|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
30.7.2006 22:13:21   
mojčika
dan!! Te čudežne kapljice jaz naročam v privat lekarni v Sevnici, so ful prijazni, jih pošljejo kar po pošti po povzetju. Njihova številka je 07/81 63 170!

Koroške lekarne pa najkasneje do jutri dobim številko, sem se spomnila, kdo jih ima, čau

Halena lej še 21.stran, še tam imaš eno cifro

< Sporočilo je popravil mojčika -- 30.7.2006 22:14:07 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 526
30.7.2006 23:39:06   
halena
hvala,hvala!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 527
31.7.2006 8:04:51   
*zvezdica*
Živjo,

Naš Marcel ima pa najraje:

GOZDNA VESELICA

ZVONČEK IN TROBENTICA,
STA MED MUZIKANTE ŠLA,
TUDI PTICE SO SE ZBRALE
IN NA VEJICAH ČEBLJALE
VSI SO PELI IN IGRALI,
CEPETALI IN PLESALI,
RAJALI SE VESELILI
IN SREBRNO ROSO PILI

SILNI TRUŠČ PA JE SEVEDA
ZBUDIL STAREGA MEDVEDA,
DA JE PRAV ZASPAN POČASI
ODLOMASTIL PROTI JASI.
KO JE UGLEDAL DRUŽBO ZBRANO,
KI ZABAVA SE PIJANO,
DA IZ SPANCA GA BUDI
KAR ZAŠKRTAL JE Z ZOBMI.

ZVONČEK IN TROBENTICA
STA NA MAH UTIHNILA.
SREDI PESMI, SREDI PLESA
ONEMELA SO DREVESA.
PTIČKI PA SO ODLETELI,
KER PAČ KRILA SO IMELI
IN ZATO ŠE ZDAJ TAKO
NA VSEH KONCIH ČIVKAJO.

LP vsem skupaj

Marcel in Zarja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 528
31.7.2006 14:23:49   
Nenya
Bom kratka!
Lepo da svojim pojete tudi jaz jim, kdaj celo kakšno od Atomik harmonik ipd, ne bi pa NIKOLI!! pela če si srečen stopi mači kar na rep - to je pa popolnoma neprimerno, že tako mnogi otroci mučijo živali, ker ne znajo dru gače ko so majhni ampak da bi jih v pesmi k temu spodbujala, to je nezaslišano. Mojičika ne obtožujem tebe le tidtega kdor je pesem tako priredil!

Nikar mi ne pišite da še ne vedo zakaj gre, če jim je všeč potem jo boste še dolgo pele in to se mi zdi pa grozno, peti  malim dojenčkom o mučenju.

Ko si srečen iz moje mladost gre takole:
Ko si srečen:
-brž z dlanjo udari v dlan
- tleskni s prsti razigran
- po kolenih potokljaj (se udariš 2x z dlanjo po stegnih)
- močno z nogo udari v tla
- glasno vzklikni svoj hura

to se 2x ponovi in giba, pol pa še: če si srečen in želiš da bi srečni vsi bili, če si srečen ponoviš 1x
zadnja je pa: če si srečen brž ponovi vse od prej

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 529
31.7.2006 14:36:33   
mojčika
Nenya, nič se bat, jaz tega ne bi pela, le v pesmarici sem našla, sploh pa ne, ker v 50 kvadratih živimo z dvema mucama in a si predstavljaš, kaj bi mala delala z mojima mucama, če bi jo kaj takega učila, seveda je vse drugo bolje, je pa pesem takšna, da si lahko zmisliš kar koli. Naša MM pa itak obožuje bolj kratke ljudska pesmice...

user posted image
user posted image   user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 530
31.7.2006 21:04:44   
maychika
ojla

samo na hitro...hvala za besedila. nenya, jaz se tudi spomnim verzije, ki si jo ti napisala, tko da bom to pela.

mi je pa fuuuul všeč tale pesmica, ki si jo napisala ti zvezdica. res je super in se jo bom naučila čim prej... si bom pač svojo melodijo izmislila...

