|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
23.5.2007 10:06:27   
Anonimen
Jutro!

Maychika, da te potolažim, tudi moj user posted image  ni tak angelček. Saj je krasen, kar se tiče majhnih pozornosti, rožice mi prinese, za gospodinjstvo tudi ni problem, ampak kar se tiče Kristine, se mi včasih zdi, da ima dve levi roki. Za jest ji ni še nikoli pripravil, previl jo je nazadnje pred tremi meseci, na sprehod nista še šla, pazi jo enkrat na tri mesece,da jaz skočim v shoping, pa še to mi prej dve uri jamra, kaj bo, če bo začela jokat. Pa ko sem bila devet mesecev noseča, sem ga cel mesec prosila, če bi lahko pomil tla. Na koncu sem jih sama, ker so bila tako svinjska, da jih nisem mogla več gledat. Moški so narejeni po sistemu: bom nekaj naredil, ampak takrat, ko se mi bo dalo, ne takrat, ko je treba. Ena je nekje napisala, da tega nimajo v programu user posted image user posted image user posted image . Slaba tolažba, vem.

Joj, kako Tia že lepo papa, naši komaj znese prinesti žlico do ust, pa je že prazna, ker ji po poti vse dol pade. A to je čokolešnik? Kristina ne mara nobenih čokolešnikov in rižolinotov. Nič hudega, več za mami ostane user posted image user posted image user posted image .

Mojčika, meni, ko imam utrujene nge, zelo pomaga masaža podplatov in topla kopel. Izboljša prekrvavitev.
Glede moje službe: jo moram še najti. Tako da sedaj jo počasi iščem, imam pa ta privilegij, da mi ni treba na vrat na nos iti nekam delat, ker ima mož toliko solidno plačo, da lahko kar spodobno živimo.

Tudi mi slabo spimo, Kristina sicer takoj zaspi, ampak se potem zbuja v joku lih vsako uro. Zgornje trojkice lezejo ven, slini se kot kužki, pa neprestano nekaj grize (npr. mojo nogo user posted image ).

Eya, meni se tudi alpsko mleko pripali user posted image user posted image user posted image . Super za seznam, hvala.

Kristina je sedaj ravno prav velika, da doseže vrh pulta v kuhinji. Me je ful strah kuhat, vse kuham na zadnjemu plinu, da si ne bi česa obrnila na glavo.

Livia, meni se pa h zgoraj boljše sliši user posted image user posted image user posted image . Bo Mojčika povedala.

Zdaj pa šibava na mobitel, našli so moj mobi user posted image user posted image user posted image
čau

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
23.5.2007 10:31:27   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Tudi mi slabo spimo, Kristina sicer takoj zaspi, ampak se potem zbuja v joku lih vsako uro. Zgornje trojkice lezejo ven, slini se kot kužki, pa neprestano nekaj grize (npr. mojo nogo user posted image ).

Kristina je sedaj ravno prav velika, da doseže vrh pulta v kuhinji. Me je ful strah kuhat, vse kuham na zadnjemu plinu, da si ne bi česa obrnila na glavo.

Vse enako pri nas, mene ima, da bi kupila zaščito za štedilnik, jo katera že ima??

Glede spanja pa tudi jaz zdaj mislim, da so krivi zobje, sem danes še enkrat pogledala, samo spodaj eni trije lezejo ven, zvečer in ponoči pa itak vse še bolj boli, čez dan se nekako zamoti z grizenjem, ponoči pa je jok...

Bodite lepo

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
23.5.2007 10:32:32   
mojčika
Glede moje službe: jo moram še najti. Tako da sedaj jo počasi iščem, imam pa ta privilegij, da mi ni treba na vrat na nos iti nekam delat, ker ima mož toliko solidno plačo, da lahko kar spodobno živimo.

Hm Ankica, jaz bi tudiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 23.5.2007 10:33:13 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
23.5.2007 10:52:07   
barba
Ojla, kako kaj?
Midve sva že naredili en krog, nesli na pošto moje prošnje za službo in do zelenjavarja. Dons je šla tašča v lajf, tko da jst šivam, Meta se pa igra.user posted image
Mojčika – tele pravljice in risanke so zakon!user posted image

Ankica – fajn, da ma mož dobro plačo. user posted image  Sej men moj tud nakaže tok kot je bla porodniška, sam še zmeri to ni to. Jst morem met čisto svoj denar, sej vem, da je to sam v moji glavi.user posted image

Kje je zvezdica? Nč ne poroča kako je z njeno službo in diplomo.

