|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
26.7.2007 9:43:38   
Marelica
Pa še ena pozerska od danes zjutraj:

user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
26.7.2007 10:56:55   
Krista28
DD pri nas je glede komunikacije isto. Reči zna brnbrn (avto), mam', ata, vou vou, teta (če hoče),  to pa je skoraj vse. Sicer pa pošteka in razume vse. Je kar zvedav.

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
26.7.2007 11:15:35   
mojčika
Katarinca je prava rožicauser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
26.7.2007 11:34:49   
Marelica
Hihi, midve pa ravno od frizerjauser posted image . No, sem samo Katarino peljala, sama se bom morala za drugič zmenit, ker tamala ne bi imela mira. Smo bili en-dva-tri gotovi, pa smo se še malo s teto frizerko zaklepetali. Seveda je šlo minimalno lask stran, spredaj pa ob strani, da ne silijo v očke. user posted image  Zdaj frajlica že spi, mama ma pa čas čvekat.

Samo kaj, ko nimam nič pametnega povedat...

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
26.7.2007 11:39:44   
ČebelicaMaja
Ste me prou nasmejale s svojo "malo trmo" po e bayuuser posted image
Bom razložila enkrat na dolgo in široko kako je in, če ne bi šli drug teden na morje, bi vam z veseljem naročila copatke, a kaj, ko me boste potem morale čakat skoraj cel mesec- pridemo nazaj konec avgustauser posted image
S poštnino imam pa jaz iz Nemčije in Avstrije slabše izkušnje, čeprav ni logično, so poštnine višje kot  iz GB- za male stvari ( voziček in še nekaj težjih stvari sem pa naročila preko e bay de), sicer pa , ko si enkrat registriran kot njihov uporabnik, je vseeno iz katerega kupuješ, ker je baza vzajemna- jaz sem en nakup opravila tudi preko italjanskega e baya, a so tam sploh drage poštnine), no pa če iskreno povem, se angleži ful ful držijo opisa izdelka, rokov za pošiljanje in so nasploh pazljivi- ko namreč dobiš naročem izdelek, moraš prodajalca ocenit (ocene se seštevajo) in višji procent pozitivnih ocen ima, bolj je zaupanja vreden- sva pa enkrat- ko sem kupila stol Peg Perego morala prodajalca iz Avstrije tud prijavit, da nama je vrnil nekaj denarja, ker je bil stol v slabšem stanju, kot ga je opisal... tako, da sistem deluje, seveda pa je potrebno biti tudi pazljiv in včasih nezaupljiv.
Lahko se pa po piočitnicah zmenimo in vam naročim copatke- samo modelče mi morate sporočit...

Midve z našo čebelo sva šli pa včeraj kolesarit, sem nabavila stolček za kolo za spredaj zaenkrat in je suppppppper, sva obe tako uživali- nazaj grede mi je zaspala in sva se morali ustavit v parku, da mi je oddremala v naročju svoje pol uriceuser posted image  joj, je bila fletna.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
26.7.2007 13:02:17   
maychika
mi imamo isto pasto kot marelica...imenuje se First teeth, je majhna tuba, draga ko user posted image  (cca. 2.500 SITov), ampak naša si z užitkom pusti zobe pucat. Saj ne da jih čistimo prav dolgo, ampak ji očistim vse kar je treba pol pa dam še njej pa se ji fajn zdi, ko sama drgne zobke in dlesni....jaz pa zraven navijam pa sva obe zadovoljni. skoraj ni, da bi kdaj ne pustila umit. kar se tega tiče je res zelo pridna. sem si pa že od samega začetka pred njo umivala zobe, mogoče ji zato ni odveč, ker ji je bilo vedno zanimivo kaj mami počne.

klepetulja je pa naša ta prava...včeri mi je med kopanjem pokazala na šampone in namesto "kaj je to" rekla "kaj je tam" hi hi...prav smešno. kot da ve, če ne doseže, da se reče tam. je pa prej klepetala (čebljala) z mojo mami po telefonu. ene 2 minuti. je bla resna in poslušala kaj govori in ves čas nazaj komentirala. ko smo končali je pa rekla "še".... tko da sva spet poklicali, da se je še malo naklepetala....jaz sem umirala zraven od smeha...prav cortkana je.
naša pozna že kar nekaj besed (zastopi pa itak vse kar ji rečeš), zelo rada pa kaj razlaga v svojem jeziku...pač govori in govori ampak je nihče ne zastopi...je pač klepetava po mamici. bom imela vsaj koga za pogovor, ker moj mož je bolj redkobeseden tip, kar meni včasih niti ne paše najbolj...

