|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBRCICE
19.4.2006 21:48:41   
Shorty_
Ne. vem pa da moja vzame v Zdravstvenem domu v fužinah če rabiš cifro ti jo lahko dam pa poklič

Naja ful sem vesela zate glede kil gre pa zaradi hudih slabosti bolj dol kot gor zaenkrat!!
Dans sem cel cajt jokala kot dež ker smo mali spoznavni večer med bodočimi starimi starši iz obeh strani in je bil čisti polom

(odgovor članu flaminka)
Neposredna povezava do sporočila: 226
19.4.2006 22:09:35   
Naja30
Oh Shorty, ne sekiraj se zaradi staršev, saj se ne bosta z njimi poročila. Važno je, da se vidva razumeta, oni pa tudi če se ne vidijo več. Kaj ni tako?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 227
20.4.2006 8:10:47   
Anonimen
Sem anonimna dva, zadnjič sem bila pri G v 7.tednu in pravi, da srčka ne vidi, samo GV. Da slabo kaže, da je tudi GV premajhna. Krvavitve, bolečine prej, zdaj krvavitve vsak dan majhne madež na vložku. Zato tudi zadnjič tistiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
V petek imam spet pregled, če slučaaaaajno bi bilo ok, če ne pa...abrazija.

Prosim, držite pesti, zvečer imam pregled v petek.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
20.4.2006 10:35:15   
Barbk
user posted image ....Vidim, da nekje uživate in ne buljite v računalnik.Anonimna držim pesti zate...Drži se.Naja3 ful sem vesela zate in za vajino pikico.Vesela sem vsakih lepih novičk...sem že po naravi zelo čustvena,zdaj pa me vsaka stvar še bolj gane.To obdobje je res nekaj posebnega in vsak dan bolj se mi res dozdeva, da pikica v bušijo naredi žensko še bolj žensko.Kljub različnim slabostim cvetimo...Moram priznati, da me je malce strah, ampak moram biti pozitivna...Verjamem v sebe in v najino pikico, da je močna in vsak dan lepo napreduje. Barbk
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
20.4.2006 11:30:11   
emaa
Anonimna držim pesti. Meni pa zgleda tudi ne bojo slabosti ušle.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 230
20.4.2006 11:46:00   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Meni pa zgleda tudi ne bojo slabosti ušle.

user posted image  čaki čaki...sej se začne še stopnjevat...jst sem se ravno prejle hvalila mojmu da se pa dons super počutim....da mi ni nič slabo...hm itak da sem bila prehitra.....mam že gromozanski cmok v grlu....user posted image  pa utrujena...skoooz...sploh nisem navajena tega občutka....user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 231
20.4.2006 15:24:29   
Zasanjana
Hej hoj user posted image !
Kje ste vse?Uživate na sončku?Sej je prav tako.Vam je kaj slabo?
Meni danes (ZAENKRAT!) user posted image ni, me pa fajn špika v spodnjem delu trebuha.Kot, da bi imela prvi dan menstruacije.Sem že letela na wc gledat, če je kje
kej rdeče, pa ni.Šjuh.Glih zdej sm z treninga in sm čist crknjena.Prej, ko nisem bla noseča, sem z lahkoto speljala tud dva skozi, ampak zdej me že po
enem zmankuje.user posted image Ampak jaz se ne dam in grem zdaj z mojo bejbo mal na sprehod.
Anonimna, držim pesti zate, mogoče se bo pa izšlo, kot si želiš.Prosim, čimprej poročaj kako in kaj.user posted image user posted image
Shorty, kot pravi naja, ne sekiraj se.Pri nas se tud starši ne prenesejo, pa kaj.Vidijo se itak dvakrat na leto, na kakem rojstnem dnevu in to je to.Važno,
da bosta vidva srečna.

Lepo se imejte in pazite nase!user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 232
20.4.2006 16:44:19   
Naja30
Anonimna, tudi jaz držim pesti zate user posted image

Barbk, kako si lepo napisala, mi je kar na jok šlo, ker sem tudi jaz zelo občutljiva zadnje čase. Moj user posted image  me včasih prav čudno gleda, ker tega ni navajen v taki meri.

Oh punce, slabosti vidim da so prisotne skoraj pri vsaki. Ja, tako pač je in ko mi je slabo,pomislim, da tako pač mora biti,saj pikica raste in si dela prostor. user posted image
No, zdaj pa me dragi pelje na sladoled!!! trikrat hura zanj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 233
20.4.2006 19:02:45   
emaa
Prave jokice bomo ratale, sem mal porodne zgodbe brala, pa mi je šlo kar na jok skoz, hormoni delajo svoje, ni kaj.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 234
20.4.2006 20:27:24   
Shorty_

No sej se ne sekiram slabosti so pa vedno hujše sam sm ugotovila zjtra spijem kozarec soka, vode ipd. potem dvakrat toliko zbruham in sem skoraj cel dan po tem ok! To očitno pomaga moja pikica pač noče met gužve že navsezgodaj tko da nardi prostor, popoldan ji je pa dolgčas in je skoz potrebna nove družbe- hraneuser posted image mamica bo pa kot balončekuser posted image user posted image

Za naše user posted image  vse to je moj moto ki me drži pri vseh močeh!! zdej grem pa pod tuš pa se zrihtat k mam jutr maturantski ples! sigurno bom najlepša user posted image , ker bom edinauser posted image

Kdaj mate pa ostale preglede, recimo naša pozabljivka Metauser posted image  a si se spomnila poklicat g?