hvala

user posted image  lp, M. user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 531
31.7.2006 21:31:30   
flecker1
Nenya, user posted image , se strinjam, hehe. Sama pojem samo 2 verziji, po kolenih potolkljaj in zdaj z dlanjo udari v dlan.
user posted image prihaja ohladitev, prav mučno mi je biti več del dneva doma, ko je zunaj vroče. Naša je ful rada zunaj. Ko je doma tečna, gremo hop v voziček in je nasmejana 1-2 uri na vozičku, se pogovarja, igra,...Tako da ni problem iti kam na pot, skoz je pridna.
Zanima me, koliko časa zdržijo vaši user posted image na stolčku-ležalniku? Moja 5 minut, potem se dere. Najraje je kar na tleh, da prosto razbrca, obrača, pa prevali iz hrbta na trebuh. Na tleh je lahko 1-2 uri, medtem ko se igra, takrat prostorim, kuham,...
Sem kupila od DM mlečno kašico, ki poliješ samo z vodo, pa je poceni, pride okol 400. Komaj čakam, da jo počasi uvajam z GH. Včeraj smo šli na sladoled, jaz sem pa naročila banano splin. Naša je sedela pri meni, skoz je gledala v smetano, kot da se ji sline cedijo user posted image , seveda pa nisem upala dat. Saj bo, user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 532
31.7.2006 22:12:57   
mojčika
user posted image

No čebriček je zakon, mala zelo uživa.user posted image

Tudi sama bom kmalu začela z GH, mislim, da bom najprej sprobala zvečer dodati malo rižolinota od millupe, saj pijemo comformil, bom dodala namesto ene merice mleka rižolino, da bom videla, če jo bo kaj bolj nasitilo, naslednja pa bo verjetno jabolčna kašica oz. sokec. Vse to čez ene 14 dni, ker jutri dobimo pikico in nočem, da bi bilo vse na kupu. Za tiste, ki pikice še niste dobili, menda je dobro nesti s seboj skuto, ki jo zaviješ v eno gazico in jo daš na rano, mi bomo probali, nasvet je dala patronažna.

Kar se pa pemic tiče, je pa res najlepše, če si jih mamica kar sproti izmisli.

Kar se tiče prebijanje časa, naša je zadovoljna povsod, ležalnik, postelja, voziček... samo da se nekaj dogaja, igračke, še bolje pa, če mamica klepeta, delam pa bolj kot ne vse v njeni bližini, na postelji zlagava cunje in klepetava, na mizi imam ležalnik, ko kuham, če grem v kopalnico, jo dam v voziček pred vrata in klepetava,... skratka vse je okej, če sem blizu.

Lahko nočko

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
31.7.2006 23:02:37   
maychika
aja, mi imamo posteljico že od samega začetka založeno okoli in okoli. Pri glavi je pač tista mehka obloga, kjer pa posteljica ni bila zakrita smo dali kar rjuho, da ne bi vetr vlekel skozi posteljico in čez našo Tio. Pol pa tud nogica ni mogla skoz pogledat. Zdaj sem dala čez rjuho eno dekico, ker je začela tako brcat ponoči, da se včasih udari v rešetke, pa tako manj boli.

mojčika vaša tamala je pa res fletna s tole čupico. Zadnjič sem srečala eno, ki je rodila 14 dni nazaj in mi je pokazala sliko od sinčka. Mali ima ob rojstvu blond laske. Kaj je smešen. Prav nenavadno. Je rekla, da so v porodnišnici rekli, da tak pride samo 1 na mesec...hi hi...prav čudno je izgledalo.

mi smo mali Tii dali danes nekaj "prstkov" zmečkane banane. Jo je tko z veseljem papala, da je blo kar fino gledat. Tko uživa v novih okusih, da ji bom v roku 1 tedna že začela dajati GH. Pa eno vprašanje...morda malo neumno, ampak moram vprašat. Toliko berem o riževih kosmičih...a je to kot rižolino ali se prav kupijo kakšni kosmiči? Ja vem...malo sem za cajtom, da tega ne vem...
user posted image Mojčika...ti bom pisala zasebno za "obisk" LP, vsem...od mene in male Tie, ki že sladko spančka... 
user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 534
31.7.2006 23:21:52   
halena
Ja,kako je lepo,ko so ti naši otročki postali pravi mali človečki,ki so še tako prikupno spontani in že oddajajo prave in samo njihove odgovore,na vse to,kar mi počnemo okoli njih(včasih sem se skoraj raztrgala od animacij)user posted image ,zdaj pa mi kar srce poje,ko vidim,da se odziva na vsako mojo kretnjo!