joj danes sem spet bolj malo spala. zdaj že tri dni skoraj nič ne spim. zaspati mi je uspelo šele ob enih zjutraj, pa se je ravno tia zbudila in jokala. sem jo šla porihtat in zaspala nazaj pa se je ob dveh zbudila in auf...bog ne daj zaspat nazaj. tko da sva bili do štirih pokonci, pa sem jo dala v posteljico in do petih ni zaspala. ojej. pol pa zaspim končno pa me zbudi, ko je prišel mož domov z nočne, tko da sem spet malo rabila za nazaj zaspat. pol pa do malo čez deveto in spet auf. no zdaj spi, jaz pa bom tudi šla vodoravno. kriza res tole spanje.

jaz pa ne vem če bom tio že vlekla k zobarju, razen če nas bojo poslali. zob še meni noče kazati kaj šele nekomu v beli halji. po moje bi bilo preveč stresno zanjo zdajle iti.

zvezdica...jaz upam da še nekaj časa ne bom za odvoz v porodnišnico...imam še kar nekaj pred sabo. trenutno sem v 25/26 tednu...tam nekje tko da se ne mudi. bom pa možu še pravočasno povedala kako in kaj naj sporoči.

ja marelica tole brcanje....mene vedno najde brcat ponoči...kot da nima čez dan dovolj časa me najde brcat takrat ko hočem spat in mi je pol prav nadležno, ker me moti in še zaradi tega ne spim. je pa živahen, živahen otroček...

hi hi katarina balerina

naša je zadnjič tako jokala, ko smo jo peljali striči, da je groza. sem jo pa slikala in je od ene 15 slik samo ena ostra. če se mi bo dalo bom zvečer prilepila.

iiii čebelica maja je pa moglio biti kot bazam za dušo, ko sta bili v parku....

ja tudi jaz ljubim angleže ... samo preko amazon.com...jaz sem sicer naročala knjige tam, ampak vedno zadovoljna. kaj drugega pa sem naročala tudi iz amerike, samo nisem pa še kake opreme ali cunj ipd. naročala. ta paypal mi ni bil nikoli jasen oz. se mi ga ni dalo pogruntat....mogoče nekoč...hi hi

lp, grem vodoravno

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
26.7.2007 14:15:39   
DrejcDrejc
MI smo imeli prvi pregled pri zobozdravniku že nekaj časa nazaj, smo dobili vabilo. Naročiti ga moram spet pol leta po tistem.
Ja, zanimivo tole s fluorom - hvala za raziskavo, Rok. 
Pa je to dober način, da otrok dobi najprej okusno zobno pasto, pa jo bo potem raje jedel, kot pa pustil, da se z njo zobki umivajo... po drugi strani pa, če ni okusna, ne bo odprl ust... hm...

Zvezdica - ja, nekaj skupnega pa že morata imeti naša dva lumpa, če ju je ista luna prinesla na svetlo... user posted image

ČebelicaMaja, če se bodo punce odločile, bom tudi jaz prislonila svojo skledico k nakupu. Če naročimo vse v enem paketu, bo bistveno manj poštnine, kot če bi vsaka posebej - to pa je tudi prednost.

Joj, sem med malico skočila v baby center par bonov zapravit. Kako je izropan! Vseeno sem našla nekaj luštnih cotk za jesen, poletnih imamo namreč dovolj. Potem sem se popasla še po igračah.... joj večni probelm... lahko sem dve uri tam, pa se ne bom mogla odločit, kaj bi sploh  bilo primerno in zanimivo za našega fanta... je čisto brezveze, da ima cele kupe igrač, po drugi strani pa je fajn, da ima vsake toliko časa kak nov izziv.

Čebelica - a je na kolesu kaj bolje, če je otroški stolček spredaj? Bolj ga napiha, ampak zato pa več vidi in ti ga imaš na očesu, ne?

Kak fajn, da so vaši že take čveke user posted image

Maychika... ta mi je všeč... NEXT PLEASE... Hihi, dobre ste, ni kaj! Jaz čakam, da bo Rene star 2 leti in se potem odločim, a bi se še enkrat podala v to ali ne... Se mi zdi, da že zdaj nič ne ostane zame, ne energije, ne časa, nič. Če se bom potem trem razdajala, ne vem kako bo. Sem bolj slabih živcev in si sploh ne predstavljam, da mi dva malčka hodita po živčkih... Je pa po drugi strani najboljša prijateljica ravno noseča in se tega veselim skoraj tako, kot sem se pri sebi, imam "tremo" pred UZ in sem vsa vesela. Menda sem zanjo veliko bolj vesela, kot bi bila zase, če bi bila spet noseča user posted image . Še kakšna somišljenica, al ste vse nore na otročaje in vam ni problem imet po dva, tri,...?

