|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
18.5.2006 14:31:58   
Peli
Ojla!
Sem si vzela 10 min časa k Aljaž spi. Drugače sva dobro samo včeraj mi je "štrajkal" s hranjenjem - pa sm zdaj ugotovila da mu na lepem ni več všeč flaška ki jo je imel do zdaj - sm eno novo kupila za čaj pa mu je ta cucelj zgleda tolk všeč - sm mu danes zjutraj v to flašo nalila mleko in je pojedel 160ml!!!! po stari flaški pa ni hotel nič samo drl se je.
Drug teden mava 2.posvetovalnico in cepljenje upam da bo vse Ok in upam da se je njegova kila popravila.
Lara78 - me veseli da ste v redu- zdi pa se mi da maš tud ti kar dobre živce.
Frizerka - če tvojega malega zvija po D3, pojdi v avstrijo v lekarno po Oleovit AD3, po teh jih manj zvija - midva jih mava - mi jih je moj pediater priporočil.

sedaj pa me zanima tiste ki ne dojite oz. tiste ki dodajate - katero adaptirano mleko je dobro?
Nam ne odgovarja:
-Comformil, Aptamil Comformil - ga zvija pa nonstop kaka
-Aptamil1, Humana1, Bebevita1 - zelo težko kaka 1/1-3 dni zelen drekec - ga ne zvija
-Novalac It1 (za zaprte dojenčke) - kaka vsak dan tekoče a še vedno zeleno
Zaenkrat mu še vedno dajem NovalacIT1 in upam da se tole kaj uredi.
Drugače ne vem a je vseeno če kaka zeleno - sicer sm slišala da to ni ravno dobro, da to pomeni da ga zvija - samo našega ne.
Sploh ne vem kaj naj še probava, če nebo nč bolš bom pomoje drug mesec probala kar s kravjim, bo pa pomojem tud že bolš k bova začela s sokci...
Barba kako si kaj? Kaj v Kranj hodš, bi se loh kaj dobile?
Midva se non-stop potepava.

Aja, punce a vaši otroci radi "pasejo kravce"? Jest Aljaža samo na trebuh obrnem pa se dere k norcuser posted image
Lepo se imejte.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 176
18.5.2006 14:49:09   
Peli
Aja Frizerka morm ti povedat da je tvoja punčka ful fletna.user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 177
18.5.2006 16:09:43   
Marina_
Hvala Peliuser posted image

Mi smo tudi imeli oleovit-ampak nam je pediater sedaj napisal D3 in povečal dozo.Mogoče so oleovit prešibke-kaj pa vem.No saj se je trebušček že navadiluser posted image na D3.Moram pa pohvalit našo pupo,ki poje na 3 ure 130ml aptamila.Upam,da bodo gramčki sedaj začeli zelllllooooooooo naraščat.Pupa pa je taki cuker....zelo mi je všeč ,ker je ful navezana na mene!Samo moj glas sliši pa začne z rokicami in nogicami tako migati-zraven pa seveda vriska.Zadnjič sem jo zjutraj dala k sebi v posteljo -jaz sem zaspala mala pa se mi je glasno smejala.Pa sem ji rekla:Karin mami bi še malo ajala-ona pa mi je vrnila tak glasen smeh user posted image  si je mislila boš ja mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam,samo ,da bodo jutri široke pleničke šle dol.Vam javim kako boma porihtale.
Lep sončen dan.......Jaz in moj mali smehec   user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 178
19.5.2006 9:55:36   
beti 1
Pozdravljene!
Bi morala pakirat, ker gremo po kosilu v Radence za podaljšan vikend, pa mi nekako ne gre od rok in glave. user posted image user posted image  user posted image  Mogoče bo pomagalo če sem kaj napišem.
Pa še Fredov obroč nam je spuščal in mi ga ne uspe zalepit, sam tko huda, žalostna. user posted image  stvar stane okol 5000 in nam gre po dveh letih spuščat. Pa iz takega materiala je, da nobeno lepilo gor ne prime, kot bi bil povoskan, za popi... (se opravičujem ampak me res jezi). Pa ko bi bla vsaj poštena luknja.
Ah, nič, cunje in ostala krama čakajo pot v kufer.
Uživajte vikend pa čimmanj neviht in ploh

