|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 28 [29] 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Diabetes in nosečnost
18.9.2009 10:37:04   
aodry
oj vsem skupaj,
zvezdica najbol pomoje bi blo če bi šla k ginekologu, da on nardi UZ oziroma ti vzame kri in pregledajo nivo noseč. hormona. Tud pr men je blo podobno, menstruacija mi je zamujala, naredila sem test pa ni bla druga črtica glih ne vem kako vidna, tako da sem poklicala g. in ji vse lepo povedala, pa da sem diabetik, itd. Tako me je takoj naročila na pregled, in je videla neko majceno pikico, dala sem tudi kri, naslednji dan jo poklicala za izvid, in mi je rekla da je sicer nosečniški hormon povečan, vendar ne še toliko da bi to zaznal test. Čez nekaj dni sem zopet dala kri in ta hormon je lepo naraščal,......... No zdaj pa sem že v 33-em tednu, tako da bom kmalu prišla do konca.

Sporoči še kaj in kako se odvija,
lep pozdrav

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.9.2009 13:31:23   
digi
Zvezdicaa??????????

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu aodry)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.10.2009 6:49:18   
digi
Halo punce,

naša tema bo čist zamrla. Le kaj se dogaja? Pri meni vse po starem. Stari smo že 3 leta, navihani in nagajivi. Jaz sem pri tem, da še napišem dipl. seminarsko in da bom končno imela potem zagovor diplome upam, sem brez neke redne službe user posted image , okrog bajte imamo dela čez glavo - v ponedeljek bi nam naj prišli centralno delat pa izolacijo za fasado bi morali gor naret, ker drugače bomo zmrznili.... v glavnem puno vsega pa nič konkretnega. Vsak dan sem zaradi tega bolj jezna sama nase, ker nič prav ne naredim - včasih sem veliko več, zdaj pa.... mislim, da je krivo to, da včasih ni bilo interneta user posted image .....

Cuker, to pa je zgodba zase. V mejah normale so sicer povprečja, vendar teh hip več ne prenašam... tako me psihično zj***** da groza. Saj smo si sladkorni bolniki sami krivi, vendar babe ali ni tako, da je življenje tko kruto in hitro, da preprosto ne zmoreš skrbet za tisto kar bi bilo najbolj pomembno?! Zalost..... sem se spomnila kako je bilo, ko še nisem poznala teh groznih hip, zgolj tiste obične, ko se malo treseš itd..... Takrat sem si sama pri sebi mislila: ja pa ja, kake hipe, saj to ni nič takega.... zdaj..... na jok mi gre zraven.... zadnjič smo bili na bazenu in mi je cuker pado, sem ostala sicer na ležalniku, vendar kolikor vem me je nekaj zvijalo, takod a če me je kdo videl, si je mislil, da sem pijana al pa potegjena... moj je šel z malim na stranišče in poslal enga kolega, ki je reševalec, da je prišel po mene, ker je vedel, da bi nad njim se samo razp*****... groza..... žalost...... ne vem.... sploh včasih ne vem kaj naj..... včasih se sprašujem ali izgubljam s to sladkorno svojo osebnost user posted image ....ž

Mah sem zatežila.... rana ura je, to je to.... nič grem malo pospravit pa obrazce za dipl.sem. izpilnit in šibnem via MB..... imejte se.... in pazite nase ;)

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.10.2009 9:37:49   
aodry
pozdravček vsem skupaj,
ja res je, da ni več nobene tu gor na forumu! kam ste vse poniknile?
zdele sem bla zunaj z psom in je tako mraz, da sem šla nazaj v hišo po bundo, kapo in rokavice, drugač bi še zmrznila. Res da sije že sonček ampak vseeno,..........
meni teče zdaj 36-i teden, drug teden k bo že 37-i imam ultrazvok, pa me zanima kako je kaj bilo pri vas ko ste se bljižale porodu,.......

men je prejšnji teden k sm bla na pregledu pr dr.Steblovnikovi(k je bla Sketljeva na dopustu) neki omenila, da bodo videli ali bo treba ostati po 37-em tednu v porodnišnici ali ne????

