|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke
7.6.2006 15:47:15   
bubamara2
Ojla user posted image !

Vidim, da že vse nestrpno čakamouser posted image . Ampak čakanje krepi karakter, trdno voljo bomo pa še potrebovale, ko bodo naši mali korenjaki priromali na svetuser posted image .

Danes sem imela tudi jaz pregled. Pritisk v redu, sestra je malce pogoljufala pri dekagramih, da me zdravnica ni kregala, koliko sem se zredila (do sedaj 14 kg - kaj pa ve?). Ctg v mirovanju, ultrazvok mi je naredila in je bil ok. Dojenček pa ima baje 3.200g, pretoki so v redu, tko da se nam nič ne mudi. Ko bo bo, je rekla zdravnica. Imam pa zopet pregled v ponedeljek, če v nedeljo na rok poroda ne bo še nič akcijeuser posted image user posted image

No, v glavnem čakamo. Odprla sem se še za en cm (skupi sem zdej odprta dva cm). ustje naj bi imela spodaj že zmehčano, zgoraj pa še zaprto (le kdo ve, kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko da čakam, čakam, čakam. Sem pa na trenutke kar okorna. Pospravljat se mi pa tudi ne da več, čeprav me je včeraj en kolega kar okregal - madonauser posted image user posted image user posted image user posted image  a bi moglo bit pospravljanje stanovanja vsaki ženski hobi al kajuser posted image  - jest raje preberem kakšno dobro knjigo.

Uh, vidim, da sem se zopet razpisala. No, pa naj mi bo, upam le, da me tudi ve do konca preberete.

AJA - VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM VSEVSEVSEVSEVSEVSENAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE
 
 
Bori, ti pa javi, preden greš jutri zjutraj k zdravniku, velja?

(odgovor članu tashy21)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: Junijke
8.6.2006 7:27:55   
Anonimen
Punce en lep sončen jutranji pozdravček

samo javljam....da me ne bi slučajno že katera iskala med porodnimi zgodbamiuser posted image , da je bil včerajšnji pritisk ok, in da sem dobila zeleno luč da grem domov.
Smo še vedno v enem kosu torej.

Lepo se mejte vse skupaj. Se še beremo.

(odgovor članu bubamara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: Junijke
8.6.2006 9:06:07   
bori1
Evo me, se pokorno javljam na ukaz Bubamare2.

Noč preživela razmeroma o.k.,s 3 lulanji, trebuh je bil nekajkrat trd, dojenček brca, oz. se pritiska kot ponavadi vendar hvala bogu tudi pritisk ostaja na 140-90. Sem si včeraj "privoščila" user posted image user posted image še malo pospravljanaja, vendar zelo na izi, eno fletno kopel in počitek, tako, da je bil zvečer 130-90, kar je o.k.. Odpravljam se na ctg, sem poklicala, kdaj lahko pridem, pa so rekli da po 12 ker imajo baje gužvo,... Pravi moj, da naj še ta teden, če mi bo pritisk dovoljeval počakam doma, ker tule v Postojni, če imajo čas pa te "naredijo". Edino res kar me skrbi je, da bo spet vse "umetno". No bomo videli. Bi raje še malo počakala (seveda, če bom lahko), da še malo tega mojega škratka "sfutramo".

Alo bejbe, se pišemo. Kako kaže drugim?