beti 1 in njeni user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 179
19.5.2006 12:24:03   
Marina_
user posted image user posted image user posted image user posted image Ja srečna sem fullllll..............NISMA VEČ ŠIROKO POVITEuser posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj več pa vam zvečer napišem!!!

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
19.5.2006 12:36:46   
fionaP
Marčice, marčki, živjo...

Nuša spi, pa sem malo izkoristila ta čas za moj user posted image računalnik user posted image
Kako vam gredo dnevi - hitro, kaj? Jaz prav uživam s svojo bebico doma. Zjutraj se vsi skupaj zbudimo okrog pol sedmih. Mož pelje starejšo hčerko v vrtec, Nuša se malo podoji in ob osmih, pol devetih ji že učki skupaj lezejo. Ta čas jaz nekaj pojem in se malo uštimam. Pa pred hišo pripravim naš nerodni voziček, spodnji del imam zunaj, košaro/sedež pa čez noč spravimo noter. Pripravim si še vodo zase, denarnico in gsm, pa za Nušo dekco (za vsak slučaj), potem jo grem pa iskat, zaklenem in greva. Pred deveto uro nama še ni uspelo iti na sprehod, ampak ko bo huda poletna vročina, bo treba. Že ta teden se je poznalo, da je vedno bolj vroče.
Ponavadi dopoldne narediva en 5 km krog, včasih pa še malo več. In ko se vračava domov ob 10, je že pošteno vroče in meni kar dol teče.

Ampak s tem našim vozičkom pa prav ven sekava, ker je pravi oldtajmer user posted image , že za Klaro smo kupili rabljenega, takrat je bil star nekje 4 leta, Klara bo pa zdaj stara 5 let. Lep po današnjih merilih res ni, ampak za user posted image je pa kar udoben, je fajn vzmeten. Na sprehodu pa srečujeva same fensi trikolesnike... ma saj bi ga imela, po drugi strani pa mi tista gorenjska "ta šparovna" žilica ne pusti, da bi stari voziček kar stran vrgli. Saj je še čisto dober.
No, za primere, če kam gremo, smo kupili še en peg perego pliko, ki zgleda malo bolj sodoben. Ampak- je tudi rabljen. Sem ga našla na Bolhi. Ja saj pravim, da sem z Gorenjske!user posted image

Kaj pa ostale? Ste si pri drugem otroku omislile nov voziček, ali uporabljate voziček od prvega otroka?

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 181
19.5.2006 13:57:10   
soncicaT
Hajli hajlo!

Petek, ju-hu. Veselim se zato, ker ponavadi čez vikend gremo mal na obiske in tako si lahko v miru privoščim kako sedenje zunaj, ker drugi cartajo user posted image user posted image . Da ne bo pomote...uživam z malim, ampak včasih prav paše, da ga še drugi mal pomučkajo.

PiaM in frizerka...torej smo dogovorjene v ponedeljek za kavico?user posted image  Če ješe kaka marčica iz Mb, se nam lahko pridruži!

Frizerka...kako vama velja! Jaz komaj čakam da odstranimo tetrice, imamo 12.6. UZ, komaj čakam. Me pa malo skrbi, ker sem user posted image  kar dosti odvijala zaradi krčkov, da bo vseeno vse vredu s kolkeci..Bo pa super poleti, ko bomo lahko napol nageci.user posted image

FionaP..mi imamo tud PegPerego...ne novejši tip, pa naše dete uživa notri. Veš ko enkrat živiš zase, pa ko ti nihče ne primakne tolarja za stanovanje, hrano, stroške, itd, moraš tu in tam malo pogledat na denar..vsaj midva probava šparat kjer lahko in zakaj bi dal za voziček 100 jurjev, če lahko 15user posted image user posted image , peljemo se pa isto...je pa res da sva imela srečo da sva naletela na res ohranjen voziček od kolegice.