pa me zanima kako je bilo pri vas? a ste ble do konca doma, do začetka popadkov, kako je potekal sam porod, ali so bile kake težave, ali ostaneš v porodnišnici kaj dlje časa kot običajno,..........
glede na to da imam do konca še dobre tri tedne me kar malce skrbi, saj me razumete, vse sorte ti roji po glavi,......

hvala vam za odgovore in tolažbo, pa se slišimo.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.10.2009 18:12:30   
digi
Oj,

hm... jaz sem imela rok 9.10.... sprejeli so me 29.9., vendar bi me najverjetneje že nekoliko prej, če ne bi bilo gneče.... vendar ne zaradi drugega, kot zato ker sem od daleč in če se bi kaj začelo dogajat.... bila sem v 4 nadstropju (ne vem že keri oddelek-- mislim, da F).... v glavnem tam ni bilo nič kaj... čakala sem... tu in tam so me pregledali.... 4.10. me je sketeljca pregledala in je rekla, da sem odprta za 1 cm in da se bo verjetno kaj začelo kmalu, ker me je pregledala in da naj hodim, če bo kaj.... če ne, bi mi drug dan dali umetne.....torej sem zvečer začela hodit... popadki so bili rahli..... imela sem mp3 v uhah, v rokah knjigo in sem se ob 11.00 sprehajal po porodnišnici gor in dol.... sred noči pa so postali popadki intenzivnejši..... v bistvu sem bila še utrujena in nisem sfolgala gledat na kolk minut imam popadke, zato sem si na telefonu kar štoparco nastavla.... ob 6.00 je prišla sestra s ctg-jem kot vsak dan... in jaz: Kdaj vam naj povem, da imam popadke? Ona: A jih imate? Jaz: mislim, da. Ona: na kolko? Jaz: mah tam neki na 6 do 7 minut.... torej me je ženska priklopla na ctg in ko je pogledala potem izpis je rekla: ja bo.... In jaz: kdaj naj pokličem mojega? Pravi ona: od kod pa je? Jaz: S Ptuja. Ona: Kar naj štarta.....
V glavnem,... šla sem nadstropje nižje, kjer so mi naredili še klistir itd. Prišel je tudi moj.... sem ga šla pogledat in on meni: Kaj boš dobila uemtne? Jaz pa verjetno z najbolj napadalnim pogledom kaj ga prenesem: Kaj zgledam tak, kot da jih rabim?! hehe
Spustili so me v porodno.... odprta sem bila za 7 cm.... to je bilo nekje ob 11.00.... potem je prišel še moj... spil dva deci vode, ki so je nastavili za mene.... en čas sva se še hecala.... popadki so postajali pogostejši in intenzivnejši... babek Anže me je povprašal, če rabim kaj proti bolečinam... jaz pa valda neeeee.... no čez čas je mroal moj za njim... in ko mi je nastavljal infuzijo je moj vprašal: Kdaj pa to prime? Pa on: takoj. Pa moj: Kak takoj? Ko je to rekel je mene sfalilo za naslednji dve minuti, ko je prišel naslednji popadek. Kmalu je bilo tako daleč.... Gospa primite se pod koleni in pritisnite... Mater pa se primi s tem trebuhom pod koleni..... In Anže: Glavica je veni.... Boste poskusli? Ma me je šokiral.... Kaj bi poskusla? Glavico? In res... prvo sem držala svojega otroka za glavico, ko je bila še tam... tam med mojimi nogami heheheh.... in to mi je dalo energije... še enkrat sem potisnila in v rokah sem držala najlepše dete na svetu...... to je to.... 13.43 se je rodil Timon..... Porod je bil sanjski..... izjemna izkušnja... zaradi sladkorne seveda nisem bila priklopljena na črpalko, vmes mi je moj enkrat zmeril cuker pa pol še po porodu... malemu so tudi takoj zmerli cuker in to je to... nič posebnega..... V glavnem, če bi bilo to vse..... bi jaz imela nogometno moštvo doma ;)

Torej, kmalu boš cartala svoje dete in bodi brez skrbi... porod je izkušnja, lepa izkušnja, kako boš jo doživela pa je po mojem mnenju odvisno predvsem od tebe.... smeh pomaga- verjemi- sem preizkusla.... in mislim, d aje moja porodna zgodba sanjska predvsem zaradi obilice smeha in sarkazma v najbolj bolečih trenutkih hehehhehe......

