|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
30.4.2007 15:21:25   
Krista28
Men ob 14h velja. Pa zmenmo se, če prinesemo kaj s sabo! Jaz sploh ne vem kako to tam zgleda, tko da tiste, ki ste že ble, dajte predloge...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.4.2007 21:40:33   
alička
Kakšno zatišje...a so prazniki krivi??

Mi gremo jurtri na piknik (spet), bomo prespali pri mojemu stricu na vikendu. Meni se peče že druga runda mafinov user posted image , po dolgem času sem prebrala knjigo (Zbogom Afrika - nadaljevanje Bele Masajke user posted image ). Živa je pridna in je dobila nov zobek (sedmi), osmi pa se mi zdi da je na poti.

Vse naj naj, za prvo svečko vsem Aprilčkom, ki ste praznovali v teh dneh user posted image user posted image user posted image  Gaber, Nik, Kristjan !!!

Pa še ena najnovejša Žižina slikica, da vidim, če sem se naučila dost pomanjšat...

user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.4.2007 21:58:31   
mojčika
Hojla dekleta, ne bom brala, kaj je bilo vse v teh dneh, bom jutri, VSEM PRAZNUJOČIM za vse dni nazaj vse naj naj, v nedeljo pa pridemo v ZOO, vtise z morja jutri, fotke pa so že v albumuuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.4.2007 22:48:30   
maychika
he he eya...ja Tii je bilo čist luštno ko me ni bilo. se ji je ful dogajalo. no vseeno ko sem prišla domov je nisem smela dati iz rok. je bil takoj jok, če jo je kdo drug hotel vzeti k sebi, tko da sem tisti večer imela enega osebnega klopa...ampak dokler se me taki klopi držijo je še v redu.

joj danes je en grozen dan za mano. ugotovili smo zakaj tia ni hotela jesti. je imela par dni ful visoko temperaturo samo ji dva dni nisem imela s čim meriti, ker nisem imela termometra pri sebi, sem pa čutila da je vroča. no včeraj je prišla še mami na morje, pa sem jo prosila za toplomer in svečke ipd. in smo ji merili in je imela skoraj 40 vročine. bogica. pol mi pa ni blo jasno kaj bi blo. sem klicala dežurnega zdravnika pa so rekli naj jo tuširamo in ji tko zbijamo temp. in se danes pridemo pokazat, če ne bo bolje. no pa je včeraj imela še take male pikice po telesu. sem se že vstrašla kaj vse bi lahko bilo (ker sem noseča me malo bolj skrbi zdaj) in sem šla na MON in izbrskala, da ima najverjetneje šesto bolezen. danes je res brez temperature in je totalno pikasta po telesu. tko da je verjetno res bilo to. bogica je čist izmučena pol pa kot da to ni bilo dovolj...moja najhujša mora...je tia letela z vozička direkt na nosek. bogica moja mala, jaz sem se tako zjokala ko smo prišli domov. je tako jokala celo pot do doma in še doma ful časa. totalno neutolažljiva. sem se ustrašila da si ni morda kak nosek zlomila. še to povrhu. no pa ni bilo hujšega, samo je zatečena in popraskana, pa še une pike povrhu in je videt, kot da smo jo par dni na soncu pozabili. pa tko pridna je bla cel dan, da si tega res ni zaslužila. tko da je hudo meni in možu in si ne bova nikoli odpustila, ker sva jo za trenutek spustila izpred oči in nekaj gledala, ona pa se je stegnila naprej in pof...kar slišim trdi pristanek na betonu. kakšna drama....
sem jo prav slikala in bom priložila slikico ko bom doma imela internet.

nič...grem malo brskat po MONu o hojicah. mi vsi težijo, da naj Tii kupimo hojico, ker še ne hodi pa sem prav besna že. mi gre prav na živce. Še mož tišči da bi jo kupili, jaz pa se spomnim da sem brala sama odsvetovanja hojic. Samo zdaj ko bi mu dala za prebrat pa itak da ne najdem.