lp, Bori1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: Junijke
8.6.2006 9:08:56   
kaktea
EVO MENE...še vedno sem v enem kosu...malo sem bila zaposlena zato mi ni uspelo niti sproti prebrati kaj vse se je pisalo, kaj šele, da bi se kaj javila...Zaposlena sem bila s spanjem (ponoči malček bedela, zato pa sem zjutraj potegnila...do 10h) in telovadbo in ogledom porodnišnice in z sajenjem zadnje rožice in s sprehodi...tako da niti časa za posesat nisem imela in to celih 5 dni...pol je treba še popoldne malo počivat in tako se dnevi z zvezdno hitrostjo obračajo...
Drugače sem jaz prvorodka...in se mi ne mudi rodit (rok čez 9 dni) in prvi ctg imam v sredo čez 6 dni...počutim se kar dobro. Telovadbo še vedno obiskujem tudi če kako vajo manj naredimuser posted image . Uživam v zadnjih dneh svoje nosečnosti in sem polna aktivnosti. Edina sprememba, ki jo opažam pri sebi je, da me desna sramna kost občasno boliuser posted image user posted image user posted image  Na zadnjem pregledu sem imela pritisk 120/ 76, pa to direkt po telovadbi in po hitenju v ambulanto (ker sem kot vedno zamujala) in direktnem skoku na vago in na miritev pritiska (sprejeli so me takoj, brez počivanja v čakalnici)...Kaj treba imet visok pritisk da je znak bližajočega poroda...ker če je tako, grem jaz rodit drugo letouser posted image user posted image user posted image . Punce ura tik taka.....
lep dan vsem....Vreme je enkratno
P.S: danes mi je uspelo spat v enem kosu do 8h, ponoči sem se malo zbudila zaradi slabosti od lakote (ja tudi to me lovi user posted image ), pa sem se obrnila in spala naprej, tako da bom danes več stvari utegnila narediti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: Junijke
8.6.2006 16:47:19   
bori1
KAktea ne rabiš imet pritiska. Lepo ščipanje počakaj, pa bo. Jest vem, da bi tako najraje. Sem pa bila danes na CTG, ki je zaenkrat vredu, pristisk zopet na meji 140-90 in so me lepo domov poslali. Seveda jest pa vsa srečnauser posted image user posted image . Se mi tokrat prav res nič ne mudi. Bom že šla. Dokler čutim mojega falota in dokler je pritisk "zadovoljiv" se bom po kavču švercala in puzzle z MArušo sestavljala. Sicer pa rok po uz 15.06.. Še prehitro bo vse skupaj,... Punce, se je katera z Jagodko kaj sms-jala, da vidimo, kako se rihtata z Žigom in kako so rojevali? Nestrpno čakam informacije,...user posted image user posted image

Evo, sedaj, ko sem prečekirala, da še nič "novega" grem lahko naprej prah brisatuser posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da ko sem bla v šihtu ga kar ni blo - zdej pa vse belo, po tleh vse "muckasto" in preden do zadnje sobe pridem grem lahko od začetkauser posted image user posted image . Sej volj mam, se pa pol probam sklonit, me pa ko medicinko hmal okoli obrne,... user posted image user posted image . Grem morem še pod tuš preden moj pride,... čeprav bi žiher fejst po švicu smrdela, da se ne bo name spravljal in mi kej sprožu user posted image user posted image user posted image .

Alo bejbe, javite se, da vidimo kva dogaja,...

lp, Bori1

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: Junijke
8.6.2006 19:36:23   
Erdbeere
No punce moje junijske, da se vam na hitro oglasim

pri meni je šlo vse tako hitro, da nisem mela sploh časa karkoli napisat več kot toliko kot sem vam.