(odgovor članu aodry)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.10.2009 13:38:47   
mancy137
hej hoj,
aodry, a si še doma? evo, tkole je blo pri meni..mal drgač k pri digi....če si blizu lj doma, potem ful prej najbrž ne bodo klicali v porodnišnico, razen če boš že odprta na pregledu. mene so naročali na pregeld enkrat na teden po 37.-tednu, 39. teden pa sem bila sprejeta, da mi sprožojo (baje je tako v navadi...) čeprov mi je ctg že en mesec kazal popadke, ni blo nič resnega iz tega, niti v 39. tednu, ko so mi dajal vaginaletke za mehčanje ustja...mali kar ni hotel ven. ko sem dobila max dozo teh (4 v 2 dneh, pa ful sprehjanja po stopnicah v porodnišnici), so se 3.dan odločil, da mi prebodejo mehur, kar ponavadi povzroči popadke. pol sem se počas le začela odpirat, ampak res počas, manj k 1 cm na uro (itak da sem dobila zraven še umetne popadke). po ene 4h urah se je dežurni odločil, da počakamo še eno uro, in če bo šlo še tko počas naprej, gremo na carskega....no, jest sem itak skoz govorila, da bo šlo po naravni poti... in res je šlo odpiranje pol mal hitrejš. še vseen je trajal pa 4 ure, da je otrok prišel ven...jest sem predihavala popadke, vmes pa počivala....ko je bla glavca prišla ven, bi mogla sam še en popadek poriniti..pa me je kar zmanjkal....baje se mi je ena babca po trebuho metala, jest pa se čist nč ne spomnim. no, pol je pa blo vse ok. prvi je otroka dobil moj, ker sem bla jest čist fuč, šele po eni uri sem prišla k sebi in stisnila malo štručko... res nekaj najlepšega...že samo zaradi tega, tko k si rekla ti digi, bi jih jest tud mela že en kup doma...

cukri so meni na začetku padal, ker so mi dal infuzijo (samo fiziološko). itak nisem nč smela jest zjutrej, tud nc dolgodelujočga insulina. zato so mi dali glukozo in na koncu poroda sem imela 10. tamal pa je bil ok. itak se v porodni noben ni kej dost spoznal ne vse skupej, in so rekli, da ni panike, če je mal višji cuker, samo da ni hipe- to pa naj sama povem...huh... (jest pa zadeta od analgetikov k mamba). mi je pa moj na začetki meril na eno uro, pol ko se je pa tolk dogajal, pa ne več.

aodry, samo pozitivno razmišljaj, sej veš, z vsakim popodkom je otrok bližje, da ga pocrkljaš...pa kar postavi se zase, če misliš, da bi ti kaj drugače oz. če imaš kakšno svojo vizijo, kako bi rada rodila (čeprov je v prvo to bolj težko...)
a že veš, kaj bosta imela?
drži se, pa sporoči, kako gre oz. je šlo!!!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 706
20.10.2009 18:53:08   
aodry
evo mene,
najprej hvala mancy in digi za vajino poročanje kako je bilo pri porodu.

