|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
29.10.2007 13:01:49   
Anonimen
kuuukuu!

Tananejka tole si pa tko fajn poštudirala, da se men že sline cedijo in noge tresejo k komi čakam, da mal požuramo in se načvekamo ter kakšno kosmato rečemo o politiki in stanju na borzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač pa glede diskoteke sm tut za...itak....js sm za vse bedarije user posted image user posted image user posted image ...sm dragemu že rekla, da se babe z RR dobimo in se ni nč prtoževal...le zakaj user posted image user posted image  verjetno zato, ker bo imel potem eno pohajkovanje v dobrem user posted image

Ja in...kolk nas je vseh k se dobimo...še zdej ne vem...

zdej grem pa počas jest..in domov...sm že konc za dans
fajn bodite in držte si jo user posted image user posted image

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
29.10.2007 13:48:53   
tananejka
Tkole punce:

ČAGA BO       user posted image user posted image  

datum: 8.12. SOBOTA

- bowling ob 20ih do 21ih (6€/osebo....igra+čevlji)
-user posted image hrana in pijača (pizzerija Kaval v Šentvidu) ob 21.30 do 23.00 (potem nas vržejo venuser posted image )
- user posted image densing (po dogovoru, ker ne delajo rezervacij za 6 osebuser posted image user posted image )

Zaenkrat prijavljene:
Katjandraž, Beti1, Anuš, Žaži in jaz.
Če je še kakšna interesentka pa je več kot DOBRODOŠLAuser posted image

Žaži: debate o politiki in borzi pusti doma, mislim da bodo teme bolj produktivneuser posted image user posted image . BTW: upam, da bodo na sodenji stezi pri bowlingu kakšni fletni fantjeuser posted image user posted image , potem nam tem ne bo zmanjkalouser posted image

ČAUuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 29.10.2007 13:49:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 3377
29.10.2007 14:59:35   
Anuš
user posted image  tananejka: Super si to zrihtala. Kaval je tut super destinacija, sam škoda, da bo sam do 23. A pol gremo pa žurat? Kam pa se dons hodi?user posted image  Sem malo avtuser posted image user posted image user posted image . Lipa je bliz samo se mi zdi, da ne obratuje od več...

Neposredna povezava do sporočila: 3378
29.10.2007 19:28:52   
tananejka
Anuš: Kaval je odprt do 23.30. Če se začnemo ob 23ih pokat, bomo ob 23.30 spokaleuser posted image user posted image
Žuranje: zadnjič sem se ravno pogovarjala o zabavi v mestu, ker se s prijateljico že 4.mesece odpravljava žuratuser posted image . Zabava je še vedno v Bachusu, Joe Penaˇs-u, Globalu (kamor definitivno ne gremuser posted image ) in Hombre-tu. Pa saj bomo videle kako bomo naspidirane (za žurat, al za spanjeuser posted image user posted image ) pa se bomo sproti odločileuser posted image . Lipa baje še (vednouser posted image ) obratuje, ker so naše oblasti na žalost nesposobneuser posted image .

Kot bi rekla naša Žaži: držte si jouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
29.10.2007 19:37:42   
Anonimen
Matr sm jezna...sm napisala pa me je neki vn vrgl...ok...ones again...

Tani auuuuu js raj nebi o kakšnih fantih...se jih ne bomo znebile še cel večer ne, k bomo same take na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noo, če pa bolje pomislim...user posted image user posted image user posted image ..se tut neb branla kakšne izmenjave mnenj in stališč z M spolom...ponavadi nastanejo zlo zanimivi zaključki teh mnenj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anuš: To se sam tko reče, da bo do 23. user posted image user posted image user posted image user posted image ..je lepš za slišat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3380
29.10.2007 19:43:04   
Anonimen
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau punceeee zdele sm jih glih 1000 nabila matr sm ratala čveka....no sej to sm bla že skos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...drgač pa..men je čist vseen kam gremo z ritim migat in strečing izvajat....sam da se densa user posted image  user posted image
..upam sam da ne bo kakšn otroček bolanček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
29.10.2007 19:54:40   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Matr sm jezna...sm napisala pa me je neki vn vrgl...ok...ones again...

