Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 23.4.2006 12:20:17
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka Ti pa ne jej sladoleda v kepicah! Še posebaj če je "domač"...Zdaj lahko samo ližeš! uuups nisem vedela da kepice odpadejo zarad salmonele al kaj?
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 23.4.2006 12:25:32
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka Sisy, ti bom jest dau men se smejat.... po nagi riti!!!! Glej, da prideš na srečanje v Ljubljano, da ti ene par krepkih povem na račun smejanja nam bogicam, ki še čakamo na IVF!!!! Ampak, a veš kaj, Sisy, če sta vedve z Vampirko skoz o tem študirali, pa vama je ratal, pol mene to FUL pomirja!!!! hVALA - SE VIDIMO ZDAJ KMALU ZARES TUDI V ŽIVO - ANE????? Lp, vsem, srečke pa pridno še naprej božajte trebuščke!!!!! Lp, Špelka hihihhi Špelka ta moj smeh je bil samo drobronameren ..zato ker sem se te kar predstavljala...sem bila ista kot ti...in veš kaj-jaz sploh ne verjamem v psiho! Pravjo da če si "preveč obremenjen" ne rata...ampak če bi bilo tko jaz ne bi bila ...sicer nisem bila obremenjena,ampak o tem sem pa razmišljala kar precej... tudi jaz komaj čakam da se v živo spoznamo in kakšno rečemo.... jaz pridem sigurno! papa
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 23.4.2006 14:22:05
|
|
|
|
vampirka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy uuups nisem vedela da kepice odpadejo zarad salmonele al kaj? zaradi toksoplazmoze...baje
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 24.4.2006 9:20:47
|
|
|
|
Špelka
|
Mišaa, upam da so se stoji znaki hiperst. umirili in danes veselo čakaš na svoje !!!! Nja ti gre vse po sreči! Javi, kako je šlo! Lp, Špelka
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 24.4.2006 12:31:24
|
|
|
|
Špelka
|
Sisy - kko je šlo???? Zdej pa že veš rezultat - Ne? Upam, da je hormon lepo zrasel!!!!
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 24.4.2006 17:50:34
|
|
|
|
mišaa
|
Pri sebi imam 2 pikici in srčno upam da ju po 9 mesecih spoznam. Zamrzjenčkev pa nimam ker baje nebi preživeli zamrzovanja. LP Mišaa
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 24.4.2006 18:43:56
|
|
|
|
vampirka
|
Mišaa, !!! BRAVO! Zdaj pa lepo počivaj (oziroma kakor se boš počutila), pa nič ni narobe, če do testa vsak dan vzameš en aspirin100, za prekrvavitev maternice. Pa veliko tekočine (da se ti hiperstimulacija ne poslabša).
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 24.4.2006 19:26:33
|
|
|
|
Andy29
|
Mišaa bravo, pridno čuvaj svoji dve ! Držim pesti. jaz sem danes 4. dan špikanja, transfer me čaka nekje v začetku maja. Nove (marčevske in aprilske) nosečke, pazite nase!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 24.4.2006 22:06:49
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, bejbe! Miša, vidim, da je šlo kot po maslu! BRAVO!!! Ne razumem pa kaj se na GK v LJ dogaja zadnje čase z zamrznjnčki????? Ker sem pa zdnje čase že kar prepogosto zasledila, da so punce ostale brez - ti, Elysabeth, Karmen..... me prou zanima, če nimajo kakšnih varčevalnih ukrepov? Vsekakor Miša - čuvj tvoja ANGELA..... in upam, da ju čez 9 mesecev spoznaš.... Andy - zate pa tudi bravo, da si prebila led. Samo neki ne rzumem - kako to, da boš mela že zač. maja punkcijo? Kakšen postopk pa maš - kratkega? Ker če se danes špikaš 4. dan... se tudi s kratkim nekkao ne izide? ŽELIM TI PA VELIIIIKO JAJČK!!!!!! VSE SKUPAJ PA DRŽIMO ŠE NAPREJ PESTI ZA NAŠO SISY ........ ....NAJ BO VSE TAKO IN TAM, KOT JE TREBA! LAHKO NOČKO IN LEPO SANJAJTE....
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 25.4.2006 18:38:51
|
|
|
|
Andy29
|
Špelka, tudi meni ni glih jasno, a s suprefactom sem začela 13.4. (snifanje - en teden pred M), v petek 21.4. (2.dan M) sem začela z menogonom (špikanje), v četrtek imam UZ, punkcija pa je predvidena nekje med 12. in 15. dnem ciklusa, (oz odvisno od reagiranja) a ne? Al sem kaj zamutila? pozdravček vsem in pazite nase, andy
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 8:28:07
|
|
|
|
Špelka
|
Aja, sej to se pa že bolj normalno sliši. Sem jest neki zamutila - sori. Vsekakor ti želim vse naj naj na punkciji - čim manj bolečin in čim več jajčk!