Tudi jaz se ne strinjam stem o pridnih otročkih!!Vsi so pridni-zato ker so,ker obstajajo in zato,ker so naši!!Vsak dan so deležni naše nesebične ljubezni in pozitivnih vibracij,ki jih pijejo iz naših lic!Moja punčka res sodi v tisti krog,kjer se spi celo noč,v svoji sobi,nima nobenih težav,...-ima pa svoje finte in kdaj tut pojoče tako divje,da bi vsi najraje ven tekli---pa je zame najbolj pridna,ker je moja!!In presrečna sem,da jo imam in da je zdrava!!Tista tečna vprašanja,ki te takoj napadejo,so pa ponavadi od kakih tetk ali pa malenkost bolj izkušenih mamic od nas..'-je pridna?'  kar pikice dobimuser posted image   -seveda,da je!!In tut če ne bi bila,bi rekla,da je pridna.Me zanima,koliko jih pomisli o vprašanju,preden ga butne ven?Jaz sem enim parim takim tetkam,že povedala,da 'pridna' nima nobene povezave s tem kako in koliko  Ajda spi!!!Kaj šele,da sem s tem jaz odlična mama!!Kvečjem sem lahko srečna,da je Ajda tak otrok.

Dost bo!Grem spančkat,ker če ne bo ju3 hudo vstat!

Lahkonočkouser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 535
1.8.2006 8:53:41   
Marelica
Ojla, po dolgem času...

