lidijat -> RE: Decembrčice (21.12.2006 15:41:41)
|
Čau, bejbe! No, toliko o šraufanju in špikanju, naš otrok je še zmer čist zgoraj (me je vprašal G, če že zelo težko diham) tako, da ne bo očitno nič s čisto malo zgodnejšim porodom. No, na izbiro imam še [sm=sloncek.gif](bom še razmislila, mogoče po Božiču), giro samajama imam pa vsak dan, ker se vozim non-stop iz hribov (beri ceste samajama) pa v Lj. (tudi kar nekaj cest samajama). Edino kar me je razveselilo (poleg bitja srčka najine [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]) je to, da se v 14 dneh nisem nč zredila. Ne morm verjamt, ker jem tudi ob 11-ih zvečer pa še nč me slaba vest ne daje ob tem. Za naslednji teden imam obljubljen vaginalni pregled pri G.-ju, na prednovoletno soboto pa (če ne bo še nč) grem na pregled v porodnišnico. Skratka, zdej moram pa res po Božičkova darila (sem se jim malo hotla izognit). Smo imeli tudi tukaj nad Ljubljano eno malo snežinkic, zdaj pa nč več ne kaže na to. London_paris prav zanimiva in podrobna zgodba, jaz se 3/4 poteka ne spomnim (je sicer že 6 let, ampak se tudi takrat nisem prav vsega zavedala). Je pa fajn, da se je hitro končalo, vsaj meni se to zdi dokaj hitro. Uživajte vi trije!!! Vidim, da se kar poslužujete EA, sem na začetku nekaj razmišljala o tem, potem sem pa smotana kot sem, opustila misel na to. Saj sem ta prvega tudi ven spravila pa preživela tudi. Moj_moj, kako ti gre razvajanje ob dnevu D? R1ta je pa tudi že v fazi za rodit, se pa strinjam, da smo ženske tiste na katerih svet stoji, kar poglej nas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] . A nismo vzdržljive, kter dedec bi vse tole prenašal. Sej je luštno in to ampak,... upam, da nas vsaj malček spoštujejo. Barbk tebi pa kapo dol - vosek in te zadeve, meni je že čist vseen kako zgledam tam spodaj. Sem pa tudi jaz odkrila neke čudne temne dlake na bušiju, sem si jih kar s pinceto skenslala in se zraven prav krivila, ker jih nikakor nisem mogla zadet. Pika30 meni tudi niso v prvo stopnice nč pomagale, se tudi zdaj ne bom trudila, bomo v naslednjem tednu en[sm=sloncek.gif] udarli, če bo vse OK. Ta teden sem se že sprijaznila, da ne bo nič). Lepo popoldne želim vsem, jaz grem pa še mal likat, ker moj ima rekord 6 zlikanih tetra plenic pri sinu, si ne obetam, da bo kaj napredoval pri ta drugem. Čau
|
|
|
|