Jst dobim svojo diplomo v začetku junija.user posted image Tok sem bla huda včeraj, ko mi je mentor sporočil kakšne ma načrte.user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče pridnosti može, jst nimam pripomb. user posted image  Sem šla v pon. popoldne s kolegico na dolg sprehod in sem rekla, da lohk stanovanje po tleh pomije. No in res je bil tok priden. Tko, da ga lahko samo hvalim.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
23.5.2007 13:34:51   
maychika
hi hi ja tisto dudo je kar sama pogruntala. midva sva umrla od smeha zraven, ko sva jo prvič tkole videla.
pa še fajn se ji zdi, ko takole izvaja...

ja šesta ji je kar pustila enih pikic in flekov. mogoče pri nas izrazitejših, ker ima občutljivo kožo, kaj pa vem....so tudi ostali malo dlje kot samo dva dni.

joj livia samo res. jaz sem zadnjič naši dala češnjo...no polovico sem odgriznila, odstranila koščiso in ji dala še drugo polovico, ki je še bila na peclju (ker itak una brez peclja ni bila zanimiva) no pa je vse pojedla ampak pecelj pa je ostal....zanimivo ane...so pa videt tko dobre kot une naše. čist črne in sladke....ane...

slovenščina...kaj je že to...jaz bi napisala k zgoraj...mislim pa da ti bo najbolj pravilno naša mojčika svetovala....

eya...mislim da je od ponedeljka do srede....takrat ko so po sopranovih humoristične nadaljevanke.
v bistvu se gre za enga tipa (trailer park tip), ki je vse življenje delal lumparije. no in pol zadene na srečki in ga iz loterije ven avto zbije. in pol on pogrunta da je za to kriva karma. ker je bil lump mu karma ne privošči dobrih stvari. in se odloči, da se bo pokoril s tem, da naredi seznam vseh slabih stvari ki jih je komu kdaj ušpičil in se vsem po vrsti odkupil. in pol v vsakem delu enega prečrta s seznama. pol je pa zraven še njegov ne preveč pametni brat, bivša žena, ki je meni za počit in njen ljubček ipd. meni je všeč no...je pa res tko....kakor kateremu bo všeč. če vam je všeč malo takih redneck for, pol vam bo ok. če ne drugega poglej par delov pa boš videla. mi smo itak včeraj pogledali zadnji del druge sezone, ker si dol vlečemo...

hi hi kaj si faca....cel jedilnik. veš kako to pride prav. super, hvala...

jaz sem včeraj imela pregled in sem bila krepko razočarana, ker smo spet samo poslušali srček. pri prvi nosečnosti mi je ves čas špegala k Tii, zdaj pa je pokukala samo prvič, ko sem prišla preverit če sem res noseča, tko da se itak ni kaj videlo. Pa mi ni niti nuhalne delala niti nič samo poslušala. Jaz sem si pa tako želela videt mojo pikico...šmrc šmrc

kaj bi danes kuhala....pojma nimam...včeri sem tolk dobro skuhala, danes pa nimam ideje...hmmm...

nič....grem malo pospravit preden se vsi zbudijo.

Lepo bodite....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
23.5.2007 13:40:30   
maychika
joj sem čist pozabila še na 169 strani prebrat. ja ankica to kar tia je je čokolino. sej ona tudi ni  najbolj navdušena nad njim, samo če lahko sama packa je pa tudi to dobro.

no...pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
23.5.2007 14:42:24   
mojčika
 pred k in g je h, z dajalnikom, vse ostalo k

http://med.over.net/forum5/list.php?125

Ta stran vedno pride pravuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 23.5.2007 14:47:13 >

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
23.5.2007 21:33:46   
*zvezdica*
Hej čvekice!

Zadnje par dni je že pravo poletje. Soparno je za znoret! Danes je tale mala plohica prav pasala.
Kako pa ve male oblečete za ponoči? Men se zdi, da je malemu ful vroče. Ima pa samo pižamico (brez bodija spodaj). Pokrijem ga s kovtrčkom, ampak se itak v sekundi odkrije. Moram kako pižamco s kratkimi hlačami in rokavi nabavit.

