|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
20.5.2007 8:59:18   
mojčika
Tanč na MONU:

Pozdravljeni, ssonček,
slinavka po domače oz. učeno herpetični (ali aftozni) gingivostomatitis je prva infekcija s herpesvirusom. Otrok se običajno okuži od nekoga, ki ima na ustnici herpes (če podrobno sprašujem, skoraj vedno dobimo "krivca"-zato bom sedaj napisala z velikimi črkami: OSEBA, KI IMA HERPES, NAJ NE HODI K OTROKU, SE GA DOTIKA ALI BOG NE DAJ LUPČKA!).

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1576337,1576346#msg-1576346

DRUGO

Nista isti virus, sta iz iste družine, neposrednega odgovora, a povzroča res norice, pa nisem dobila...

Maychika, ne strašim, oprosti, samo iz firbca iščem, tako ali tako vem, da pazišuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.5.2007 9:03:13 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
20.5.2007 9:26:43   
eya
Jutro!

Ja, to je pa res, da virus herpesa povzorči slinavko, ko je otrok prvič v stiku z njim. Hm, upam, da Maychika lepo uživa na morju user posted image

Jaz sem pa danes spala do pol 9ih, ker je moj prevzel ta malega (poleg tega je že naštimal zajtrk in dal kuhat juhouser posted image -sem morala to napisat, ker se to ne dogaja pogostouser posted image ), ko je ta začel rogovilit že ob 6.30... Ampak sem se zbudila tako povožena, čisto brez energije, po moje sem imela pritisk čisto na nuliuser posted image  No, zdaj je že bolje...

Glede uganke-pojma nimamuser posted image

lep dan!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
20.5.2007 9:54:46   
barba
Dobro jutro!

Mi smo pokonci že od 7h, na kar smo se kar dobro navadili. Jst sem ga včeraj zvečer mal žurala. Smo šle s kolegicami v kitajsko jest, pa smo se 4 ure režale ko noreuser posted image user posted image user posted image , dons me pa grlo boli.user posted image  Je pasal mal čvekat. user posted image

Meta se zahvaljuje za čestitke, čeprav zdej noče hodit.user posted image  Sam na rit jo vleče in tud par korakov že 2 dni noče naredit. user posted image  Nevem kaj se ji je zamerlo?

Mojčika hvala za dvd! Kaj je že treba spremenit? Za uganko pa nimam pojma.user posted image

Maychika - odpočij se na morju in pazi nase in malo dete user posted image  v trebuhu.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
20.5.2007 10:46:32   
Marelica
Pozdrav še od mene!

Danes sem imela grozno noč. Katarina se mi je 3x zbudila, ko je začela plezat po kinderpetu, zraven pa jamrat. Na srečo je takoj zaspala nazaj, ko sem jo polegla in na novo pokrila (je pa še dodatno v malo bolj tanki spalni vreči). Enkrat sem pa jaz njo zbudila ker sem se očitno zvečer preveč mleka in sira napokala in mi je kar kislina iz želodca udarila v usta, me je pol ful grlo peklo in žgečkalo. user posted image  Zjutraj pa tamala tudi ob 6h pokonci, jaz pa ko zombi. Je bilo pa tudi tako težko vreme, da mi je pritisk na glavo udaril... samo sem zdaj k sreči boljše. Bomo kar malo na gril spet vrgli, da si dan polepšamo.user posted image

Aja, Katarina je imela danes zjutraj spet čisto suho plenico, čeprav je pred spanjem popila dobra dva deci mleka. Sploh ne vem, a me mora to veselit al skrbet.user posted image

Barba, hihi, vaša Meta pa je na hece... se je odločila, da bo shodila, zdaj pa več ne.user posted image  Po moje so jo od prvega dne nogice bolele in je malo premislila, da jih bo še raje malo šparala.user posted image  Al pa noče, da se okoli hvalite z njenimi podvigi.user posted image

Eya, bravo za vašega očka!!user posted image  Da še jaz malo pohvalim našega... mi je rekel, naj se grem spočit, da bo danes on več s tamalo.