Ob treh ponoči sem se zbudila s krči kot pri menstruaciji (prvič je bilo enako) nakar sem do šestih se malo premetavala in ko se je moj odpravljal v službo je reku, če bo kaj naj pokličem, nakar men kapne, uf mogoče bi blo pa pametno mal postopat na koliko časa se ponavlja vse skupaj pa počakam na popadek, naslednji čez 10 minut, pa potem spet en na slabih 10 min, pa še en čez 7 minut, pa mu jest povem pol je bila pa panika, je hitro službo odpovedal pa mene napodil v kopalnico, ker meni se kot vedno še ni nikamor mudilo, pa si grem jest lepo glavo umit, pa stuširat nakar sva okrog pol osmih odšla proti Lj. Ko sem prišla tja sem poklicala babco, s katero sem bila dogovorjena in pol je šlo kot po tekočem traku, CTG, pregled pri G, ugotovila je da sem 4 cm odprta, da je velik bazen pred vhodom, ter rahlo zaobljen MV. Nato sem se preoblekla pa klistir dobila in potem hop v porodno sobo, kamor sem prišla ob 11-ih. Nato smo pol ure čakali da se je nekje našla ena specializantka (zdravnica) iz Izolske porodnišnice, da mi je predrla mehur, ker zravniki so bili vsi zasedeni, ker so delali CR. Nato pa sej je začelo, Silva (babca) mi je dala še malo umetnih popadkov, ker moji so bili dovolj močni le preredki, nato pa sem dobila še malo proti bolečinam, potem pa se je kar začelo zares. Sploh ni bilo hudo, je tudi Silva rekla, da sem prov dobra, ker sem imela ornk popadke jest pa pravim, da ni panike, da je tako kot pri M, je pa res da imam zelo zelo boleče M. Tako da kar naenkrat Silva meri moč popadka pa pravi ko pride naslednji popadek bomo pa rodili, tako je šlo na brzino, da se tud napravit ni imela časa, samo masko si je uspela nadeti preko ust, pa smo že imeli našega Žigija zunaj.

Drugače pa punce nič se bati, bolj kot boste sproščene in sodelovale z baicami lažje vam bo.

Moram pa pohvalit celotno ekipo, tudi babček Anže je bil zraven prisoten pa je nekaj se hecal okrog pa babce učil, kako deluje nova naprava za dajenje umetnih popadkov, skratka fino smo se imeli. Aja pa še ena babca Mira je bila prisotna tokrat pri porodu, ta pa je bila vodilna babca pri rojstvu Teje.

No evo upam, da razumete kaj sem napisala, ker sem še čisto pod vplivom poroda, pa bi rada čimveč povedala v čimkrajšem času..

Lepo nosečnost vam želim pa potem porod čimbolj podoben mojemu....

aja pa še nekaj dobrega se je zgodilo, danes ko sem prišla domov in stopila na vago sem ugotovila da mi je ostalo ali pa tudi ne ker običajno sem se vagala zjutraj tokrat pa sem se popoldan samo 1,5 kg user posted image user posted image user posted image  očitno je bilo res veliko vode pa seveda korenjak Žiga tisto, kar je prispevalo k povečanju teže

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: Junijke
8.6.2006 20:40:54   
bubamara2
user posted image user posted image Pozdravljeneuser posted image user posted image

Najprej bori in bojka lepo je slišati, da sso se stvari pri vama uredile. Nič prehitevaT user posted image user posted image

Erdbeere, ti si pa itak carica. Predvsem sem vesela, da je Žiga zdrav in da se ti tudi dobro držiš, nad ostanki kg sem pa fascinirana - ja nič, to dela nosečnost poleti. Te napihne kot vodni balonček, kajne user posted image user posted image

Sama se danes dobro počutim. Bi šla pa tudi jaz kar rodit, še posebej, ker se mi malce mudi, če hočem prit iz porodnišnice, preden bo tamala imela v vrtcu zaključek.

Sam nič ne kaže user posted image  na akcijo.

Lepo se imejte in se še tipkamouser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: Junijke
9.6.2006 7:17:33   
Anonimen
Lepo dobro jutro punce

Bubamara a ti maš iste probleme kot mi? Naša ima zaključek na moj PDP user posted image , pa tako sem si jo želela videt. Ampak imam občutek, da če do srede ne bo nič pri meni, bodo kar sprožili. Tako kot v prvo. Potem še atija ne vem kako bomo poslali v vrtec. Ah, mogoče pa le speljemo. Najbolje bi bilo rodit v teh dneh, potem bo vsaj ati za ziher lahko tam in pofilmal vse skupaj, da bom lahko videla. Hmmmm, samo danes je tako lep dan, da ni ravno za poležavat v porodni. user posted image  Kaj pa vikend? Bo bolj deževen. user posted image user posted image
Ja, ja....mami ti samo planiraj. Samo kaj ko tu nimam ravno ta glavne besede, ne?