Punce, punce, pa moji kg. Dojiva se polno, meni kg ostajajo.user posted image  Sem upala da bom lahko oblekla sako naslednjo nedeljo za krst, pa lahko samo sanjam, do beder ga glih spravim gor.user posted image Ma če pa tako rada papcamuser posted image ..user posted image  Ne, saj zdaj se bom vzela v roke, na 60 kg moram prit..Ima katera kak recept za hujšanje poleg dojenja?

Uživajte, pišite bejbe..user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 182
20.5.2006 13:01:19   
barba
Ojla!

Sem pršla na hitro malo pogledat.user posted image  Čas tok hitro gre, da kar ne morem verjet. Z Meto greva dopoldne na sprehod, skuhava kosilo in popoldne še na en daljši sprehod, zvečer še kaj malega naredim in je dan okrog.

Drgač pri nas ni velikih sprememb, krčov (še) nimamo, se pa že večkrat posmejamo. user posted image  Sploh pa uživamo na sprehodih.

Peli - ponavadi greva v KR, če gremo kej nabavit. Lahko se pa zmenva za kakšen popoldanski sprehod.

Glede vozičkov se vam res ni treba sekirat. Vsak kupi takega kot ga lahko. Glavno je, da se user posted image  lepo pelje.
Moje kile so tud obstale. Še zmeri jih je 7 preveč in se kar ne premaknejo. user posted image  Ah, sej dokler bom dojila bom še mal "okrogla", pol se bom pa z vsemi možnimi sredstvi spravila nadnje.

Uživajte in lep vikend!
LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 183
20.5.2006 17:41:25   
Ines.
Živjo!

Eno mene po dolgem času. Sem kar fejst zasedena. Oskar ima virozo, Žiga ima bronhitis, Srečo je pa sedaj ogromno službeno odsoten, sploh čez vikende. No, bomo že pregurali. Prvi vikend, ko bmo spet skupaj, bo v oktobru.

Oskar se tudi ogromno smeje in je prava raglja. Zdej se že igra z babygym-om, stojalom, s katerega visijo igračke. Pa strašansko so mu všeč luči.

A kateri od vaših user posted image  obožuje dudo? Moj jo vleče samo, če mu jo držim, če ne, pa v loku ven leti.

Peli, probaj dat mleko v čaj za prebavo. To so naše mame že včasih delale. Tut jest sem to pri Žigu počela. Pil je pa Comformil in Aptamil. S katerega konca Gorenjske pa si? Jest sem redna "gostja" Supernove vsaj enkrat na teden.

FionaP, mi imamo tut rabljene vozičke. Oskar je že četrti fantek, ki se vozi v tem vozičku. Voziček je pa star 8 let. Pa ne samo voziček, tut lupinica, pa en kup cunj,...pa še kaj bi se našlo. Men je škoda denarja za voziček. Itak je samo pol leta ali eno leto v uporabi. Sem tut bolj Gorenjka.

Zdej moram pa iti. Saj veste, gora cunj ipd. čaka....

LP,

Ines.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.5.2006 15:22:11   
Businka
Ku-kuuser posted image

Barba, Peli in Ines, a se srečamo enkrat na sprehodu v Kranju?

Še kar naprej se dojiva z Elino!!!!!!!!!, zaenkrat je vse v redu (trkam...)
Imamo se lepo, tudi zjutraj in zvečer redno hodimo na sprehod, dopoldne sama, zvečer pa z očkomuser posted image

Elina zdaj spi skoraj celo noč od 22 do 6.30, včasih pa do 4.30. Jaz pa se zbujam ob 2.45, tako sem se navadila zaradi antibiotikov pa več jih ne jemljem skoraj cel teden.