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
26.7.2007 14:45:18   
*zvezdica*
No, se pa tud jaz priporočam k nakupu copatk. Potem pa ma da imamo srečanje, pa vsi aprilčki v istih copatihuser posted image .

Jaz bi drugače takoj imela še enega cvergelčka...ampak sedaj ko je bil Marcel bolan sem pa postala kar mal skeptična. Res je ful ful zahteven otrok in tud jaz sem včasih že čisto na koncu z živci. Res so si otroci lahko 100% različni in naš sigurno paše v zgornjo špico nergavih in zahtevnih. Pa drugje je baje ful priden..ko pa zagleda mene pa postane drug človek. Možek je sedaj na bolniški in je rekel, da ne bi verjel če ne bi videl.Dopoldan angel...popoldan jokav, nergav...ne vem no prav žalostna sem včasih. Pa tak moj sonček je!

Marelica mi imamo isto zobno pasto, samo z različnim okusom. Res pa je draga ko user posted image .

Maychika ti boš postala nočna ptica...kaka sova uharica mogočeuser posted image .

Jej je Katarinca cortiš user posted image

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 5308
26.7.2007 15:04:40   
DrejcDrejc
Zvezdica, res, kot da Reneja opisuješ! Pa vsi mi razlagajo kak pridnega in zlatega otroka imamo... Ja, saj je že... ko sva pa sama, pa ojej! In šele tisti, ki so kdaj par dni v naši družbi, vidijo, da ima naš angelček tudi prav lepe rogece user posted image . No, ampak kakršen je, takega ga imamo radi. kadar ima dober dan, kar cvetim od ponosa in ljubezni. Ko je pa tečka, pa samo razmišljam, bog ne daj še enega takega, tale bo pa že enkrat zrasel. user posted image

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
26.7.2007 16:04:17   
ksenija.
Po dolgem časau se spet malo oglašam. Naš dopust se je končal, hvalabogu smo bili na morju pred tem vročinskim valom. Je bilo kar fajn, ker temperature skoraj niso presegle 30 stopinj, tako da smo lahko uživali na plaži. Imeli smo se super, z Zalo smo obiskali zdravnika, ker je dobila reakcijo na vodo, ki pa je v treh dneh izginila. Blaž pa je skoraj vsak dan pridelal kakšno buško ali modrico. V album sem tudi dodala par morskih fotk.

Ko smo z dopustom končali, smo doma začeli urejati otroško sobo za Zalo in Blaža, ki je sedaj skoraj že končana, mene še čaka pospravljanje omar in pa še kakšne dekoracije po sobi. Ko bo končano bom kaj poslikala.
Sedaj mala dva že par dni spita v svoji sobi. Spita celo lepše kot sta spala prej. Jaz moram sicer bit v sobi z njima in jima peti, dokler ne zaspita. Blaž je prej obvezno vsaj dvakrat na noč splezal iz kinderpeta na najino posteljo. Sedaj pa se prebudi samo enkrat in spije malo vode.

Mene je v teh dneh, ta vročina ful mantra, tako da kar veliko počivam – seveda kolikor mi pač mala dva dopuščata. Je pa kar fajn, saj smo že lani namontirali klimo in si lahko sobe malo ohladimo. Jaz bi kar cel dan preživela v teh klimatiziranih prostorih, mala dva pa žal ne zdržita dolgo na enem mestu.

Blaž je začel v zadnjem mesecu ful ponavljati in govoriti, kar se Zali zelo dopade, najbolj ji je všeč, ko jo pokliče. Pove že kar dosti besed: mama, ata, dedi, babi, aja (Zala ali pa zaspan sem), am-am, abu (voda ali žejen sem), ato (avto), tak (tako), na, goga (žoga ali noga), zizi (ziziji – tudi majco gor potegne in pokaže kje so). Drugača pa pokaže skoraj vse dele telesa, oponaša živali, zapoje pesmico (la,la la), oponaša kako vozi avto…. PA še kaj bi se našlo.