Lahko noč...jutri upam na lepši dan.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
1.5.2007 7:52:13   
Marjana77
OJLA. Mi smo ostali doma.
Naša Sara še ni glih najbolj zdrava, in smo raje doma. Me je ful mikalo, da bi šli, ampak ne bi rada bebike vlačila toliko časa po avtu. Pa še vprašanje kako bi spala tam doli, saj se mi že doma zbuja večkrat na noč. Potem pa še sprememba okolja! Res je ne bi rada mučila, naj pride revica k sebi.
Saj lahko gremo gdaj drugič za kak vikend na morje.
Če ne pa v avgustu, ko ima moj kolektivni dopust. user posted image

Tako, da se pridružujem vam, ki ste ostali doma za praznike.
Lepo se imejte babike in uživajte praznike.
čAO.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
1.5.2007 8:24:13   
eya
Dobro jutro!

Uboga Tia, je imela pa res smolo... Mene je tudi strah takih padcov, skoz paziš na tamale, potem pa en trenutek in je že buška. Glede hojice sem pa tudi jaz slišala, da raje ne. Kaj postavlja se že na nogice? Lahko ji tudi kakega poganjalca kupite-v bistvu nek voziček, na katerega se oprime in stopica ob njem. To je baje dosti bolj priporočljivo.

Marjana77, vi pa doma uživajte, saj je doma tudi lahko prav lepo.

Mojčika, lepo, da si spet z nami. A ste se kaj kopali tudi (vidva z možem, mislim)?

Včeraj smo malemu kupila gugalnico in smo jo tudi že sestavili, tako da ima zdaj že eno celo mini igrišče za hišouser posted image  Danes pa se bomo šli kopat v Atlantis, to bo mali navdušen nad vodouser posted image user posted image user posted image

Uživajte!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
1.5.2007 8:38:24   
mojčika
Dobro jutro, smo že ob kavici en lep cajtuser posted image

Naše morje je bilo prekrasno, bili smo v Črvarju, sonca na pretek, lahel vetrič, tako da nam ni bilo vroče, pred apartmajem ogromna terasa z ograjo, pod njo pa travnik, MM je bila nadvse navdušenauser posted image  Ljudi je bilo res zelo veliko, v Poreču si komaj dobil kaki sedež, da bi šel na kavo.

MM je morski zrak res pasal, je ogromno spala še čez dan v vozičku, sploh se ni upirala, kar zaspala je in spala in spala, pa komaj dočakala 8 uro zvečer za nočni spanec, en dan se je zbudila ob 6.00, midva sva gledala križem, ker sva si privoščila gledanje filma pozno v noč na računalniku, ona pa je med nama drnjohala, res je bilo lepo, dopustniškouser posted image

En večer me je možek peljal na romantični obhod z avtom, MM mi je pa kar v rokah spalauser posted image user posted image

Sicer pa smo začeli hoditi po kolenčkih, iz vseh štirih se je sedaj dvignila na kolena in hodi, če pa gre prepočasi, se spusti na vse štiri in riskajoče odšiba naprej, hodi pa samo ob opori... Smo pa bili včeraj na obisku pri enem fantku, ki je rojen na isti dan kot MM, sin moževega sodelavca, in le-ta lepo hodi, a je ves čas nosil copatke s podplatom, pa sem pomislila, da je tudi zato prej shodil, tudi pri MM vidim, da je v čeveljcih bolj sigurna, a doma jo imam kar boso, kaj pa vaši???

Marelica nove čeveljce lahko vidiš na fotkah z morja, super so...

Tia ja boga revica, pozdravi se, za buške pa preverjeno deluje hladilno mazilouser posted image

Zdaj pa smo res pogruntali, kako s postelje dol, a vseeno se ne upam negledat, me je kar strah, čeprav to res že obvladamo...

Tako, zdaj pa malo ven, kasneje še kaj...

Eya kopal se je samo mož, morje je imelo 16 stopinj, jaz nimam j.... za touser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
1.5.2007 9:25:52   
flecker1
Mojčika, sama sem opazila že prej da Melissa težko hodi če je bosa, zato sem ji kupila za doma copatke, s tem lažje hodi in tako sedaj že lepo sama hodi. Mislim da je tudi to vzrok če je bosa, težko ujame ravnotežje user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
1.5.2007 10:20:17   
Marelica
No, se vam še jaz pridružim v prvomajskem razpoloženju.

