petri85 -> RE: Decembrčice (23.12.2006 15:59:53)
|
Pozdravljene! T_t_y, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Alje!!!! No, jaz se vam javljam 6 dni čez PDP še vedno v enem kosu!!!! Imam nasledjno amnio v pon, ampak jaz sem sedaj skoraj prepričana, da bom rodila šele v sredo, ker mislim, da spet narava sama ne bo naredila NIČ, v poštev pride le sproženje, ki pa ga delajo, ko je zasedba polna! Mi je sicer lepo, da sem še z mojima dvema doma, ampak po drugi strani pa tako naveličana, da sem že sama sebe sita, ker skoz samo sitnarim.... Ravno zato se mož maksimalno trudi, da me skoz s čim spravlja v dobro voljo oz. me vozi, kamor se lih spomnim - včeraj smo šli v Celovec, kjer smo se imeli res lepo! Smrekico in jaslice imamo tudi že postavljene, zaenkrat je tudi pospravljeno, tako,da samo še čakamo našega otročka! Punce, vidim, da vaše malčke že matrajo krčki. No, mi smo pri Davidu imeli kar kalvarijo s krči vse do 3. meseca. Moram povedati da smo imeli vse kapljice od sab simplex, vetrovnih, tržiških,....pa so nam na koncu pomagale edino Babynos -avstrijske, ki se jih da kupiti v lekarni Arnika v Škofji Loki. Zdeva je dost močna, tako da sem jaz tiste 2 kapljici razredčila s svojim mlekom in so mu ublažile krče za vsaj 2 spanji. No, jaz moram pohvaliti Mulerjeve plenice, ker smo na Davidovi riti tudi pomoje že vse sprobal, pa so se te zares super obnesle - do danes nam še ni nobena premočila! Pa tud cena je solidna! London-paris, kao fleten je vaš Ožbej!!!! Vse čakajoče, upam, da kmalu dobimo v roke naše kozoroge!!!! Drugače pa vsem želim čimlepše praznike!!!!
|
|
|
|