Pa še par prigod, ki so se zgodile v tem času:
-          Zadnji dan pred morje je Blaž preživel velik udarec v uho in glavo. Zala se je zibala, on pa je prišel preblizu k zibki.
-          Sedaj po morju, je nekje na tleh našel perlico (z malo večjo luknjo), ki jo je seveda vtaknil v usta, perlica se mu je zataknila okoli zobka in je nikakor nismo spravili dol, morala sem jo preščipniti s kleščami.
-          Naslednji dan smo se odpravili na pokopališče, da bi moji babici prižgali svečko. Damijan je v eni roki nesel svečo, v drugi pa Blaža, ki je svoj palec porinil v eno izmed luknjic na pokrovu sveče. Prstek smo komaj spravili ven, Vendar si ga je malo porezal, k sreči samo površinsko. Bilo je pa videti kar hudo, ker mu je zelo tekla kri.
-          včeraj je stopil na oso, k sreči nima alergije na ose, ima pa kar malo otečeno nogico.

Verjetno bi se še kaj našlo, pa se trenutno ne spomnim, bom še kaj napisala kasneje. Kot lahko vidite, pa imamo kar pestro, ker je Blaž velik raziskovalec in mu moraš biti non stop za petami. Tega pa nisem navajena, ker je bila Zala vedno zelo mirna, razen sedaj, ko jo zadnje čase ful trma daje.

Sedaj sem celo uspela malo prebrati za nazaj. Čestitke Nenyini družinici za malo Brino in Mojčiki za nečaka. Če sem še kaj spustila, čestitke tudi vsem ostalim za nazaj.

Flecker, upam, da so ušesa sedaj že boljša. Sama vem, kako hudo je ko te bolijo, saj sem bila zaradi njih mesec dni v bolnici in na koncu operirana, ker so mi morali narediti nov sluhovod (so mi vzelii kožo iz roke in iz nje naredili nov sluhovod), da pa ni ostalo pri tem, se mi je na koncu še roka vnela in ni hotel zacelit, tako da mi je rano na roki moral plastični kirurg zašiti. O tem bi lahko napisala celo litanijo. No, vnetje ušesa pa sem dobila od bazenske vode.
Danes sem z mojima malčkoma preživela čudovito dopoldne z ptujskimi mamicami in malčki. So celo na Ptuju preuredili eno pizzerijo in imajo sedaj tam ful igral, tako da je kar prijetno, ko se lahko tam zaigrajo, ti pa v miru spiješ kakšno kavico. So nam tri ure minile kot da bi rekel keks. No sedaj pa res dovolj. Upam, da se bom kmalu spet lahko kaj oglasila.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 5310
26.7.2007 19:10:35   
eya
Takole pa si naš fantin umije lase...najprej zajame vodo...

user posted image

...potem pa fajn podrgne...user posted image

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
26.7.2007 20:48:20   
Nenya
Dober večer.

Marelica
, joj kolk je tvoja Katarina luštkana, prava pozerka.user posted image

Maychika, super, da Tia uživa pri čiščenju zobkov. Če bi le bila še Mina taka.user posted image Pri nas noče več govorit po telefonu, večinoma samo pritiska na tipke. So zgleda druge stvari postale bolj zanimive. Enkrat se je sicer zgodilo, da je po nesreči poklicala babico, smo bili vsi malo zmedeni, saj nismo vedeli točno kako ji je to uspelouser posted image
Tole tvoje spanje je pa res kriza, ampak danes se mi pa nisi zdela preveč utrujena, a je bil to samo moj občutek. Nenyi se namreč te dneve zelo pozna, da ne spi dovolj. Ima take podočnjake, da bi se jo človek ustrašil, če bi jo srečal nekje sredi nočiuser posted image user posted image Ja mali brcavček pa ve, kdaj lahko naredi največ škode, hi hiuser posted image user posted image . Koliko je pa poštnina preko amazon.com...ravno danes sem nekaj gruntal, če bi kupil eno knjigo, ki jo socer prodajajo tudi v naših knjigarnah, sam sem se bal, da bi bila poštnina previsoka.

Zvezdica, poznam to, ko je otrok drugje vedno bolj priden. Tudi pri moji mami je tako, da je Mina čist pridna, pri meni se pa že par dni samo dere.

Ksenija, ste pa imeli pestro ta čas, od kar si se zadnjič javila. Jah, nekateri otroci so pač taki, da jim moraš bit stalno odzad. Pri nas Mina že spleza preko stola na okensko polico...in potem čez čas pade dol, je kar en meter globoko. Tudi na balkonsko ograjo že spleza, no tam je tri metre padca, vglavnem polno potencialnih nevarnosti. Danes sva z Nenyo ugotovila, da pri naših doma že zna odpret vrata, moja mami tega sploh ni vedela, dobro da sva jo opozorila. Kot kaže bomo morali zdaj vrata na stopnice zaklepat, drugače nam bo Mina nekega dne kar pobegnila.