Včeraj sem spet oddala popravljeno diplomo in upam, da mi jo bo v enem tednu popravila (pa da bo čim manj). Glede tega imam pa res ful srečo. Mentorica je ful hitra in striktna.
Glede službe pa...saj mi je kar nerodno rečt..pa vseen..prejšnji teden sem dobila službo (pa sploh ne slabo), v Ljubljani (v marketingu enega kar znanega podjetja)....pa je nisem sprejela. Saj, lahko da me bo katera obsojala..ampak jokala sem cel dan in nisem vedela kaj naj naredim...na koncu pa sem se pač tako odločila. Razlog je bil pa predvsem ta, da je delavnik vsak dan do pol petih..kar pomeni, da bi bila vsak dan najprej doma ob pol šestih...srce se mi je trgalo ob misli, da bi malega dobesedno samo spat dajala (predvsem pozimi)...možek me je podprl v moji odločitvi...itak sem hotela iskat službo samo na gorenjskem, potem sem pa iskala še v LJ..sedaj sem nehala, ker mi je potem samo hudo, če pride do tega. A sem vam čudna, ker sem se tako odločila. Na srečo je tud pri nas tako kot pravi ankica, tako da gre tud z moževo plačo lepo skoz mesec.

Majchika, sem se pa nasmejala Tiini novi pogruntavščini nošenja dudeuser posted image user posted image user posted image . Tud jaz pa nisem vedla, da šesta bolezen pusti take pikce. Sem mislila, da so manjše.

Mojčika, upam, da bo MM danes dobro spala.

Marcel pa obožuje jagode. Vsak dan najprej leti na vrt gledat če je spet kakšna nova zrela in jih kar sam trga iz gredeuser posted image . Kar cele si baše v usta, da komaj žvečiuser posted image . Pa grozdje tud obožuje..samo peške mu prej ven poberem. Češenj mu pa še nisem probala dat.
Neli je prava mala gospodičnicauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
23.5.2007 22:06:13   
maychika
zvezdica js te čist zastopim in bi verjetno naredila isto če bi bla na tvojem mestu

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
24.5.2007 7:29:30   
livia
Zvezdica, glede službe bi se jaz isto odločila. Po mojem si kar prav naredila in naj ti ne bo nič žal.
Zdaj smo mame, ne karieristke.

Kar se tiče pižamic, spi Neli samo v pižamici pajacu, potem jo damo pa še v ful tanko spalno vrečo. Pozimi je imela pa pod pižamico še body. Je pa res, da je naša hiša bolj mrzle sorte. Jaz recimo gledam zvečer tv oblečena v flis. Po mojem imamo tam ene 21 stopinj ponoči, čez dan pa 22.

A ste ve tud tolk nore na svoje tamale? Jaz imam celo pisarno polimano s slikicami naše Neli, da nimam več kam pripopat službenih listkov. user posted image   Včasih si mislim kaj bo rekla kaka stranka, ko pride, ma zaenkrat ni panike. Kaj čem, če je pa ona moj ponos. Samo ne vem kam bom dala slike drugega otroka, ko bo ta na vrsti. user posted image

Kolk zobkov mate kaj zdaj? Mi jih imamo zdaj 10 in kar traja, da zvečer vse poščetkam, ker še vedno ne odpre ust.

Pejmo mal delat. Me prav zanima, če nam bo spet uspelo postavit rekord dni v službi.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
24.5.2007 7:51:09   
mojčika
*zvezdica* definitivno si naredila prav, meni mož, kljub temu, da domov prinese samo 600evrov, ne bi dovolil take službe, on pravi, bomo že, seveda tako ne gre, zato upam, da službo, ki jo imam, obdržim...

Te dni sem ravno dala vlogo za občinski kredit, ker je res tako ugoden, v 10-ih letih naj bi ga za 5.000.000,00 preplačala samo 500.00sit, sem še v tastari valutiuser posted image , držite pesti, da mi ga odobrijo, se bomo verjetno selili pred novim letomuser posted image

MM je včeraj zaspala že ob 20.00 in v petih minutah, torej se mi potrdi, da je bilo prejšnje dni nekaj narobe, je bila pa zato zelo zgodnja za vstajanje 6.30user posted image

Tako, sem v službi in čakam na avtobus, gremo na izlet v našo bližnjo partizansko bolnico Franjo, nazaj pa gremo peš...