Včeraj sem bila tako polna energije, da sem se čudila sama sebi. Vrt porihtala v nulo, skuhala kosilo. likala, popoldne sva oba še kosila travo, ki je ni ravno malo, pa sem se brez težav sklanjala okrog dreves in rezala travo, kako mi je s tem trebuhom uspelo še zdaj ne vem. Zvečer sva z našo punco še vadili zunaj za njihov nastop, noreli sva z našim štirinožcem, pa še kar nisem padla v posteljo zvečer.
Sem pa se sredi dneva spomnila, da naše dete nič ne opozarja nase. Panika. Sem se morala prav v posteljo spravit in se skoncentrirat. Še sreča da se me je naša pupa usmilila in kar hitro pomigala, da sem bila pomirjena. Tako nežni so ti premiki, da če ravno ne sedim v brezdelju, sploh več ne opazim.
Pa še nekaj. Povsod, ampak res povsod se mi zdi, da vsi okrog mene samo gledajo a še mam bušija. Pa se pojavim na vrtu in soseda....a vi še kar čakate....a nisi že imela roka. Pa grem po ulici in čutim poglede na sebi. Isto, če gre moj dragi....a pri vas že zibate....In jaz kar rastem od ponosa in si mislim....ja, ja....vi kar....še par dni pa vam bom delala lušte z vozičkom user posted image user posted image Komaj že čakam.
Čeprav moram še nujno k frizerju pred porodnišnico. Sem včeraj ugotovila, da je nuja. user posted image
Punce lep sončen dan se obeta. Izkoristimo ga. Ok?

(odgovor članu bubamara2)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: Junijke
9.6.2006 8:01:54   
bubamara2
K frizerju bojka? Na barvanje? Kaj pa če te prime ravno med nanašanjem barve, kaj pa potem? user posted image user posted image user posted image  A boš šla kar z barvo v porodno?user posted image user posted image

Glede premikanja pa je pri meni isto. Če intenzivno delam, enostavno ne čutim otroka. Zadnjič me je potem začelo tako tiščati v prsih, otroka pa nič čutila, da sem kar malce zapaničarla, čeprav to ni v moji navadiuser posted image user posted image . Tko da se bo res treba malce umirit.

Ampak jaz sem ravno danes zjutraj gledala zavese, da nujno rabijo eno pranje, ker je full prahu gor, tko da - nč, verjetno bodo danes romale v pralni strojuser posted image .

Imaš pa še to srečo, da ti tavelika pove, kaj bodo igrali v vrtcu. Naša enostavno noče povedat, pravi da ničuser posted image . Za materinski dan isto, potem je imela pa glavno vlogo v lutkovni predstavi. Si predstavljaš, kako so mi z nosečniškimi hormoni v meni, tekle solzeuser posted image .

Nič, se slišimo, če bo pa katero kaj zgrabilo, pa kar sporočite. Da vemo dihat zraven. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: Junijke
9.6.2006 8:27:20   
kaktea
DOBRO JUTRO VSEM!!!
Najprej moram čestitat Erdbeere, ki je tako lepo zrihtala svoj porod user posted image user posted image user posted image .
Zdej pa še malo o mojem počutju.
Tudi danes sem prav lepo spala, tudi če sem 1x vstala za it na wc sem pol takoj nadaljevala z juganjem v sanjah, brez premetavanja po postelji user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem izkoristila sonček in lepo vreme za doooolg sprehod. Bila sem tudi na predavanju za porod na pručki in sem kar vsmerjena za ta poskus. Počutim se super in moja punčka zgleda tudi, ker kar veselo pleše po trebuhu in se razteguje v vse smeri. 
Tudi mene vsi gledajo in sprašujejo kdaj bo...kaj ni še...Celo oče od soseda je šetal po mojem vrtu in ko je čul jok je trkal na okno in kukal v dnevno  (pri meni je bila na obisku prijateljica s svojo mikeno pupico). Tako sem bila jezna ko user posted image . Seveda tega navzven nisem sploh pokazalauser posted image . Živim v vrstni hiši, ki je končna in ta gospod se mirno šeta po mojem vrtu, za iti do sijna, ki je moj sosed in mu sploh ni nerodno!!!In ker smo blizu glavne ceste in živa meja ni lih visoka (50 cm) mi vsi poročajo kdo se sprehaja po vrtu in ta gospod ne samo da se po vrtu sprehaja, ampak tudi posedi na našem vrtu!!! In prav sem si mislila, da bi komaj čakala da pridem iz porodnišnice domov in moja pupa pojoka ker je lačna, jaz pa hop dojko ven da jo nahranim in vidim njega na oknu ki kuka not...Haloo kje ti je kultura??!! Očitno bom tudi podnevi imela zaprta polknauser posted image .
Dobro dovolj s temi scenariji kako bo...ker vem da ne bo tako hudo, sem optimist...v najslabšem primeru si nabavim enega terjerja user posted image user posted image user posted image . Sicer pa bomo jeseni dali ograjo okoli vrta...samo zaenkrat moram pustit tako ker se še vedno šetajo delavci gor pa dol  za zadnja popravila nahiši..

