Nenya
|
No drage moje aprilke, zdaj bom pa, po Rokovih navodilih jaz mal prevzela. Rok pravi, da se mu v službi nič zanimivega ne dogaja. Marelica, pri nas je pestro, Brina veliko joka, čez dan je veliko v naročju, najhuje mi je takrat, ko ji tudi to ne pomaga, ne vem ali ima kakšne krče ali kaj. Ponoči je zdaj 'že' dve noči OK, poje in zaspi. Problem je le ker začne nekje ob 5.30, 6.00 stokati in zbudi Mino, potem pa sama ponavadi zaspi nazaj . Maychika tvojega bom pa za ušesa , naj si prebere kaj sva dala z Rokom skoz, pa si bo upam premislil. Joj, vse, ki uvajate, nas to še čaka ko bosta mal starejši, je res težko če ti otrok joka, pa tud če se pol takoj pomiri ko greš, ti sam tiste solzice vidiš. No pa saj bo vedno lažje, eni pol jokajo ko jih pridejo iskat, ker jim je tam tko luštno. Marelica, očitno mava midve preveč časa da tlele ćetava ostale pa sam neki delajo, a ne . Ne se sekirat zarad dodatka, fantki so baje zlo bolj požrešni kot punčke, sam ne obupat z dojenjem, midva sva Mini dodajale le enkrat zvečer pred spanjem, drugače pa sem jo dojila čeprav so bile na začetku hude borbe, ker je imela flašo vse raje, a sem vztrajala in sem jo dojila do službe, je pač najbolj komot. Vem kako ti je ko maš možeka doma, jaz sem zdaj brez Roka, pa šele vidim kolk je odtehtal (a bereš, Rok? ). če ne bi imela v.d. tašće, da mi mirka Mino ne vem kako bi bili, ker ko Brino dojim mi po stanovanju dela raztur, ali pa hoče zlest k meni in 'božati' Brino, ali pa ji kaj tlači v usta, npr prst. Enkrat je bilo ful smešno, upam da tega ni že Rok napisal, smo bili na pikniku in ker je Brina jokala jo je mel Rok v naročju, Mina pride do nje in ji hoče dati za jest krompir, valjda je mislila da je lačna, je blo smešn. Miaxx, blazina mi fuul prov pride, me zdaj velik manj boli križ, Brina ma že bliz štiri kile in je kar težka ratala, pa še Mino morm vsake toliko dvigvat tko da moj križ res trpi. Barba, ti si pa faca, ko sem šla v bolnico si šele komaj diplomirala, zdaj pa že težka šefica, maš podložnike, službene poti, uau. Pokora, ne mi delat luštov z morjem , bi šla tudi jaz Eya, a Žiga grozdje kaj požene? Mina ga poje kar precej, ga sama trga z domače trte in se kar pozna. Kolk vaši kaj popijejo tekočine in kaj jim date za pit, men se zdi da Mina premal popije. No držte se, pridem še Čau, N