ksenija.
|
Se spet malo oglašam, sedaj ko je takšno zatišje povsod po forumih, se vidi, da jih je dosti kam odpotovali. Končno smo pripeljali domov hiško, tukaj ena slikica, vam prilepim še potem kakšno, ko bo fasada končana (mi ne gre slikice prilepit, ker album nekaj šteka, bom poskusila kasneje). Kako je hiška nastajala pa lahko vidite v albumu, ki ga bom napolnila jutri. No, mi smo ostali kar doma čez vse te praznike, v petek smo bili na enem rojstnem dnevu, zvečer pa sva dala mala dva k babici v varstvo, midva pa sva si privoščila eno igro, kjer je igral en najin kolega, potem pa smo se še zaklepetali do enih zjutraj. V soboto smo pripeljali hiško, v nedeljo smo bili malo v Prekmurju pri mojih sorodnikih, včeraj smo barvali hiško, potem pa smo šli malo pogledat atija, kako je igral nogomet. Imajo vsako leto pri nas za 1. maj tekmo med starimi in mladimi, potem pa smo še malo na kres počakali, da nas je ogrel. Blažu se je ogenj tako dopal, da bi kar lezel proti njemu, sem ga komaj nazaj vlekla. Sem se v teh dneh čisto prehladila. Samo smrkam, pa kiham iz nosu pa mi teče kot iz škafa. V ponedeljek pa sem bila na enem srečanju v Mariboru z enimi ustvarjalkami iz Maribora, pa sem kot zgleda preveč klepetala, sem bila včeraj čisto brez glasu. Tudi mi smo bili prvič pri frizerju, tako da imamo sedaj novo frizuro, mi je bil prva dva dni prav smešen s kratkimi lasmi, sedaj pa sem se kar navadila. JE pa bil kar priden, česar nisem pričakovala, ker drugače nikoli ne ostane tako dolgo na miru. No, proti koncu je bilo že malo krize. Aja, pa dobili smo osmega zobka, spodnjo dvojko. Mojčika, upam, da je s tvojo sestro boljše in da se bo vse dobro končalo. Ja, saj bi si lahko mislila, da si poučevala na II. Gimnaziji. Kdaj pa je bilo to? Miaxxx, saj je tudi Zala ljubosumna na Blaža. Pa saj se oba počasi privajata. Marelica, se bomo pripeljali na kakšen obisk v vaše kraje, samo po srečanju, se bova tam kaj dogovorile. O, Flecker v Hajdošah ste bili, škoda, da nisem vedela, bi se lahko spoznale. Kje pa živijo tvoji starši? No dosti zaenkrat, sem pa tudi jaz za to, da se srečanje v primeru slabega vremena prestavi.