Moram priznat, da si sploh ne pradstavljam kako bo to moje življenje potekalo  in vsa nova čustva, ki me bojo preplavila ob pogledu na mojo pikico... Vem pa do polno, pestro in prelepo...toka pravijo vsi, ki so kdajkoli šli skozi to čudo narave - porod.

Evo pa sem se razpisala, se vidi da sem vstala zgodaj in imam cel dan pred sabo...
LP vsem

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Junijke
9.6.2006 9:19:46   
ElaM




Ojla, punce,
kaj je zdaj to, vse štrajkamo al kaj? Mogoče čakamo polno luno, ki bo v nedeljo?user posted image  Hmmm, kdo bi vedel.user posted image
Pri nas stanje nespremenjeno, naša pupa še kar veselo telovadi in se preteguje. Moje počutje je pa bolj tako, tako, že zdaj me skrbi kaj bo z otekanjem, ko se bodo tempereture dvignile.user posted image
Mi pa že od včeraj zvečer otrdeva trebuh, precej pogosto, včeraj mi je kakšno uro celo na 5 min, vendar to otrdevanje ni boleče, ne čutim nobenih krčev, pač pa le trebuh postane totalno trd in po kakšni minuti popusti. Bom izvedela v torek na pregledu, če ima to otrdevanje kakšne učinke na moj MV, če seveda prej ne rodim.user posted image  Samo kaj, ko to ni odvisno od mene, ima naša Tinkara glavno besedo. Tako majhna pe že šefica.user posted image
Še to me zanima, kako je kaj z vašimi čepi? Pri meni ni ne duha, ne sluha, po kakšni povečani sluzi.
Punce, lep dan, pa upam, da bo katera čimprej sporočila veselo novičko.user posted image




_____________________________

:)

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: Junijke
9.6.2006 10:44:00   
bori1
Evo, se še jaz javim, da demantiram Irmy. Sem imela danes zjutraj dogovorjen ctg v Postojnski porodnišnici in so nas sedaj ob 10 domov poslali, ker so vsi 4 aparati zasedeni. So v tem času 4 z dojenčki na oddelek premestili in vseh 5 porodnih postelj in bazen je zasedenih. Oddelek je poln, odpuščajo na veliko in pravijo, da nedeljska luna že seka na veliko.user posted image user posted image user posted image . Tako, da enih junijk na tone,... Drugače pa bom šla popoldne še enkrat probat, da posnamemo ctg, ker pritisk zopet 150-100. Je pa dežurni zdravnik rekel, da se bova tudi pogledala. Ščipa me ne, trebuh je trd non-stop in tudi detece se je full umirilo. Upam, da bo na volji dr. za uz, da vidimo, kaj moje ustje pravi,...

Še enkrat čestitam Erdbeere za prelep poroduser posted image in ogroooooooooomnega fantičkauser posted image in jima privoščim lepo in zdravo cartkanje,...

lp, bori1

p.s. kako kaže z zaligo? nima jutri roka?