Smo doma menjavali streho, pa se zato nisem nič oglasila. Tako, da vam danes pošiljam lep pozdrav izpod nove strehice, ker sem JUHUHU, zelo srečna, da je to delo končno mimo... Mi2 s Katarinco sva šli za 3 dni na počitnice k mojim staršem, da sva se izognili največjemu hrupu in umazaniji. Ta vikend pa smo imeli »likof« in sta bila pri nas tast in tašča. To pišem zato, ker se komaj zdaj vračamo v stare tirnice in je imela naša punca krizo, imenovano »odsotnost babic«. Seveda sta prišli obe babici v teh dneh na svoj račun in sta imeli tamalo nonstop na rokah, ko je bila budna. Danes sem pa imela jaz veselico zaradi tega, ker se je hotela smo nosit.
Kot tudi ostale opažate, je treba vedno več animacije pri naših pikcih. Jaz ji že od vsega začetka zelo veliko pojem, največ slovenske ljudske in od Romane Krajnčan, pa seveda Mačka Muija, Čebelico Majo... vse kar se spomnim. Za pravljice je bila še pred mesecem zainteresirana, zdaj pa se preveč dolgočasi. So mi pa super pesmice iz knjige Kdo bo z nami šel v gozdiček, ki je tudi moja favorizirana iz otroštva. Drugače pa jo sedaj večinoma ven nesem in se greva sprehodit po parceli. Zjutraj greva obvezno voščit dobro jutro sončku, rožicam, solatki, ovčkam, oblačkom... Ko v kuhinji kuham ali pomivam posodo jo posadim v stolček in navesim okoli nje par igračk. Ko se jih naveliča ji razložim vse o kuhanju, pa kaj bova vse počeli, ko bo velika, pa da je ati šel služit dinarčke... ona pa mi veselo odgovarja in od časa do časa zavriska. Če me kaj zanima na TV jo imem tudi pri sebi, seveda na večji razdalji in skupaj kaj pogledava, dokler se ne naveliča. Trenutno se tudi naša pupa rada pokriva s pleničkami in slinčkom. Včasih se tako posrečeno sama pobriše okoli ust, da se je treba prav nasmejat (ima pa kaj brisat, ker se na veliko slini in dela mehurčke). Da ne omenjam, kako si vzame dudo iz ust, jo potem ogleduje in si proba stlačit nazaj v usta. Kopanje ji ni v užitek in hitro protestira, zato jo dostikrat umivam kar z vatico na previjalni. Pri tem se veliko pogovarjava o vsakem delu telesa posebej, pri umivanju rokic obvezno poveva, kaj pravijo palec, kazalec... in mezinček, ki mami zatoži..., pasenje kravic ji je v užitek, vedno raje opazuje odtisnjene podobe na moji majici in me včasih zgrabi in potegne k sebi. Zelo rada ostaja gola, da brca okoli sebe. Nevoljna pa postane, čim jo začnem oblačiti (prej pa je bilo ravno obratno). Obvezno se še ene dvakrat vsedeva – mimogrede, iz dneva v dan je močnejša in sedaj rabi mojo pomoč bolj za oporo, dvigne se pa že skoraj sama (nagradim jo z vzhičenim »bravo!« , da se kar do ušes nasmeje). Ful cartkano se mi zdi, ko se me sedaj v naročju oklene in stisne k meni, v sedečem položaju pa začne sliniti in grickati mojo roko. Pri petju ali poslušanju glasbe tudi zapleševa, nekih velikih manevrov ali celo metanja v zrak pa ne odobravam, ker se mi zdi preveč nevarno. V ogledalu pa gleda mene in se smeje, ko pa zagleda svojo podobo, pa se sramežljivo obrne stran. Hmm, kaj še takega... Mah, meni z njo sploh ni nikoli dolgčas in si zmišljujem, kar pač je v danem trenutku pri roki, če ne drugega pa se z njo pogovarjam kot s kakšno kolegico in si na vprašanja sama odgovarjam, zraven pa jo pomenljivo vprašam, »A, ne?« Tako meni čas hitreje mine, punca je zadovoljna ker se ukvarjam z njo in ponavadi potem bolj dolgo spi. Zadnje čase tudi podnevi bolj dolgo potegne, včasih celo po 3 ali 4 ure, tako da se mi zdi, da imam časa zase na pretek. Tudi noč se je podaljšala in se tako prvič zbudimo šele ob zori, danes pa celo po šesti. Potemtakem bi lahko rekla, da je naša pikapoka postala zelo priden otrok. Se pa strinjam z vami, da to ni merilo za pridnost. Je pa res postala tak dobrovoljček, da se ob njenih nasmehih in vriskih vsi kar topimo... Malo me je začelo skrbet, ker si rokice in druge predmete skoraj pred nosom ogleduje in od časa do časa zaškili. Če jo tako zalotim, ji hitro preusmerim pogled na daleč.

GH bomo pa izprobali čez 1 teden, če je že sploh pripravljena sprejet. Jutri bom pa izprobala, če ji je všeč okus jabolka. Ste mi dale dobro idejo s tem oblizovanjem, sama se sploh ne bi spomnila. In trenutno imam doma samo jabolka.

Zadnjič sem si v knjižnici sposodila zelo dobro knjigo: Otrok od rojstva do šole, svetovno uspešnico od Penelope Leach in je zares vredna da se jo prebere. Že sam uvod je tako poučen in zanimiv... PRIPOROČAM!

Mojčika, mi je ful žal zaradi težav tvojega možeka. Mi je moj pozabil skopirat 20. stran in ne vem o čem se gre, ampak razberem da je nekaj resnejšega in da se pogumno spopadate s tem. Vas občudujem in upam, da bo spet vse vredu!!!

Uf, sem se razpisala. Moja sončka že zdavnaj spita, grem še jaz. Papa!