Ja Eya, vaš je pa skor tak pozer kot od Marelice.user posted image user posted image Kako si pridno umiva laske.

Jutri je moj zadnji dan v službi...me potem ne bodo videli 1.5 meseca jupii. Najlepše je to, da se mi bo zgleda uspelo izognit glavni jesenski gužvi glede izpitov in kolokvijev, tudi ustni zagovori odpadejo.user posted image user posted image user posted image

Se slišimo jutri.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
26.7.2007 21:14:19   
eya
Ojla!

No, zdaj imam malo več časa, da še malo pokomentiram.

Žiga tudi še ni bil pri zobozdravniku. Baje dobimo vabilo okoli leta in pol.

Katarina je pa res luštna. Daj prilepi še kakšno sliko od zdaj, ko je postrižena, da vidimo razlikouser posted image
Ampak Tia je pa res zgovorna, saj že stavke govoriuser posted image user posted image user posted image  Pri nas teh "kaj je to", "kaj je tam" še ni... Razume pa tudi Žiga vse, ma meni se res zdi, da vse, kar mu rečem. Razen seveda tistih stvari, ki so nove.

Uh, kakšne nočne dogodivščine imate, Maychika, zgleda, da bo Tia ponočnjakinjauser posted image  Tudi od Tie pričakujemo slikco z novo frizurcouser posted image

DD, preberi še ticker od Maychike, ta je tudi zelo zabavenuser posted image

Jaz si zaenkrat tudi še ne želim še enega malega. Mogoče čez nekaj let. Bi prej rada malo delala, pa mogoče kakšno res svojo štalco si uredila...

Joj, Ksenije, vi pa ste res imeli razne prigode. Pa nisem vedela, da lahko vnetje ušes povzroči tako hude težave, pa še na bazenu si to staknilauser posted image  Ojej!

Rok, pa to se pa res grozno bere, tile Minini padci s police, pa da pleza na ograjo,... Je pa res mala pobalinka, kaj. Pazite nano! Uživaj na dopustu-1,5 mesec-si pa dobro skombiniral starševskega in rednega, a ne...

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
26.7.2007 23:14:48   
maychika
hi hi sova uharica...ja ušesa mi že rastejo

prej sem brala da naj bi s 1.9.2008 bil brezplačen vrtec za drugega vpisanega otroka in seveda potem tudi vsakega nadaljnjega. upam, da se obdrži. je na ttxtu na str 116 blo....kolkor sem dobila občutek so se to že kar odločili...

sej js tud velikrat nimam pravih živcev za dva pokovca, sam si mislim bom pa zdej par let mal bolj živčna pa bo pol boljše, ko bosta en drugemu družba.

joj ksenija..pri tem vašem blažu vam pa ni nikoli dolgčas kaj...hi hi kako se počutiš pa ti?

žiga je pa hud pozer...resno....

hi hi rok....pod lučmi smo vse krave lepe...na dnevni svetlobi bi jo pa ucvrl pred mano...hi hi

ehm za poštnino ti itak piše koliko je, fora je le v tem, da pol moraš še nekaj za carino dat, to pa vidiš šele ko prispe pošiljka do meje in celo preverijo, če si naročil in pol dobiš pošiljko, kjer dodatno plačaš še to. ma jaz sem običajno kar nekaj knjig hkrati naročila, pa je bla carina po moje (lahko lažem) ene 1.500 SITov...ja jaz sem še pri tolarjih. poštnina pa saj pravim...različno tudi od količine oz. teže pošiljke. običajno imajo navedeno v pogojih.

men je pa tko luštno, ko je danes Tia začela preklapljat iz "mama" na "mami" tko da sem zdaj vsakega po malo in pol se lahko 10 minut greva "mami" "kaj je" "mami" itd....

ja moj ticker se z vsakim tednom spremeni. sem nastavila kao humorističen ticker in pridno menjavajo tedenske opise. včasih so res fajni.