Se podojiva ob 6.30 in spet spančkava do 9.00, vstanem nekoliko prej, da se uštimam in nekaj pojem, skuham čajček za vsak slučaj za Elino in šibava na sprehod, tudi vzamem denarnico in gsm. Imamo enega peg peregota za ven in enega (orto) za notri. V zadnejm prav uživa, ko skoraj sidi v njem in opazuje vsakodnevno dogajanje.

Zdaj pa čakamo obiske,

lepo se imejte in uživajte user posted image

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 185
21.5.2006 16:56:14   
soncicaT
Haj.

Na hitro se oglašam...moj srček panča, ta veliki srček pa poskuša novo mikrovalovkouser posted image ...eh jaz nisem za take stvari, sva pa v Žurnalu slučajno naletela na kupon, ko je vse pol bolj poceni, pa je takoj šel po to zadevo..user posted image

Baje ni glih najbolj zdrava..user posted image

Drugače smo vredu, ah ti krčki. Najbolj smotano je čez dan, ko ga zvija, pa zaspi in se zbudi...itd.. No zdaj že aja urouser posted image ...čakam, kdaj se bo zbudil..

Je pa problem to, ker noče dude in potem ko se hoče tolažit na joški, še papa zraven in je vse na hojladri- zdaj počasi navajam malega, da papava na dve-tri ure...

Nič, napišem še zvečer kaj, gremo  kmal na en giro di Maribor...če ne bo dežuser posted image

LP

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 21.5.2006 16:57:01 >

(odgovor članu Businka)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.5.2006 20:49:41   
beti 1
Evo nas s toplic. Smo se nauživali, user posted image  se je pa še nalaufau.
Je fuuulll pasalo, k sta ble zraven tud babica in prababica, da sta malo popazili predvsem Blaža, da sva lahko Žigo nafutrala, ker smo bli v hotelu in zna bit dečko kar zakompliciran in tečen pri obrokih, čeprav sicer rad in kar dosti je. Ko bom mela malo več časa in energije bom poskusila dat gor kakšno slikico, predvsem od našega user posted image , Žige sploh nismo slikal v vodi, ker je pač to že nekaj običajnega. Si je pa prislužil svojo prvo pravo medaljo na srčkovem teku. Pa mami zraven seveda.

Ljubljančanke Tananejka pravi, da bo v sredo slabo vreme in predlaga, da preložimo user posted image  na četrtek, če boste lahko? Seveda vabljene tudi ostale, če le imate čas.

Mirno noč

beti 1 in njeni user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 187
23.5.2006 17:38:27   
katjandraž
Čist na hitr se javljam. Zdaj je Andraž zdrav, smo pa mi trije čist adijouser posted image . Smrkamo, grlo nas boli, oči ina Ana tudi kašljata, moji sinusi so pa spet čist zabasani. Ana je dons ponoč začela bolj čudno kašljati kot ostale dni, tako da sva se šli pokazat k pediatrinji. Zaenkrat je saturacija ok, pljučka in ušesa tudi, grlo ima rahlo pordelo. Rekla je, da če bo šlo naprej, da bo šlo zelo hitro, vendar do zdaj nič ne kaže na to. Upam, da nam bo uspelo pregnati ta čudni virus.user posted image

Včeraj sva bili v RA, nam je zdravnica pokazala, kakšne vaje moramo delati, da ne bo v zgornjem delu več tako zategnjena. Dejansko se je že v 10 minutah pri njej ful sprostila. Zdej moramo biti pa še doma pridni. Ja, pa hendling so mi pokazali in se zdaj poskušam tega držati, da jo pravilno vzdigam, polagam, nosim ...

V četrtek imava midve pregled pri okulistu ob 10.30. na Metelkovi. Če bo Ana zdrava in če ne bova prepozni, se mogoče oglasiva v Tivoliju, vendar rajši ne preveč na naju računat.

