tintara -> RE: DECEMBRCICE (10.4.2006 6:50:43)
|
Pozdravljene punce! En lep ponedeljek vam zelim. Anonimna, zal mi je zate, upam pa, da se morda vseeno iztece v redu. Rumenkast izcedek - sploh ni problema, vsaj pomoje. Tudi moj izcedek je zdaj zelo zelo priden in se od srede ni vec pojavil. Pa recimo, da je samo potrdil nosecnost! Pregled imam jaz cez dober teden, v torek, 18. 4. Me je hotla dat za v petek 21., ampak jaz takrat ne morem, pa smo prestavili. A ga mate ve vse popoldne ali morate kaj prej iz sluzbe? Mene zadnje case vedno najavlja dopoldne tik preden neha delat, ampak se vedno moram koristit ure. Ja, saj vem, da gres lahko baje k zdravniku brez da bi ti sle tvoje dragocene plus ure, ampak bi mogla prej povedat, da sem noseca, kar pa ne bom. No, upajmo, da bo na nasih pregledih vse OK, da srcki nam ta prvim decembrkam ze bijejo in da so pravih velikosti... TAle vikend je bil pa lep, ane. Mi smo sli malo na izlet in je bilo prav fajn. Malemu se sicer ni dalo prevec hodit, ampak saj to je itak vedno, kadar je zraven oci. Nosi me, pa ga nosi. Mene pa zdaj vedno sprasuje, mami, a ti me ne smes nosit? Takole, uzivajte, se ta teden, potem pa podaljsan vikend! Jupi!!
|
|
|
|