danes sem imela uz pri Sketljevi, pa pregled pri Tomažičevi. Pa sta me naročili v pon. na PDC da opravijo vse naenkrat, pa da se dogovorimo za sprejem. Mi je pa tudi Tomažičeva rekla, da ponavadi sladkorne sprejmejo v porodnišnico nekje med 38. in začetkom 39.tedna, to pa je pri meni drug teden! Tako da se moj dan D bljiža!!!user posted image  po eni strani sem vesela, ker bom imela končno v rokah tega mojega razgrajača-ne vem če sem povedala da bo fantek. Po drugi strani me pa je kar malo strah, kar je logično za prvič, pa da ne bi bilo kaj narobe. vem da moram mislit pozitivno, ampak vseeno kdaj pa kdaj v misli pritavajo tudi take stvari.
No pa vam bom poročala v ponedeljek kako je bilo,
pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 707
27.10.2009 12:03:57   
aodry
čaw vsem,
sporočam vam
da sem bila včeraj na PDC-ju v Lj.,zdej sm pa doma tako da me še niso obdržali notri. Je pa Sketljeva rekla da pridem spet na pregled v torek in takrat me bodo skoraj 100% obdržali notri, ker bo že 39-i teden in 3/7. mi je rekla da je že vse pripravljeno, da je posteljica zrela, otrok je tudi težak že okoli 3600g. mi je pa še naredila vaginalni pregled,user posted image , da je videla če sem kaj odprta, pa nisem nič. Bolelo je pa ful, da sem bila v momentu čisto potna, na čelu so se kar pojavile kapljice potu od bolečine. res pa je da sem bila napeta, da bi se morala sprostiti, ampak ni pa ni šlo,........ upam da bo naslednič manj boleče!!!!!!

kako pa kaj poteka, če ti porod sprožijo, koliko časa traja,.............

lp

(odgovor članu aodry)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.10.2009 10:47:47   
mancy137
joj, aodry, na tvoja vprašanja ti najbrž noben ne zna točno odgovorit. ne obremenjuj se preveč s tem, bo kot bo - enim gre hitr, enim bolj počasi (kot meni...). enkrat bo že. ti samo pozitivno razmišljaj, da komaj čakaš, da svojega fantka primeš v roke!!!!

držim pesti, da boš med ta hitrimi.!!!!

aja, boli pa k hudič, dokler se ne začneš odpirat - jest sem enkrat kar jokala....amapk na srečo porod ne boli tako hudouser posted image

(odgovor članu aodry)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.10.2009 16:41:02   
digi
Aodry še enkrat: pozitivno mišljenje in smeh pomagata... če ne drug vsaj se ne uspeš zavedat kako boli in čas prej mine ;) Jeeeejjjjj... najkasneje drugi teden pa boš imela že druge skrbi ;)

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 710
18.11.2009 7:10:21   
digi
Aodry... čakamo poročilo ;) Sem mislila nate in upam, da je porod potekal gladko ter da je s tvojo štručko seveda vse OK. JAvi se!

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 711
18.11.2009 20:09:26   
aodry
živjo vsem,
komaj se mi je uspelo usest za računalnik, moj David mi res vzame kar veliko časa. Sem pa ful srečna ker je danes prvič pil pri meni, do sedaj ni hotel, ker na začetku nisem imela mleka tako da se je navadil na flaško........saj poznate to!
No zdaj vam bom pa povedala kako je potekalo pri meni:
4.11. so me sprejeli v porodnišnico, me namestili v 4.nad.. tisti dan se ni dogajalo nič kaj bistvenega: naredili so mi CTG, EKG. naslednji dan-zjutraj- sem dobila prvo svečko za mehčanje materničnega vratu, popoldne drugo, v petek zjutraj tretjo, popoldne še zadnjo- četrto. Nekega hudega efekta te svečke niso naredile, mogoče so bili malo bolj zaznani popadki v noči na soboto. pred vsako svečko je seveda običajen postopek vaginalni pregled-koliko naj bi se vse skupaj zmehčalo,..........mene osebno so ti vag.pregledi tako svin............ boleliuser posted image  za popiz...........
Mi pa je v petek moja zdravnica dr.Steblovnik rekla, da glede na to da svečke niso opravile svojega dela, da je ustje zelo zadebeljeno, ter da je moj otročiček malo težji, da bi bilo bolje narediti takoj carski rez, brez predhodnih umetnih popadkov.
no v soboto zjutraj so me peljali v porodno sobo, jaz sem jim povedala kako mi je zdravnica svetovala, ampak se kaj dosti na to niso ozirali, so rekli da probajo vse preden naredijo CR. ob 9-ih so me priklopili na flašo z umetnimi popadki, ki so bili na 5-6 minut, so bili pa še kar za zdržat. vmes zopet vsako uro vaginalni pregledi,odprta sem bila komaj za 2cm. ob 1-ih je babca pojačala pretok za umetne popadke, kar sem začutila takoj, bili so zelo intenzivni in na tri minute. ti pa so bili tako boleči, da sem bila okrog dveh že čisto iz sebe, od bolečin se tudi veliko stvari ne spomnim, katere mi sedaj govori moj partner.
ob 2-eh popoldne je bila menjava babic, prišla je druga me pregledala, videla da ni spremembe, šla po glavnega zdravnika in odločili so se da naredijo CR, ker pa je bila operacijska soba zasedena sem morala počakati na vrsto.............
malo pred četrto popoldne so mi ustavili umetne popadke in me odpeljali v operacijsko.
ob 15.56 nama je zasijala zvezdica po imenu David, težek je bil 4290g. kar težek dečko!