Tani auuuuu js raj nebi o kakšnih fantih...se jih ne bomo znebile še cel večer ne, k bomo same take na kupu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noo, če pa bolje pomislim...user posted image user posted image user posted image ..se tut neb branla kakšne izmenjave mnenj in stališč z M spolom...ponavadi nastanejo zlo zanimivi zaključki teh mnenj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, le glej, da te ne bo potem kakšen cel večer osvajaluser posted image . Ok sej bo vse ostal med nami, nč bat. Bomo čisto tiho user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
29.10.2007 19:57:29   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau punceeee zdele sm jih glih 1000 nabila matr sm ratala čveka....no sej to sm bla že skos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...drgač pa..men je čist vseen kam gremo z ritim migat in strečing izvajat....sam da se densa user posted image  user posted image
..upam sam da ne bo kakšn otroček bolanček user posted image

Čestitam za 1000kouser posted image
Ja, nekam se bomo že spravle user posted image , po moje nas bodo mogli ob ene 5ih vn vrštuser posted image
Tudi jaz upam, da bodo vsi sončki zdravi in da si bomo mamice lahko malo privoščile....sej bomo eno user posted image  pol pa more biti vse OKuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
30.10.2007 10:55:31   
katjandraž
Hoj, čveke!

Najprej vsem hvala za lepe besede ob stričevi smrti. Prejšnji torek smo ga pokopali, bilo je totalno groznouser posted image , bratranec se mi je najbolj smilil, moja mami in teta sta bili tudi čist hin. Moja mami se mi zdi, da se še lep čas ne bo pobrala, se mi zdi, da je še bolj suha kot je bila, pa že prej je bila trlica.user posted image  No, pa k lepšim zadevam.
Ja, ja, pridne ste s pisanjem!user posted image  Žurka torej bo, komaj čakam! A se pred tem še dobimo na kakšnem popoldanskem čveku z malčki v Koloseju? Ali pa mogoče v petek dopoldne, če ste frej? Jaz imam počitnice, otroka bosta doma, user posted image  bo pa najbrž delal, tako da, če je katera za, naj sporoči, lahko me tudi pokličete!user posted image

Skratka, otroka sta v vrtcu, ker bi morala napisati eno seminarsko, pa še začela nisem. Čist sem out, po 100 letih se spravit nekaj spet za šolo delatuser posted image ...

Drugače smo ok, trenutno zdravi (trkam!), edino skoz imamo probleme z Anino ritko. Non stop je vneta, še posebej konec tedna, potem jo čez vikend pozdravimo, v vrtcu pa spet ... Včeraj sem dobila potrdilo zdravnice, da ima Ana s tem težave in če lahko zamenjajo pleničke. Smo zjutraj iz vrtca klicali dobavitelja in bodo šli v Muellerja kupit njihove plenice, take kot uporabljamo domauser posted image user posted image user posted image ! Ana je zgleda občutljiva na gel v pleničkah, Muellerjeve so pa iz vate in ji ustrezajo.

user posted image  postaja čveka, sicer je veliko še ne razumem, vendar je napredek. Končno je spet začela uporabljati besedo ne, vmes je nekaj čsa samo odkimavalauser posted image , ampak to z zaletom. Pa ful rada poje in pleše, pri vseh stvareh bi bila rada samostojna (hranjenje, previjanje, obuvanje, oblačenje, sama mora svoj nahrbtnik nosit ...) in v vsem želi oponašati Andraža. Zdaj se že kar velikokrat kaj skregata, mala ne špara z ničemer in ga kar klofne, zadnjič ga je celo nagravžno uščipnila, tako da sem jo fejst kregala. Se je drla kot user posted image , samo da sem ji rekla, da jo bom po rokci, ker je lumpa; kot da bi vedela, kaj to pomeniuser posted image .

