katjandraž
|
Businka, krasno, da se je tvoje zdravje kočno uredilo! Upam, da se tudi dojenje znova normalno vzpostavi! beti, tudi Anin nos ni ok in se mučimo s fiziološko in s pumpico. Samo ni kaj, bolje to, kot da zopet zboli. Oblekice, tudi mi še imamo 62, vendar so to Clarove žabice in majčke za zavezat, pa kakšni bodiji od H&M, k se mi zdijo malo večji. Drugače pa bodije in majčke uporabljam že 68. Krst, mi bomo Ano krstili, vendar še ne vemo, kdaj. Čakamo, da se župnik SV vrne z misije, da ga bo vprašal, če bi lahko bila moja mami botra, čeprav nima vseh zakramentov (ni cerkveno poročena). En župnik, ki je bil takrat ful ok, nam je Andraža krstil, vendar se je zdaj tako zapil, da si ne želim Ane krstiti pri njemu. Jerneja, lepo, da si nas našla. Sej med najbolj aktivni nismo, ampak paše malo izmenjati izkušnje in hvaliti naše . SoncicaT, obrazec je isti kot za prvih 105 dni, samo tam drugo stvar obkrožiš. Jaz sem vse oddala naenkrat, tako da ne vem. Menstra, ja, me je razveselila že prejšnji četrtek, ko je bila Ana stara točno 8 tednov, čeprav polno dojim. Sicer nisem najbolj zihr, če je to res to. Zdaj je že 7. dan enako močna, kot neka normalna M, le prvi dan je bila bolj šibka. Pred 3 tedni sem dobila kontracepcijsko injekcijo, tako da ne vem, če je to krvavitev zaradi injekcije ali je to res . Žabica28, tvoj porod je pa skoraj identičen mojemu prvemu. Še ure so skoraj enake, no pa naš je prehiteval samo 14 dni. Naj te potolažim, da je bilo drugič čisto drugače. Lažje. Moja Ana: sem jo včeraj peljala pokazat k zdravnici (k naši nisva mogli, ker je imela včeraj ambulanto za zdrave), ker ima že 14 dni gnojne učke in ji nič ne pomaga. Dobili sva napotnico za okulista. Rekla je, da misli, da to ni vnetje, lahko da so slabo prehodni solzevodi, vseeno pa morava jutri dat bris. No, me je pa nadomestna zdravnica drugače prestrašila, je rekla, da se ji zdi, da ima Ana malo zmanjšan mišični tonus, ampak, da bo to že naša zdravnica v sredo povedala, ko imava posvetovalnico. Valjda sem zdej čist živčna in dejansko vidim, da se Ana velikokrat nekaj krivi in to ponavadi samo v desno. Za njene pikice je tudi rekla, da naj naša zdravnica pove. To jo bom v sredo prosila, da ji teste naredi, ker mi ni jasno, na kaj bi lahko bila alergična. Sem sprobala že milijon različnih "diet", pa je bila enkrat bolj pikasta, drugič manj. Čist neodvisno od tega, kaj jem oz. česa ne. Nič, naša žabica je nekaj sitna, grem pogledat, kaj je. Zna biti, da jo napenja, ker sem za kosilo malo solate pojedla. Uživajte!
|