Herpes.... našo je zadnjič nekaj pičilo na čelo in sem ji namazala s fenistil gelom, ker je imela prav otečeno. Pol se ji je pa še poslabšalo in je izgledalo, kot da se herpes razvija (pravi mehurčki so se spustili). Sem kar raje nehala mazat in se je samo od sebe začelo boljšat. Zdaj pa nimam pojma, kaj je to bila za ena reakcija...
A drugače se pa kar slinavka lahko razvije iz tega istega virusa? Joj, hudo!user posted image

Mojčika, saj veš, luuuuuuštne slikice!!!!! MM je pravi cuker. Mi je res žal, da je nisem spoznala. Glede razgleda na triglav? Hm, predaleč od nas, da bi se mi sploh ljubilo razmišljat...

Naredite si lepo nedeljo!user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
20.5.2007 11:31:10   
*zvezdica*
Dobro jutro v nov dan!

Povožena sem kot sto hudičevuser posted image . Včeraj smo imeli poroko in je bilo res enkratno. Poročila se je moja sestrična, ki mi je res kot sestra. Še živeli smo en čas skupaj.Ona je res nekaj posebnega v mojem življenju..tista oseba, ki vse ve o tebi in ti veš čisto vse o njej. Ful sem vesela, da se je poročila, konec septembra pa dobijo še enga malega pikca!

Moj dragi sinko me je včeraj noro presenetil. Glede na to, da se vedno boji ljudi, je bil včeraj drug človek. Vesel, razpoložen, so se hecali da se sam pazi, ker je bil res totalno samozadosten. Čist nič se me ni držal za kiklo in silil v moje naročje. Prav ponosna sem bila nanj. Pa še taka faca je biluser posted image . Zvečer sta ga prevzela tast in tašča in jima je zaspal brez problema. Po eni uri se je sicer zbudil in so mogli 2 uri gledat telebajskeuser posted image . Je baje tastu tolk časa dalinca nosil, da je izsilil risanko.

Meta, bravo za prve korake! Barba, ona ti je samo pokazala da ZNA hodit, tolk da si lahko mal ponosna nanjo...ji pa ne pride niti na misle, da bi res hodilauser posted image ..če se je pa tko fletno po ritki drsatuser posted image

Maychika, močno upam, da se Tia res česa ne naleze!

Žiga, upam, da te tokrat obidejo razne črevesne težave!

MM raztura na gugalniciuser posted image

Livia, super za bolniško. Se mi ful zdi, da je odvisno kakšnega zdravnika imaš. Eni so totalno človeški in ful razumejo stvari, eni so pa prav svinjsko pasji in ti zlepa ne ugodijo v najbolj osnovnih stvareh.

Marelica, mogoče pa Katarino zobki matrajo. Pri nas se po navadi zaradi tega zbuja ponoči. Ti se danes lepo spočij, pa naj se možek mal z malo poveseli.

Glede postave po porodu...da bi se mi razširli boki nisem opazla...sem pa dobila tak čudn trebuh, ki ga prej nisem imela. Res je, da sem pred nosečnostjo imela prav na not udrtega, zdaj pa je tak, kot bi bila ves čas napihnjenauser posted image ..tko čudno mi ven štrli. A to še kateri? Upam, da se ga znebim! Sem ene 14 dni nazaj začela hodit zvečer lavfat, pa potem doma še mal vajc za trebuh in rit naredim...pa upam, da se sčasoma začnejo kaki uspehi poznatuser posted image .

Uživajte to lepo nedeljo!
Men je možek skliznil na kolo, mali spi, jaz grem pa počasi kosilce kuhat, čeprav sem še od včeraj prava bombauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
20.5.2007 11:33:34   
*zvezdica*
Eya, a mi lahko prosim zaupaš kaj je blo včeraj pri Prison break-u! Hvala!

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
20.5.2007 11:44:48   
mojčika
Eya, kaj ste vi zgubili kužico, na valu202 so zdaj dali oglas, da so našli Sindy, no ne vem, kako se napiše, malega črnega pudla, kodrauser posted image , našli so ga v BTC-ju

Neposredna povezava do sporočila: 4157
20.5.2007 13:49:27   
eya
Mojčika, hvala za skrb, a ne gre za našo psičko.

