DrejcDrejc
|
Rok a imate slučajno Jane lupinico? Da otrok leži v njej, potem jo pa samo iz avta vzameš in daš na vozek? Meni se je zdela slabim testom navkljub praktična. Malo je težka, funkcionira pa kot košara in avtosedež... najbolj mi je bilo všeč, da lahko otrok leži na ravnem. Tudi jaz imam avto za 4 osebe in ne bi mogla več uporabit te košare za 2. otroka. Poskusila sem jo uporabit v položaju lupinice, pa se mi je zdela v avtu nenormalno nestabilna... Alička, grem takoj danes preverit, mislim, da je to trgovina, ki jo imamo v Celju v planetu Tuš. Drgač sem pa v Mercator centru našla ful luštne škornje za po vodi čofotat... potem pa naše številke niso imeli... šmrc! Glede večerje - tudi naš fant je med izbirčnimi. Skutko bo takoj zmazal. Pa mu je res ne dam vsak dan... Zvezdica, zdaj že vidim, kam se moram obrnit po tolažbo, če mi ga bo Rene preveč biksal - se bova druga drugi na ramo oprli, pa bo, hihi. Mojčika, jaz ti dam prav, da si vzameš kak dan brez otroka. je za obe dobro. Jaz si bom pa zdaj, ko bo šel Rene v vrtec vzela kdaj dopust, da bom imela svojih 8 ur. Barba, to mi je pa znano - ni šans, da bi kdo šaril po Renejevih zobkih. Jaz jih štejem, kadar se smeje . Glede trme pa... NE, ne bo kmalu mimo. Kolikor sem seznanjena, obdobje trme šele dobro prihaja, tako da - šparaj živce! Trmo pa včasih ignoriraš, običajno jo je pa najbolje preusmeriti na kakšno drugo zadevo, da pozabi, zakaj trmari... Pokora - ful dobra mavrica! Maychika - tudi mi smo bili tam nekje kot vi v Čatežu. Imate fotke iz istega avtomobilčka, hihi. Drgače pa se je meni notranji bazen dobesedno zagravžal - voda je smrdela po lulanju, pod ležalniki so bile lužice vode, ki so smrdele po lulanju, na treh ležalnikih sem našla leglo mravelj, niti enkrat v celem popoldnevu nisem videla kake čistilke, da bi šla mimo. Ni šans, da grem še kdaj tja. Zunanji bazeni so vseeno užitnejši. Je bila pa na praznik taka gneča, da sem samo želela domov. Ne vem, tisoč folka, od tega se jih 100 polula, 400 opere švic, 50 pusti glivice... Eya, tudi naš Rene je zadnje čase sumljiv, ima samo tu in tam driskico, ampak je pa stvar v tem, da takoj ko kaj poje, se tudi pokaka. Hrana gre direkt skoz njega, apetita špa sploh nima veliko. MOjčika, a MM ko pije iz kozarca, potem po pitju ne obrne kozarca in zlije tekočine ven? To naš fant naredi, pa zna lepo pit, ampak moraš potem pazit, da ne polije ostanka. Ej, pa čestitke za objavo slikce v Mami. Js tudi komaj čakam, da vidim, kaj so naredili z mojim tokratnim tekstom. Poslala sem jim namreč popravek, ki ga pa kao niso dobili in so uporabili en zatežen tekst, ki sem ga mesece nazaj poslala... Tak da če me katera tam bere - saj naslednjič bo bolje.... pa saj menda tu na RR niti ne veste, da si je Rene prislužil celo kolumno v reviji, celo leto objavljajo njegov dnevnik, po mesecih. Samo zdaj sem si slabo reklamo naredila, če boste ravno novo številko šle brat Ksenija, Europark dobi še kak novi del? Kakšne dobre trgovine? js sem recimo prav vesela, ker sem na novem centru, ki ga gradijo zraven City parka v Celju videla reklamo za C&A. kuuul! (potrošniška družba, pač, uuups) Joooj, pa berem ,berem, vsi pišete, kak nihče ne piše, za prebrat imam pa cele litanije, pa me samo kak teden ni bilo gor... pa sem le prišla do konca... Samo to še povem, da smo imeli prvi sestanek za vrtec in 3.9. začnemo z uvajanjem. Komaj čakam, da vidim, kako se bo naš fant ujel v vrtcu z drugimi. je v skupini 1,5 do 2,5 let. Menda kr najmlajši, saj še niti nima 1,5 leta...