Nič, grem počasi seminarsko začet delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3384
30.10.2007 18:36:18   
Anonimen
Punce moj 1. izpit uspešno opravljen user posted image       user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu katjandraž)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
30.10.2007 19:26:53   
tananejka
Žaži

user posted image user posted image user posted image

BRAVO!! ČESTITAMuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
31.10.2007 8:27:20   
tananejka
ČAO!

Jaz se poslavljam do nedelje. Uživajte in glejte, da bom v nedeljo rabila 2 uri, da se prebijem čez vse vaše posteuser posted image user posted image

Se beremo....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
31.10.2007 11:27:58   
Peli
Ojla!
Midva sva se zadnje dneve samo potepava, dons mamo pa atija doma in bomo najbrž kr doma (on je lenoba user posted image ), jutri pa letanje po britofih... .

Aljaž je vedno bolj obupen, men se kar trga k mamo tako vreme user posted image , da sva še zunaj bolj malo. danes je tak lep sonček, samo kaj ko piha user posted image . Aljaž je user posted image , sploh če sva notr. Razmetava igrače, puzle so po celi dnevni in kuhinji, da ne govorim o drugih igračah, če se le da bi mi kaj vrgel v šporget, splezal na pisalno mizo, razsul CDje, svinčnike, mal razmontiral računalnik... ma da se ti zmeša, če kaj delam, se mi po možnosti začne obešat na noge al pa se baše v naročje... .  Sva včeraj naokol vozila mojo staro mamo se mi je skor user posted image , tolk da sm šla v avto po voz v katerega ga zdej k je tolk napravljen lahko ornk zapnem, da mi več ne uide vn...
Je pa čisto drug Aljaž če prideva v družbo al če gremo kam na obisk, se najprej skriva, včasih se česa tolk boji da gre še v jok, ko pa se uživi pa se tako pridno igra in če mu rečem celo pospravi igarče za sabo user posted image .

Punce super da greste skupej vn!

Jest moža prosim da bi šla sama skupej vn že odkar mava Aljaža pa ga ne prepričam user posted image . Upam da mi ga uspe naštimat še pred naslednjim user posted image .

žaži - čestitke za izpit, kar pridno naprej user posted image .

tananejka - pa srečno vožnjo!

Neposredna povezava do sporočila: 3388
31.10.2007 12:26:33   
Anuš
Smo bli 3 urece na sprehodu po gozdu. Je tolk fino sonček. Klea je pa čist koma in spi.

Žaži: user posted image za izpit. Jst bi ga mogla met 7.11. pa so prestavli za 1 teden. Keri umetniki. 1 mesec zgleda nimajo dost. Po pravici povedano, mi pa čist paše.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
1.11.2007 12:26:55   
neja
Žaži user posted image user posted image user posted image user posted image  za izpit...le tako naprej in seveda user posted image user posted image  za 1000-tkouser posted image .

Katjandraž držim pesti, da bodo težave z ritko hitro mimo, saj vem, kako je to hudo. Mi smo se te nadloge zaenkrat rešili, saj je Jana tudi kar nekaj časa zaporedoma imela rdečo ritko. Upam, de se ne ponovi večuser posted image .

Super, da ste se zmenile za žuruser posted image user posted image user posted image   in tudi me iz našega firtla bi morale priti spet malo skupaj. Moram zdaj enkrat malo Soris in Mončko podrmat...pa še PiaM bo mogoče za akcijo. Zdaj se res že dolgo nismo videle. Z Soris se sicer kar velikokrat srečava in sma se zadnjič glih pogovarjale, da je treba naredit zaključek letauser posted image .