Livia, mi imamo 9 zobkov, precej pa tik pred zdajci... Če bi pa imela prostor v šoli, bi bil definitivno polepljen s fotkamiuser posted image

Mi pa spimo v dolgem bodiju hlačah, nogavicah in še v vrečiuser posted image

Lep dan

< Sporočilo je popravil mojčika -- 24.5.2007 7:52:35 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
24.5.2007 9:17:37   
miaxxx
Zvezdica - mislim, da si se kar prav odločila! Sploh, če vam gre za silo z eno plačo. Kaj se boš mučila, brezveze. Ti pa želim, da se ti pokaže kakšna fina služba čim bližje!

Mi imamo 6 zobkov. Dva spodaj, štiri zgoraj. Za umivanje ga pa moramo malo animirat ali pa pustit, da ščetka sam in mu pri tem malo pomagati. Zadnje čase bi res rad vse sam. Pa mi je tudi kar všeč, da kaže tak interes...

Oblečem ga pa v tanek bodi in tanke hlače (pižama), čist tanke štumfke in tanko spalno vrečo. Se mi zdi, da mu je glih prav, ker zjutraj ni vroč, hladen pa tudi ne. Glih prav. Bomo pa najbrž lahko počasi ukinili spalno vrečo.

Mene pa zanima katera je tista fletna punčka, ki je na predzadnji slikici v Zvezdičinem albumu... ful mi ima luškane čeveljce, pa me zanima kaj so za eni in kakšni so (material, pa kvaliteta...).

Pa moram rečt, da se mi zdi Marcel tako velik fant... najbrž zato, ker tako samostojno hodi... avtomatsko se mi zdijo hodeči starejši.

Eya super za jedilnik. Pa ravno me je tašča spraševala kaj naj še malemu skuha... no, pa si kot naročeno prilimala jedilnik. user posted image user posted image user posted image

Aha še to moram povedat... da zdej prakticiram in dam malega vsak dan pred kopanjem za kakšno urco ven iz plenice, pa gatke gor in je ful vesel. Prav uživa. Se mi zdi, da se mu tako fajn zdi, da se počuti kar malo bolj svobodnega.user posted image  

Lepo preživite dan in se še pišemo in beremo!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
24.5.2007 9:26:00   
Anonimen
Jutro!

A mogoče katera ve, kako je z Nenyo?

Zvezdica, po moje si se prav odločila. Ti evropski urniki so obupni, dan je okrog mimogrede.

Češnje - naša po njih dobi pikasto rito, pa jih zelo rada je user posted image . No, drugače tudi jagode niso napačne. V torek je babici izpraznila celo gredo. Da si celo jagodo v usta in jo potem s prstom tišči notri, da ji ne pade ven. Lička pa itak skoraj da ne eksplodirajo user posted image user posted image user posted image .

Kristina je oblečena samo v en body s kratkimi rokavi in ene zelo tanke žabice, pokrijem jo z odejico do sredine hrbta. Pa je vseeno prešvicana. Če si katera želi savne, lahko pride k nam domov user posted image user posted image user posted image .

Hehe, Livia, po moje se bo stranklam kar fajn zdelo, ko bodo gledali slikice tvoje gospodične.

Zobkov imamo 6, nekaj jih je ravnokar na pohodu. Z umivanjem imamo tudi mi težave, včasih se zraven zabava, večinoma pa tuli in tišči usta skupaj.

Mojčika, bomo držali pesti za kredit.

