|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
3.5.2007 9:35:36   
eya
user posted image Kristina, vse najboljše!

Dobro jutro!

Hm, Mojčika, res ne vem, zakaj sem pomislila na slapoveuser posted image

Ksenija, hitro se pozdravi, pa prilepi slikce od vaše hiške, me firbec matrauser posted image

Nič, zdaj pa greva z malim do trgovine po kruh. Lep dan!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
3.5.2007 10:29:02   
ksenija.
Danes je moje zdravje že malo boljše. Evo tukaj slikice hiške. Kako je hiška nastajala pa v albumu.

user posted image

user posted image

Hiška je v celoti iz lesa. Pokrita je s strešno kritino Tegola, gor so namontirani pravi žlebovi. V notranjosti hiške je klopca, katere pokrov se dvigne in se lahko not pospravijo igrače.

Sedaj čaka še na fasado in elektriko. Potem pa sem jaz na vrsti, da uredim notranjost. Kupiti je potrebno topli pod, zašiti zavese....

Še bom prilepla kakšno slikico kako se bo hiška spreminjala.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
3.5.2007 10:30:12   
ksenija.
Tako sem bila zaposlena s pripenjanjem slik, da sem pozabila.

KRISTINA, VSENAJBOLJŠE za 1. svečko.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
3.5.2007 10:42:21   
eya
Ksenija, super izgledauser posted image user posted image user posted image Kaj to ste v celoti sami naredili? Se ne spomnim, da bi kdaj prej o njej pisala... Kar poročaj še naprejuser posted image  Pa celo fasado bo imela in elektriko? Pa saj boste rabili še gradbeno dovoljenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
3.5.2007 10:51:26   
Nenya
Vse najboljše Kristina!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili na morju, imeli smo se fino, le zaradi vetra sem se malo prehladila. Sem pa že spet v službi in imam polno časa za pisanje user posted image , ker mi ne dajo dela.

Dajte napisati kje se bomo dobili v ZOO-ju, ker ne bi rada okrog letala kot kura in vas iskala, vas tudi že dolg nisem videla in se zna zgodit, da vas sploh ne spoznam večuser posted image . Če bo dež prestavimo ali  gremo v City park (oz nekam pod streho?), kako se bomo zmenile?

Tko ste pridne s pisanjem vse skupaj, če ne bi hodila v službo vas sploh ne bi mela časa prebratuser posted image user posted image .

Souser posted image kako je, meni user posted image včasih prav nori po trebuhu in brca veliko močneje kot je pa Mina, ali pa to zdaj bolj občutim.

Toliko na hitro, grem nazaj delat, se ukvarjat z gradnjo itd...

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
3.5.2007 12:15:00   
Cebelica2
Kristina vse najboljše za 1. rojstni dan!

ksenija pri vas ste pa res pravi mojstri. Hiška pa je res fenomenalna. V glavnem same pohvale. Le tako naprej pa vsi tvoji izdelki so super prava mojstrica.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
3.5.2007 13:37:40   
miaxxx
Pozdravljene punce!!!

Hvala vsem za lepe želje našemu malčku za prvo svečko! Smo cele praznike praznovali, pa še ta vikend bomo pri mojih tako da se kar ne neha... sem že čist zmučena, ampak je pa vseeno lepo.

Ok, zdej pa kar po vrsti: Lana, Lucija Maja, Gaber, Nik, Kristjan in Kristina - vsem vam želim vse najlepše in čimveč razburljivih dogodivščin, predvsem pa, da bi bili zdravi!!! Staršem pa prav tako eno lepo voščilo za prvo svečko!!!

Drugače se pa res malo pozna, da je zunaj lepo vreme, ker je včasih pravo zatišje tu gor. No pa tudi nekatere smo po službah, tako da...

Naš lumpek je dobil goro daril za rojstni dan. Od igrač do oblačil, pa denarja... vsega dosti, kar preveč se mi zdi. Smo pa naredili orng fešto - cel dan in celo noč se je pilo in jedlo user posted image , tamali je bil priden, zvečer je šel po urniku spat in spal celo noč tako da sem bila prav vesela, da sem lahko malo bolj konkretno zažurala user posted image .

Ksenija, ko pa tebe berem pa res ostanem kar brez besed... meni je že to ful ful da imaš dva otroka in enega na poti v tako kratkem razmaku, potem pa še toliko hobijev oz. ročnih spretnosti, pa tale hiška... pa včasih res ne vem no, kako ti vse to uspe... da ima človek toliko energije je pa res redkost se mi zdi. Vglavnem super res, se zgledujem po tebi!user posted image

Za Saro pa upam, da je že kaj boljša! Je res hudo, če je otrok bolan.

