bori1
|
Evo, nas še jaz malo na vrh dvignem. Končala sem s pranjem plenic, benkic in ostalega, ter tako kot SonjaN ugotovila, da je kar sem posojala nekako "odmanjkalo", tako, da sem prejšnji vikend naglanala možička v Celovec, kjer sva kupila v CA nekaj plišastih pajackov (v modri), brez rokavčkov, ter še nekaj kapic, bolj za dušo. Tole oblačenje tudi mene bega Ederbeere, vendar se spomnim, da je pred 4 let, ko je kolegica rodila začetek julija (cca 30 stopinj) patronažna vztrajala pri 2 bekicah, pajacu in copatih. Tako, da sicer sem dokupila 4 kratke bodije, vendar, če rodim, kot pravijo 15.6. bomo do konca junija približno noter (bolnica, doma), kjer imamo 20 stopinj, prve tedne julija pa tudi v novorojenčkom ne bom po močnem soncu hodila (Postojna, mraz, pa to), zvečer pa itak daš tudi sebi nekaj tankega na vrh. Prvič sem bila panična, in imam vsega še preveč, sedaj pa vem, da grem lahko kadarkoli do trgovine če bo sila. Dam primer; se spomnite poletja lani? Tamala je celo poletje hodila okoli v flisu, ker je skozi nekaj scalo,.. Kaktea prvič sem rodila z EA in me je dokler sem jo dobila (odpreti se moraš med 5 in 7 cm) ful bolelo, pa še nič nisem mogla prav pritiskat na koncu, ker je pa že tako prijelo, da ti mišice ne "delajo", pa še tamala je bila vsa izčrpana (plava, vijola in tiho,... ), umetno so mi predrli mehur in dali lepe 4 flaše umetnih popadkov ( za Marušini 2,5 kg) in pokasirala sem še 20 šivov- porazno !! tako, da sedaj upam, da dočakam svoje in da bo dečko o.k.. Bom dala vse od sebe,...samo, da rodim naravno, da ga dobim na trebuh in da se v porodni podojiva. Vse to sem 1. na moje veliko razočaranje zamudila. sem pa sedaj tudi manj prestrašena, bolj polna energije- veselja, le kakšen dan me spravi na obrate, ko po celem dnevu pucanja vidim, da je še vedno bomba,... nimaš kaj, sem pač počasnejša, bolj okrogla in bolj počasna,... Se pišemo,... lp, Bori1
|