in evo kakšne muke doživlja naša tia pri frizerju....ubogica

user posted image

nič lepo bodite...grem še nekaj pojest pol pa vodoravno. popoldne spet nisem imela miru spat. včeraj me je po pol ure zbudil mobitel in seveda tudi galama pri sosedih, danes pa spet galama pri sosedih, pol pa še trkanje na vrata...tudi sem uspela spat mogoče pol ure. to men ni dost, mene te pol ure samo zrajca...hi hi

lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 5314
26.7.2007 23:48:24   
Krista28
Zvezdica, ne se sekirat. Bodi vesela, da si ti tista mamica, ki jo tako cel dan pogreša. Isto je s Kristjanom in popoldne se mora on obvezno non stop cerkljat, pa drugače sploh ni posebej zahteven otrok. Mislim da je to čisto lepo in prav. Pusti vse in se premetavaj z njim. Pri nas je isto. Če je popoldne gužva in različni ljudje/obiski, je potem težje drugi dan za vrtec. Po navadi pa je tako,da priletimo domov, na hitro objamemo, se preoblečemo, kuhamo pospravljamo, oni pa rinejo v nas,....pol je pa....

Katarina je pa ful luštna damica...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 5315
27.7.2007 6:51:07   
mojčika
Dobro jutro...

No mi smo padli tudi v novo fazo, zgodnje vstajanje in spet dvojno spanje čez dan, seveda sem jaz čist polomljena, ker tako kot Maychika ne spim že nekaj dni več kot 4 ure, pa eni dve uri rabim, da zaspim, pa nisem visoko nosečauser posted image

Za copatke sem totalno za, naročimo skupaj, bo res ceneje, potem pa se dobimo na srečanjuuser posted image

No naša tudi ni klepetulja, kar se pravih besed tiče, sicer pa je totalno kričeča, pa ves čas kaj čeblja, zadnje čase pa tako pleše, da vsi padamo od smeha, da se v počep in z rokicami dela sem in tja, kot bi smučalauser posted image , no danes jo moja mami pelje na Orleke, to bo finouser posted image , pada pa totalno na rock, včeraj zjutraj je plesala na Red Hot Chili Papersuser posted image , govorimo pa stalnico, mammam, mama, mem mem, za žejo, oponašamo kar nekaj živali....

Imamo pa tudi mi poglobljeno mama obdobje, spet bi ves čas bila z mano, če sem prisotna je totalno sitna, če kdo sili vanjo, če pa me ni, pa je ok... Možek jo zadnje dni zvečer pelje ven, gresta na sladoled in frajlica obožuje zgolj in samo borovničev sladoled, v roki ima kornet in atiju zajame eno pikico s kepice sladoleda, ko poliže, že steguje rokice za še... Prav hecno... Pa če ji začnem peti pesmice, se ne smem več ustaviti, ko končam, totalno protestirauser posted image
Ksenija lepo, da si se oglasilauser posted image

Maychika, vidim, da tudi vi obožujete frizerjeuser posted image , jaz jo moram kar sama, pa se dere, kot bi jo iz kože dajalauser posted image , ko bo znala govorit, bo definitivno rekla, da boliuser posted image

Žiga je tudi faca, tudi naša dečva že obvlada sama drgniti laseuser posted image

Kmalu gremo na morjeuser posted image , pa me zanima, ker sem videla, da so vaši nagci hodili po plaži, kako ste rešili s kakci, naša kaka zelo nepredvidljivo in ne bi rada, da kaj stresamo po plaži, že tako eni ne marajo otrok na plažiuser posted image , včeraj sem kupila lepe kopalke, so bile 350sit v interšportu, so tako znižane, pa sem si mislila, raje to, kot plenica, ker se navadne namočijo, bo pa ziher po vodi, kakce bom že dala ven in kopalke oprala, ma ne vem no, tudi kopalne plenice od DM-ja sem kupila, tiste za enkratno uporabo, a če jih ima dolgo na sebi, je rita pikasta, ker ne vpijajo tako dobrouser posted image

Tako LEP DAN

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
27.7.2007 6:55:03   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

prej sem brala da naj bi s 1.9.2008 bil brezplačen vrtec za drugega vpisanega otroka in seveda potem tudi vsakega nadaljnjega. upam, da se obdrži. je na ttxtu na str 116 blo....kolkor sem dobila občutek so se to že kar odločili...

to drži, sem poslušala po radiju, kaj naj rečem, KOOOOOONČNOOOOOOuser posted image

PA učbenike za 9-letko od 1.-7. razreda naj bi častila država...user posted image

Še Hrvati imajo tako, vse zstonj, še šolski prevoz, tudi v srednjih šolahuser posted image user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
27.7.2007 7:18:21   
Nenya

Ja, je res, samo eni poslanci (npr. Gaber) so proti, tako da lahko še vedno v vodo pade. Tudi jaz sem sicer dobil občutek, da so se že odločili.
Ja, na uni slikci se pa res vidi, da je Tia ˝uživala˝ pri frizerjuuser posted image user posted image . Našo pa kar doma strižemo. Enkrat smo jo sicer peljal k frizerju, vendar se mi je potem zdelo brezveze, saj jo tolk zna tud moja mami postrižt. Drugače pa ne dela pretiranih problemov oziroma ni nič bolj nemirna kot ponavadi, če mora sedet pri miru.

