tintara -> RE: DECEMBRCICE (7.4.2006 7:15:48)
|
Pozdravcek vsem noseckam! Kako ste kaj? Jaz danes vstopam v 7 teden, no tocno 6 ji je ze za mano. Pocasi se dalec pride, ane. Bonda, a imas rdec ali rjav izcedek? Jaz sem ga tudi imela v sredo popoldne (okoli 4h sem cutrila kako se je malo vlilo) in sicer rjavega (bolj svetlo rjav). Vceraj ga je bilo se malo, ampak je bil ze rumen, za danes bomo pa se videli. Se mi je pojavil ze tudi dan preden naj bi dobila M in sem bila ze ful razocarana, da M prihaja, potem je pa vseeno ni bilo. Podoben scenarij sem imela tudi pri prvi nosecnosti, tako da upam, da to pomeni, da bo vse OK. Pocutje? Veliko boljk nosecnisko kot je bilo na zacetku. Zdaj spet cutim sirjenje maternice, pa slabo mi je, pa malo, malo me tudi joskice bolijo. Ampak nimam obcutka, da so se mi kaj veliko povecale. Nic hudega, ne maram prevec okrog nosit. Do pregleda se kaksnih 10 dni, ga imam med sluzbo, tako da bom verjetno rekla sefu, da grem k zdravniku - ce mu bo kapnilo, mu pac bo. Je mozno, ker je vedel za neuspelo nosecnost pred parimi meseci. No, saj v bistvu bi mu mogla mogoce povedat pred 12 tednom, ker bo zagotovo rabil zamenjavo zame, ampak po drugi strani bi pa raje pocakala do nuhalne. K sreci imam ravno novo pogodba (za eno leto) in se mi ni treba se s tem ubadat (zadnjic sem se mogla). No, upam, da danes res posije soncek in da bo kmalu malo topleje. Pozdravcek...
|
|
|
|