drugač pa nimam besed glede osebja, vsi so zelo prijazni.
danes je že en teden odkar sva doma, podnevi je zelo priden ponoči pa malo manj, ampak bomo tudi to porihtali.

kako pa kaj ve? 

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 712
20.11.2009 10:52:30   
digi
Jeeeej čestitke....user posted image user posted image user posted image Pa res ni čudno,d a si se mučila, ko pa imaš takega korenjaka.... Sicer pa kar se tiče pridnosti itd..... čez nekaj časa boš rekla: joj kako je bil priden, ko je bil še dojenček hehehehe..... UŽIVAJTE s polno parouser posted image

(odgovor članu aodry)
Neposredna povezava do sporočila: 713
20.11.2009 20:34:37   
mancy137
aodry čestitam!!!!!! user posted image user posted image user posted image
vidim, da sva imeli začetek poroda podoben, tko da vem kako boli, ko te pregledujejo, ti pa še nič odprta in vse še trdo....ampak sam da je konec dobr, jest sm itak praktično takoj pozabila na vse in bila zelo srečna, da je vse za mano in da sedaj lahko se posvetim dojenclu...je pa res, mali otroci, mali problemi, veliki otroci, veliki problemi...
veliko se crkljajte pa čimprej dobro začnite spat in ne pozabi fotkat!

papa

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.12.2009 18:53:41   
Tamara79
Živjo, punce,

sm tud tip I in si močno želimo user posted image

Imela bi eno vprašanje za vas - ste imele na začetku nosečnosti vse nizke sladkorje? Men je Tomažička rekla, da je to prvi znak nosečnosti.

Imam namreč user posted image na UZ se je videla gest. vrečka, za srček je pa kao še prezgodaj. Ponovni UZ šele čez dva tedna. Na začetku sem še mela mal nizke cukre, zdej pa nič več tolk, čez dan je prej visok kot prenizek, nočnih hip pa sploh nimam, pa ne vem, a nej me skrbi, da kej ni v redu ...

Hvala vam za vse odgovore in obljubim, da sporočim izid in se vam pridružim pri klepetu ...

lp T.

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.12.2009 8:54:38   
digi
Živio Tamara,

no jaz nisem imela na začetku nosečnosti izrazito nizkih cukrov.... tudi hip ni bilo izrazitih.... bolj kot ne, normalno..... bolj sem opazila povečano porabo inzulina v nosečnosti šele, ko sem rodila in sem na enkrat potrebovala veliko manj inzulina..... Čakamo na novičke.....

Lp

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 716
16.12.2009 8:00:02   
mancy137
Tamara živjo.
jest pa sem kar mela nizke cukreprve tri mesece, res pa da je v prvem mesecu kakšna meitev čez dan bla mal previska. a si žebila pri tomažički, pa ali si že na boniški?ta res naredi svoje, v dobrem smislu, da se lahko posvetiš cukrom...
drži se in javi, akko napreduješ!
lpm 

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.12.2009 9:32:57   
digi
Punce lepe praznike!!!!!!!! Naj se vam izpolnijo vse skrite želje!!!!!!!!!! MEni se ena že je.... dobila sem službo :D Imejte se radi!!!!!!!!!

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 718
29.12.2009 16:03:02   
Tamara79
Pozdravljene,

obljubila sem poročilo, pa se malo pozno oglašam - na UZ smo videli user posted image hihi ... Zdaj pa še zdržimo do NS, potem pa malo bolj mirno zadihamo.