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 536
1.8.2006 10:26:26   
*zvezdica*
Ozdravljene,

Me veseli, da tako veselo prpevate svojim "cverglčkom". Moj možek jih ima še nekaj na zalogi, ena kratka gre recimo takole:

TRI MEHKE SLASTNE HRUŠKICE,
TRI HRUŠKICE DIŠEČE.
JE JEŽ POVEZAL V CULICO,
IN ZDAJ DOMOV JO VLEČEuser posted image .

ČEZ VEJICE IN KAMENČKE
IN ČEZ GRMOVJE MLADO.
DOMA RAZVEŽE CULICO
IN NAJDE MARMELADOuser posted image .

Lep deževen dan

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
1.8.2006 14:27:05   
mojčika
Marelica hvala, zaradi sladkorne mi je padel v komo, a smo sedaj v vstaljenih tirnicah, vendar se sedaj zjutraj pred šesto zbudim za papcanje MM in da mož prečekira svoj sladkor, vsak dan je slabše, a zdaj bova začela dohtarjem fajn sitnarit, da mu pomagajo, tako ne gre ne zanj ne zame, kaj šele da bi moral sam imeti MM.

Dobili smo pikico in jaz sem najponosnejša mamica, niti malo joka, samo smejanje, gruljenje, vse kar zna je pokazala in našla v ambulanti igračko, kavbojca, ki ji je bila do sedaj najbolj všeč, tako glasno se je smejala, da sta se dohtarca in sestra ful smejali, jaz se moram doma ornh angažirat, da se glasno smeji, v ambulanti se je smejala pa gumjastemu kavbojcu, svašta bi rekel moj mož.

Kaj je kateri izmed vaših otročičkov dobil vročino po cepljenju.

Sicer pa smo pridelali 6cm in okrog 1100g, torej sedaj 6750g in 65cm.

Tudi ve napišite mere svojih malčkov, bom uredila malo statistiko, če vam je prav.

Glede GH, me je dohtarca poučila, da zadnje dva meseca velja doktrina GH takoj po 4. mesecu, in sicer sveže sadje, ne kuhano, sveže naribano, no mi bomo drug teden štartali z jabolki in bananami, mljask.

Pri nas se je ornh shladilo, na 19 stopinj, user posted image  po naj pa človek ne zboli?
LP

< Sporočilo je popravil mojčika -- 1.8.2006 14:33:02 >

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 538
1.8.2006 14:31:22   
mojčika
Maya Marina (Mojčika)

1. 3890g, 52cm
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65 cm

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 539
1.8.2006 15:31:40   
mojčika
http://www.med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/dojenje/gosta_hrana.htm

http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/napotki/index.htm

nekaj uporabnega tudi vam, prispevala aprilka iz foruma mama

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 540
1.8.2006 19:09:40   
maja979
pa naj še jaz kaj napišem o našem gaberčku. danes smo imeli sistematski pregled in nas je zdravnica prav pohvalila. sedaj imamo 64 cm in 5980 g. končno smo se začeli rediti (  po začetnih težavah s težo zaradi njegove preklane ustnice in posledično bruhanja ) in zdravnica je bila zelo zadovoljna. smo pa bili danes cepljeni in moram pohvalit našega malega da je vse to prenesel ko ta prav "dec". se pa tudi že na veliko hoče pogovarjat. prav lepo ga je opazovat kako odkriva zanj še neznane stvari, od rokic, do nogic, pa tudi prime že marsikatero stvar, ki pa takoj roma v usta. najraje pa si v usta tlači pleničko. smo pa bili sedaj na počitnicah pri babici in dediju v kočevju, pa smo šli malo na izlet do kolpe in je bil gaber ful navdušen k se je toliko dogajalo okrog njega; pa nogice smo mu malo namočili v vodo in je bil prav jezen ko smo ga vzeli iz vode.
naslednji teden pa imamo spet kontrolo na stomatološki kliniki, da vidimo kako in kaj. gaber noče več nosit ploščice, ki mu podpira nosek tako da ne vem kaj bo rekla zdravnica. upam da bo vse v redu in da bo lahko oktobra operiran.
je pa tako srčkan ko se nasmeje, pa čeprav nima cele ustnice...

no pa dovolj za danes
pozdravčekuser posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 541
1.8.2006 19:44:26   
mojčika
Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika)