Zvezdica, evo obnovouser posted image :

Zdravnica gre do nadzornika Popa in mu pove, da je na Michaelovem hrbtu našla košček iz paznikovih uniform, Michael pa potem nadzorniku noče povedat, kdo mu je to storil, zato ga da zapret v samico. Tam se njemu kao zmeša, zato da pride lahko do psihiatrije-tam ogovori svojega bivšega cimra, tistega, ki je malo zmešan in je pogruntal, da njegov tatu nekaj pomeni. Žal se ga ta ne spomni(no, tako se je končal včerajšnji del). Še prej jim Bellick ukine tisto delo v sobi paznikov, naj bi prišli drugi dat po tleh neko talno oblogo, zato morajo ponoči nekako zalit luknjo z betonom, Michael je pa v samici. Sucreja določijo, da bo on zakril luknjo v sobi paznikov. Uspešno zabetonira, a mora nazaj v celico tako, da gre čez čistino do kanalizacije. Na tej čistini ga ujamejo pazniki, a se je Sucre zavaroval: T Bag mu je od enega geja zrihtal ženske tangice in se je Sucre izgovoril, da ni hotel pobegnit, ampak je šel samo do stene, kjer mu je punca vrgla tangice. Zgodbi verjamejo.
Zunaj pa gre trojica nazaj do tiste koče in do agenta, ki je ostal v luknji, vmes je umrl, ostal je mobitel v roki, ga bodo poskušali imet za dokaz. Dol v luknjo spustijo L.J.-a, ta vidi, da je agent v beton vrezal dve imeni Kellerman (tisti agent, ki je ubil L.J.ovo mamo) in še eno ime (se ga ne spomnim). L.J. tega ne pove Veronici in tipu, ampak gre sam do Kellermana, ga počaka s pištolo v stanovanju in ga obstreli. Vendar ga je med vlamljanjem opazila soseda, poklicala policijo in tako L.J. odpeljejo, agentu pa rečejo, da je imel še srečo, ker je L.J. osumljen dveh umorov.

Marelica, upam, da se boš čez dan odpočila. O slinavki iz herpesa pa je zadnjič Ankica pisala, če se prav spomnim, je napisala, da se slinavka razvije ob prvem stiku otroka s herpesom.

Uživajte!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
20.5.2007 19:09:15   
eya
Oooo, danes ima pa rojstni dan Flecker1 in to še okroglo cifro... Vse najboljše ti želim, veliko smeha in razigranih trenutkov s Vanesso in Melisso...

user posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 20.5.2007 19:12:34 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
20.5.2007 19:44:54   
mojčika
user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
20.5.2007 19:53:54   
Marelica
Ja, naša eya se pa res na vse spomni...

Flecker, tudi jaz ti želim vse naj naj!!!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
20.5.2007 20:32:04   
*zvezdica*
Eya, hvala za izčrpno poročilo!

Flecker vse najboljše!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
20.5.2007 20:38:12   
barba
Flecker1 VSE NAJBOLJŠE!user posted image

Jst vam morem pa povedat, da je Nenya v bolnici na strogem ležanju. Več nevem in nam bo sama povedala, ko pride domov. Držim pesti zanjo in njeno dete, da bo vse OK.user posted image

LP, barba

Neposredna povezava do sporočila: 4163
20.5.2007 20:45:19   
eya
Ojej, upam, da bo kamu doma. Barba, kaj niti ne veš, ali je zaradi sebe (ker je imela pred kratkim težave s hrbtom) ali zaradi otročka-kakorkoli, upam, da bo kmalu doma, vsi držimo pesti zanjo user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
20.5.2007 21:17:44   
Anonimen
Ojla!

Mojčika, ti odgovorim glede herpesa: virusov iz družine herpes je malo morje. Herpes na ustnicah povzroča virus herpes simplex, katerega prvi izbruh pri otrocih se poimenije tudi slinavka. Norice oz. vodene koze pa povzroča virus herpes zoster. Ta se pri odraslih ponavadi pojavi v obliki pasavca na ledvenem delu ali čez rame, pri otrocih pa kot mehurčki po celem telesu. Herpes na ustnicah ni nevaren (razen da se slučajno ne zanese na očke, otroku ne pustit, da si menca očke, če je prej se šlatal po ustnicah), je pa zelo neprijeten, ko se prvič pojavi, pa še to le pri majhnih otrocih.