Tudi mi smo slabo spali, je Brina glasno protestirala ko jo je Nenya dala v posteljico, ker je bila še lačna. Zanimivo je to, da se jim tisti pravi jok razvije šele proti koncu nosečnosti. Prve dva dneva je bolj stokala kot jokala, če pa je že jokala, je bilo zelo potiho...danes je bilo že tako naglas, da sva se zbudila oba z Mino. Mina je najprej glasno protestirala, ma preden sem prišel do nje, da bi jo dvignil, je že spala naprej, kar pa ne bi mogel trdit za sebe.user posted image Pri nas se načeloma glasba ne vrti tako pogosto, ker nas je preveč v hiši in ima vsak svoj okus. Zaenkrat sem ji predvajal samo še otroške pesmice, se bo spremenilo, ko se preseliva.

Včeraj so nama prišli montirat spalnico, zdaj imava po novem omaro brez vratuser posted image . Ko sta monterja odšla, sem poskušal položit latofleks na svoje mesto in je za 1 cm prevelikuser posted image user posted image , bo zgleda treba žago prijet v roke in naredit po svoje. Prejšji teden so nama montirali vrata...brez stekel...so jih odpeljali nazaj in bi morali prit že v torek...jih še zmeraj ni. No to so skrajšane verzije, daljših verzij rajši ne povem. Ne razumem, kako da naša lesna industrija ne propade, verjetno je problem v tem, da so vsi enako nesposobni, tako da so taki zapleti kar običajni.
Edino kar je bilo včeraj OK, je bilo to, da so mi pripeljali moj pregrešno drag jogi iz lateksa, ki smo ga zaenkrat polegli v dnevno sobo. Ko ga je Mina zagledala, se je šla takoj vrečt nanjga. In potem sva oba ležala nekaj časa na tem jogiju sredi prazne dnevne sobe.

Se še slišimo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
27.7.2007 7:20:49   
Nenya
Nikol ne preberem, kaj napišem, potem pa vidim da sem napisal kako traparijo. Na sredini teksta ni prve dva dneva temveč prve dva tedna.user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
27.7.2007 7:28:41   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Nikol ne preberem, kaj napišem, potem pa vidim da sem napisal kako traparijo. Na sredini teksta ni prve dva dneva temveč prve dva tedna.user posted image

He he, zato Rok pri meni vedno piše, sporočilo popravljeno... Ne vem, zakaj vedno objavim, potem pa šele popravim, verjetno, ker se vedno bojim, da me bo fliknilo ven...user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
27.7.2007 8:03:01   
miaxxx
Takole hodimo.

user posted image

Takšni smo v gatkah.

user posted image

Takole pa se afnamo, ko najdemo v predalu nove še neznane stvari.

user posted image

Tukaj se (sicer slabo) vidijo flekci, ki jih ima po nogah. Tej so že malo pobledeli, a vedno znova nastajajo novi. Pojma nimam kaj bi bilo. Čeprav je pediatrinja rekla, da ni nič, pa vseeno mislim, da nek vzrok že mora biti. Ni nalezljivo, ker potem bi bilo flekastih že malo morje otrok. Kaj menite? Bi bilo možno, da je od lubenice? Čeprav pediatrinja pravi, da če bi bilo od hrane, da bi ga srbelo. Ampak on se čisto nič ne praska.

Lp 

< Sporočilo je popravil miaxxx -- 27.7.2007 8:10:46 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
27.7.2007 9:46:18   
Nenya
Miaxx, luštne slikice. Nek vzrok za te flekce je definitivno, samo kaj je to je pa vprašanje. Če misliš, da je od lubenice, bi bilo najbolje, da mu kak teden ne daš lubenice in boš videla. Če bojo izginili in se zopet pojavili ob  lubenici je to. Nenya je svoj čas tudi imela alergijo na jagodni sok in ne vem, če jo je kaj srbelo. Je pa čez čas izzvenelo, tako da zdaj nima več problemov. Se mi pa zdi čudno, da so flekci zelo majhni, no tebi se verjetno zdijo ogromni, samo od hrane so ponavadi večje lise. Upajmo, da bo kmalu minilo.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
27.7.2007 10:12:56   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Danes ste bili pa vsi bolj zgodni ptičkiuser posted image .

