bori1
|
Ja Bojka, pritisk je sranje, veš. So mi prvič sprožili porod, in sem s 170-110 rodila. Pa ni bil kao "problem" v pritisku, ampak, ker se tamala ni več premikala. Je pa sedaj dojenček čisto divji. Je včeraj ctg kar norel . Pri moji G velja za mejni ravno 140-90, kar je nad tem pa je treba obravnavat resno . Mi je rekla naj grem rodit!!! Pa kaj bom rodila- bo spet vse na silo - predrt mehur, umetni popadki, poskakovanje sester po mojem trebuhu,... groza. Bi res raje doma čakala. V prvo niso v porodnišnici vedeli kaj bi z mano; sem dobivala Apavrine, pa vsi dohtarji so nekaj po temperaturnem listu eden za drugim popravljali,... skratka zmeda. Zavedam se, pa da je to kriza, ja,... morda me je pa strah bolnic, kaj veš... Imam pregled z vprašajem (je rekla G, da se itak ne vidimo več pred, ampak samo še 6. tednov po porodu) 20.06. in je rekla, če do takrat ne bo, mi bo predrla mehur. To je še 14dni in jest res upam, da bi moj škratek še ene pol kilce zmogel naredit do takrat,... me je strah, da bo prelahek, ker je bila Maruša vseeskozi za vse infekcije bolj dovzetna,.. Nimam pojma kaj naj naredim,... bom počakala, pa grem popoldne na ctg, da vidim če kaj dogaja in če ne bo gužve bom prosila, da me še pogledajo spodaj,... alo punce,.. držite pesti za vse junijke,... lp, Bori1
|