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: Junijke
9.6.2006 12:08:15   
jennita
Zdravo, dekline!

Tokrat se ati javlja.. No, .. ne še čisto. Čakamo. Mami Urška ima rok 21.6. Danes pa že od 3. ure zjutraj ne spi. Najprej jo je pošteno ščipalo, pa ni mogla reči na koliko časa natančno. Bolečina je vmes sicer oslabela, vendar ni izginila. Potem malo boljše, pa spet ščipanje. Prej sva se pogovarjala pa pravi, da jo malo "šraufa" - WC.  Ponoči se je tuširala, si umivala lase, urejala, .. Zjutraj mi je rekla, da je pripravljena, če se zgodi. Je pa drugače res vzorna nosečnica, BP celo nosečnost, gospa G. ji je rekla, da bi jo imela en dan v čakalnici samo zato, da bi bila lahko marsikateri nosečnici za vzor: polna energije, odlično počutje, optimalni prirast teže, .. Ja, ja.. se že malo hvalim, ne? Na to sem res ponosen in nisem jezen, če me ima sedaj kdo za važiča. :)
Glede na to, da smo blizu polne lune, zna biti, da nas bo kmalu za eno punčko več. Ime ji bo Sara.

Dosegljivi smo tudi na blogu: http://tinezorko.blogspot.com

Lep pozdrav vsem in kar se da prijetni porod vam želim! Predvsem pa želim vse najboljše vašim malčkom, naj jim bo med nami lepo!

Lp, Tine.

user posted image


(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: Junijke
9.6.2006 13:35:53   
kaktea
SEM PRAV MOGLA ODGOVORIT..Bravo Tine hvalit je treba take pridne pupe kot je tvoja. Želim vam super lepo izkušnjo. Prav lepo je brat kako besedo še iz drugega spola...
Pozdravček vsem....

(odgovor članu jennita)
Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: Junijke
9.6.2006 16:48:58   
SelmaC
ČESTITKE ERDBEERE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . LE TAKO NAPREJ PUNCE. LP

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: Junijke
9.6.2006 17:28:34   
bori1
Evo, čestitke atku Tinetu in za tako lepo opis in pohvalo boljše polovice,... midva sva pa ravno iz ctg-ja, kjer se moj ni prav nič korajžno sržal, smo namreč v 20 min narisali lepe 3 popadke. Pogledal me ni pa G nič, sem dobila tisti papir za pisat gibe in potem v ponedeljek, če ne-bo prej kaj novega, nazaj na ctg in verjetno sprejem...

lp, Bori1

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: Junijke
10.6.2006 12:09:47   
Anonimen
Bubamara1 ker si ravno omenila barvanje. Jaz mam kar naravno barvo in mi danes frizerka pravi, da jih je kar nekaj sivih vmes user posted image , torej bo treba začet počasi user posted image . Torej tisto na 3D UZ, ko smo se hecali tam z ginekologom in je mojemu rekel....ja ati kar pripravite se na tri punce pri hiši. A vidite mene? Ne, samo da sem siv, še plešast sem postal. Smo se nasmejali takrat user posted image  Hmmmm, tale gospod je imel kar prav.user posted image
Torej, zdaj nimam več izgovorov za pot v porodnišnico, sem se zgovarjala le še na preveliko čupo.user posted image  
In glede na to da mi  Bori nekam hoče pobegnit, pa sva se hecali da bova skupaj predihavali vsaka na svojem koncu....hej punca, tako se nisva zmenili user posted image
Sem pa danes zvedela za eno novičko, ki me je prav potrla. Kolegica ima dve prekrasni punci, stari pet let in nekaj več kot leto....in danes zvem da se ločuje. Mi je prav hudo zanjo in kar ne morem nehat mislit na to. Dva otroka, počasi si urejaš stanovanje, okolico, končno sta oba dobila službo,...in potem pride gospod in pove da ima drugo in da se bo izselil. user posted image  Ma, čisto me je potrlo. Pa tako dolgo nisva rekli nobene besede, ker je nič ne vidim. Tako blizu, da bi hodili na obiske pa nisva več, ampak tale novička danes....ah, kar jokala bi, tako hudo mi je zanjo, za otroke...

