fionaP
|
Marčice, marčki, živjo... Nuša spi, pa sem malo izkoristila ta čas za moj računalnik Kako vam gredo dnevi - hitro, kaj? Jaz prav uživam s svojo bebico doma. Zjutraj se vsi skupaj zbudimo okrog pol sedmih. Mož pelje starejšo hčerko v vrtec, Nuša se malo podoji in ob osmih, pol devetih ji že učki skupaj lezejo. Ta čas jaz nekaj pojem in se malo uštimam. Pa pred hišo pripravim naš nerodni voziček, spodnji del imam zunaj, košaro/sedež pa čez noč spravimo noter. Pripravim si še vodo zase, denarnico in gsm, pa za Nušo dekco (za vsak slučaj), potem jo grem pa iskat, zaklenem in greva. Pred deveto uro nama še ni uspelo iti na sprehod, ampak ko bo huda poletna vročina, bo treba. Že ta teden se je poznalo, da je vedno bolj vroče. Ponavadi dopoldne narediva en 5 km krog, včasih pa še malo več. In ko se vračava domov ob 10, je že pošteno vroče in meni kar dol teče. Ampak s tem našim vozičkom pa prav ven sekava, ker je pravi oldtajmer , že za Klaro smo kupili rabljenega, takrat je bil star nekje 4 leta, Klara bo pa zdaj stara 5 let. Lep po današnjih merilih res ni, ampak za je pa kar udoben, je fajn vzmeten. Na sprehodu pa srečujeva same fensi trikolesnike... ma saj bi ga imela, po drugi strani pa mi tista gorenjska "ta šparovna" žilica ne pusti, da bi stari voziček kar stran vrgli. Saj je še čisto dober. No, za primere, če kam gremo, smo kupili še en peg perego pliko, ki zgleda malo bolj sodoben. Ampak- je tudi rabljen. Sem ga našla na Bolhi. Ja saj pravim, da sem z Gorenjske! Kaj pa ostale? Ste si pri drugem otroku omislile nov voziček, ali uporabljate voziček od prvega otroka?
|