|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
22.8.2007 15:10:40   
Krista28
Oj, se še jst malo javim. Če na hitro berem v službi, pa se ne prijavim, je RR veliko bolj dolgocajtna. Vaše slikice prav popestrijouser posted image . Jst sm pridna, imam kar dost dela, ker jih je polovica na dopustu.

Šolniki, a se vam pa dopust počasi zaključuje, a ne? Zdej pa s polno paro. Z mojim user posted image  razmišljava, da bi šli še septembra malo.

Rok, pri vas pa res ni dolgčasa. Še dobr da vse dohajata z Nenyo. Je verjetno včasih kar kriza user posted image .

Jst sem bila pa 3 dni tudi sama doma, moj še šel službeno. Ma je kar čudno ko ga ni, je pa res, da je bilo popoldne boj na izi, ker nism rabla nič kuhat. Sicer vsak dan neki za kosilo štimamo in potem čas kar gre.

dons je pa končno mal sončka. Sem šla ven na kosilo in je blo super. Prav paše, sam mal kriza bi bla za denarnico, če bi to vsak dan počela.

Zna pa Kristjan zdaj pokazat kolk je močn. Stiska pesti in tako renči zraven da te res strah ratauser posted image . Je rekla vzgojiteljica v vrtcu, da "njemu pa to ni treba povdarjat, to itak poštima vse - od tavelzga navzdol, če ne gre drugač pa vgrizne"user posted image . Ma sej ne vem kaj si naj mislim: po eni strani upam da ne bo pretepač, po drugi strani mi je pa všeč da se postavi zase in ni taka mevža kot sem bila jaz v mali šoli (skoz zmizdila)user posted image .

Kako so vam pa kaj veše nove službice všeč, punce? Jst jo mam že poln kufr. Sem bla dons v Knaflovem prehodu (AS), pa je tko luštn gledat vozičke pa mamice k se v miru sprehajajo. Se mi zdi da tud pri drugem to ne bo več tako na izi. Kako pa sfolgate s takimi zadevami tiste ki imate po dva kričača?

Aja, DeVilla, pa Livia se tud že dolgo nista oglasili.

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 22.8.2007 15:11:34 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
22.8.2007 21:03:03   
mojčika
Uf pa je res zatišje tukaj...

Ja Krista, šolniki začenjamo, jaz v petek s polno paro, kar sem se pa tudi bala, se je zgodilo, imam zelooooo veliko ur, tako da počitka ne bo veliko, učim čisto vse razrede in še plavanje, pa še krožek ali dvauser posted image

No jaz pa jutri dobim lep obisk, Ankico in Kristinouser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
22.8.2007 22:06:11   
Krista28
Tudi moj svak je bil ravnokar na obisku in je tudi povedal, da so ga letos kar obremenili (čeprav mislim da še vseeno ne bo hude panike zanj).

Ankico pa lepo pozdravi! Naj se nam kaj javi.

Je pa res čista suša tukaj! Vsi zaposleni, eya pa na morju...

Ste šli potem še kam v hribe? Mi smo bolj kolesarili zadnje čase. Za ta vikend se moramo pa še zorganizirat.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
22.8.2007 22:59:34   
ksenija.
Joj, Marelica, tebi pa res tečejo zadnji dnevi. Jaz pa imam tudi občutek, da bom kar malo prej rodila. Sicer ne vem, če je bil tisto že pravi čep, ker ni bilo nič krvi zraven, se pa ta sluz še kar izloča. Sem pa še vedno prehlajena, danes sem celo vročino dobila in sem bila kot bi me povozil traktor. Sploh ne vem, če me naj to kaj skrbi in naj grem jutri k zdravniku.

Ja, mene res včasih kar panika grabi, če sem sama doma s katerim od malih dveh.

Marelica, pri Blažu je bilo tako, da je bil petek in je Damijan ravno prišel iz Ljubljane, ko se je meni zdelo, da mi nekaj odteka. Tako, da me je kar peljal v porodnišnico, kjer so mi rekli, da bi mi naslednji dan sprožili porod, pa ni bilo treba, ker sem ob polnoči dobila popadke.

Jaz pa komaj čakam, da grem drugi teden malo po nakupih v Maribor, se jutri odpira novi del Evroparka in med drugim se bo odprla tudi trgovina Alenka, katere copatke vse hvalite. Pa še H&M bo po novem tudi v Evroparku. Že vidim kako bom zapravljala, če le ne bom šla rodit prej.