Drugače pa pri nas nič novega. Včeraj sem že mislila popoldan da je to to, zopet neki čudno sumljivi krči, pa so potem po počitku minili. Mami se bo morala končno malo umirit in ne več dirjat po stanovanju in vrtu. Sem se danes to odločila in naj me katera nahruli, če bom še pisala o kakih čistilnih akcijah. Ok? No, danes se počutim čudovito, ravno sva z našo taveliko punco prišli od frizerke, zdaj se počasi pripravljava na kuhanje kosila. Bova delali pico, kar je njej še posebej všeč, ko lahko oblagauser posted image . In baje naju ati danes ne bo prepoznal, je rekla. Popoldne dobimo obisk. Komaj že čakam, da zvem kaj je novega v službi. Pride namreč sodelavka ki ima punco staro isto kot naša tavelika, torej bomo imeli lepo popoldne. Večer pa zopet v miru na balkonu ob kavici brez kofeina in dooooolgim pogovorom z mojim dragim. Enostavno ljubim take najine trenutke. In komaj čakam. user posted image
Lepo se imejte. Pri nas zopet kislo vreme, ampak se ne damo, ne?

(odgovor članu bori1)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: Junijke
10.6.2006 12:15:00   
Anonimen
Danes mi številke ne gredo od rok user posted image  Bori sem pozabila pripisat enko k njenemu vzdevku, bubamari pa namesto dvojke kar enko...saj ne zamerita, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: Junijke
10.6.2006 15:11:43   
bubamara2
Samo da vas pozdravim, preden izklopim računalnik, ker pri nas v posavju grozno grmi, pa da mi ne bo kaj razneslo.

No sej, tist, kar bi moglo raznest, pa noče. Cel dan že čakam na kakšen znak polne lune, pa nič. Madonca.

Štetje premikov pa tudi meni dela preglavice. Ko pospravljam, pa se s taveliko ukvarjam nimam občutka, al je dete kej dejavno ali ni, potem pa me malce zaskrbi.

Tko da, če danes ne bo nič, imam v ponedeljek pregled, pa bomo videli.

Ajd punce držte se.

Bojka, me veseli, da je trebušček zdržal skozi frizerja. Ampak predstavljaj si sceno, če ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: Junijke
10.6.2006 16:51:26   
bori1
Joj punce, že 10. junija smo, veste? Bubamara2, kako, da nič ne sekauser posted image . Jest sem si kar torbo na hodnik dala, ker me bo tole otrdevanje in ščipanje še v norišnico, namesto v porodnišnico spravlouser posted image . Sem ponoči med 11 in 3. zjutraj 10 minut štela, pa ni nič kaj prav ščipalouser posted image . Samo trebuh trd za zjokat in tiščanje na "kako". Potem pa spi, če lahko. Zjutraj me je ščipalo na 5 min, sem že varstvo za Marušo iskala, pa je nehalouser posted image . In zdej ko pišem mi spet na 5 min trdi in tišči, ščipa pa nič. Po moje me sam luna malce zezauser posted image user posted image user posted image . Jutri bom šla na ctg, če ne bom ponoči mojga ob živce spravla. En drek je tole, da si drugič noseča, pa je vse novo, ker sem v prvo vse umetno kasirala,...

Bojka nič me zdej ne tunkaj, bi morala ti pred mano v rimsko areno. user posted image user posted image user posted image Tudi če pravi moj uz, da bi moralo bit 10 dni prej, me bo dec razdednu, če bo tolko prejuser posted image , ker mi pa tega med teto s krvavca res ne delamo,...

