soncicaT
|
Pozdravljene! Ja, meni zmanjkuje časa za RR. Kasneje bom preletela vaše odgovore, zdaj samo toliko da malo napišem, kako smo mi. Naš škratek raste, raste, je že pravi dojenček. Ima dve bradici in počasi že dobiva mišelinke...predvsem na rokicah opažam. Jah, če pa tako rad papca. Saj, hvala bogu. Za kg bi še rekla, da je pridelal 1,3kg, ampak da je zrastel 8 cm, hmm, sem pomislila na to, da je kdo kaj narobe izmeril? Malo veliko cm za 1 mesec.. Nekaj malega je imel vnete okice, pa s fiziološko mu malce nosek pucam. Smo pa zdaj ko je lepo vreme dosti zunaj, predvsem z vozičkom, mu zeloo paše. Nekako si tudi že ustvarjamo ritem, predvsem zvečer ga dam spat nekje od 20h do 22h, in spi do 2h, včasih do pol 4h, potem se podojiva in potem še dremamo do 6h. Potem je celo dopoldne "auf" ja, naredit ne morem nič...In potem greva spat okoli poldneva in spiva (včasih se mu pridružim ) do 4h, 5h. Seveda so tudi včasih kake izjeme, ampak nekako je po večini - DO SEDAJ tako. In upam da bo še naprej. No dojenje pa imava čisto na hojladri. Kadar hoče, mu dam zizo... Dudke še zdaj noče, imamo že 4 (Nuk, Aventa, neke posebne, itd...), ne, hoče samo prsno bradavico, nič drugega! 28.5. imamo krst, in me prav zanima, kako ga bom potolažila v cerkvi, če bo jokal. Zize ravno ne morem ven dat. Malo heca... Je pa drugače zelo radoveden, že kar opazuje stvari naokoli, sliši dobro..Začenjava si tudi masirat stopalca, zelo uživa poleg. Mi je pa nekaj zanimivo, 1. patronažna (ki je nadomeščala zdajšnjo) mu je ritko očistila kar z oljem. Je rekla, da se tako rita najbolje očisti. Sem pa zadnjič umivala poleg sestre (ki dela v porodnišnici) in jo je šokiralo ko je videla da otročka masiram z oljem...ampak meni je patronažna rekla, da lahko. Še sama ga je namazala po kopanju z oljem. Baje naj ne bi smeli mazat z oljem zato, ker koža ne diha (se zapro pore), namažejo se samo pregibi. Potem če ima dojenček mozoljčke po obrazu, je to nekaj čisto normalnega, saj se mora koža sčistit...z nobeno kremo pacat gor, samo kamilce al pa prekuhana voda! No kar se pa mene tiče, punce jaz se spet redim!!! Sploh ne vem kako bom shujšala do krsta, da bom lahko oblekla sako, ki sem si ga lani kupila. Sem optimist, ne? Ko se pogledam v kaki izložbi v špegu, me kar mine, taka truska sem. Sam kako naj zdej hujšam, če se dojiva. Sem mislila, da bo lažje shujšat. Jah, nič...mal se mi že spi, grem pod tuš in spat. A veste da se mi že mal pozna da sem že drugi mesec "budna"...saj spimo ponoči, ampak saj veste da to ni trden spanec...bi lahko rekla, da spim z enim očesom. Vse vas lepo pozdravljam, pa vam kej napišem še, ko bo čas. Lahko noč.
< Sporočilo je popravil soncicaT -- 22.4.2006 21:55:34 >
|