Ve, katera kakšno bo vreme v petek? Upam, da lepo imamo v planu nek izlet. Nam kaj priporočate? Naj bi bilo zanimivo za otroka, pa ne preveč hoje za mamico. Sem se malo razjezila, pa je moj rekel, da me bo nekam peljal v petek, ko praznujem.
Me že 14 dni sprašuje, kaj bi rada za rojstni dan. Pa sem mu včeraj povedala. Sem bila ful besna, ker je prišel pozno domov, jaz pa celi dan sama z malima, ki sta bila kar tečna. Sem mu rekla, da rabi en teden dopusta, prvo me je malo čudno pogledal, potem pa vprašal zakaj. Mogoče si je mislil, da ga bom kam povabila. Potem pa sem začela: glej, ti boš imel dopust, jaz se bom zjutraj zbudila in bom šla nekam na en mirem plac, kjer bom lahko v miru kaj prebrala ali pa kaj ustvarjala, pa počivala.... Okrog petih bom prišla domov inte bom vprašala kaj je za jest, potem če mi bo, se bom malo poigrala z otroki, če ne pa bom šla malo počivat. Ob sedmih pa bom šla še malo na trening (to gre on, jaz pa bi se pač povabila kam na kakšen klepet). Potem pa sem še rekla, da me zanima koliko dni bo zdržal. Malo me je čudno gledal, potem pa začel z izgovori.
Zdaj pa ga danes že cel dan sprašujem, če si je že zrihtal dopust.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
23.8.2007 0:32:18   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: ksenija.

Sem mu rekla, da rabi en teden dopusta, prvo me je malo čudno pogledal, potem pa vprašal zakaj. Mogoče si je mislil, da ga bom kam povabila. Potem pa sem začela: glej, ti boš imel dopust, jaz se bom zjutraj zbudila in bom šla nekam na en mirem plac, kjer bom lahko v miru kaj prebrala ali pa kaj ustvarjala, pa počivala.... Okrog petih bom prišla domov inte bom vprašala kaj je za jest, potem če mi bo, se bom malo poigrala z otroki, če ne pa bom šla malo počivat. Ob sedmih pa bom šla še malo na trening (to gre on, jaz pa bi se pač povabila kam na kakšen klepet). Potem pa sem še rekla, da me zanima koliko dni bo zdržal. Malo me je čudno gledal, potem pa začel z izgovori.

hi hi hi...in prav je tako....upam, da mu prebije in bo celo vzel kak dan...držim pesti

vsem ki greste na lepše želim obilo užitkov...

lp, maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
23.8.2007 8:38:53   
mojčika

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija.

Sem mu rekla, da rabi en teden dopusta, prvo me je malo čudno pogledal, potem pa vprašal zakaj. Mogoče si je mislil, da ga bom kam povabila. Potem pa sem začela: glej, ti boš imel dopust, jaz se bom zjutraj zbudila in bom šla nekam na en mirem plac, kjer bom lahko v miru kaj prebrala ali pa kaj ustvarjala, pa počivala.... Okrog petih bom prišla domov inte bom vprašala kaj je za jest, potem če mi bo, se bom malo poigrala z otroki, če ne pa bom šla malo počivat. Ob sedmih pa bom šla še malo na trening (to gre on, jaz pa bi se pač povabila kam na kakšen klepet). Potem pa sem še rekla, da me zanima koliko dni bo zdržal. Malo me je čudno gledal, potem pa začel z izgovori.

bravo Ksenijauser posted image user posted image user posted image

jutri naj bi bilo lepo....

Krista spet smo bili na Blegošuuser posted image , imeli namen še enkrat na Porezen, pa je bilo vreme tak tak, pa je šel mož sam, jaz si z MM nisem upala... Greva pa ta vikend v toplice, mož pa v kamniške Alpe...

Blak, pri nas je tako grdo vreme, lije lije in lijeuser posted image

Ponoči mi je bilo pa tolk slabo, sem se najedla paradižnika, očitno preveč, MM pa je spet pridelovala zobe, ne z jokom, ampak z nenehnim premetavanjem po postelji, po mojem sva obe spali na 30cm...