Meta na traktorju je pa carica taka da ji ni para!!! Super je user posted image

Nč zdej šibam, pa mogoče še kasneje kakšna beseda od mene.

(odgovor članu Cebelica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
3.5.2007 20:11:03   
Krista28
Najprej vsem hvala lepa za čestitke. Kristjan je svoj prvi rojstni dan preživel z vročino, potem bil boljše, včeraj pa spet zbolel, jaz v službi na polno delam, jutri ostanem doma, da se mali orng pozdravi. Čez dan mu je vročina padla, zdajle pa ima spet čez 38user posted image user posted image .  Ker sem se ozirala tudi na druge in na postavljanje prikolice na morju, smo piknik za prvo svečko prestavli na soboto, ampak sem danes odpovedala, ker se mora Kristjan najprej orng pozdravit, da bomo lahko šli čim prej v vrtec. Najbolj čudno je to, ker je skoz neki na meji. V glavnem, naslednja leta se oziram samo še na nas (mojo družinicouser posted image ).

Kristina, vse najboljše za prvo svečko!

Ksenija, hiška je pa superca!user posted image user posted image  Zdaj grem pa še ostale tvoje izdelke poškilit....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
3.5.2007 20:15:12   
Marjana77
user posted image   KRISTINA vse najboljše za tvoj 1 rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
3.5.2007 20:33:54   
mojčika
Samo lahko noč vam lahko zaželim, sem od 4.45 pokonci, utrujena do onemoglosti, MM je danes hotela cel dan preživeti v mojih rokahuser posted image , skrtka dan, ki pusti za seboj samo željo po postelji...

Bodite lepo...

Ksenija. tebi res gre vsa čas super mameuser posted image
Moja sestra je zdaj doma, a mora popolnoma samo počivati...
Na II. gimnaziji sem poučevala 5 let nazaj, a le kot pripravnica, takrat lahko rečem še totalno nedodelana učiteljicauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.5.2007 20:35:07 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
3.5.2007 21:29:16   
*zvezdica*
Mojčika, a naš Marcel slučajno zjutraj k tebi v šolo hodiuser posted image . Že 2 dni zapored se zjutraj zbuja ob 4.30user posted image . Pa ni šans, da ga nazaj uspavam. Iz njegove posteljice ga prestavim v najino, potem pa se začne žurka. Vriska, poje, skače po nama in se smeji na ves glasuser posted image . Jaz pa v globoki komi zraven. Samo na vsake toliko mi skoraj zlomi nos ali prebije čeljust, ker se s tako silo vrže name. Mooočno upam, da je bila za tole kriva polna luna in da se naju jutri usmili.

Ksenija, hiška je res fenomenalna! A to jo imate na vrtu postavljeno? Res je super!

KRISTINA VSE NAJ NAJ ZA ROJSTNI DAN

Krista, upam, da se Kristjan čim prej pozdravi, da vsaj zažura za svoj 1. rojstni danuser posted image .

Aja, še to...kadar jemo iz žara jaz po navadi naredim juho, da se je Marcel naje, potem pa še zoba koščke pečenega piščančka ali hrenovko pa kruh. Poje pa res zelo veliko mesa z žara. Sem zadnjič komaj verjela, da je sposoben tolk pojest.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
4.5.2007 8:07:43   
Marelica
Dobro jutro!

Mene je pa danes Katarina zbudila ob pol sedmih (no, ja, občutno bolje vseeno kot ob pol petih) z glasnim vzklikom... pogledam proti posteljici, ona pa stoji in me gleda s takim izrazom na obrazu, kot da je ura že najmanj devet.user posted image  Odkar se zna sama postavit na noge imamo pravo veselico okoli spanja cel dan. Tako je utrujena, ampak, kdo bi le še ležal... tako da mi zdaj spi samo še v avtu ali pa v v vozičku po dolgem času rukaste vožnje. Jaz pa imam res vedno manj energije. Zdaj mi na čase že otrdeva trebuh in takrat mi jo je prava muka okoli lovit.user posted image  Zaspi pa nam šele pozno zvečer, ko se naredi trda tema... A so vaši tudi zdaj prestavili svoje ure, ko je tako dolgo svetlo?