Mojčika, že včeraj zvečer sem šla pofirbcat vaše nove fotke, uf, so res taprave tiste s sončnim zahodom. Ja, haha, pa čeveljčke sem tudi opazila, čeprav je na taki mali fotki moja dioptrija čisto zanič. Mi je pa še nekaj hecno, kako MM sedi, na kolencih, z nogicami nazaj. Naša se tako še nikoli ni vsedla. Joj, so posrečeni ti malčki, kako se razlikujejo. Me veseli, da ste imeli tak super dopust...

Maychika, ojej, kaj ste imeli pa vi to za en smolen dopust. Uboga Tia, da jo je še kuhalo... saj do nedelje bo verjetno že čila in zdrava, bi jo res rada spoznala. user posted image user posted image  zanjo! Glede hojic pa ti kar vztrajaj, da je ne nabavite. Mi smo jo že zdaaaaaavnaj pospravili in se že pajčevina na njej nabira, noter smo jo pa dali ravno ene parkrat. Mi jo je fizioterapevtka še posebej odsvetovala. Za naše hipo in hipertončke ta zadeva res ni dobra. So pa res zoprni s tem vsiljevanjem hoje, gre že meni na živce, ker res čisto vsak vpraša, če že hodi. Zdaj se je komaj vstajat začela, pa še to samo v posteljici, ko se po rešetkah gor potegne. Ob drugo pohištvo se še ne upa. Vaša Tia bo pa tudi kar naenkrat začela, se ni za bat, da bo na riti ostala.

Aja, jaz mam Katarino v hiši skoz boso, ker jo obutev ovira pri kobacanju. Ko ima pa čevlje gor je pa res dosti bolj stabilna na nogah. Vseeno, jaz še čakam, da gre sama z razvojem malo dalje in začne več interesa kazat za stanje in hojo. pol bomo pa že nabavili še kake copate.

Saj ne vem, če vas zanima, ampak vam moram povedat, kako naš mali že bunka v trebuhu. Danes zjutraj se mi je čisto celi okoli obrnil, na mojo srečo se je umaknil iz mehurja. Vau, je bil to spet en blažen občutek, trebuh je kar valoval... A se še kaj spomnite? user posted image  Jaz priznam, da sem kar pozabila, kakšni občutki so to in sem zdaj kar v 7-h nebesih.

Naredite si nepozabno lep dan s svojimi dragimi sončki in sončicami! Mi imamo na sporedu obisk in lenuharjenje.user posted image  Zvečer se pa le kaj oglasite, da bo kaj za brat.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
1.5.2007 11:20:46   
barba
Ojla,
sem mogla malo pospravit. Smo imeli že pravi svinjak. user posted image

Bom komentirala samo hojo. Men noben drug ne najeda zaradi Metine hoje, samo moji kar naprej vzihujejo le kdaj bo sama hodila. user posted image  Sem bla tok jezna user posted image  in sem šla po netu iskat kako je s tem. Sem ugotovila, da ni panike do 18 mesecev. Če do takrat ne shodi pol pa nekaj ni vredu.
Men se zdi Meta tok nesigurna, da jo je strah. Z eno roko jo držiš, pa je čisto trda. Sem brala, da so se eni user posted image  kar naekrat spustili in hodili brez padcev. Tud naši malčki bodo hodili. user posted image Jst jo mam tud noter večinoma boso, sej se na copatke niti ne spomnim. user posted image  

maychika - hojico vsi odsvetujejo tud zato, ker se malčki samo porivajo po prstih in ne hodijo s celim stopalom.

Mi bomo popoldne verjetno kolesarili, jutri se gremo pa kopat. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 1.5.2007 11:23:04 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
1.5.2007 11:57:19   
maychika
eh eya...mi se še vedni po riti samo okrog osi vrtimo. pač ne kaže hudega zanimanja za to. če jo držiš in da nasloni noge ob podlago to drži par sekund kaj več pa ne. meni se pač zdi, da ni pripravljena, mož in tašča pa tudi moja mami in stara mama mi pa vsi s hojico težijo. ma ne da se jim dopovedat, da jo odsvetujejo. spet una fora....če so naši lahko imeli ima lahko tudi tia. kot da mora že pri 10 mesecih hodit okrog. nočem je silit.