Smo pa dobili Dormeo, sem zadovoljna, sploh nad dodatkom na moji strani, spominsko peno, je kot bi se v eno gnezdece zabubil, kaj takega bi morale imeti nosečnice, bi držalo trebuhuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5606
23.8.2007 9:37:48   
Anonimen
Ojla!

Da vas nas na hitro pozdravim. Mi smo uspešno preseljeni, le interneta še nimamo user posted image user posted image user posted image . Baje naj bi bil kmalu, ma to so rekli že pred enim letom user posted image . Sicer vas občasno preberem prek mobitela, a predolgo traja, da bi kaj napisala.

Kristina uživa sto na uro, zjutraj, ko vstane, moramo najprej pozdravit kravice in kužita, potem pa proučevat rožice in kamenčke.

Pridni bodite, več vam napišem, ko bomo priključeni na civilizacijo user posted image .

Zdaj pa šibava k Mojčiki in MM.
Čau

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5607
23.8.2007 12:33:29   
*zvezdica*
Dober deževen dan!

aNKICA PRAV LEPO TE JE BILO SPET MAL PREBRAT..ČEPRAV SI BILA KRATKA. ..sorry črke. Upam, da čim prej dobil iinternet in nadoknadiš vse za nazajuser posted image .

Ksenja tud jaz ti samo ploskam! Tako se dela. Moj je sedaj šele mal spoznal kako je bit sam z malim in priznava da je služba 100x lažji "posel". Ga moram pa pohvalit, da se odlično znajde. Poleg čuvanja in zabavanja malega vražička vedno skuha tudi kosilo in pospravi stanovanje. Kolkr zna bit možek včasih svetovna tečka, ga morem pa drugač ful ful pohvalt! Res!

Mi smo se na morju super super imeli. Ugotovila sva, da sva se pravilno odločila ker sva kupila šotor. Sedaj smo bili v prikolici in je malemu noro dogajal. Nič ni bil siten, cel dan se je sam zamotil in se igral z iglicami, kamenjčki... Skoraj kot da ga ni bilo!
Navdušen je bil nad rokavčki in blazino za v vodouser posted image  in kar ni hotel iz vode.
Bom zvečer prilepla kako fotkico.
Krista, sva pa že dobila šotor, ki sva ga naročila po netu (160€ ceneje kot v trgovini), pa kuhalnik in eno omarco je možek že kupil..tako da počasi nabiramo kemp opremo.

Glede službe pa...hm, kaj naj rečem...ni ravno idealno(saj kje pa je). Trenutno se dogajajo kar velke rošade, eni klučni odhajajo..tako da ne vem kako bo to name vplivalo...ampak občutek imam, da ne preveč dobro. Trenutno sem kar mal slabe volje zarad tega. Sem pa huda sama nase, ker bi se mogla bolj zase postavt, pa se kar ne upamuser posted image .

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
23.8.2007 12:33:40   
mojčika
No tri slabše fotke... Ankica ne bo imela proti upam, je bilo lepo, frajlici sta se ujeli, upam, da kdaj ponovimouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čeprav na slikah ni toliko videt, a je naša MM pravi hrust proti Kristiniuser posted image , 4kg več se ima kje poznatiuser posted image

Pa še naši škorenjci

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
23.8.2007 12:52:46   
Krista28
Zvezdica, ne se preveč sekirat zaradi službe. vsaka izkušnja ti za kasneje prav pride. In kakor koli, morajo te dat na zavod in imaš vsaj eno kritje.  Kamp opremo smo pa tudi mi zdaj nabavili. Sept. imam še dopusta malo, pa bi kam šli.

Mojčika, user posted image user posted image  tud Kristjan je v primerjavi z vrstiki kot hrust, včasi prav mirkam, da ne bo kakemu drobnemu stopil na roko ali nogo.

A bi se mi ali pa me kaj dobile? Ste za kako srečanje?.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
23.8.2007 13:05:38   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

A bi se mi ali pa me kaj dobile? Ste za kako srečanje?.

Seveda za, samo kak vikend bi bilo fajn... Jaz bom čez teden bolj težko...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
23.8.2007 13:27:37   
*zvezdica*
Kristine pa skoraj ne bi spoznala. Se mi zdi, da se je ful spremenila.
Res je že zadnji čas, da se spet dobimo in da vidimo to aprilsko (marčevsko, majsko) lepotouser posted image .

Tud jaz sem za kak vikend!

