balaena
|
No, da ne bom pisala spet prevec na dolgo. Najin zadnji obisk pri FT (ker se je pri 5m spet zacela nazaj stegovat - uslocevat) je spet pokazal, da ni nic "narobe" (?), da je treba samo pravilno gibanje bolj spodbujat: - cim vec na en in drugi bok in se v tem polozaju igrat - sedet ob mizi, tako da se z eno roko na mizo naslanja (pri tem sedi na koncu mojih nog in moram pazit, da se ne naslanja z grudnico na mizo ali s hrbtom nazaj name) - ko bo bolj stabilna pa sedet na tleh in jo spodbuajt, da se na svoje noge opre, ce jo naprej nese - nosenje tako, da ima trup precno na mojega in se spet ne naslanja ne spredaj ne zadaj No, po dveh dneh spodbujanja bocnega polozaja in igre (kar je BTW sicer pred dvema mesecema ze pocela, potem pa kar opustila, pa ne vem sploh zakaj?), je naša smotka dozivela pravi preboj in odkrila Ameriko. Zdaj se namrec neprestano obraca na trebuh.... Ampak res neprestano. Je ze prav nadlezno, ker vcasih sploh ne zdrzi na hrbtu in kar na bok, pa potem se naprej. Na trebuhu je pa potem problem, ker bi se morala na roke opirat, ona pa samo glavo in prsni kos navzgor in nazaj sili (je ze tako mocna, da ji ni problem tako bit par minut). Ko jo skusam spodbujat, naj iztegne roki in se nanju opre, ali pa vsaj na komolce, pa takoj pritozba in na koncu celo jok, ce ne odneham! Zato jo kar takoj, ko se na trebuh obrne, jaz spet nazaj na hrbet spravim. Pa spet. Pa spet. Pa spet... Ce grem vmes na WC, jo pa najdem na drugem koncu sobe, in za 180 stopinj zasukano in na trebuhu. Sem prav slikala enkrat, ker mi ni jasno, kako ji to sploh uspe. KAKO naj dosezem, da bom zmagovalka jaz in se bo ZACELA OPIRAT NA ROKE? FT je pokazala, samo da ji roki iztegnem in tocno to delam.
|