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
24.5.2007 9:33:27   
barba
Ojla,
pri nas (spet) veselo hodimo. Očitno si je vzela 5 dni počitka od samostojne hoje. Zdej rabi samo prst, da zaštarta user posted image  pol se pa sama spusti. Faca mala je čist mokra ko tok šiba.
Včeraj sva si z možem privoščila frizerja. user posted image  Meto bomo pred morjem tud postrigli, ker ma kar dolge laske, samo so skodrani in ne zgledajo. user posted image

Pri nas spimo še v pižami in vreči. Kmalu mislim ukinit vrečo. user posted image

Zvezdica - si se kar prav odločila. Sej pri nas tud gre z moževo plačo, samo jst bi rada mela svojo službo in nekakšno neodvisnost.user posted image  Jst sem dobila do zdaj samo en odgovor, pa še ta neg. oz. me bodo jeseni poklicali, ko bodo dobili odgovore za vložene projekte.user posted image  Sej počasi bo tu za naju kakšna službe.user posted image

miaxxx - ta punčka po kateri sprašuješ je Kristina od Ankice, tako da kar njo vprašaj za čeveljce user posted image

Ankica - za Nenyo čisto nič nevem. Sva zmenjeni, da sporoči ko bo doma.

< Sporočilo je popravil barba -- 24.5.2007 9:37:10 >

LP, barba

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
24.5.2007 10:27:07   
DeVilla
Vas samo pozdravim, moram izkoristiti Lucijino spanje in nekaj stvari zašit... Naj vas vročina ne zdela preveč!!

Lp, Devilla user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
24.5.2007 10:45:14   
eya
Jutro oz. že kar dan!

Zvezdica, jaz tudi ne bi sprejela take službe, to je res predolga. Saj se bo našla kaka služba tudi kje bližje, čez kak mesec ali dva, če se bo pa čez pol leta, boste pa vsaj lahko v miru na dopust še šliuser posted image

miaxxx, pa se tamali takrat, ko je samo v hlačkah nič ne polula?

Žiga spi v tanki pižamici s stopalci, pokrijem ga pa kar s prevleko od kovtrčka. Sva ga pa pred kratkim probala dat prvič v tanko spalno vrečo, pa se mu je skoraj utrgalo, ko je bil notriuser posted image

Mojčika, tud jaz držim pesti.

Livia, Žiga ima še vedno samo 5 zobkov, nič novega ni  videt. Kar se tiče slikic-pri nas je pa hladilnik poln Žigovih slikic, pa čeprav ga imam vedno zraven sebe. Pa ravno so mi pripeljali čez 200 novih slikic, ki sem jih naročila, na 99% je sigurno Žigauser posted image

Maychika, sem gledala Earla, je kar zabavenuser posted image

Uživajte!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
24.5.2007 12:22:15   
*zvezdica*
Dan!

Mojčika, držim pesti, da vam odobrijo kredituser posted image

Dons je spet vroče za znort. Midva sva šla že zjutrej (pa Hana in jota) na igrišče, da sta se mala dva mal naigrala, zdaj čez "ta hudo" vročino pa ima zaslužen počitek. Popoldan mu bom  spet bazenček na vrtu postavila pa bo mal čofotal po vodi.
Prejle sva imela z bratom projekt "striženje Marcela". Samo, da je zagledal mašinco je bil histeričen jok, tako da sva obupala. Brat se je pa še totalno zasekiral, da se ga bo sedaj mali baluser posted image . Upam da ne! Popoldan ga bom kar sama še enkrat probala, upam, da tokrat bolj uspešno.

Končno smo se odločili kako z morjem. Gremo že 3.6. za en teden v Medulin. Stric ima tam apartma, pa se po navadi cela žlahta tam zvrsti. Všeč mi je, da je še zgodnje poletje in ne bo pretirane gužve.

Zobk imamo mi 8. Čiščenje je pa svojevrsten projekt. Po navadi si jih kar samuser posted image  in ni šans, da me spusti zraven. Ne vem no, kolk so to pol sploh očiščeni. Aja, pa obvezno mora imet "ta veliko" krtačko, male ne šmirgla pet posto.

Tud pri nas so povsod same Marcelove slikce, če bi bla v službi bi blo pa itak tud tam vse poplavljeno z njimi. Se mi zdi to čist normalno za mlado mamicouser posted image

Tud mene zanima kako je z Nenyo, upam, da vse OK.

Barba meta vas pa mal hecauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
24.5.2007 12:50:14   
Marelica
Ojla!