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
23.8.2007 13:30:09   
*zvezdica*
Zvezdica, ne se preveč sekirat zaradi službe. vsaka izkušnja ti za kasneje prav pride. In kakor koli, morajo te dat na zavod in imaš vsaj eno kritje.
[

Ne, saj me ne skrbi, da bi me skenslal...edino to, da bi me prestavili na drugo delovno mesto, kar pa men totalno ni! Kakšne imam kaj pravice glede tega..če sem se prijavila na razpis za dol. del. mesto in imam v pogodbi tud napisano kaj naj bi opravljala..pa bi me hotel dat drugam. A katera kaj ve?

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
23.8.2007 13:37:20   
Krista28
Premestijo te lahko, ne smejo pa ti dati nižje plače kot je dogovorjena v pogodbi. Nism čist 100% ampak mislim da edino nosečnic in doječih mamic ne smejo premeščati, aja pa z majhnim otrokom ti ne smejo kakšnih čudnih delovnih ur dat na novo(če ni bilo dogovorjeno).

Verjetno pa katera druga kaj več ve.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
23.8.2007 13:38:40   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Ponoči mi je bilo pa tolk slabo, sem se najedla paradižnika, očitno preveč,

mhm....user posted image user posted image  a si zih, da je paradižnik...?user posted image

tud tuki je vreme bljeka kot bi rekla tia

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5615
23.8.2007 13:48:12   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Ponoči mi je bilo pa tolk slabo, sem se najedla paradižnika, očitno preveč,

mhm....user posted image user posted image  a si zih, da je paradižnik...?user posted image

tud tuki je vreme bljeka kot bi rekla tia

Sigurno, žal me je le želodec bolel, to ni bila prava slabost... Sicer pa le  s strahom kukam tam na temah ne pričakujemo M, bomo, vse ob svojem času, žal se tukaj ne da nič prehitevat, me pa vleče tjauser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5616
23.8.2007 13:50:22   
mojčika
*zvezdica* tudi jaz vem za taka pravila, kot je rekla Krista

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
23.8.2007 13:59:16   
Krista28
Sicer pa le s strahom kukam tam na temah ne pričakujemo M, bomo, vse ob svojem času, žal se tukaj ne da nič prehitevat, me pa vleče tja

Tiste ki imajo več otrok pravijo, da je itak boljš, da mal prehmal rata, kot pa da čakaš pa ni, in ni. (a sploh paše tja vejicauser posted image ).

Bodo punce povedale kako je z majhno razliko iz z 2user posted image user posted image (no ja, enim večjim).

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
23.8.2007 14:03:06   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Tiste, ki imajo več otrok, pravijo, da je itak boljš, da mal prehmal rata, kot pa da čakaš, pa ni in ni. (a sploh paše tja vejicauser posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz oz. oba si zelo želiva, me je bolj strah, kaj bodo rekli na to v službi... Jutri, če bo prav, podpišem pogodbo...user posted image  Po pa vas vse častim na srečanjuuser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
23.8.2007 14:13:08   
mojčika

Spoštovani,V reviji Mama bo jutri objavljena ena izmed slik, ki ste nam jih poslali. Hkrati z obvestilom se vam želim opravičiti, ker slike niso podpisane - ponagajal nam je tiskarski škrat. Lep pozdrav in prijetno branje,Uršula Kravogel,revija Mama No to sem dobila na mail, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
23.8.2007 14:36:18   
*zvezdica*
Bravo za MM!!!!! sedaj pa vse na lov za Mamo!user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
23.8.2007 15:47:51   
DrejcDrejc
Rok a imate slučajno Jane lupinico? Da otrok leži v njej, potem jo pa samo iz avta vzameš in daš na vozek? Meni se je zdela slabim testom navkljub praktična. Malo je težka, funkcionira pa kot košara in avtosedež... najbolj mi je bilo všeč, da lahko otrok leži na ravnem. Tudi jaz imam avto za 4 osebe in ne bi mogla več uporabit te košare za 2. otroka. Poskusila sem jo uporabit v položaju lupinice, pa se mi je zdela v avtu nenormalno nestabilna...

Alička, grem takoj danes preverit, mislim, da je to trgovina, ki jo imamo v Celju v planetu Tuš. Drgač sem pa v Mercator centru našla ful luštne škornje za po vodi čofotat... potem pa naše številke niso imeli... šmrc!
Glede večerje - tudi naš fant je med izbirčnimi. Skutko bo takoj zmazal. Pa mu je res ne dam vsak dan...