Moja tožba se razvija....sedaj, ko je ona ženska dobila domov tožbo, se je začela branit na vse kriplje in laže tako hudo, da se kadi za njo. Sedaj se zgovarja, da je bila veni, ko se je to zgodilo in da sem se jaz šetala z mojima psoma po njeni zelenici in da je en bil brez povodca. Potem pravi, da je tudi njen mož tiste noči vse videl in da sta moja psa brez povoda napadla njenega revčka in da je mene moj pes ugriznil itd. Mislim, poden od podna je toto ženšče. Pozabila pa je, da je potem, ko je izvedela, da sem jo prijavila na policijo, tudi ona mene kontra prijavila, ker je moj pes njenega ugriznil in je tam policaju povedala po resnici in sicer, da je priletela z možem ven iz hiše, ko je zaslišala renčanje in kričanje in da je takrat videla enega psa brez povodca (normalno, da ga je videla, ker se mu je ovratnica snela). Torej obstaja zapisnik tudi iz njene strani. Hju....komaj čakam sojenje, da jo skurim do koncauser posted image . Pa še na moje priče je pozabila, ki jih je kar nekaj. Ona nima nobene razen moža, s katerim lažeta skupaj in si seveda drug drugemu krijeta hrbet. Njen odogovor pa je itak napiast tako brezveze, da še je najbolj neumnemu človeku na svetu jasno, da laže, ker je napisan s takšnimi neskladnostmi, da je joj. Ja kaj čemo, laž ima kratke noge.
In si lahko mislite, da si neumnica niti odvetnika ni vzela, temveč jo brani zavarovalnica, ker ima pri njih zavarovanega psa preko bajte? In ker jaz nisem hotela vzet njene police, je šla do njih in tako oni sedaj skušajo prikazat njo kot nedolžno. Mater je pametna!!

Eh, ne bom vam  več težila. Aja, moram pa vas vprašat, čeprav mi je malce nerodno, ampak vseeno....ali ima mogoče katera kakšno DM-ovo točko odveč? Manjka mi jih še pet in jaz redno kupujem NONI sok, ki pa je drag ko hudič in sedaj je pri DM- z točkamu občutno bolj poceni. Redna cena je 35 €, z točkami sedaj pa je okrog 23 €. Res bi bila zelo vesela, če ima katera kakšno in jih ne zbira, da mi jo odstopiuser posted image .

Lepo se imejte...danes je ful lepi dan in res je idealen za takšen praznik. Pri nas edino veter bolj grdo piha, ampak da je le sonček user posted image user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
1.11.2007 12:51:56   
Princess Mononoke
Spet smo na drugi strani user posted image .

Vreme se je pri nas ogrelo vendar imamo še vedno dneve ko ni prevroče tako da je res lepo biti zunaj. Tedni nam hitro minevajo ker si zapolneva dneve z aktivnostmi. Danes sva šle na "story time", ki ga imajo tukaj v knjižnici. Ema kar uživa tam, še posebno v skupini od 0-2 leti, ker pojejo veliko več kot pa v skupini do 5 let, kjer pa imajo vedno na koncu še aktivnost. Pravzaprav je kar nekaj krajev, kjer berejo knjige in imajo aktivnosti. Prejšnji teden sva šle v muzej kjer je bila tema dinozavri. Emi so dinozavri popolnoma nezanimivi, pa čeprav je nora na živali (zgleda samo na žive). Kako je to v Sloveniji? Imajo tudi tam take aktivnosti za malčke in kaj jih vozite na le te?

Peli
, če bi jaz ostala cel dan doma z Emo se nama bi obema verjetno strgalo. Ko si opisala kaj vse Aljažek počne se mi zdi da si opisala Emo. S tem da Ema ni ravno divjak (po moje). Tako da je pri nas stanovanje vedno razmetano. Emine igrače so vse povsod, prav tako se loti predalov, knjig, DVD itd. Večino časa zgleda kot da smo bili oropani. Od kar so ji čevlji izredno zanimivi in si jih nonstop obuva so še ti vsepovsod po stanovanju. Če pa kaj iščem in ne najdem ter jo vprašam kje je pa reče "tam" in mi pokaže. Zdi se mi skoraj nemogoče da ve kje je kaj v tem kaosu. Ponavadi jaz pospravim samo ob petkih, ker drugače je pravzaprav nesmiselno.

