mojčika
|
Dobro jutro... No mi smo padli tudi v novo fazo, zgodnje vstajanje in spet dvojno spanje čez dan, seveda sem jaz čist polomljena, ker tako kot Maychika ne spim že nekaj dni več kot 4 ure, pa eni dve uri rabim, da zaspim, pa nisem visoko noseča Za copatke sem totalno za, naročimo skupaj, bo res ceneje, potem pa se dobimo na srečanju No naša tudi ni klepetulja, kar se pravih besed tiče, sicer pa je totalno kričeča, pa ves čas kaj čeblja, zadnje čase pa tako pleše, da vsi padamo od smeha, da se v počep in z rokicami dela sem in tja, kot bi smučala , no danes jo moja mami pelje na Orleke, to bo fino , pada pa totalno na rock, včeraj zjutraj je plesala na Red Hot Chili Papers , govorimo pa stalnico, mammam, mama, mem mem, za žejo, oponašamo kar nekaj živali.... Imamo pa tudi mi poglobljeno mama obdobje, spet bi ves čas bila z mano, če sem prisotna je totalno sitna, če kdo sili vanjo, če pa me ni, pa je ok... Možek jo zadnje dni zvečer pelje ven, gresta na sladoled in frajlica obožuje zgolj in samo borovničev sladoled, v roki ima kornet in atiju zajame eno pikico s kepice sladoleda, ko poliže, že steguje rokice za še... Prav hecno... Pa če ji začnem peti pesmice, se ne smem več ustaviti, ko končam, totalno protestira Ksenija lepo, da si se oglasila Maychika, vidim, da tudi vi obožujete frizerje , jaz jo moram kar sama, pa se dere, kot bi jo iz kože dajala , ko bo znala govorit, bo definitivno rekla, da boli Žiga je tudi faca, tudi naša dečva že obvlada sama drgniti lase Kmalu gremo na morje , pa me zanima, ker sem videla, da so vaši nagci hodili po plaži, kako ste rešili s kakci, naša kaka zelo nepredvidljivo in ne bi rada, da kaj stresamo po plaži, že tako eni ne marajo otrok na plaži , včeraj sem kupila lepe kopalke, so bile 350sit v interšportu, so tako znižane, pa sem si mislila, raje to, kot plenica, ker se navadne namočijo, bo pa ziher po vodi, kakce bom že dala ven in kopalke oprala, ma ne vem no, tudi kopalne plenice od DM-ja sem kupila, tiste za enkratno uporabo, a če jih ima dolgo na sebi, je rita pikasta, ker ne vpijajo tako dobro Tako LEP DAN