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 9:22:14
|
|
|
|
emaa
|
Sisy ima na žalost IMN in jo bodo danes operirali ter odstranili še jajcevod. Hudo mi je s tabo
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 9:31:30
|
|
|
|
vampirka
|
NEEEEEEEEEEEE . tolk sem razočarana in besna!!! Ema, če ji lahko sporočiš - jokam z njo in ji pošiljam največjega poljubčka in najtoplejši objem na svetu!!! Nažalost nimam nobenih tolažilnih besed v tem trenutku - pa tako sem upala, da nam bo danes sporočila, da je videla od svoje pikice...
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 9:48:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdrvaljene! Oprostite,ker sem malce tole temo zanemarila vendar imam dela čez glavo delam eno novo stvar da sem se malo odklopila od vsega tega in mi doma pridno delamo ,vendar sem kar na momente besna ko mi moj omeni .Je več ne delamo delamo iz užitkov in bo tkole najbolje kajne? Punce jaz sem čisto nekam aut in nimam pojma kaj mi je le še delo iščem in mi ful paše. Joj NEEEEEEEEEEEEEEEE,kaj sem tole sedaj prebrala.Sisy mi je zelo,zelo žal čeprav vem,da v tem trenutku nič ne pomaga.Sisy drži se in naj te čuvajo . Vsem ostalim pa želim,da se imejte lepo v teh prvomajksih praznikih. LP Mojca
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 9:54:33
|
|
|
|
Špela100
|
Joj ne Sisy, spremljam te in zelo, zelo mi je žal. Res se narava grdo poigrava z nami. Nimam besed, ki bi te potolažile in če ti kaj pomaga, mislim nate in ti držim pesti.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 10:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz spremljam zgodbo Sisy, pa me zanima kaj ji bodo delali? kaj se dogaja z njo?
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 10:39:34
|
|
|
|
Špelka
|
Sisy - . Več v tem trenutku ne morem rečt..... Vedi samo, da boš zaradi tega naslednjič imela veliiikooo manj šans za IMN. Življenje pa včasih res piše nerazložljive in nepravične scenarije! VEDI, DA JOKAM S TABO IN SEM S TABO! DRŽI SE, PROSIM TE! Špelka
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 11:19:16
|
|
|
|
Elysabeth
|
Sisy....ne najdem besed, ki bi ti lahko pomagale in ti vsaj malo olajšale bolečino. V takem trenutku vem, da so vse besede odveč in ne obstaja tolažbe, zato le... UPANJE OSTAJA!!!
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 11:22:48
|
|
|
|
emaa
|
Sisy bodo laparoskopsko odstranili jajcevod in nosečnost. Nič kaj prijetna izkušnja.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 26.4.2006 11:56:14
|
|
|
|
darja.grm
|
Tudi jaz vas spremljam že cel čas in mi je res hudo, ko izvem kako tako novico. Upamm, da bo s Sissy vse v redu čimm prej.Ostale punce se pa tud držte še naprej dobro.
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 27.4.2006 16:04:24
|
|
|
|
koala
|
Joj, Sisy pa ne no. Tvojo zgodbo spremljam z vsponi in padci, punca ne vdaj se za zdaj pa ti pošiljam in en velik topel . Mislim nate in naj te čuvajo.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 27.4.2006 16:39:31
|
|
|
|
lana38
|
Sisy! Vem, kako ti je zdaj hudo, žal pa ti bolečine ne morem zmanjšati in enostavno nimam besed, kako je lahko usoda kruta do nekaterih. Pa tako smo se že veselili s tabo. Upam, da si operacijo v redu prestala in se kmalu vrneš k nam na RR. Pošiljam ti en šopek , da si čimprej opomoreš. LP
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 27.4.2006 19:08:16
|
|
|
|
Suana
|
Sisiy,zelo zelo mi je žal....... ne morem verjet ,da je usoda tako kruta in posega med ljudi ,ki si zaslužijo največji srečo na svetu!! drži se me smo s teboj ... lp suzana
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 27.4.2006 19:16:23
|
|
|
|
Teja K.
|
Ja, res se usoda poigra z ljudmi in na žalost je tudi naša Sisy žrtev tega. Upam, da bo najbooljše prestala operacijo in bo vse lepo in prav-kolikor je lahko. Vedi pa, Siisy, da držimo pesti zate . Kolikor nas je toliko , naj bo.
|
|
|
|
RE: IVF-MARČICE in APRILČICE 1.5.2006 9:21:49
|
|
|
|
mišaa
|
Dobro jutro Imam en problem, kot veste sem imela 24 aprila transfer dveh zarodkov, danes zjutraj ob 5.00 pa sem opazila na sp. hlačkah krvav madež. Ampak sedaj izcedka pa ni več. Ali mislite da se je ena pikica poslovila in ali obstaja možnost da je ena še ostala. LP Mišaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?