Zgleda da se je Ema odločila da bo izgovarjala besedo v jeziku, ki se ji zdi lažji, razume pa oba. Par dni nazaj sem ji rekla da naj reče riba ona pa odgovori fish, potem sem ji rekla da naj reče želva in ona meni nazaj turtle user posted image .

Tananejka Srečno pot!

Žaži Čestitke za opravljen izpit!

Jaz bi tudi prišla na zabavo, pa zgleda da mi spet ne bo zneslo user posted image . Upam pa da se boste še kaj dobile takrat ko pridemo v Slovenijo na obisk.

Dala bom par slikic v album, geslo znano.

Boljše da grem spat, ker Ema se zjutraj še vedno zbuja zgodaj.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
1.11.2007 13:35:17   
Anonimen
kuku punce!

No dans ste ble pa kr pridne s pisanjem user posted image
Zahvaljujem pa se vsem, ki se veselite z menoj in mi čestitate za izpit- ja morm priznat, da mi veliko pomeni uspeh na fax- trenutno najbolj.

Drugač pa...moj Aljažek aja...pravkar je zaspal....jaz sem prej malo generalke po bajt nardila, je blo ko v štali...se pozna, da me ni kaj veliko doma. Dans sm 1. po doooolgem času kuhala. Odkar hodm na fax sploh ne kuham več. Ob vikendih včas tašča skuha za vse, al pa kr Tomaž kuha, večkrat gremo pa kam vn jest. No dans sm pa js...kr nobenga prostovoljca ni blo, dab me na kosilo povabu user posted image  user posted image
Aljažek je bil od pon. do tor. bolan- vročina. No v sre. je bil že čist živahn in cool, tko, da ga ni blo nč v vrtcu.

Katjandraž: Sm vesela, da ste zdravi in fajn user posted image  A v vašmu vrtcu mate pa kr prskrbljene plenice? ...mi jih mormo nost od doma user posted image ..no sej men je skor bolš, ker ma vedno iste gor in ni problemov. A Ano kaj po riti mažeš? Jaz Aljaža mažem z mažo iz lekarne, že skos od rojstva in je user posted image  Za šolo se pa kr potrud in napiš kar maš, bo pol bol lušn user posted image  A da je Ana takle user posted image ...faca user posted image ..ta se pa ne bo pustila user posted image

Tananejka: Ja kam si jo pa zdej mahnla??? Sej se kr potepaš potepinka...matr enim vela, se majo lušn user posted image  No sej js se bom jutr tudi mela user posted image  user posted image

Peli: Tale tvoj fantek je pa tooook luškan user posted image  pa še navihan ko 100 user posted image ...to so pravi fantki, madoniš se boš otepala vsiljivih punčar user posted image  ...pa drgač..kak si..vredu počutje...pa dojenček..miga??

Anuš: Po pravici povedano, mi pa čist paše ...ja seveda pomoje si se zelo pritoževala user posted image user posted image
Ja js morm pa naše na šol pohvalt, nam kr lepo sedaj dajejo razporeditev izpitov še pred izpitnim rokom, tko, da ne bo vse na kupu user posted image ..mi paše tko.

Neja: A ti pa ne morš prletet na žur??? sej bi lahko prišla do Polzele s svojim avtom naprej do Lj pa z menoj??? Ha?? Kaj pravš?? Dej no. Bo pomoje kr fajn. Točk nimam, če pa kakšno dobim..pa pvem. Kar se tiče pa sodbe pa držim pesti zate in upam na tvojo zmago user posted image

PrincessM: V naših krajih ni nč aktivnosti za otročke..vse kar imajo je v vrtcu- katerega morm pohvalt user posted image  res se trudijo po najboljših močeh, da ja ni otročkom dolgčas in monotonost. če pa bi vedela za kak direndaj kje bi pa sigurno šla. Pred kratkim je bil Pikin festival..to je pa vse.

