Marelica
|
No, pa da zdaj še malo povem, da smo na morfologiji lepo videli našega bebija (danes sicer svojega triglava ni hotel pokazat ). Vse je tako, kot mora biti, zrasel je kot se spodobi, po izračunih naj bi tehtal že 600g. Trenutno je obrnjen na glavo, tako da me v mehur zdaj boksa in ne brca. Aja, pa G je komentirala, da ima špičasto bradico, da sva obe kar atija pogledali. Hihi, ja, na srečo ima ati tudi tako in zdaj bo po moje fuuuuul ponosen, ker mu je mali že v trebuhu podoben. Eya, ne, imena pa res ne izdam... vsaj nekaj naj ostane v skrivnost zavito, ko že tako vse izčvekam. ...joj, naša punca je čisto po atiju- tehnični tip... mi je zlezla pod nogami in skoraj vrgla računalnik iz police. Še čudno, da ga že vgasnit ne zna. Hihi, mojčika, te zanimajo moje kilce, kaj? No, vsega skupaj sem v 2. nos. pridelala že 5 kg. Od prve mi jih je pa ravno toliko ostalo, tako da je zdaj že 10 kg plusa od prednosečniškega stanja. Saj se ne sekiram toliko, ampak mi je najbolj žal, ker sem iz konfekcijseke 38 prilezla na 42 in je treba komplet garderobo menjat. Kaj dosti si niti ne kupujem, ker sem večinoma tako doma in bolj v trenerkah letam okrog, dvojne boljše hlače imam pa že od prve nosečnosti. Kake majice ali bluze pa kar v normalnih trgovinah kupujem, seveda xxl. Danes sem si kupila nove sandale, ker mi noge ful otekajo in rabim zdaj še čevlje za številko večje. Drugače je nosečnost še vedno bp, krvni in urinski testi OK, toxa še vedno neg., edino Fe- sirup sem dobila. Nenya, si me nasmejala z izjavo, da si podobna slonu. Ja, saj se jaz tudi že skoraj tako počutim (zgledam pa tudi), pa kje je še PDP... Te težave s smrkanjem meni sicer niso tako izrazite, kot pri tebi, so se pa v nosečnosti kar začele. Zjutraj se obvezno zbudim z odprtimi usti in zamašenim nosom, včasih imam kar kak kvav čepek iz sluzi. Baje je to kar normalno. No, vseeno ti ne morem nič svetovat. Jaz se ne zbujam zaradi tega, ker tako avtomatsko začnem dihat skozi usta (imam že od malega to "grdo" navado). Eya, vaš Žiga postaja pa pravi gurman. Da ne bo še pivo zdaj kot nadomstek za mleko odkril. No, končno je začelo tudi pri nas malo bolj deževat, hja, za moj okus bi ga lahko še bolj lilo. Jaz bom pa danes čufte v omaki probala za jutri naredit. Prvič sploh in upam, da mi ratajo. Ker se mi jih že neznansko lušta. Za srečanje pa še ne vem, kaj spečt. Prekmurske gibanice pa 100% ne, je niti ne znam. A bomo samo na sladkem? Kaj pa kakšne mini pice, recimo? Joj, imam že alarm poleg sebe. Tamala se ne zna več sama igrat, mora vse mama zraven gledat, drugače ni zanimivo.