:

V torek prideva, City park se mi sliši super (kaj ne, ko pa mi je tako blizu user posted image user posted image user posted image , bova pa malo zamudili, ker morava še očka peljat v službo).

Vzgoja: zvezdica, zelo veliko otrok se meče po tleh, pa niso nevzgojeni. To je pač faza trme, ki jo dajo vsi otroci skozi, samo da so eni malo trmasti, drugi pa zelo. Razlika pri temu metanju po tleh je samo v tem, kako reagirajo starši. Ali bodo otroku, ki nekaj zahteva popustili in ga prosili, da gre ven iz trgovine, ali pa ga bodo popokali in nesli v avto, brez igračke, ki jo je hotel izsiliti. Je pa težko najti ravnotežje, da se otroku dopušča svoboda v taki meri, da lahko raziskuje in odkriva svet po mili volji, po drugi strani pa se ga pri tem raziskovanju toliko omejuje, da ne ogroža sebe in drugih. Jaz ji puščam, da lazi po stanovanju in odpira omare, ji pa rečem ne, kadar dela kaj, kar ni sprejemljivo, če me npr. vleče za lase, dobi odločen ne in en resen pogled od mene. Ji pa rajši. npr. odmaknem daljinca izpred oči, kot pa da bi se kot lajna ponavlala. Potem ne res nima več pravega učinka, čeprav bo to besedo treba vseeno reči miljonkat. Doslednost, ta je najpomembnejša. Če je enkrat ena stvar prepovedana, mora biti vedno. Saj v teoriji je vse to lahko, bomo videli, kako mi bo uspevalo v praksi.

Hehe, sem pa ugotovila, da kadar Kristina kaj hoče, začne kašljat. Tisti trenutek, ko jo vzamemo v naročje ali ji damo določeno igračko, neha kašljat. Ampak mami se ne pusti kar tako okoli prinašat user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?