Grem hitro malo po vrhu pospravit, dokler pikica še spi. Že kašlja. Revčka.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 188
23.5.2006 19:57:21   
barba
Oj!
Spet sem malo na net uletela. Tale naša Meta se je začela tok smejat, da kar ne morem verjet. Ampak tud hitr razpoloženje zamenja. user posted image

Businka - jst sem za ... lahko že naslednji teden (najrajši v sredo popoldne). Kje bi se pa dobile?

Ines. - Meta ma kar rada dudo ... mal za tolažbo, pa da lahko zaspi. Ponoči jo itak ven pljune. To je enga "cmokanja" z dudo. user posted image

katjandraž - vas se tile virusi kar držijo. Smola user posted image  pa taka! Upam, da se kmalu pozdravite.

Kofetkarice fajn se naklepetajte, vse ostale pa tud uživajte! user posted image
LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 189
23.5.2006 21:37:42   
beti 1
No potem se zmenimo v četrtek okol 10.00 v Tivoliju?
Kranjčanke in Ljubljančanke, lahko se pa enkrat združimo in se dobimo recimo pri zbiljskem jezeru?
lahko noč

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 190
23.5.2006 21:49:33   
Peli
usinka jest sm za - najbolš da ena kr določ kje in kdaj pa se bomo potem prilagajale.
Midva sva v redu jutri mava posvetovalnico - Ljaži bo dobu pikicouser posted image , upam da je vse OK.
Se kaj javim, zdej se pa morva hitr it hrant.
LP

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
24.5.2006 8:58:21   
tananejka
Ojla!

Katjandraž: se mi pa res smiliteuser posted image . Držim pesti, da se boste hitro pozdraviliuser posted image user posted image user posted image

beti1:  jaz jutri pridem. Se že veselim sprehoda, klepetanja in user posted image . A veš, da sem tud jaz razmišljala o Zbiljskem jezeru. Meni se zdi ideja super user posted image .

Moja Alina še spančkauser posted image . Danes se je zbudila ob 4ih se najedla in zaspala nazaj. Ob 7:30 sem jo pa jaz zbudila in ji dala za jest, ker sem mela čist polno joškouser posted image . No, pritoževala se ni nič in je takoj po papici zaspala nazaj. Zdaj se pa stiskata z mojim user posted image , jaz sem pa vmes že dvojčici v vrtec peljala.

Vreme je pa danes prav dolgočasno, sem pa vesela, da je začelo deževat, ker je bilo včeraj za znoret soparno. Upam, da bo jutri lepo, tako kot napovedujejo.

Se beremo/vidimo...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 192
24.5.2006 17:21:42   
Peli
En lep deževn pozdravuser posted image .
Men tale dž kr paše da mal not pospravm, sm glihkar posodo pomila - jo je blo tolk kot že en tedn nebi nč pomivala.
Midva sva bla danes v posvetovalnici, Aljaž je bil cepljen, zdej ma 4500g in 58cm, drugače je vse v redu samo k fizeoterapevtki morva k glavo samo v eno smer obrača.
No do Zbilj bi se kar dalo pridt - upam da bi šlo dopoldan, takrat mava midva mal več časa, drgač se pri nas kar naprej kaj dela, no upam da se bomo še letos selili v zgornje nadstropje.
Lepo se imejte.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
24.5.2006 21:44:17   
soncicaT
Malo da se javim, potem pa hitim spat.user posted image

Včeraj sem opazila pri našem user posted image , da ko je podrl kupček, je imel malce krvavkasto na plenički in seveda me je panika. Smo pop šli k zdr, ugotovili smo soor al neke vrste aft na dlesnih, dobili daktarin..Zdaj mu mažem, moram pa še it po kamilice in mu bom malo po dlesnih poskusila "spirat".

