bori1
|
Bubamara2, moja prvorojenka ni dojenčkasta ampak zadnjih 14 dni popolnomaGLUHA. Sploh me ne upošteva. Zdej jo, kamorkoli gre vsi sprašujejo kdaj bo dojenček in je verjetno tudi sama že naveličana čakanja,.. So pa ljudje malce neokusni. Že tako štiriletniku ni lahko dopovedati da prav ta moment, pa ne moremo še po dojenčka, potem pa še s takimi "ja zdej pa mami ne bo imela časa zate", ali pa "zdej pa ti ne boš več taglavna",... ja a se folku meša, al kaj? Sem zadnjič taščo tko nak,.. da sem mislila, da me bo moj "odstavil". Ja ampak, ker je tudi sama mati in že 6krat nona, bi lahko vsaj ona malo pameti imela. Je šla tamali razlagat, da ko pride dojenček je treba mamo čisto pri miru pustit, ker je utrujena in nima časa in je dojenček občutljiv, da se ne sme z mamico nič stiskat in ljubčkat... in potem, ko je seveda tamalo uspešno spravila v jok se je prišla meni pohvalit, da bolje, da se zjoče zdaj, da bo vsaj vedela, kaj jo čaka,... Ja pa porka motorka, no. Sem ji enih par nazaj povedala in ji rekla, da imamo in bomo vedno imeli VSI čas za Marušo. Če se njej ne zdi vredno niti enkrat na 2 meseca naokrog priti, pa je to njena škoda in izguba ker tamali nič ne manjka,... Mater me je razkurila. Sem imela 2 dni delo, da sem tamalo v red spravla. Mi sploh ni hlač spustila. Še ko sem na sekret šla je začela vsa panična klicat mami, mami,... Ja no. Vsak ima svoje, kajne? Se je pa hvala bogu moj možek kasneje s svojo mami pogovoril, čeprav, dvomim, da bo kaj zaleglo,... Drugače pa jest danes diham globoko, mi že od sinoči trebuh trdi čez celo. Je pa škratek še ful aktiven, tako, da ne verjamem, da se kaj pripravlja,... Upam, da bo kaj v torek na pregledu novega, če ne druge me zanima kako je otroček velik,...(za vsak slučaj) Sem pa danes tudi uradno v 38. tednu, tako, da še jutri rojstne dneve od obeh nečakov odpravim, da bom lahko potem v miru počivala,... in čimdlje prinesla. Pritisk se mi je začel dvigovati (trenutno 150-90), tako, da nekako dvomim, da bomo 24. 06. kot bi uradno morali, čakali,... ja pa noge mi tako zatekajo, da imam kar izstopljene žile čez gležnje... je moj rekel noge v luft! sem rekla ja, sej tako se je pa tole moje "širjenje" začelo, če nisi pozabil... Alo bejbe, grem rižoto kuhat. Se beremo, Bori1
|