soncicaT
|
Pozdravljene!!!!! No, pa sem prišla do interneta. Ja, me je čisto okupiral. Zaspančka najraje tako, da nasloni glavico na mojo zizo in me vsake tolko pogleda z enim očesom, če sem še tam. Ja, res je posrečen. Danes gremo v posvetovalnico, upam da bo vse ok. Drugače panča pridno, le krči so se začeli. Je pa naše dete tako da zamrskej ne joka, ampak včasih so pa krči tako hudi, da me prav stisne, ko tako joka. Moram pa povedat, da ima zelo rad glasbo, sem mu zadnjič pela, pa mi je zaspančkal na rami, ko mi drugače skorajda ne...ponavadi vedno na zizi. Zdaj se odpravljamo po novo dudko, Aventova je kapitulirala...noče je pod nobenim pogojem. Gremo zdaj v baby-center po tako ki je pdoobna prsni bradavici. Ma sej ga ne bi navajala, samo včasih bi prav prišla, ko ne vem kako ga potolažit pri kaki zadevi, pol pa vedno "išče" , čeprav ima vampek tak da bo počil. Jaz sem drugače ok, čišča je postala bela-kot beli tok, le ta moja trtica , boli me občasno kot ne vem kaj. A katera ve, zakaj tako boli še vedno? Mislite da sem si jo kako poškodovala med porodom? Pa sklepi so me začeli bolet. Moj je že v službi, ampak pride med odmorom domov, in nama prinese kosilo...ja je priden . Saj nekako gre, midva z se pa crkljava. Čeprav mi kar paše, ko zaspi, da lahko kaj postorim. Jutri se odpravljam k frizerki, huh me kar skrbi, kako bo doma stanje.. . KAKO STE DRUGE KAJ? beti1...sem prebrala, da tvoj tudi kar glavico gor drži. Naše dete je tudi ubitačno glede tega...skoz jo hoče imet pokonci, če ga držim "gori"...pol ga pa kar v ležeči položaj postavljam, saj naj ne bi dajali tako hitro pokonci glavice. katerina...ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!! businka..vi se že tudi kopate , mi smo se včeraj prvič po patronažni, pa je fuuul užival, same očke so ga bile. katjandraž...naš ima tudi pikice, pa ne vem od česa , največ po trebuščku, no saj gremo danes k pediatru, pa da vidimo, zakaj se gre. PiaM, Frizerka, kje ste kaj, mi smo bili v ponedeljek na pijači v Astoriji, kar dve urci je pančal, ne da bi ga vozili... Ga pa zrak res zmuči, spi kot top celo nočko. Ok. Naj bo dovolj, LEPO SE IMEJTE in VELIKO SONČKA v SRČKU in ZUNAJ...
|