Tako, da zdej pa res čakam al grem v prihodnjih dneh rodit al pa v norišnico,...user posted image user posted image user posted image sam te dve so. Sem se sicer zjutraj korajžno odločila za generalno, da bi šla potem lahkjo morda ponoči rodituser posted image ... pa je ura 5 pa še kar nisem ne potleh pomilauser posted image , ne cunj s sušila prinesla,user posted image ... ma sej ni dežja- pa bi žiher bil, da ne bom še rož zalivala,... čeprov mi morda tud nebi škodlo, da kej pospešim, se mi vsaj mešalo ne bo več,user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Alo pupe, ste še v enem kosu? Jest komej, vendar v ogrooooooooomnem.user posted image user posted image user posted image

lp, Bori1

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: Junijke
10.6.2006 16:54:54   
kalaxy
Pozdravljene junijke,

do sedaj se še nisem javila, vas pa redno berem.
Tudi pri nas čakamo našo štruco in upamo na polno luno.
rok imam namreč 19.6.
Bori1 - tudi jaz imam dogovorjen ctg v PO v ponedeljek ob 7 zjutraj.
Sem namreč 2cm odprta in ginekolog pravi, da je zrelo in, da bi v ponedeljek lahko kar zaključli. Me pa šravfa že cel dan, tako, da upam, da bomo prej tam.
Zgleda, da se bova videle v porodnišnici, če se pri meni kej ne spremeni.
Glede nato, da sem že vsega naveličana bom kar za, da se v ponedeljek
konča.

veliko sreče vsem in lep porod.

kalaxy

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: Junijke
10.6.2006 17:11:54   
bori1
Evo, bodoče cimre user posted image user posted image user posted image . Ja 7 ura je kar o.k.. Sem že dvakrat po 8 prišla in kot en cepec čakalauser posted image , ker začnejo ob 8 operacije delat in ctg-je noter rabijo. Jest nimam nič strogih navodil. Me je že v torek 06.06. Mahničeva kar rodit poslala in mi rekla, da moram dnevno na ctg-je hodit, zaradi pritiska, da se vidi če srček dela o.k., Je pa ta vikend Kristan dežuren, tako, da sem bila včeraj v strahu, da bo spet kar kaj "uštimal". Če je na volji on kar mehur predre.user posted image user posted image

Pri komu si ti?

Bori1

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: Junijke
10.6.2006 20:23:52   
kalaxy
Bori1 jaz sem pri dr.Merlotu.
jaz sem rekla, da kar še ne bi (od straha), pa je reku, da bova vidla po CTG-ju. Ne bomo pa vlekli, tako, da bo pred rokom.Sem se odločla, da ne bom vlekla in bomo kr zaključli, če se slučajno nebi kej premislu.
Sem pa že vsega sita, ker me non stop šravfa pa nč ni in še nč ne spim.
Sam se mal bojim, da bomo ležale na hodniku. sem slišala od ene, ki je zdej rodila, da je baje fuuuuuuuuuuul gužva.



(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: Junijke
10.6.2006 20:48:55   
bori1
Evo, še preden se vržem v banjo, ti potrdim, da je res gužva. V petek so dopoldne med 7 in 10 kolikor sem brezuspešno čakala ctg 4 z bejbiji na oddelek peljali in 5 so jih imeli v porodnih. Tako, da sta do lununega ponedeljka še 2 dneva. Bomo verjetno kar na pogradih, če bo treba,...


ali, mi gremo spat.

lp, bori1

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: Junijke
11.6.2006 9:07:21   
bubamara2
Živjo punce. Pri nas še nič novega, še vedno v enem kosu, luna nič ne sekauser posted image user posted image

Ponči seveda od firbca, al bo luna kej pospešila, ali ne bo,nisem nič spala, tko da grem zdajle k taščici na kapučino, da se malce zbudim.

Kosilo bomo kuhali čisto na izi, danes bom bolj počivala in bolj pridna, obljubim. S taveliko imava pa v načrtu celodnevno branje knjigic in me prav zanima, če bom zdržala al ap bom zaspala poleg.

Javite se in lp.

Bojka - ni problema, ena gor al dol. Važno je, da se v mislih spremljamo in bodrimo, je tako??

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?