Več pa jutri, zdaj grem spat.

nočko

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4165
21.5.2007 7:58:32   
flecker1
OOOOOOOO, hvala, hvala za čestitke.. danes sem pa doma, ker je zvečer Melissa dobila vročino, ponoči zbujala 100 na uro, jst čist povožena in sedaj spijem kavico.
Morda je samo viroza, kar lepo je in nič ne joče da bi jo kaj bolelo. Mogoče kaj veste, kako uredim odstodnost z dela, ker sem en mesec na delovnem preizkusu, plačuje mi zavod, al si moram uredit bolniško in odnest na zavodu al kak drugače user posted image
Drugače sem zadovoljna v firmi, sam moti me, redno soboto imajo delovno, pa prejšnji mesec so delali po 10-11 ur vsakdan in soboto... Me pa zanima, če me kakšen zakon ščiti ko imam malega otroka? Ne bi tako delala non stop in malo vidla otroka, sobote so nam namenjene potepanje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
21.5.2007 8:16:46   
livia
Flecker SE NAJ, NAJ.

Pa Nenja, hitro ozdravi.

Tako smo pa zgledali v bolnici. (upam, da mi rata pripet to sliko)

user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 21.5.2007 9:10:11 >

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
21.5.2007 8:22:40   
livia
Oooo, ratalo, bravo jaz!!!  user posted image user posted image user posted image  Drugače sem bolj leva za te stvari.

A sem vam povedala, kaj sem naredila Neli, ko sva bili v bolnici? Za kosilo ti valda na pladnju prinesejo hrano in tam sta bili dve juhi, pa neki speštanega (kao zelenjava in meso) zanjo, pa zame kos teletine in krompir, pol pa še neki, kar je meni zgledalo, kot naribana jabolka in še nekaj. Pa ji dam tisto, ker ima kao rada sadje in tamala začne vse ven pljuvat, pa ful face zraven delat, potem pa jaz probam in ugotovim, da je šlo za nariban hren in da je tisto v bistvu zame, ker paše h govedini.
Od takrat Neli vsako žlico, ki ji jo hočem dat v usta, skrbno prekontrolira. user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
21.5.2007 8:31:20   
mojčika
Joj livia, ja nič čudnega, da imata zdaj kontrolo, joj hrenuser posted image

Ankica hvala, razumem zdaj, je pa vse v zvezi s tem tako malo tečno, čim manj vsega je najboljši recept...

Mi smo bili včeraj na enem pikniku, pa ga omenjam samo zato, ker je bil tam en majhen kuža Bobi, ki je MM iz ust vzel dudo, jo sebi dal v usta in to čisto prav, in zdrvel po hribu navzdol, a si predstavljate, kako je to zgledalo, mali pes z rdečo dudo v ustih, mi smo pokali od smeha user posted image user posted image

Barba vreča je superuser posted image , DvD, če poslušate preko računalnika, ne rabite nič spremenit, če pa bi rada preko CD-playerja, potem pravljice naloži v računalnik in jih ponovno zapeči na CD, in sicer v avdio načinu, če ti ni jasno, počakaj na Maychiko, ker ona zna to strokovno razložit, jaz pa samo narediti, imam pa Nero programuser posted image

Bodite fajn, Flecker pozdravite se, več o tvojem vprašanju pa res ne vem, žal...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
21.5.2007 8:33:16   
ksenija.
Spet se malo oglašam, računalnika še vedno nimam, tako da vam ne moram pokazat končne podobe naše hišice (zunanje, notranja je včeraj začela nastajat). Bom pa slikice dala zvečer v album, pa si lahko tam pogledate.