Ja, sem že bila pri Tomažički in sem pridno doma na bolniški.

Vsem želim lepe praznike in srečno 2010!

pa pa

T.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 719
29.12.2009 16:38:44   
digi
Bravo Tamara 79, torej boste septembra zibali jeeeeeeee........ ČEstitke!!!!!!!!!!

(odgovor članu Tamara79)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.1.2010 17:33:25   
aodry
ojla vsem skupaj,
najprej vam želim vsem skupaj srečno in zdravo leto 2010, pa kar se da urejen sladkor!

Me pa nekaj zanima pa upam da mi bo katera znala odgovoriti.
ta teden sem bila pri ginekologinji na poporodnem pregledu, pa me je spraševala kako zaščito bom uporabljala, pa sem rekla da bi kake kontracepcijske tbl. pa je rekla da glede na to da imam sladkorno bolezen mi jih ne bo predpisala. bom pa še vprašala Tomažičevo k mam drug teden pregled.
kako ste pa ve to porihtale, ali so tud pr vas kompliciral al ni blo problema?

čakam vaše odgovore,
hvala in lp

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 721
4.1.2010 20:41:02   
mancy137
ojli, zdravo, zdravo pa še enkrat zdravo in seveda zadovoljno 2010 želim vsem!

digi, čestitke za službo - kje pa delaš?

no moji cukri so bili med dopustom tudi na dopustu, sem kar vesela, da je pset služba, da mam mal več redauser posted image  sam mal bolj se moram disciplinirat, da bom res ene 3x na teden šla migat, dokler ne bo spet malo daljši dan in možnost miganja zunaj tudi popoldan po službi....

audry, meni je moja gin svetovala dve možnosti, odvisno od tega, al hočmo met še kašnega otroka al ne. ena je mirena, to je vložek, ki ga maš noter 5 let in je to to....ker pa razmiščljamo še o enem user posted image  (enkrat, ne še zdaj), pa mi je napisala tabletke cerazette, ki so pr nas dokaj nove. prej pa mi je tudi vedno odsvetovala tabletke. če pa vidiš tomažičko kmalu, pa jo tudi povprašaj, pa sporoči, kaj ti bo rekla.
kako pa kaj otroček? a uživata/e?

papa

(odgovor članu aodry)
Neposredna povezava do sporočila: 722
6.1.2010 19:33:58   
digi
Ojla...

Delam v vrtcu ;)

No glede kontracepcije pa meni nikoli nihče ni rekel, da mi odsvetuje KT.... Sem jih tudi po porodu jemala.... mi je svetovala ali mireno ali tabletke itak.... no vendar jih več ne jemljem... oziroma jemala sem jih po porodu pol oz.. po dojenju eno leto, zdaj jih torej ne jemljem že skoraj leto in pol al nekaj takega...... zaradi tega, ker sem menila, da sem pridobila na teži zaradi KT, čeprav v bistvu nisem..... no do zdaj nisem šla nazaj po druge.... sicer pa upajmo, da bo služba OK in da bo določen čas dokaj hitro šel v nedoločenega, potem pa bi tudi mi še enega user posted image , tako da menda ne bom šla po njih.... potem pa verjetno tudi mirena..... 

(odgovor članu mancy137)
Neposredna povezava do sporočila: 723
29.1.2010 17:29:23   
digi
Babnce mater kaj ste vse v grenkobo po kaki sreči vgriznile ali kaj?! Ni duha ne sluha od sladkih... Le kaj to pomeni...... Ma ne da bo v letu 2010 zatišje..... Upam, da ne.....

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 724
4.2.2010 21:31:25   
Zvezdica
Po dolgem času se oglašam...no upam, da mi bo zdaj uspelo in da se ne veselim prehitro. Po zadnji neuspeli nosečnosti smo končno spet user posted image . Zdaj bo pa verjetno res čas, da zapustim Pediatrično kliniko in se prijavim k Tomažičevi. No vam sporočam kako se bo odvijalo, drug teden grem k svoji zdravnici, da mi potrdi user posted image .

i belive i can fly....

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 28 [29] 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 28 [29] 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.