mojčika...saj buške ni, je samo hrasta po celem nosku je prav bogica, ampak videt je pa kot miška z unim smrčkom. tko da čez hrasto ne bi rada mazala ničesar. naj se posuši. že tko se drgne čez ko si očke menca, pa si razdraži do živega.

no...ponoči je pa spet fasala temperaturo čez 39. sploh mi ni jasno. a se pri šesti bolezni lahko temperatura še kaj ponovi. ker čez dan je bla dobra. loh pa da je kaj drugega in ne šesta ali pa da je to zato, ker je ful izmučena...ne spi dobro, vročina jo je zdelala, padec in vse na kupu. saj danes se vračamo domov, tko da upam, da se tam spočije in pride k sebi. to pomeni tudi, da me spet verjetno nekaj časa ne bo na RR.

mi smo tudi tii kupili gugalnico in so jo preizkusili na očetovem "vikendku" ko sem bila v Londonu. menda je uživala. so jo slikali z mobitelom in ko bom sama priklopljena vam tudi to prilepim.

no ampak po vsem hudem se je pa tia včeraj v posteljici dvakrat sama vsedla. user posted image  verjetno je do danes že pozabila kako to gre, ampak začetek pa je. sem bla ful vesela in sem ji navijala bravo bravo, pridna.

ja marelica tudi jaz komaj čakam, ko bom bebiko čutila po trebuščku. zaenkrat je še prezgodaj. ti pa kar uživaj. še prehitro mine in običajno ne doživimo tega velikokrat (enkrat, dvakrat, trikrat,...).

nič pridni bodite. upam, da nam v nedeljo uspe priti. tudi jaz bi vas rada spet videla in spoznala še kakega novega aprilčka.

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
1.5.2007 17:56:01   
mojčika
Maychika, zaradi hojice ne boste hodili nič prej, celo kasneje, ker se ji bo tako zdelo lažje, hodila bo po prstkih in se mišice oblikujejo za hojo po prstkih, nap. kot ženske, ki nosijo pete, če pa čevlje sezujejo, jim mišice zategujejo, jih torej bolijo noge, torej za hojico en velik NE, le vztrajajuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
1.5.2007 18:14:39   
mojčika
Marelica, saj fotke niso tako majhne, če klikneš nanje, se povečajo...

To pa je pogled z našega drugega domeka, dom starih staršev...

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
1.5.2007 21:37:10   
*zvezdica*
Uboga Tia, je pa kar fajn kasirala. Upam, da je ne boli preveč. Hrastice bodo pa že izginile! Pa še vročina jo je takole vrgla. Res ma smolo! Čestitke za to, da se je sama vsedlauser posted image .
Hojco ti pa tud jaz odsvetujem. Nisem nobene pozitivner stvari slišala. Res pa je, da smo jo včasih vsi imeli, pa ni z nikomer nič narobe...ampak se mi zdi, da je bolje da kasneje shodi, pa takrat pravilno in stabilno.

Joj, Marelica kar mal sem ti fovš za brcikeuser posted image . To je res tak enkraten občutek, Uživaj še namesto nas ne-nosečkuser posted image .

V nedeljo tudi mi pridemo v ZOO. Smo bili že to nedeljo in je bilo enkratno. Marcel je bil najbolj navdušen nad prašičjimi mladički. He he je bil faca, kar vreščal je in tekel za njimiuser posted image
Kje se pa sploh dobimo? Zadnjič je bla ful gužva, najbrž zaradi praznikov, čeprav v primeru lepega vremena tud to nedeljo ne bo dost drugače.

Mi smo danes spet kolesarili. Smo naredili 50 km...bilo je pa suuuper!

Imam še eno vprašanje za tiste poročene no, pa tud za neporočene. Sestrična ima čez 12 dni dekliščino in ji mormo obvezno kaj pripravit. Ona se je za mojo res noro noro potrudla, problem pa je, da ne vem kaj naj se novega izmislim. Se mi zdi, da so že vse ideje na moji porable. A so vam kaj posebnega pripravile? Če ima katera kako idejo prosim prosim z njo na plan. Hvalauser posted image

Eya, prilepi kako slikco uživača Žiga v novi gugalniciuser posted image

Mojčika, vi ste pa bli uživači. Vreme je bilo pa idealno za na morje! Pa še MM tako pridna. Punca ve, da more mamici pa očiju mal romantike pustituser posted image .