Uf, ste se razčvekale... se vidi, da sem zdaj časovno čisto omejena glede neta. Upam, da bo še Katarina malo vzdržala v mižulah, pa da se ovce ne bodo spet začele dret, ker jo v hipu zbudijo. Katarina je zadnje dni tako smešna... prva beseda, ko se zbudi je meeeee (to pa zato, ker imajo ovce že navsezgodaj svoj koncert),

Zvezdica, še ena, ki se strinja s svojo odločitvijo. Res preveč karieristična služba za mlado mamico, tudi jaz je ne bi sprejela. Težko je bit razpet med družino in službo, samo jaz na prvo mesto še vedno postavljam družino. Čeprav je finančno vseeno težje. Držim pesti, da najdeš v kratkem kaj primernejšega!

Pri nas so tudi zazorele češnje. Samo na vrhu jih je kar veliko, spodnje veje so pa čisto nekam prazne. Sem prav razočarana. Že lansko leto se jih zaradi toče nisem najedla.user posted image  Sem pa tudi dala Katarini probat in je tako kot pravite: ve, da pecelj in koščica nista za jest. No, vsaj nekaj... Danes sem spet izprobala Barbino metodo hranjenja (narezat na koščke in postavit pred frajlico). Po par koščkih je začela že kruh svaljkat in drobit na tla, pa krožnik obračat.user posted image ... ne, res ni tak talent kot Meta. Jaz pa nimam živcev, da bi to gledala... Je pa zdaj res pravi ekspert s slamico, tudi tisto taveliko. Tako da je danes kakav kar na tak način pila.

Hihi, Ankica, si kar predstavljam Kristino, ki si zabaše jagodo v usta. Katarini pa naberem tiste mičkene gozdne jagode (jih imamo precej kar v naravi) in jih mora obvezno celo peščico v usta tlačit.

Aha, spat jo pa dajem oblečeno v bombažnega pajaca (brez bodija spodaj) ali pa v dvodelno pižamo (brez zoknov) in v spalno vrečo. Če se zdi meni bolj hladna soba, jo do polovice še z tanko koco pokrijem. Se mi tudi ravno prav. 

Mojčika, držim pesti za odobritev kredita! Ugodno, res!!!

Upam na kake dobre novice od Nenye v kratkem. user posted image  

Moram spet v kontrolo naše zaspanke... Lepo se imejte!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
24.5.2007 13:01:20   
Marelica
Joj, punce, še en štos vam moram povedat... Naš ati (no, možek) vsak dan okoli hiše nekaj freta, al kosi, škropi, nabija.... in Katarina ga je začela povezovat z ropotom. Zdaj kak sosed samo kosilnico naštarta, mala že okoli gleda in kliče ata, tata !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
24.5.2007 13:40:53   
ČebelicaMaja
Res ste pridne čveke, vas komaj dohajam brat...

Slikce iz srečanja so super, midve sva šli potem v Kranjsko goro, kjer smo tudi uživali 100 na uro... samo jaz takoooooo pogrešam mojo kužo. Miaxxx kako pa kaj tvoj kožuhar, pa Alička... si že kaj razmišljala o novemuser posted image ... mene mož ves čas bremza... pa saj vem, že tako je kriza s časom, pa vendar... pri nas je bilo 15.maja ravno eno leto, ko je ni večuser posted image ...

Mojčika... to je res ugoden kredit, midva imava premostitveni kredit za 1 leto (19mio) in plačujeva 110 000 sitkov na mesec samo za obresti...upam, da ga bomo kmalu lahko poplačali...tako, da držim pestiuser posted image

Zvezdica prav si se odločila...jaz sem v taki službi kot jo opisuješ od februarja in mi je še vedno vsak dan znova hudo. Po eni strani mi je super v službi, po drugi strani sem pa tudi rada doma z mojima srčkoma. Samo pri nas je drugače... ker je mož svobodni umetnik... in včasih pride zelooo suša, tako, da sva kar vesela, da je vsaj ena redna plača pri hiši... samo se tolažim, da bo enkrat pač bolje... imam pa prijateljico, ki je delala v Lj.-prav tako iz Radovljice, pa tudi ni zdržala, si je potem službo našla v Radovljici...veliko je vožnje, časovno, pa tudi živčkov gre kar nekaj...midva sva tudi mislila sej bo šlo, pa se tudi sedaj selimo nazaj v Ljubljano...

