Anonimen
|
Dobro jutro! Najprej čestitke vsem prvoletnikom . Midve sva bili včeraj cel dan v Arboretumu, sva delali družbo očku, ki je bil tam službeno, pa se kljub temu nismo preveč videli, ker je imel stalno opravka s strankami. Kristina je uživala sto na uro, seveda, ko pa je imela prostora za tekanje v izobilju, srečali sva cel kup znanih ljudi, vključno z Barbo in njeno Meto . Jaz pa moram rečt, da sta bila oba moja mentorja super, pustila sta mi povsem proste roke pri izbiri naslova, oblikovanju, vsebini... Oba sta rekla, da je to moje avtorsko delo, njuna naloga je samo svetovanje in da poskrbita, da dosega osnovne standarde. Sem pa imela probleme pri zbiranju podatkov za diplomo, raznim uradom, predstavnikom,.... sem morala stokrat rečt, da so se zmigal. Mah, žalostno, da se eni mentorji tako obnašajo do študentov, res. Kot da so sami sebi namen. Varčujemo mi ne, bom pa vseeno odprla račun, verjetno kar pri Sloveniki, ker bom tako vsaj prisiljena vsak mesec nekaj dat na stran, drugače bo šparovček ostajal prazen. Alička, mi uporabljamo pamperske že od začetka, pa nismo imeli problemov. Se pa Kristini naredijo izpuščaji, če jo večkrat zapored brišem z osvežilnimi robčki, po moje, ker ostaja tista krema iz robčkov na riti. lp
< Sporočilo je popravil Ankica -- 28.4.2007 9:55:09 >
|