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
1.5.2007 23:38:58   
eya
Evo, našega uživača na svoji novi gugalnici:

user posted image

user posted image

Tale pa je še od zadnjič, ena skupinska, v ozadju pa slap Rinka, v Logarski...

user posted image

Glede dekliščine: jaz sem bila zadnjič na dekliščini od prijateljice: dobila je en kup vprašanj (vsako je bilo posebej v balonu, katerega ni smela predreti s pomočjo rok) o njej in bodočemu možu, bodoči je na vprašanja že odgovoril, prijateljica je morala pravilno odgovorit. Dobila je cca 7 parov nogavic, samo 2 para sta bila od njega, ju je mogla najt. Potem je dobila lavor, v njem pa voda z jabolki, na katerih so bile črke-z zobmi je morala pobirat jabolka (so bila brez pecljev) iz lavorja in z njimi napisat njegovo ime. Iz stran. paprija si je morala izdelat rezervno poročno obleko in šopek. Pa še kaj verjetno, samo sem že pozabila...

Zvezdica, ste pa pridni kolesarji, 50 km je pa dooolga potuser posted image

Mojčika, jaz imam tudi doma malega kar v štumfkih, pa mu kljub ABS nogavičkam malo drsi, čisto verjamem, da so v čeveljčkih bolj stabilni, a notri pa res ne morem imeti Žiga obutega, še sama se najbolje počutim, če sem bosa.

Lepo spite!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
2.5.2007 0:08:07   
maja979
ojla.samo na hitro da vas pozdravim, da ne boste pozabile name drage aprilke. sem v službi, pa sem si vzela malo čas, da na hitro natipkam nekaj vrstic. 
no pa smo tudi mi dočakali prvi rojstni dan. tudi naš Gaber še ne hodi. ga pa dajemo v hojico pa lepo stopa s celo nogico, nič po prstkih. grugače pa je že cel fant.
v albumu pa lahko pogledate slikice, boste videle da se brazgotine skoraj nič več ne pozna.
no pa lahko noč.

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
2.5.2007 7:51:28   
Marelica
Dobro jutro!

Kljub kislemu vremenu nas je Katarina kar hitro vrgla iz postelje. Ne vem, mogoče se punci tako močno mudi kopat. Danes gremo po res dolgem času malo zaplavat v bazene, potem pa upam na še kaj sončka, da bomo lahko v miru zagrilali.

Sem pa razmišljala, kaj bomo naredile, če bo v nedeljo tako nestabilno ali celo deževno vreme? A bomo raje prestavili, če bo napoved kisla? Saj nedelj v maju še ne bo zmanjkalo.

Maja979, lepo, da si se oglasila. Seveda sem šla pofirbcat vaše rojstnodnevne fotke... Gaber je zrasel v luštnega fantka.

Hihi, Eya, dobro ste uštimali gugalnico, Žigi se vidi, da uživa!

Ja, Zvezdica, a vi pa kar 50 km na nožni pogon? Uuuuu, dobra si!

Za dekliščino pa enih par, ki se jih bom spomnila (jaz dekliščine nisem imela, sem bila pa na eni):
- previjanje pokakanega dojenčka - lutke (v plenici je bila ful huda brozga iz marmelade in čokolade), ga umit, preoblečt in dat spat, plenice pa umit na roko in dat sušit.
- se preoblečt v trebušno plesalko in odvadit trebušni ples, s katerim bo očarala svojega moža
- v naravni velikosti so ji izdelale fanta (njeno bivšo simpatijo), oblečenega v delavsko obleko, lasuljo in fotokopiranim obrazom, na nogah pa rolerje, ki jih je potem dobila. Je morala obljubit, da ne bo več za njim oči metala
- vprašanja pa itak obvezno, s tem da so bila privezana na izdelke iz suhe robe

Nič, grem zdaj, me že možek priganja... 

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
2.5.2007 8:38:24   
mojčika
Dobro jutro

Sem pa razmišljala, kaj bomo naredile, če bo v nedeljo tako nestabilno ali celo deževno vreme? A bomo raje prestavili, če bo napoved kisla? Saj nedelj v maju še ne bo zmanjkalo.