Tud pri nas je bila noč katastrofična. Res ne vem kaj mu je. Od kar sva prišla iz bolnice se ponoči ful zbuja...pa ne da bi se jokal ko ponavadi...dobesedno dere se pa kar zvija in z nogami brca. In to ful dolgo časa. Zelo težko ga pomirim.Videti je pa prav grozno. Kot bi imel nek napaduser posted image ...čeprav bi bilo to vseeno drugače. Če ga dam na tla pa samo gleda kje je kaj da bo vrgel na tla ali sklatil s kake policeuser posted image . Jaz sem že čist obupana zarad tega. Mal sumim, da je krivo to, da nima več dude. Saj mu jo ves čas turim, pa jo zavrača. V roki jo sicer drži, ampak v usta jo pa ne da več. No, takele izbruhe imamo 3-4x na noč po 10 minut. A ima kdo kako idejo kako naj ukrepam. če ga ignoriram nič ne pomaga, če ga tolažim ne pomaga...nič!

Tole z vrtci je pa tud mene močno razveselilo! Končno nekaj pametnega od naših vrlih politikov!

Mojčika Marcel je bil na morju ves čas brez plenice. Na sebi je imel samo kopalke al pa je bil kar nagec. Res pa je, da so bile takrat plaže še bolj prazne, tako da je lahko prosto lulal sem in tja...smo malo z vodo polili pa je bilo. Če ji boš dala kopalkice bo pomoje čist Ok, pa še kakce boste ujeliuser posted image .

Glede govora je med aprilčki sigurno glavna carica Tia! Naš reče mami, tati, babi, pokliče mojega brata tez (tevž) pa petjo (teti), živali zna oponašat (mucka, kužka, račko, ptička) pa paradajz reče (dajz), pa kako delajo kovančki (cincin) pa njegova najljubša bimbam (ura v zvoniku).

Uuu Žiga pa obvlada kopanje.Bravo! Eya a mi posodiš Žiga da Marcela mal nauči kako se stvari streže. Pri nas je totalen halo samo da ga dam v banjo. 5 minut "kopanja" je že ulala..pa še to mormo vse v stoje uštimat..

Miaxxx kašen pozerček tale tvoj cukrček! A ima to na zadnji sliki za oči "pokrivalo"user posted image . Že sedaj ve kam pašeuser posted image .

Marcel in Zarja

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
27.7.2007 10:27:46   
flecker1
user posted image user posted image Sedaj je moje uho b.p. oz. me ne boli več, samo še mal težko odpiram usta. Kapljice so zgleda pomagale. Uh ,ksenija, da si mogla zaradi tega it na operacijo, pa to zaradi bazenske vodeuser posted image user posted image Drug  teden gremo na morje, se pa bojim da se mi ne bo vnelo spet uho, pa od morske vode?? Težko mi je brez slušnega aparata, nič ne razumem, pa moja me tud ne razume ko kaj vprašam...aparat mi namreč daje občutek na glas ko slišim svoj glas, lepše povem, brez aparata je jojjj grozno. Upam da kmal lahko začnem spet nosit
Za copatke bi tud jaz naročla, mala gre septembra v vrtec po dopustu bomo poklicali za zdr.pregled. Fajn za brezplačni vrtec, zgleda pri nas ne bo,ker starejša hodi v šolo...
Pa še slikice vaših so tako luškani user posted image user posted image
No, sedaj grem pospravljat, pa skuhat kosilo, pa se mi ne da, ko je vroče zunaj user posted image Se beremo

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
27.7.2007 10:33:27   
flecker1
Zvezdica, takšna je bila starejša, zmeraj se je ponoči zbujala prestrašena, objokana, vse je premetavala, tak da me je srce bolelo, ko je bila takšna in sem vsako noč bala da bo spet in spet..Potem sem se odločila da pred večerom ne nagajamo, igramo, tak umirjen večer smo imeli, pa imeli tud prezgodnjo večerjo ob 18h, potem noč je sčasoma bil bolj prijeten, malokdaj je zbujala, potem je prenehalo. Mislim da se Marcelu dogaja nekakšen stres kaj se mu je dogajalo v bolnici.. Res verjamem da ni luštno na pogled user posted image

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?