Mi smo bili prejšnji teden malo v ptujskih toplicah, mislim, da sploh ne rabim pisat, da sta mala dva ful uživala. Ko je Blaž videl kako Zala skače v vodo, je še kar on probal. PA je bil potem nad tem ful navdušen. Potem pa je od utrujenosti kar na ležalniku zaspal brez dude z keksom v rokah. Smo pa ga kot zgleda v toplicah malo prehladili, smo imeli v četrtek popoldan in še potem v petek malo vročine, pa k sreči ni bilo hujšega, razen dveh neprespanih noči, da sem jaz v soboto že hodila kot zombi. K sreči je v soboto ati malo prevzel in sem jaz lahko celo popoldan prespala.

V četrtek smo bili še na obisku pri Marelici in Katarini, kjer smo res uživali. Zala je bila ful navdušena in me je potem še dva dni spraševala, zakaj se je ovčke jokala, ko smo ji vzeli malo ovčko, da smo jo božali. Blaž pa je tako mogel Katarini pokazati vse svoje norčije. Marelica bi te prosila, če bi mi lahko poslala fotke na mail, ti bom potem na ZS poslala naslov. Ne vem kaj  mi je zadnje čase vedno pozabim fotoaparat doma. Je pa Blaž tudi po poto kar takoj zapal, nismo uspeli priti do tiste turistične kmetije, ko je že spal. Tako da se je do doma že zbudil, mi smo se potem kar k babici na juhico povabili, za atija pa smo šli potem domov kuhat.

Včeraj pa mi je Zala z svojo izjavo orosila oči, je bilo tak lepo. Do deset zna že nekja časa šteti, včeraj pa jo je ati učil šteti do dvajset. Potem pa smo se nekaj pogovarjali o tem kako me ima rada in je rekla, »Mami jaz te imam dvajset rada«. To po mojem po njeno pomeni  neskončno, saj je dvajset za njo največja številka.

Blaž prevale še kar naprej veselo vadi in mu je ful všeč, samo mu jaz tega ne dovolih gli, ga hitro spakiram dol s postelje. Ena je spraševala kako to zgleda. Postavi se ob ograji kinderpeta, dvigne roke, potem pa se z iztegnjenimi rokami obrne v kinderpet. Res je pravi akrobat.

Zvezdica, si kar mislim, kako je zgledalo zadnjič pri Marcelu. Zala je bila v bolnici pri 14 mesecih zaradi slabokrvnosti, imeli sojo celo popoldan privezano na postelji, ker je dobivala transfuziji, jaz sem bila seveda zraven, ampak si je zelo dobro zapomnila, da jo tete pikajo. Ko je prišla domov, se je kar en čas drla, če je prišla kakšna teta na obisk, pa tudi, če jih je že od prej bežno poznala. Sčasoma je to prebolela, strah pred zdravniki pa še kar ostaja, sedaj sicer že nekaj časa nisva bili pri zdravniku, se pa odpravljama ta teden tja, ker so se ji pod enim kolenom naredili neki mozoljčki, ki so tam že dva meseca in rastejo. Pa nimam pojma kaj bi lahko to bilo.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
21.5.2007 8:57:15   
Anonimen
Jutro!

Mi smo dobili nov pomivalni stroja, se je predstavnik bosha stegnil in nam dal kar 50% popust user posted image user posted image user posted image . Zdaj me pa res zanima, če dela tako potiho, da se ga sploh ne sliši.

Flecker, vse najboljše user posted image user posted image user posted image . Glede nadur pa v zakonu o delovnih razmerjih piše sledeče:

190. člen
(varstvo v času nosečnosti in starševstva v zvezi z nočnim in nadurnim delom)

(1) Delavcu, ki neguje otroka, starega do treh let, se lahko naloži opravljanje nadurnega dela ali dela ponoči samo po njegovem predhodnem pisnem soglasju.

Samo ne vem, kaj pravniki štejejo pod nego. Daj vprašat še na forum družinska zakonodaja, punce tam se bolj razumejo na te stvari.

Še povezava do zakona o delovnih razmerjih:
http://www.mddsz.gov.si/si/zakonodaja_in_dokumenti/
veljavni_predpisi/zakon_o_delovnih_razmerjih/

Se splača malo preštudirat te zakone. Delodajalci vedo, da velika večina delavcev nima pojma o svojih pravicah in to veselo izkoriščajo.