Tudi jaz bi v takem vremenu prestavila, bi bilo škoda, da se naši malčki ne bi mogli tudi samostojno po tleh družit...

Mi bomo danes po kosilu tudi malo pohodniški, gremo na hudournike na Vojskem, vreme je zaenkrat še lepo in sončno, upam, da bo zdržalo...

Maja979, Gaber je prvi fantekuser posted image

Zvezdica jaz deklišne nisem imela, bila pa tudi še nisem na nobeni, tako ti žal ne morem svetovatiuser posted image
Zdaj pa malo kuhanjauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.5.2007 8:40:31 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
2.5.2007 9:58:25   
eya
Jutro!

No, mi pa, upam, da bomo danes kar doma, ker se mi kam dalj niti ne da iti. Samo na kak sprehod. Moram malo pospravit. Mojčika, prilepi zvečer slikce, me zanima, kako zgledajo ti splapovi, prvič slišim zanje...

Marelica, vi pa uživajte v kopanju...

Se strinjam, da prestavimo srečanje, če bo napovedan dež...

Lep dan!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
2.5.2007 18:23:38   
Marelica
Preživela spet en lep, neobremenjen dan. Zjutraj smo se šli kopat in sem se še jaz naplavala do prijetne utrujenosti. Potem je mož vrgel na žar perutničke in sva jih sama zmazala skoraj kilo in pol.user posted image  No, Katarinca je malo pomagala in veselo glodala še kost. Ko sem pa od mize vstala, sem pa komaj trebuh za sabo potegnila, še sprehod do ovčk sem komaj zmogla. Seveda se me je možek usmilil in prevzel tamalo, ki se je nabila z energijo, jaz sem šla pa odspat eno konkretno kitico. Po spanju je sledila konkretna porcija sladoleda in zdaj si moram spet malo oddahnit.user posted image user posted image  Možek pa pere posodo in zraven animira Katarino. Joj, kako je danes zlat!!! Mi kar ne pusti nič delat...user posted image user posted image

Ja kaj mi preostane drugega, kot da grem malo čvekat na net.

Eya, kako si pa ti preživela dan? Saj nisi preveč pospravljala, kaj?

Mojčika, vi pa upam, da ste imeli fajn pohod. Slikice pa tudi jaz lepo prosim. Jih vedno z veseljem gledam, ko so tako posrečene.

Ostale pa tudi malo javit prisotnost...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
2.5.2007 19:00:08   
eya
Ojla!

Tudi mi smo se imeli fajn. Zjutraj smo šli na sprehod, pa zdajle smo se ravnokar spet vrnili od zunaj. Vmes sem pa nekaj malega pospravljala, pa s fantovo sestro sva šle laufat (8 km), to je to. Aja, tudi mi smo imeli pečene kose piščanca, pa zelenjavno juho, za sladico pa sadno kupo, njamsi. Marelica in ostale-ko pečete na žaru-a se mali od tega najedo, ali še kaj zraven naredite za tamale? Saj naš rad je z rokami, samo tega ful malo poje, mora bit še nekaj za na žlico.

Lp!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
2.5.2007 19:28:48   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: eya
Marelica in ostale-ko pečete na žaru-a se mali od tega najedo, ali še kaj zraven naredite za tamale? Saj naš rad je z rokami, samo tega ful malo poje, mora bit še nekaj za na žlico.

Ja, saj pri nas to tudi ni "glavna jed", dobi samo tu in tam kak košček v usta (tisto iz sredine, ko ni tako začinjeno ali pa ji ati ekstra speče hrenovko na žaru). Ponavadi dobi kar kak frutek, ker se meni itak ne da nekaj ekstra tisti dan kuhat, danes je imela pa grozdje in jagode v kosih. Je pa krajši čas držalo in je po dobri uri dobila še jogurt. Kaj češ, meni enostavno ni ekstra juhe za kuhat zanjo, kaj drugega pa še manj. Sicer je pa tako pomembno, da se pač nekaj poje, po možnosti zdravega.