Glede krvi sem zvečer ugotovila naslednje. Šla sem se tuširat in si stisnila levo bradavico - pokazale so se pikice krviuser posted image , res da me je zadnje dni tu in tam uščipnil z dlesnimi, samo ni bilo prehudo..imam pa na desni dojki-bradavici skoraj majhno podpludbico, ja, ja, njegove dlesni so vse močnejše..skratka zato tudi malo krvi v kupčku,.upam, nouser posted image .

Je pa kakanje in drugo normalno..vročine tudi ni imel.

No, danes je že bolje, dlesni niso več tako belkaste...mi je pa mali spal cel dan skoraj...je pa včeraj cel dan skoraj jokal..ne vem kaj mu je bilo-verjetno so ga dlesni bolele..user posted image

Skratka zdaj smo za silo porihtani, jutri gremo na kontrolo k dr.

Pa še moj user posted image je bil danes v Portorožu na NT konferenci in ga cel dan ni bilo, zdajle je prišel,...joj je bilo tečno-sem ga pogrešala, grema zdajle kar spat.

Lahko noč.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
25.5.2006 8:36:50   
Ines.
Dobro  jutro!

Se javljam čisto na hitr.

Beti1, Zbilje je meni na kožo pisano. Super si se spomnila to lokacijo.

Zadnje čase se nisem nič javila. V ponedeljek sem imela neke bolečine v prsih, ponoči vročino na 38. Ja, mastitis. Sem šla k zdravniku, dobila Sumamed in kljub temu popoldan v torek zakuhala na 40,4. Zdej mi je vročina padla, samo sem pa še čisto zbita. Businka in Tananejka, a je normalno, da ima kljub antibiotiku še vedno rdečo in bočelo dojko? Pa še nekaj, Tananejka, a daš zeljnat list (surov ali blanširan?) na celotno področje prsi a samo tam, kjer je rdeče? In, a moram na še kaj pazit? user posted image  je dobil od Sumameda še drisko. user posted image Sploh ne vem, a naj ga še dojim, ali naj mu raje dam flaško, sama si pa ta čas črpam mleko.

Katjandraž, držim pesti, da boste vsi trije, sploh pa Ana čim prej zdravi.

LP,

Ines.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 195
25.5.2006 9:41:01   
beti 1
Ines in Katjandraž na vaju in vajine se je pa zgleda res nekaj spravilo, močno držim pesti da se kmalu rešite teh težav in težavic. user posted image user posted image user posted image  za vaju inuser posted image user posted image user posted image  za vajini družinici.

Ines rdečina in oteklina bi se morala do sedaj vsaj malo zmanjšati. Zeljni list daš pa surov, lahko ga malo premečkaš, da ni tako trd, predvsem na tisti del, ki je rdeč. Pa glej, da si res dobro sprazniš dojko, če je user posted image  ne, včasih je treba tudi malo nežne masaže, čeprav si raje tud predstavljam ne, kako ta user posted image  boli.
Mislim da je še vseeno bolje da Oskarju daješ svoje mleko, poskušaj prilagajati tako da se doji oziroma si črpaš tik preden vzameš antibiotik, potem pa kar čimdlje počakajta. Adaptirano mleko je lahko dodatna obremenitev za njegovo že tako porušeno prebavo. Ti si pa privošči Linex kapsule ali pa probiotične jogurte. Bo tud njemu malo pomagalo.
Ko se pozdravita boš pa dala navodila, kje se dobimo. Jaz Zbiljsko jezero poznam samo zato ker se včasih čez peljemo iz Ljubljane proti Škofji Loki, če je na Celovški prehuda gužva. Drugače pa tam še nismo bli.

Današnjo user posted image  smo pa prestavli na drug teden, sonček kar ne more pregnati teh oblakov.user posted image  user posted image  user posted image

A katera pride popoldan na dobrodelni tek, takrat bo pa menda ja sonce!?

se beremo

beti 1

(odgovor članu Ines.)
Neposredna povezava do sporočila: 196
26.5.2006 13:07:11   
soncicaT
Zdravo!