Imam pa vprašanje... moja pika namreč, ko jaz pridem popoldne domov, namesto, da bi jo dala spat, oživi in začne dirkat po stanovanju, se igrat, meče igrače, leze na kavč... skratka nemogoče jo je prisilit, da se umiri- tako je dobre volje...zdaj je pogruntala, da se je zvečer super vozit s kolesom po atriju in če tega ni, je tak jok... vsi sosedje že spijo (imamo cel blok samih majhnih otrok), naša pa divja s kolesom po atriju... včeraj sem jo hotela malo bolj radikalno umirit in ji nisem pustila divjat, pa je bilo še slabše... rada bi ji ustvarila nek red, pa se sploh ne pusti...tudi če prej zaspi - npr. ob 19h, se ob 22h zbudi, zdivja in zaspiuser posted image  Sem prebrala vse knjige o spanju pa nič ne pomaga, razen, da v službi podaljšam, pa pridem takrat, ko sem popoldne, domov ko bo pika že spala... to mi pa tud ne diši preveč...

Sicer smo pa trenutno v tako živčni situaciji, se selimo in prodajamo stanovanje, urejamo papirje... pa verjetno vse to čuti tudi otrok... me prav zanima, kako bo prenesla selitev...me kar malo skrbi...

Aja, še statistika... pri 13. mesecih: 78 cm in 11320 g. Smo bili cepljeni in je bilo vse bp. Zdravnik, ki je nadomeščal našo P je bil super...Drugače pa ima naša pika blago obliko alergije, a je ni dal na testiranje... sem rekla, da bom naslednjič kar mal zasitnarila... tiste, ki ste bile na testiranju v alergološki... a še vedno pikajo ali imajo kake druge metode vnašanja alergenov? Jaz se spomnim, ko sem vedno na podlaht dobila po 12 injekcij...nič lušno...

Bodite lepo...user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
24.5.2007 14:45:05   
mojčika
Končno smo se odločili kako z morjem. Gremo že 3.6. za en teden v Medulin. Stric ima tam apartma, pa se po navadi cela žlahta tam zvrsti. Všeč mi je, da je še zgodnje poletje in ne bo pretirane gužve.

Tam se boste imeli lepo, vsaj Marcel, voda je namreč vsaj 200m od plaže do kolen, no ne bo fajn za vaju, Marcelu bo pa sigurno všeč in mivka je v vodiuser posted image

No mi smo prestali izlet po peklenskem soncu, fotk ne bom lepila, ker so gor učenci, bodo pa na spletni strani šole sigurno objavljeni, so se pa čudili nad tem prijateljčkom, ki nam je delal družbo v bolnici franjauser posted image
user posted image

No moram povedat, kaj znamo novega, sicer že en mesec, a vseeno. Pijemo po kozarcu čisto lepo brez polivanja in znamo nagnit glavo nazaj za splakovanje lasuser posted image , fino auser posted image

Najljubši kotiček v stanovanju: naša MM se najraje igra pred štedilnikom in s posodami, kaj pa vašiuser posted image

No mi ne jagod ne češenj ne jemo, sadje je bolj za nujo, hranjenje po koščkih pa zadnje čase zgleda tako kot pri Mareliciuser posted image , banano pojemo, če je namočena v pomarančni sokuser posted image

ČebelicaMaja tudi MM je bolj živahna, samo tako hudo pa ni, žal ti ne znam svetovat, očitno bi tudi ti morala iz službe priti prej...

Danes, ko sem prišla domov, je bil parket porisan s kemičnim in ata izjavi, se bomo spucal, hvala bogu za čudežne krpe, je šlo stranuser posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
24.5.2007 15:10:15   
mojčika
Danes, ko sem prišla domov, je bil parket porisan s kemičnim in ata izjavi, se bomo spucal, hvala bogu za čudežne krpe, je šlo stran

Naj dokončam, zdaj sem jo previla, počečkala se je po vseh nogah, ata je pa oblekel gor tanke žabe, da tega ne bo mogla več naredit, ker hlače se zavihajo, pod pleničko pa je bila rita namazana z Becutanomuser posted image , se namreč ni važno s čim, samo da jeuser posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
24.5.2007 18:00:47   
barba
Mi smo imeli kar hudo točo, največje so bile okoli 1 cm. Na vrt sem samo iz balkona pogledla, pa mi je kar slabo ratalo, ker je solata samo še s od solate.user posted image  Je blo v mansardi kot na gradbišču, tok je ropotalo na strešna okna. user posted image  Še sreča, da se Meta ne boji grmenja in ropotanja. Je samo kazala, da ropota.user posted image

Mojčika - dobr se znajde tvoj mož user posted image  

Naša se najrajši igra v dnevni sobi z Duplo kockami in lončki. Tud češnje obožujemo, samo tiste iz kozarca. Jagode so ji zanič, banana pa kakor kdaj.