Uf, ti pa kar 8 km teka? Pridna!user posted image   Kje je že to zame... se mi zdi, da že celo večnost nisem tekla.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
2.5.2007 19:46:17   
ksenija.
Se spet malo oglašam, sedaj ko je takšno zatišje povsod po forumih, se vidi, da jih je dosti kam odpotovali. Končno smo pripeljali domov hiško, tukaj ena slikica, vam prilepim še potem kakšno, ko bo fasada končana (mi ne gre slikice prilepit, ker album nekaj šteka, bom poskusila kasneje).

Kako je hiška nastajala pa lahko vidite v albumu, ki ga bom napolnila jutri. No, mi smo ostali kar doma čez vse te praznike, v petek smo bili na enem rojstnem dnevu, zvečer pa sva dala mala dva k babici v varstvo, midva pa sva si privoščila eno igro, kjer je igral en najin kolega, potem pa smo se še zaklepetali do enih zjutraj. V soboto smo pripeljali hiško, v nedeljo smo bili malo v Prekmurju pri mojih sorodnikih, včeraj smo barvali hiško, potem pa smo šli malo pogledat atija, kako je igral nogomet. Imajo vsako leto pri nas za 1. maj tekmo med starimi in mladimi, potem pa smo še malo na kres počakali, da nas je ogrel. Blažu se je ogenj tako dopal, da bi kar lezel proti njemu, sem ga komaj nazaj vlekla.

Sem se v teh dneh čisto prehladila. Samo smrkam, pa kiham iz nosu pa mi teče kot iz škafa. V ponedeljek pa sem bila na enem srečanju v Mariboru z enimi ustvarjalkami iz Maribora, pa sem kot zgleda preveč klepetala, sem bila včeraj čisto brez glasu.

Tudi mi smo bili prvič pri frizerju, tako da imamo sedaj novo frizuro, mi je bil prva dva dni prav smešen s kratkimi lasmi, sedaj pa sem se kar navadila. JE pa bil kar priden, česar nisem pričakovala, ker drugače nikoli ne ostane tako dolgo na miru. No, proti koncu je bilo že malo krize.

Aja, pa dobili smo osmega zobka, spodnjo dvojko.

Mojčika, upam, da je s tvojo sestro boljše in da se bo vse dobro končalo. Ja, saj bi si lahko mislila, da si poučevala na II. Gimnaziji. Kdaj pa je bilo to?

Miaxxx, saj je tudi Zala ljubosumna na Blaža. Pa saj se oba počasi privajata.

Marelica, se bomo pripeljali na kakšen obisk v vaše kraje, samo po srečanju, se bova tam kaj dogovorile.

O, Flecker v Hajdošah ste bili, škoda, da nisem vedela, bi se lahko spoznale. Kje pa živijo tvoji starši?

No dosti zaenkrat, sem pa tudi jaz za to, da se srečanje v primeru slabega vremena prestavi.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.5.2007 7:09:25   
Marelica
Dobro jutro zaspanke! user posted image  

Spet lezemo proti dnu... no, saj drugače nimam kaj pametnega povedat. user posted image

KRISTINA, vse najboljše za 1. rojstni dan!

user posted image

< Sporočilo je popravil Marelica -- 3.5.2007 7:13:41 >

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.5.2007 8:17:06   
mojčika
Kristina, danes pa tebi, sončno veselo zdravo leto od 1. do 2. svečkeuser posted image

Mi smo včeraj uživali, čeprav so nam oblaki zakrivali del razgleda, nap. Triglav, a je bilo vseeno lepo.

Hudourniki nimajo nič v zvezi z vodo Eya, ampak s hudo uro ob deževju, tu namreč grozno pokajo strele, ko je neurje, to je previsna stena, ki na fotkah ni dobro vidna, a pred nami je totalni prepad, potem pa smo šli še v tiskarno Slovenija, partizansko tiskarno, zvedeli polno zanimivega in samo čudi se človek, kaj je bilo komaj 60 let nazaj in kaj je danes, a tega, kar so delali oni, danes mi nismo sposobni, res čudesa, kaj vse človek zmore, ko mora...

Prvi del službe je za mano, zdaj pa kuha in pospravljanje, potem pa nazaj...

FOTKE v albumuuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.5.2007 8:19:45 >

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?