No, pa smo rešili zadevo z belimi bunkicami...ja ko si prvič starš, ne veš dosti.user posted image  Naše dete ima lepe zametke za zobeke (zgornja dlesen - na obeh straneh bele bunkice). Jaz pa sem mislila da so kake afte.user posted image  Ma ko ne veš. Nam je pa dr super način povedal, kako preveriti za kaj gre. Če je kaj belega na dlesni, probaš najprej s prstom "postrgat" dol in če gre, je ostanek mleka, če pa ne gre, pa soor, al kej vneto..Sam jaz mu nisem šarila noter, ker je jokal ko sem se dotaknila dlesni..

Ima pa zdej že par dni ful zabasan nosek, da revež prav težko diha, pa mu čistim s fiziološko, pa včeraj sva si kamilično inhalacijo naredila.user posted image  Med dojenjem sva se pokrila s pleničko in pod njo dala skodelico vročih kamilic, in sva oba vdihavala kamilčke. Moram rečt, da je ful pomagalo. Seveda sem pazila da ni bilo prevroče, je pa našemu user posted image  zelo pasalo. Danes je bolje, čeprav še ne najbolje.

V nedeljo moramo bit fit, saj imamo krst. Danes še šibam k frizerju, in našega bambinota bom s sabo vzela. Na srečo je sestra pred mano naročena in ga bo potem ona mal poujčkala. Na žalost ga ne morem pustit doma, saj se bo takoj začel jokat in ga niti ati ne more potolažit, hoče mamo.user posted image

Upam da bo čez vikend lepo vreme. Tako, uživajte, pišite kej.

Bye

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 26.5.2006 13:08:59 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 197
26.5.2006 17:51:15   
PiaM
No, SoncicaT, me veseli, da je mali bolje! Lepo se imejte na krstu. Ja, frizer...imam narastekuser posted image , da te kap, saj imam isti problem z Julio, ki hoče samo mamo...
Ines in Ktjaandraž, vama pe želim samo zdravje za vse!!!
Punce, lep vikend, šibam k Julii.user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 198
26.5.2006 22:20:52   
soncicaT
PiaM..hvala.

Ja, sestra je imela malega, sta se v bližini frizerke vozilauser posted image , za vsak slučaj...in moji sestri je uspelo, da je imel celi dve uri dudko v ustih..meni nikoli...ja valjda če pa imam jaz ziziko..user posted image

Avatar uspeluser posted image , to je pa moj bambino v "umetniški" pozi med dojenjem.user posted image

Pa-pa

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 26.5.2006 22:24:36 >

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 199
26.5.2006 22:42:51   
Ines.
Čer!

Beti1, najlepša hvala za pomoč, predvsem za preprečevavnje driske pri našem ta najmlajšem. Linex in jogurti pomagajo.  Pa tudi zvija ga manj. Jupi!

Businka, tebi se moram pa zahvaliti za cel kup nasvetov, ki so več kot dobrodošli. Jih kar veselo upoštevam. Oskar pa prav čukasto gleda, ker imava tako akrobatske položaje pri dojenju. Mu ni nič jasn, sodeluje pa.user posted image

Beti1 in Businka, še enkrat najlepša hvala za nasvete. Vama podarjam en šopek virtualnih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam, da ne bom šla več skozi to, ker je to za user posted image . Jest sem od bolečin prav zares user posted image , se tresla, v glavi se mi je vrtelo, da sem se prijemala sten in ograje, če ne bi padla vred z Oskarjem.

Za Zbilje pa ni problem, samo povejte s katere smeri boste prišle iz LJ (oz. iz kakega drugega konca, KR, Kamnik, Škofja Loka), ali čez Medvode ali čez Tacen, Pirniče.

Lahko nočko vam in vašim user posted image ,

Ines.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......