ČebelicaMaja - jst ti nevem svetovat. user posted image  Naša je zlo živahna, ampak zvečer okol 8h pa še samo tečnari in je čas za spanje.
Marelica - dons tud Meta ni hotla jest, pol je pa ona meni v usta dajala koščke, jst pa njej. Sva se obe najedli user posted image user posted image user posted image

Tole je včerajšna večerna premočena čupa: user posted image user posted image user posted image
user posted image

Res bo treba do frizerja.user posted image

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
24.5.2007 19:03:08   
Marelica
Barba, a danes vam je toča klestila?user posted image user posted image   Pred dvema dnevoma je bila v MB, me je možek klical, naj poslušam, kako mu že drugič avto luknja. Ima res že prav reliefno streho. user posted image  No, jaz pa samo čakam, kdaj bo pri nas oklestilo, vsakič, ko se spravlja k neurju. Se mi zdi, da je ta toča postala že pravilo in ne bo prav dolgo tudi naša solata zgledala na S, pa še kaj drugega seveda...

Aja, Barba, pa ne no teh lepih kodrčkov pod škarje!!!user posted image

Mojčika, hehe, iznajdljivost pa taka.user posted image  user posted image  BRAVO za umivanje glave! Pri nas je ves user posted image , ko je treba spirat. Ja, še dobro, da MM zna prav držat, ko imate tako čupico. Kako pogosto perete malčkom glave?

Naš najlčjubši kotiček je kopalnica, samo da jo jaz skozi ven spodim, ker je tako mičkena, da se en komaj notri obrača. Verjetno je ravno zato mikavno, ker je prepovedano.user posted image  No, drugače je zanimiva cela kvadratura poda, od igrač pa "neigrače". Bolj so drobne, bolj so zanimive. Npr. zamaški od mleka... hehe, sem se ravno zdaj spomnila: Kaj imate pri vas doma tudi take srakice, ki v elemente in predale skrivajo vse mogoče?user posted image  Meni je pravi hec, ko med svojimi spodnjicami najdem klupico, zamašek ali pa njen čeveljc.user posted image  Pravzaprav je povsod vse živo notri...

ČebelicaMaja, nič ti ne znam svetovat. Pri nas na srečo nimamo takih problemov. Mogoče naj jo podnevi čimbolj zaposlijo in zmučijo, da ji bo zmanjkalo energije. Mogoče pa rabi samo tvojo polno pozornost. Res ne vem, no. Katarina recimo se ob prihodu atija tudi čisto razživi, on pa seveda z njo nori. Samo ima neko mejo in konec. Veliko sreče, da rešite!

Mojčika, ti močeradi so v Sloveniji baje zelo redki. No, pri nas jih je po dežju za izvoz, sicer imamo pa sredi gozda tako pravi zverinjak. Ravno prej mi je prišla ptička na odprta vrata sedet, trenutno žolna nekje 10 m od mene po lesu trka, škoda, da jo tako neostro vidim (bo treba dioptrijo menjat), divji zajci so tudi pogosto na vidiku... ja, prav pestro je pri nas.user posted image

Lep večer!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
24.5.2007 21:00:29   
mojčika
Bolj so drobne, bolj so zanimive. Npr. zamaški od mleka... hehe,

He he tudi pri nas, palijo samo male stvari, naprime hišni ključ vtika med vrata omaruser posted image , zamaške od flaš v kote....

Zdaj mi net ni delal cele tri ure in kaj sem zdaj ugotovila, da mi je mala falotka anteno na računalniku skloplauser posted image

Danes je tudi lepo zaspala, upam, da bo trajalo, bomo pa štirice dobili pred trojkamiuser posted image

Marelica tudi mi živimo v krajih, kjer nas onesnaženje še ni doletelo, zato uživamo razkošje še veliko živalic, ki so sicer zelo občutljive...

Meta je pa praviuser posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?