No napište še kej
Papa vsem srečkamuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 235
20.4.2006 20:53:56   
Zasanjana
Uau maturantski ples...fajn, fajn.Boš povedala, kako je blo.Uživaj kar se da.Pa ne se ga nalituser posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 236
20.4.2006 21:29:45   
Anonimen
Kdaj mate pa ostale preglede, recimo naša pozabljivka Meta a si se spomnila poklicat g?

Sem se, ja user posted image  3.5. imam prvi UZ, pregled pa verjetno kakšen teden kasneje.

S sestro na UZ sva imeli nadvse zanimiv dialog:

Jaz: "... bla bla bla... bi se naročila na pregled."
Sestra:" A vi imate še menstruacijo?"
Jaz: "Ne." (misleč, itak da ne, če sem pa noseča user posted image )
Sestra: "A sploh ne?"
Jaz: "Ne, sploh ne." (misleč, ja kako, a nej bi jo kar še mal mela al kaj?!)
Sestra: "Kateri letnik ste?"
Jaz: "77"
Sestra: "A vas bo kdo pripeljal ali naj pride rešilec po vas?"
Jaz: "B? Rešilec?"
Sestra: "A težko hodite?"
Jaz: "Ne." (misleč, kva pa je s tabo, saj sem samo noseča, ne pa paraplegik user posted image )
Sestra: "Čakejte, pa kolk ste vi stara?"
Jaz: "Ja, 29!"
Sestra pa v smeh "HAHAHAHAHA sva se narobej razumeli. Jaz sem vas vprašala, če imate še menstruacijo ali ste že v menopavzi. VI pa ste najbrž samo noseči, a ne, pa zato pravite, da nimate menstrucaije? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
20.4.2006 21:56:59   
vampirka
Meta, ti ga pihneš - spet sem se user posted image ... Jaz imam na isti dan UZ kot ti (moj pdp je 5 dni za tvojim). Upam, da bova obe končno slišali user posted image  najinih user posted image
Moj user posted image  je pa čisto ven padel danes, ko sem mu rekla, da ga verjetno na prvi UZ ne bodo pustil zraven (da šele na nuhalno gredo partnerji lahko poleg)...saj verjamem, da se mu zamalo zdi (zanosila sva po 1.poskusu ICSI), saj je bil do zdaj vedno poleg na vseh razgovorih, testih.........No, mogoče pa bodo izjemo naredili - upam, ker drugače bo imel travme do konc življenja user posted image !
In javljam vam, da mi še vedno ni nič user posted image ...samo utrujena sem tako, kot bi vsak dan generalno bajte nardila, vrt preštihala in še kak maraton odlaufala user posted image ...pa moje "bujno" oprsje me boli za popuser posted image ! Moj user posted image  je pa glavna faca: med user posted image  me skoz sprašuje, če me dol kej boli in se skoz "ustavlja" in neko nepotrebno nežnost zganja...gor me pa gnete ko da bi bila iz testa!!!!!!!! In potem, ko mu zavpijem, da me res boli, neha na napačnem koncu user posted image ...ah, ti naši dedci!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
21.4.2006 9:41:43   
Ženkica
Čao punce.

KO vas tukaj berem, vidim da očitno samo meni in Vampirki ni nič slabo; jaz se res super počutim user posted image , razen vsako popoldne me rahla utrujenost popade, to je pa tudi vse.
JOj, sem pa tako vesela, danes je petek, obeta se prekrasen vikend, sonček in te stvari. Jutri greva z mojim v Celovc, zaradi enih službenih obveznosti, pa bom šla prečekirat v SudPark kakšne majo kaj oblekice za nas user posted image , da vidim, če se izplača čez čas dol letet po kaj. Bom poročala kakšno je stanje na fronti. user posted image

No, lepo se imejte, pa se pišemo.

pa pa

Ženkica

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 239
21.4.2006 9:53:46   
Anonimen
Jest sm pa še ena anonimna, ne upam se razkrituser posted image  de me ne bi kšna kolegica zasačilauser posted image
No jaz sm bila danes na prvem pregledu, mi je naredila ultrazvok, tko da smo izgleda res user posted image  in bomo meli enegauser posted image  predvidoma 1.12.2006

Hja meni pa ni slabo, samo hrana mi smrdi pa nonstop imam kisel okus.

Vsem srečkam vam želim lep vikend.

