bori1
|
Evo punce, se še jaz javim in vam voščim lepe praznike. Pirhe pa itak mamo, kajne? , mi je ravno danes moja velika punca prijavila, da sem tudi jest en velik okrogel pirh,... Na CSD papirjev še nisem nesla, ker nisem še nič potrjenega s firme nazaj dobila, vzela bom denar, pri G sem sedaj kar na 2 tedna, ker novi član stogo prečno leži. Drugače pa odštevamo,... 31. tednov, še nič nisem pripravila, razen pobelila sobo, ki je sedaj pobeljena in prazna , cunjic še nisem prala, kupila sem 2 paketa pampersk v DM za akcijo (knjižice in 10 % popust na nalepke), dokupila sem sicer 3 pajacke in kompletek 56 za iz porodnišnice, pa me je moja boljša polovica ošimfala, da, če sem pozabila, da je imela Maruša samo 2,5 kg in smo 56 nosili šele v 3. mesecu. Bi verjetno res eno 50 kupila, kajne? Ker nekako dvomim, da bo od žlahte karkoli pametnega padlo (na žalost, še nikoli ni,... ) Prav, kot, da nimam volje po trgovinah, čeprav še sedaj , ko to pišem, ne verjamem, da se mi to res dogaja. Vem, da bi žiher nabavila še kaj cotk, "lekarniško" kozmetiko (bepanten, ribodermin, fiziološko,..), pa tudi do Celovca bo še treba po nov vozek, pa zibiko s podstrešja prinest in posteljninico preprat,... Sem trudna že ko to pišem,... . Je mogoče, da proti prvič res nimam toliko energije, ali me samo spomladanska utrujenost daje( beri meče)??? Drugače sem sicer bila ta teden hiperaktivna (oprala vse zavese, okna, omare, vsadila rože,...) ampak posledično tudi ponoči nisem spala, ker me je tako križ bolel,... Kako z vami? Kdaj že pride tista "gnezditev", ko naj bi nosečnica nov zagon dobila ? Dovolj brbranja.Grem večerjo napravit mojima dvema. Lepo praznujte, pobožajte bušije in se brcajte,... lp, Bori1
|