ksenija.
|
Spet se malo oglašam, računalnika še vedno nimam, tako da vam ne moram pokazat končne podobe naše hišice (zunanje, notranja je včeraj začela nastajat). Bom pa slikice dala zvečer v album, pa si lahko tam pogledate. Mi smo bili prejšnji teden malo v ptujskih toplicah, mislim, da sploh ne rabim pisat, da sta mala dva ful uživala. Ko je Blaž videl kako Zala skače v vodo, je še kar on probal. PA je bil potem nad tem ful navdušen. Potem pa je od utrujenosti kar na ležalniku zaspal brez dude z keksom v rokah. Smo pa ga kot zgleda v toplicah malo prehladili, smo imeli v četrtek popoldan in še potem v petek malo vročine, pa k sreči ni bilo hujšega, razen dveh neprespanih noči, da sem jaz v soboto že hodila kot zombi. K sreči je v soboto ati malo prevzel in sem jaz lahko celo popoldan prespala. V četrtek smo bili še na obisku pri Marelici in Katarini, kjer smo res uživali. Zala je bila ful navdušena in me je potem še dva dni spraševala, zakaj se je ovčke jokala, ko smo ji vzeli malo ovčko, da smo jo božali. Blaž pa je tako mogel Katarini pokazati vse svoje norčije. Marelica bi te prosila, če bi mi lahko poslala fotke na mail, ti bom potem na ZS poslala naslov. Ne vem kaj mi je zadnje čase vedno pozabim fotoaparat doma. Je pa Blaž tudi po poto kar takoj zapal, nismo uspeli priti do tiste turistične kmetije, ko je že spal. Tako da se je do doma že zbudil, mi smo se potem kar k babici na juhico povabili, za atija pa smo šli potem domov kuhat. Včeraj pa mi je Zala z svojo izjavo orosila oči, je bilo tak lepo. Do deset zna že nekja časa šteti, včeraj pa jo je ati učil šteti do dvajset. Potem pa smo se nekaj pogovarjali o tem kako me ima rada in je rekla, »Mami jaz te imam dvajset rada«. To po mojem po njeno pomeni neskončno, saj je dvajset za njo največja številka. Blaž prevale še kar naprej veselo vadi in mu je ful všeč, samo mu jaz tega ne dovolih gli, ga hitro spakiram dol s postelje. Ena je spraševala kako to zgleda. Postavi se ob ograji kinderpeta, dvigne roke, potem pa se z iztegnjenimi rokami obrne v kinderpet. Res je pravi akrobat. Zvezdica, si kar mislim, kako je zgledalo zadnjič pri Marcelu. Zala je bila v bolnici pri 14 mesecih zaradi slabokrvnosti, imeli sojo celo popoldan privezano na postelji, ker je dobivala transfuziji, jaz sem bila seveda zraven, ampak si je zelo dobro zapomnila, da jo tete pikajo. Ko je prišla domov, se je kar en čas drla, če je prišla kakšna teta na obisk, pa tudi, če jih je že od prej bežno poznala. Sčasoma je to prebolela, strah pred zdravniki pa še kar ostaja, sedaj sicer že nekaj časa nisva bili pri zdravniku, se pa odpravljama ta teden tja, ker so se ji pod enim kolenom naredili neki mozoljčki, ki so tam že dva meseca in rastejo. Pa nimam pojma kaj bi lahko to bilo.