Hehe,Livia, hren user posted image user posted image user posted image .

Joj, Mojčika, tisti kuža bi bil pa prava cirkuška atrakcija user posted image user posted image user posted image .

Nenya, čim prej ozdravi in domov pridi!

Meta user posted image user posted image user posted image . Hehne, si očku hitro pokazala, da se moti user posted image user posted image user posted image .

Naši frajli končno lezejo ven zgornje trojkice, videlo se jih je že en mesec, če ne več. In sedaj grize vse na dosegu roke...oz. ust user posted image user posted image . Čez vikend smo šli na vikend in porušili vse rekorde v spanju. Zbudili smo se šele ob enajstih. Ma, nisem tako dolgo spala že več kot eno leto.

čau

< Sporočilo je popravil katrin -- 21.5.2007 9:11:05 >

(odgovor članu ksenija.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4171
21.5.2007 9:56:23   
barba
Ojla,
jst sem priromala s kavo pred to škatlo. Sva z Meto mogle šibat po plenice, ker smo jih pozabili kupit in sva imeli samo še 2.user posted image  Pol je to cela procedura, da midve prideva do trgovine, ker se skor vsaka mama vanjo vtakne. Ena soseda mal naprej ma 4 papagaje zunaj, želve in še zajčke. Sploh nisem vedla, pol je šla pa Meti vse pokazat. user posted image

Eya - za Nenyo vem samo toliko. Sva bile zmenjene, da pridem k njej  po blago za nosečniške obleke in mi je poslala sms, da je v bolnici na strogem ležanju. Upam na vse dobro.user posted image
Mojčika - sam, da ste zadovoljni z vrečo.user posted image  To ful rada slišim, da so moji izdelki v uporabi. user posted image  Pol je dost dolga? Za dvd sem tud pogruntala, hvala še enkrat.

Naša Meta ima zdej že 6 zobkov. Sem ugotovila, da je večrat pokakana in bolj čisto kadar zobki ven rinejo.user posted image  Končno spimo normalono, brez zbujanja in prižgane luči od 20.30 do 7h.user posted image

Mi smo bili včeraj na pikniku moževega razreda - 4.letnik. Se ful dobr razumejo in ga vsako leto povabijo. No, lani sva bili tud že midve z Meto povabljeni. Letos so jo punce kar odnesle v peskovnik in so se igrale.user posted image  Mala je uživala, punce pa tud. user posted image  Na koncu je vse zabavala in omagala. user posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
21.5.2007 10:52:01   
mojčika
Rabim eno uslugo, če ima katera kako možnost kje blizu, iz ene trgovine za ustvarjanje ročnih izdelkov, bi rabila stiroporove žogice, kot na primer pink pong žogce... v šoli bi delali lutke, a ne vem, kje to kupit.. A poznate kako tako trgovino, da ne bi iskala, Maychika, a bi ŠL kaj takega našla, da se ne bom zelo daleč vozila...

Čau, samo to, sem v službi...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
21.5.2007 11:15:15   
Anonimen
Mojčika, a misliš tole: http://www.prometej-arthobby.si/trgovina/index.php?str=kat&id_kat=15&id_podkat=88

Ta trgovina Prometej je čisto blizu mene, ti lahko skočim danes iskat, če želiš in ti jutri dostavim, ko grem na obisk h našim. Samo mi moraš točno povedat kaj rabiš.

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
21.5.2007 11:15:32   
eya
Mogoče jih imajo v DZSju ali Mladinski knjigi, jaz sem jih enkrat tam kupila...če imate mogoče pri vas katero od teh trgovin.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Deček s posebnimi lasmi, ki so prava redkost
Tale je deček na prvi pogled povsem običajen fantek - ko nosi kapo. Ko pa je brez nje, je nekaj res posebnega. Imam namr...
Zaključila se je najbolj dobrodelna nagrad...
photo
S sodelovanjem v nagradnem kvizu za prvo nagrado - celodnevno vstopnico za kopanje v Family wellnessu Termalija v Olimja...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: