bori1
|
Glede tega poročnega lista, sem tudi jaz na enem forumu zasledila - Maj, ali morda April, da mora biti izpisek star največ 3 mesece, misim, da LJ porodnišnica to zahteva, prečekiraj še sama, no. Tako da sem jest dans mojga na Občino poslala pa naj to urihta, ker je res nobel, da ti že porodnišnici to pošlihtajo, da potem ne skačeš za rojstni list, pa za davčno in zdravstveno . Za obleke za iz porodnišnice pa nič ne vem, kaj naj napravim. Prvič sem kar hlače, ki sem jih do konca nosila oblekla, sicer so bile komot, pa me ni nič motilo. Edino perilo sem si vzela malo manjše- saj sem vam že povedala tisto o čipkastih tangah, ki mi jih je v porodnišnico nadobudni možek prinesel,ne ? Drugače pa je pestro, še par dni in začenja tudi uradno NAŠ JUNIJ. Ni mi težko trbuščka okrog nositi, pa komaj čakam, da sinčija k sebi stisnem in pocartkam. Resno, me zadnje dni prav hormoni dajejo, da že ko samo pomislim na to, kako se bomo lupčkali in stiskali kot nova, 4 članska družinica, vedno vsa v solzah končam - evo, me že zaliva,... Drugače se mi je pa detece v trbuščku umirilo, mene je napadla generalna čistilna akcija, tako, da zgleda, da res prihaja junij. . Kako gre vam? Erdbeere, čez 4 ali 5 dni maš rok, kajne? Glej, da nam boš sporočila, da uradno to s Cedevito ali Magnesolom zapijemo in zalijemo,... alo, junijke, se beremo,... lp, Bori1
|