Mojčika, ojej, boga tvoja sestrica... si sploh ne znam predstavljat nosečnosti v strogem mirovanju.user posted image

Krista, vaš fantek pa res nima sreče s proslavitvijo svojega prvega RD. Pošiljam mu user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi!!!!

Nenya, ti si po nosečnosti še malo pred mano... ja, ampak naš mali pa brca že kot velik in se obrača. Danes imam ravno morfologijo. Komaj čakam, da ga spet vidim. Čeprav je zdaj, ko brca kar nekak lažje dočakat UZ. Kaj trebušček imaš kaj večji kot prvič? Jaz sem že zelooooo široka proti prvič, mogoče bolj spredaj nosim tokrat.

Ksenija, ČUDOVITO ta vaša hiška!!!! user posted image user posted image  Samo ne kapiram, kaj potrebuje še za eno fasadouser posted image  Jaz bi jo kar tako pustila, oz. zaščitila s premazom za les... Ja, haha, pa tako kot je Eya rekla, da ne boste še gradbenega rabili, ko bo tako popolna z vso infrastrkturo. Vam bo popisovalec še to kvadraturo napisal.user posted image user posted image

Punce, nekam nestanovitno vreme kaže za nedeljo. Jaz sem za to, da smo čimveč lahko zunaj, po raznih trgovskih centrih se mi ne da posedat (sploh pa v nedeljo, ko je takrat fuuul gužva). A bomo prestavile, ali še malo počakamo?

Nič, počasi se morava zrihtat s tamalo, da gremo bebija pogledat.

Pri nas še ni nič dežja, a vi ga imate? Jao, pa si ga res že prav želim, ker je pri nas grozna suša.

LP!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
4.5.2007 8:21:27   
mojčika
Dobro jutro...

*zvezdica* nič nisem jaz kriva, sem sama kot zombi, ko tako zgodaj vstajam, tudi danes in še slabo vreme jeuser posted image

Glede srečanja je meni vseeno, lepo bi bilo iti v ZOO, a ne če bo mokro, ker naša MM v rokah ne zdrži zunaj niti 5 min, v City parku je lepo, a seveda bi bilo bolje zunaj, vsaj bolj posebno za spomin... Sem pa ta in tudi naslednji vikend v LJ, tako da mi je vseeno, če prestavimo, samo naslednji vikend bom v LJ v soboto,... vreme za ta vikend nam res ne kaže najbolje....

Danes sem bila v vrtecu, so me klicali, prostor za nas bo, a vseeno upm še na taščo, joj kako male piške sem tam videla v posteljicah, joj kako mi je bila huda misel na to, da bi jo dala v vrtec, vsaj dokler ne shodi, po drugi strani mi pa pravijo prijatelji, da so njihovi v vrtecu postali zelo samostojni, da znajo mnogo več kot sovrstniki, ki niso v vrtecu... Kaj vem, če ni treba, bom raje, če bo še malo doma...

Ksenija. jaz hiški tudi ne bi nič dodajala, razen zaščito za les, je pa res primauser posted image

Marelica, a že morfologija, jej lepo, javi, kako si zredila... Tudi jaz si ne predstavljam, kako bo 2. nosečnost, če bom morala preležati tako kot 1.user posted image

Kristjan pozdravi seuser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
4.5.2007 9:47:06   
eya
Jutro!

Sem vam hotela pomotoma prilepit novice od Big brotherja, še dobro da sem opazilauser posted image

Jaz sem tudi za to, da je to srečanje v ZOOju in bi raje videla, da prestavimo za en teden, če bo slabo vreme. A do večera določimo potem, kako in kaj? Jaz nimam pojma, kako naj bi bilo vreme v nedeljo user posted image

Mojčika, super za vrtec, Žiga ga pa verjetno ne bo dobil, ker sem brezposelna. Pa bi ga res rada dala v vrtec, ker sicer težje iščem službo, ker si moram še za razgovore iskat varstvo... Vsi bližnji so pa v službahuser posted image

Marelica, poročaj, kako je bilo na morfologiji. A imena nam pa še vedno ne izdašuser posted image ?

Kako je fajn to prebrat, da imajo vaši tak apetit... Pri nas smo še skoz na istem, na začetku lepo je, ko pa ima zadosti, ga težko prepričamo, da bi še kaj odprl usta. Pa te njegove porcije so čisto premale. A vaši že lepo grizejo tudi večje koščke? Sem mu pa dala zjutraj Aptamil3 (prvič), pa mu je šlo kar na bruhanje. Pa še sladkala sem mu ga. Nič, očitno bo po meni, jaz tudi od 8. meseca dalje sploh nisem hotela poskusit mleka. Aja, sem pa opazila, da mu zadnje tedne grejo zelo v slast razni golaži, paprikaši in obare, mnogo bolj kot zelenjavne juhice.