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
21.4.2006 10:17:47   
emaa
Saj slabo mi še ni bilo, samo tak neprijeten občutek, malo se mi spahuje, je pa res, da hrana sploh nima več tako dobrega okusa kot prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
21.4.2006 10:19:59   
Barbk
Ojla moje souser posted image ,

pozdravljena anonimna in superca za potrditev user posted image .Ženkica sej tudi meni ni tako slabo za
user posted image ....Samo občasno me popade pa še to bolj cmok v grlu...Hrana ima zelo spremenjen okus, tako, da niti nimam apetita.Sem pa vesela, k mi čokolada prav nič ne diši-prej bi jo pojedla na tone...Sem se prejle naročila za prvi pregled-8.5. Komaj čakam, da vidim najino pikico.Je nekaj sestra sanjala o original potrdilu krvne skupine pa nimam pojma kaj če od mene-je valda nimam.A katera ve? Pridne bodite... Barbk

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
21.4.2006 10:56:48   
vampirka
Dobro jutro, slabečke user posted image ...user posted image  (no pomena nima nekega, rima pa se).

Barbk, ne vem zakaj bi potrebovala potrdilo - naj ti oni kri vzamejo in določijo krvno skupino. Če si Rh negativna, je itak dovolj časa za tisto injekcijo, ki jo bomo dobile tam nekje v 6.mesecu (sama sem namreč tudi rh negativna).
Anonimna - BRAVOuser posted image ! Zdaj pa še za Anonimno dva držimo pesti, da vse OK!
Ema, meni se tudi spahuje, vsa hrana ma drugačen okus, ampak zato še nimam nič manjšega apetita - še posebaj za user posted image , edino začinjeno in bolj šarf mi ne paše! Sem pa zgubila tiste 3kg, ki so se nabrali ob hiperstimulaciji po transferju, tako da zaenkrat sem še na stari kilaži... Ampak ne boste verjele kako dober je ketchup na črnem kruhu...user posted image user posted image  
Ženkica, če ti do sedaj ni bilo user posted image , ti verjetno tudi ne bo...user posted image  (za sebe nisem tako ziher - sem namreč 11 dni za tabo user posted image ).

No, vsem omenjenim in neomenjenim želim en krasen dan! user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 243
21.4.2006 11:15:38   
emaa
Barbk to potrdilo o krvni skupini izda zavod za transfuzijo. Imaš ga doma, če si krvodajalec (pa ga nimam, ker ga nisem dobila, so mi na operaciji tako kompliciral zarad tega potrdila) ali pa če si bila kdaj na operaciji, ti ga baje ob odpustu izdajo. Če pa ga nimaš, pa pri pregledu naredijo tipizacijo krvi.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
21.4.2006 12:36:39   
bebi
Barbk! Če si bila že na kakšni operaciji, so ti zagotovo vzeli kri za določitev krvne skupine. Meni npr. preiskave krvne skupine niso delali še enkrat, ko sem zanosila, original izvid krvne skupine (na podlagi ene od napotnic ob laparoskopiji) so poslali mojemu G. Je, pa res, da sem mogla nekaj telefonov prevrteti, preden sem to uredila, ker sami od sebe ne bi nič poslali. Torej če si že kdaj dobila napotnico za preiskavo krvne skupine, moraš na podlagi le-te dobiti tudi original izvid, ki izkazuje tvojo krvno skupino.

Srečno user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 245
21.4.2006 13:31:25   
emaa
meni je na zavod za transfuzijo rekla, da naj na pregledu rečem, da potrebujem le potrdilo o krvni skupini (lahko ga greš iskat sam, le če si bil kdaj na kaki operaciji), ki stane 571, če pa testirajo na krvno skupino pa 3800, verjetno se G odloči za cenejšo varianto, saj vemo da radi šparajo.

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 246
21.4.2006 13:45:27   
Anonimen
Čakte čakte, da ne boste kaj v tri dni plačevale! Krvno skupino vam bodo lepo sami izmerili, ko vam bodo prvič vzeli kri (na prvem pregledu), in to brezplačno.

Ne plačujte vsega, kar vam bodo skušali poturiti.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
21.4.2006 13:50:40   
Anonimen
Še ena, najbrž decembrčica. zadnjo M sem imela 24.3.  po mojem izračunu bi bil rok tam okrog 29.12.2006. Tako, da bom verjetno zadnja decembrčica ali pa se bom januarčicam pridružila...
Trenutno še ne verjamem čisto, ker sem test delala včeraj. Bom jutri zjutraj naredila še enega.

Tudi jaz bom nekaj časa anonimna, da me kdo ne odkrije preden izve moja žlahta...user posted image

Anonimna srečka user posted image A.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
21.4.2006 14:12:10   
Anonimen
Čao punce.

Sem šla prejle na wc in me je skor kap. Na mini vložku, ki jih uporabljam sem opazla rjav izcedek; tak bolj svetlo rjav user posted image . Joj, močno, močno upam, da ne bo prišlo do SS. Moja G začne šele ob 16.00 uri delat tko da do takrat še v ambulanto ne morem poklicat. No, ko sem potem še enkrat šla vložek gledal je bilo vse ok, nič več rjavo, ampak vseeno me je pošteno strah. Držite pesti da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
21.4.2006 14:12:45   
Ženkica
Nekaj me tale RR heca, sploh nočem moj nick pokazat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?