1. 3890g, 52cm
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

Gaber 27. 4. 2006   (maja979)
1.
2.
3.
4. 5980g, 64cm

< Sporočilo je popravil mojčika -- 1.8.2006 19:46:57 >

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 542
1.8.2006 20:15:52   
flecker1
Še jaz dodajam za statistiko:
Melissa
1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1 mesec
3. 4780g, 56 cm - 2 mesec
4. 5780g, 61 cm - 3 mesec

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 543
1.8.2006 20:35:55   
eya
Še naši tehnični podatki user posted image
Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika)

1. 3890g, 52cm
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

3. meseci: 5980g, 64cm

Melissa

Žiga 1. 4. 2006 (Eya)
ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54 cm
3. mesec: 5800g, 61,5 cm

Pa kopirala sem ostala-Mojčika, upam, da ne zameriš, ker se vmešavam user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 544
1.8.2006 21:22:14   
mojčika
Kar tako nadaljujte, je lažje user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 545
1.8.2006 21:56:53   
kaja29
oj smo bli malo na počitnicah pri babici
pa vidim da pridno pišete
a vaši malčki bodo že GH začeli???, mi samo mlekca papamo in je mela mala pri 3mec. že 6200g in 62cm, to pomeni, da je pri ta "velikih"

a ste že kaj privzdignile vozičke???, pa vaši malčki že sedijo, ko vidim, da jih kopate sede???
jaz malo še vedno držim kot na začetku

zdaj grem pa spat ker dva medvedka že pančata user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 546
1.8.2006 22:23:07   
halena
AJDA   11.4.

rojstvo: 3040g/52cm
1mesec:4325g/55cm
3mesec:5620g/60cm

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 547
1.8.2006 22:24:29   
maychika
Ooo, super...nove statistike. Se bom pridružila, samo prej moram še enkrat pohvalit zvezdico in njene pesmice. res so prav super...
user posted image  No pa še naše mere...smo ...ne pri ta velikih ampak pri ogromnih... Maya Marina 4. 4. 2006 (Mojčika)

1. 3890g, 52cm
2. 4600g, 56cm
3. 5650g, 59cm
4. 6750g, 65cm

3. meseci: 5980g, 64cm

Melissa

Žiga 1. 4. 2006 (Eya)
ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54 cm
3. mesec: 5800g, 61,5 cm
Tia 31.3.2006 (maychika)ob rojstvu: 3500g, 50 cm1,5 meseca: 4980g, 57 cm3. mesece: 6880g, 64 cm smo se pa kakšen teden nazaj vagali in je imela že skoraj 8 kg. in res se mi zdi ogromna...
user posted image  No, pa lep pozdrav in lahko noč vsem M.user posted image
user posted image  

(odgovor članu kaja29)
Neposredna povezava do sporočila: 548
1.8.2006 22:25:17   
halena
sem pozabla dodat moje ime in letnico...Mojčika,boš ti to poštimala,prav?user posted image

lahkonočkouser posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 549
1.8.2006 23:07:41   
maychika
maja979...ampak tale vaš Gaber je pa pravi mali dobrovoljček, aneda?! Ko gledam slikice je res videti prav dobre volje. Pravi mali skuštranček je, ni kaj. Res je škoda samo to, da bo moral na operacijo. Še mi odrasli teh stvari ne maramo, otročki pa so še bolj ubogi takole. No, ni kaj. Če je pikico prenesel po moško, bo tudi to in mi mu želimo vse naj, naj in naj ostane še naprej tako nasmejan. Si se prav potrudila z albumom...superca. Meni je tako super gledat vaše slikce (od tistih, ki jih imajo gor). Naši dojenčki so res 1A... V glavnem nam poročaj kako bo šlo in oglasi se še kaj...kmalu...

Joj, 1 uro nazaj sem že rekla da gewem spat...zdaj pa res ... lulat, zobe umit in ovce štet...itqak jih bom še eno uro štela...tega se najbolj veselim...
user posted image  lahko nočko...

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?