Krista in Kristjan, lepo se pozdravita danes...

Lep dan!

< Sporočilo je popravil eya -- 4.5.2007 9:56:20 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
4.5.2007 9:53:41   
barba
Vsem (zadnjim) praznovalcem VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image

Jst sem za to, da se srečanje prestavi na naslednjo soboto. Napovedan je dež za ta vikend. Tud jst, tko kot Marelica, upam da bo kaj padalo, drugače na vrtu ne bo nič zraslo.user posted image

Mi mamo tud težave s spanjem podnevi. Prej je hodila spat ob 12h negelede na to kdaj je vstala. Zdej vstane pred 7 in zaspi šele okoli 13.30.user posted image  Jo nesem prej spat, ker mi deluje zaspana, pol pa celo uro po postelji skače, poje, govori, ... user posted image user posted image  Tak fajn urnik smo mel, zdej je pa kar neki.user posted image

Ksenija - hiška je fenimenalna!user posted image  Fajn, da imate okoli hiše toliko prostora še za hiško. Nam nebi zneslo, edino če zmanjšam vrt in jabolko posekamo.user posted image user posted image user posted image

Uživajte!user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 4.5.2007 9:54:59 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
4.5.2007 10:34:46   
mojčika
No glede na to, da bo verjetno deževalo danes in jutri, bodo tla mokra, bi bilo verjetno res bolje, da prestavimo, sicer bomo le vozičkali, tega pa naši malčki ne bodo imeli najraje, razen hodečih.

Mi smo naslednjo soboto v LJ, ker je tek trojk, tudi Pokora mislim, da je rekla, da bo tam, bo tudi ona lahko prišla, zato bi jaz, verjetno bova sicer sami prišli, a nič za to...

tako na kratko iz službe, bodite lepo.user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
4.5.2007 11:06:17   
Nenya
Marelica, meni se zdi da sem zdaj kot slon (pa je šele 5. mesec ), čeprav mi je na UZ rekla da nosim bolj spodaj in bolj notri. Pri Mini še dober mesec preden sem šla na porodniško eni niso vedeli oz opazili, da sem noseča, zdaj sem pa že ful široka. Kaj šele bo, ne zdi se mi da bi se tooolk zredila, sam kar narazen lezem.
A ma katera od souser posted image težave s smrkanjem ponoči? Jaz se zbudim vsaj 3x na noč ker mam tako poln nos, zamašen, v bistvu, da ne morem dihat. Pomaga če spim na hrbtu, kar pa zarad user posted image težko, ker mi začne pritiskat in mi je neprijetno. Pa si dajem noter fiziološko in tisto za nos k ma po mentolu vonj, pa nič ne pomaga prav za dolgo. Mam pa prevleke proti pršicam in 'taprave' odeje, ker sem (bila) alergična. Zaradi user posted image ne smem nič vzet ampak tole nespanje me uničuje. Mina zdaj vstaja že ob šestih (za službo bi morala vstat ob 6.30) pa še ponoči ne spim, help.

Pol smo dogovorjene da če/ker je dež oz slabo vreme prestavimo ZOO na drugi teden? Predlagam, da če bomo kaj prinesle, sladkega npr. kot ste predlagale, mogoče bi se rajši zmenile kaj katera, da ne bi imeli same prekmurske gibaniceuser posted image user posted image

user posted image user posted image
kje kupujete oz boste kupile poletne nosečniške cunje? Sen gledala v Popku in imajo eno bombaž majčko z napisom (pridem avgusta) 6.000 sit, a ni to mal veliko? Jaz sem bila včeraj v H&M na čopovi pa nisem videla ničesar za nosečke.

Drugač se nam je pa zgodilo podobno kot Tii in Maychiki, Mina je med hojo padla in se nekako, ne vem kako udarila v ustnico ob omaro. Ko sem videla da ji teče kri sem bila kar mal panična, na srečo so zobki celi in se je hitro potolažila, zgledalo je pa ful hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tud zateklo ji je malo. Tko krivo se počutim, ker ne vem kako se je lahko udarila ker ponavadi zna lepo pasti in se ujeti na rokice. Bogica.