Zvezdica, zdaj že vidim, kam se moram obrnit po tolažbo, če mi ga bo Rene preveč biksal - se bova druga drugi na ramo oprli, pa bo, hihi.

Mojčika, jaz ti dam prav, da si vzameš kak dan brez otroka. je za obe dobro. Jaz si bom pa zdaj, ko bo šel Rene v vrtec vzela kdaj dopust, da bom imela svojih 8 ur.

Barba, to mi je pa znano - ni šans, da bi kdo šaril po Renejevih zobkih. Jaz jih štejem, kadar se smeje user posted image .
Glede trme pa... NE, ne bo kmalu mimo. Kolikor sem seznanjena, obdobje trme šele dobro prihaja, tako da - šparaj živce! Trmo pa včasih ignoriraš, običajno jo je pa najbolje preusmeriti na kakšno drugo zadevo, da pozabi, zakaj trmari...

Pokora - ful dobra mavrica!

Maychika - tudi mi smo bili tam nekje kot vi v Čatežu. Imate fotke iz istega avtomobilčka, hihi. Drgače pa se je meni notranji bazen dobesedno zagravžal - voda je smrdela po lulanju, pod ležalniki so bile lužice vode, ki so smrdele po lulanju, na treh ležalnikih sem našla leglo mravelj, niti enkrat v celem popoldnevu nisem videla kake čistilke, da bi šla mimo. Ni šans, da grem še kdaj tja. Zunanji bazeni so vseeno užitnejši. Je bila pa na praznik taka gneča, da sem samo želela domov. Ne vem, tisoč folka, od tega se jih 100 polula, 400 opere švic, 50 pusti glivice...

Eya, tudi naš Rene je zadnje čase sumljiv, ima samo tu in tam driskico, ampak je pa stvar v tem, da takoj ko kaj poje, se tudi pokaka. Hrana gre direkt skoz njega, apetita špa sploh nima veliko.

MOjčika, a MM ko pije iz kozarca, potem po pitju ne obrne kozarca in zlije tekočine ven? To naš fant naredi, pa zna lepo pit, ampak moraš potem pazit, da ne polije ostanka.
Ej, pa čestitke za objavo slikce v Mami. Js tudi komaj čakam, da vidim, kaj so naredili z mojim tokratnim tekstom. Poslala sem jim namreč popravek, ki ga pa kao niso dobili in so uporabili en zatežen tekst, ki sem ga mesece nazaj poslala... Tak da če me katera tam bere - saj naslednjič bo bolje.... pa saj menda tu na RR niti ne veste, da si je Rene prislužil celo kolumno v reviji, celo leto objavljajo njegov dnevnik, po mesecih. Samo zdaj sem si slabo reklamo naredila, če boste ravno novo številko šle brat user posted image

Ksenija, Europark dobi še kak novi del? Kakšne dobre trgovine? js sem recimo prav vesela, ker sem na novem centru, ki ga gradijo zraven City parka v Celju videla reklamo za C&A. kuuul! (potrošniška družba, pač, uuups)

Joooj, pa berem ,berem, vsi pišete, kak nihče ne piše, za prebrat imam pa cele litanije, pa me samo kak teden ni bilo gor... pa sem le prišla do konca...

Samo to še povem, da smo imeli prvi sestanek za vrtec in 3.9. začnemo z uvajanjem. Komaj čakam, da vidim, kako se bo naš fant ujel v vrtcu z drugimi. je v skupini 1,5 do 2,5 let. Menda kr najmlajši, saj še niti nima 1,5 leta...

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5622
23.8.2007 16:11:14   
mojčika
Drejka čudovit dnevnik, te občudujem, da imaš voljo za pisanjeuser posted image user posted image

v kozarec pa nalijem malo malouser posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
23.8.2007 16:55:26   
alička
Nasvidenje vsem skupaj do sredine septembra. Zdaj grem pakirat!

Če bom imela kaj volje vam pa pridem vmes iz morja mala lušte delat sem gor, hi hi user posted image .

Uživajte in se imejte lepo, pa pa.

Alja in Živa

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
23.8.2007 18:25:49   
Krista28
Alička uživaj, ko pa prideš se pa dobimo.

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?