crci06 -> RE: Decembrčice (20.12.2006 13:29:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika30 Moj moj tebi sem popravila datum na pravi PDP,nisi jezna kaj! Ne, nisem jezna, ker si popravila datum, sem pa danes spet precej jezna... OK, tukaj na RR se marsikaj zmenimo in vem, da to bere še in še ljudi, ampak, jaz sme se šele včeraj zvečer odločila, da grem danes na amnio, sem pa dopoldan dobila kar nekaj SMS-jev "kako je bilo na pregledu" in "če bo danes kaj, ker je moj PDP"... Haloo, če si od nekoga prijateljica je pa valda fer, da si zapomniš tisti PDP, ki ti ga pove, kajne, ne pa tisto, kar na skrivaj prebereš... Sej ni panike - karte na mizo - reci, da si tudi ti tukaj gor in bodi odkrita, ne pa tako... Obstaja sicer še varianta v zvezi z enim SMS, da je mami povedala zvečer tašči in ona naprej... to moram pa še raziskat, samo sem jo zdaj že njo malo razjezila, pa nekaj časa ne bom drezala. Ona ima tudi še svoje preglede danes.. Sicer pa - amnio - ponovi vajo... Še na CTG so me dali, pa je bilo prav fino malo počivat, ker sem ponoči slabo spala. Danes bom dodala nekaj "delovnih verzij" slikic sobice, jutri pa je dan za pospravljanje in čez vikend za nošenje pohištva ipd... Bom res kar slikice v album limala, s tem imam še največ veselja... S porodom bi pa v bistvu lahko tudi počakala do 26.12. Tolk da sem lepo za božič doma, pol pa AKCIJA!!! R1to pa že malo hecamo, ane, pa ko same vemo, da ni fino, če te nekdo skoz sprašuje..... Ah, punce, pojamrala sem in to je zdaj mimo. Danes je pa TAK LEP DAN!!! Skoraj si mislim, da sem bolna, ker imam že smrekico, zunaj pa tak sonček, da bi se človek sončil.... Al pa šel na sprehod, samo sem se danes že nahodila z ruzaki... No, da slišim, kaj je kaj novega....
|
|
|
|