Bogi tudi vsi bolančki, pozdravite se, da se dobimo v čimvečjem številu v ZOO. Tudi jaz bi raje videla da bi bila sobota (naslednji teden), da se v nedeljo v miru pripravimo na nove delovne zmage.

Sem napisala cel roman spet. Grem nazaj delat, mam eno suplenco, danes pa smo imeli tudi NPZ(=eksterce) za devete, slovenščina je bila baje kar težka.

Uživajte
Pa-pa

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
4.5.2007 11:23:57   
eya
Pri nas ful dežuje, očitno je res bolje, da prestavimo na naslednji vikend. Če bo na soboto, bova tudi mi2 po vsej verjetnosti sama prišla, ampak ni panike.

Moram še razmislit, kaj bi spekla, no, prekmurske gibanice itak ne znam user posted image

Nenya, uboga tvoja Mina... Vidim, da nas še čakajo poškodbe, potem ko enkrat shodijo, saj to vsi pravijo. Cunje za nosečnice so pa res too much predrage. Jaz sem si jih nakupila v H&Mu v Mb, v City parku H&M nima nosečniškega oddelka.

Moj mali pa že spi, jaz grem pa po tleh pomit, dokler imam še čas. Potem grem pa pripravit testo za pico, je že dolgo nisem delala, pa bo prav pasala.

Lp!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
4.5.2007 14:18:17   
*zvezdica*
Končno je še pri nas mali nadobudnež utonil v spanec. Juhica se že kuha, sedaj pa rabim še eno energijsko injekcijo, da se lotim sesanja in pomivanja stanovanja. Je tolk bl luštno mal po netu pobrskat.

Noč je bila spet katastrofalna...na 5 minut zbujanje in jok. Res ne vem kaj ga daje zadnje čase. Zna bit, da majo zobki prste vmes!

Tud jaz sem za to, da se srečanje prestavi. Čeprav imam naslednjo soboto ob 19h dekliščino. A bi bila kakšna varianta, da se dobimo že ob 11h.

Pri nas trenutno ful dežuje. Prejle sem malega napravla v palerinco (hlače in jakno) in sva šla po dežju skakat. Ful je užival. Bom kasneje prilepla slikco (čeprav ne vem na kolk jo moram po novem pomanjšat...al kako se sedaj to dela).

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
4.5.2007 14:37:35   
mojčika
*zvezdica* meni čist paše, druge od daleč naj še povedo... Tudi tukaj lije kot iz škafa...

Danes je težek dan, a ni??? Meni je vse sitnouser posted image

Kaj bi jaz pekla, no javim se za rafaelo, simpluser posted image , a lahko... Se naši malčki itak kaj veliko ne bodo jedli...

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
4.5.2007 14:42:34   
mojčika
A ja Nenya jaz imam močno alergijo na pršice, najbolj pomembno je, da v prostoru ni vlage, čimbolj suh zrak, posteljnina oprana na 90 stopinj, 2x na teden preobleči, pa prevleko za jogi obvezno, odeje ven iz sobe, zavese tudi in tepihe... Nos pa jaz najbolj odmašim z inhaliranjem, kako borovo reč daj notri in kamilice, če ne smeš operila, pa fiziološka v velikih količinah, kupi pol litra v lekarni, ali jo sama naredi in kar z injekcijsko brizgo stisni v nosnice, glavo drži postrani nad lijakom,priteče prv skozi drugo nosnico, hudo, a pomaga... Ponoči se namaži po prsih in hrbtu s kremo za prehlade, v lekarni jo dobiš, tudi za inhalacije je dobra. Spi pokonci, tudi pol sede...

No meni je pa nosečnost to nadlego skorajda odpravila, upam, da bo tako naprej, enim se pa potencira, sem med srečnicami.

< Sporočilo je popravil mojčika -- 4.5.2007 14:44:18 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
4.5.2007 14:59:50   
eya
Zvezdica, slike so lahko max 400 pixlov široke, dolžina pa ni pomembna. No, prilimaj slikco malega uživača v dežju, me prav zanima. Mi še ne moremo it skakat po lužah, ker Žiga še ne hodi toliko dobro, če bi šla, bi hitro rit namočil v lužouser posted image  Tako da sva se zapeljala do knjižnice, kjer sem si vzela par kuharic, tako malo za firbec past, no, kaj bom tudi poskusila narest. mali je pa užival pri igračah...

Meni je tudi ob 11ih ok, še boljše, ker bomo proti večeru verjetno šli na Dolenjsko.

Grem dokončat kosilo (ribano kašo zakuhat in pico dat v pečico).

Lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
4.5.2007 15:28:24   
Marelica
Oj, punce!

Bom najprej odgovorila glede srečanja. Nam naslednja sobota ne paše, ker smo povabljeni na poroko in bomo šli na slovesni del na matičnega sredi dneva in to v MB... daleč od LJ. user posted image  Nedelja bi nam bla pa OK.
Hm, bo kar težko uskladit, da bi vsem pasalo, sploh ko je še od veremena odvisno...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
4.5.2007 15:52:50   
barba
Bomo izvedle glasovanje glede srečanja?user posted image  Men ustreza tako sobota ob 11h, kot nedelja. Jst bi spekla mafine al orehovo potico al pa drobnjakov štrukelj. Mi je čist vseen kaj pacam ... se bom do srečanja že odločila. user posted image user posted image user posted image

Men je dons Meta zaspala šele ob 15h. Sva možeka peljali na bus za sindikalni izlet. Je šel za cel vikend s sodelavci na barko na Hrvaško.

Se je že zbudilauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 4.5.2007 15:53:52 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
4.5.2007 16:06:05   
Marelica
No, pa da zdaj še malo povem, da smo na morfologiji lepo videli našega bebija (danes sicer svojega triglava ni hotel pokazatuser posted image ). Vse je tako, kot mora biti, zrasel je kot se spodobi, po izračunih naj bi tehtal že 600g. Trenutno je obrnjen na glavo, tako da me v mehur zdaj boksa in ne brca. Aja, pa G je komentirala, da ima špičasto bradico, da sva obe kar atija pogledali.user posted image  Hihi, ja, na srečo ima ati tudi tako in zdaj bo po moje fuuuuul ponosen, ker mu je mali že v trebuhu podoben. Eya, ne, imena pa res ne izdam... vsaj nekaj naj ostane v skrivnost zavito, ko že tako vse izčvekam. user posted image  

...joj, naša punca je čisto po atiju- tehnični tip... mi je zlezla pod nogami in skoraj vrgla računalnik iz police. Še čudno, da ga že vgasnit ne zna.user posted image

Hihi, mojčika, te zanimajo moje kilce, kaj? No, vsega skupaj sem v 2. nos. pridelala že 5 kg. Od prve mi jih je pa ravno toliko ostalo, tako da je zdaj že 10 kg plusa od prednosečniškega stanja. Saj se ne sekiram toliko, ampak mi je najbolj žal, ker sem iz konfekcijseke 38 prilezla na 42 in je treba komplet garderobo menjat. user posted image  Kaj dosti si niti ne kupujem, ker sem večinoma tako doma in bolj v trenerkah letam okrog, dvojne boljše hlače imam pa že od prve nosečnosti. Kake majice ali bluze pa kar v normalnih trgovinah kupujem, seveda xxl. Danes sem si kupila nove sandale, ker mi noge ful otekajo in rabim zdaj še čevlje za številko večje. user posted image  Drugače je nosečnost še vedno bp, krvni in urinski testi OK, toxa še vedno neg., edino Fe- sirup sem dobila.

Nenya, si me nasmejala z izjavo, da si podobna slonu.user posted image  Ja, saj se jaz tudi že skoraj tako počutim (zgledam pa tudi), pa kje je še PDP... Te težave s smrkanjem meni sicer niso tako izrazite, kot pri tebi, so se pa v nosečnosti kar začele. Zjutraj se obvezno zbudim z odprtimi usti in zamašenim nosom, včasih imam kar kak kvav čepek iz sluzi. Baje je to kar normalno. No, vseeno ti ne morem nič svetovat. Jaz se ne zbujam zaradi tega, ker tako avtomatsko začnem dihat skozi usta (imam že od malega to "grdo" navado).

Eya, vaš Žiga postaja pa pravi gurman. Da ne bo še pivo zdaj kot nadomstek za mleko odkril.user posted image

No, končno je začelo tudi pri nas malo bolj deževat, hja, za moj okus bi ga lahko še bolj lilo. Jaz bom pa danes čufte v omaki probala za jutri naredit. Prvič sploh in upam, da mi ratajo. Ker se mi jih že neznansko lušta.

Za srečanje pa še ne vem, kaj spečt. Prekmurske gibanice pa 100% ne, je niti ne znam. A bomo samo na sladkem? Kaj pa kakšne mini pice, recimo?

Joj, imam že alarm poleg sebe. Tamala se ne zna več sama igrat, mora vse mama zraven gledat, drugače ni zanimivo.user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?