Direndaj po hiši...ja tudi pri nas je...pa vendar ne v tolikšni meri, da bi blo hudo. Aljažu sproti govorim naj pospravlja za seboj in recimo da deluje. Sicer sm pa polno košaro igrač skrila, ker mu niso bile več zanimive..jih dobi čez čas, ko bojo spet zanimive "nove" user posted image ...trenutno so najbolj IN kocke (une ta velke kot lego) in pa seveda slikanice. Rad pa mi brska po pisalni takrat, ko sm jaz za mizo in kaj pišem- bi on tudi pisa- kot reče user posted image

Zdej pa grem ker moj dragi pride s službe- zdej je v gardi in bo vsako proslavo in praznik na dolžnosti ja in včeraj je bil na Tv. Katjandraž to veš? Zdej ni več tam k je bil.
Jutri me pa pelje v jacuzzi in savno (privat mava rezervirano) in sicer na kmetiji Korošec...če je katera aslišala- tam kjer so snemali Sanjsko žensko...mmmm...komaj čakam user posted image  je pa zelooo lepo...če bi ktera relaxacijo...pejte na njihovo stran.

Lep dan še naprej in še veliko sončka   paapaa

(odgovor članu Princess Mononoke)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
1.11.2007 14:34:27   
fionaP
Na 1. mestu smo!!!user posted image user posted image user posted image

ok, bom nekaj na hitro napisala:

Smo ravno s kosila (od taščice RD), smo se napokali do okroglega. Tudi Nuša je lepo jedla, je ni bilo treba preveč loviti po gostilni.
Doma je pa druga pesem - očitno prihaja čas trme. In nagajanja + vpitja... in plezanja tja, kamor ni treba.
Lestev v otroški sobi moram vedno znova skrivat, ker Nuša spleza gor, potem bi pa kar skočila direkt iz postelje dol. Sploh nobenega strahu ne pozna, dopovedat se ji pa tudi še vsega ne da.
Trenutno obožuje avtomobilčke in vlakce. Začela je čečkat - se prav lepo usede za svojo mizico in "riše".  Od risank ima rada samo Pujso Pepo - to je sposobna pogledat do konca, zanimiv je tudi Vlakec Tomaž. Razveseli se tudi napovednika za risanko - potem jo pa sploh ne gleda, razen če je Pepa.  In seveda Loto - kroglice jo čisto začarajo. Upam da ne bo odvisna od iger na srečo user posted image

Katjandraž: sožalje ob stričevi smrti.
Žaži: user posted image za izpit, da bi šlo pri vseh tako! Lepo se imejta na razvajanju ... saj si ga zaslužila user posted image

Tananejka: kako je bilo na 5moških.com? Midva sva bila tudi zadnjič in je bilo res zabavno, samo starejši Cavazza je imel bolj zamorjeno temo. Sicer pa me je presenetilo (neprijetno, moram rečt), da je bilo med gledalci kar nekaj otrok in to tam nekje od 4 - 8 let. Mislim, da predstava ni primerna za otroke, pa tudi ura je bila pozna.  Ena punčka je sedela skoraj direktno pred mano in sem premišljevala, kaj neki si otrok misli, saj ne razume teh "odraslih" besed - prav bedno, no. user posted image za starše.

Neja: držim pesti zate in da se izkaže pravica in resnica!

Princess Mononoke: tudi pri nas je včasih tako, kot bi šel skozi stanovanje tornado user posted image Veš kaj sem te še hotela vprašati: kaj je pawpaw in magic yellow bus, če bi mi hotela razložiti. Kdaj pa pridete na obisk, vas pridemo počakat na Jožeta Pučnika?

Toliko zaenkrat, pa še drugič kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
2.11.2007 13:08:41   
Peli
Ojla!
Ste pa pisale cele romane...pridne user posted image .

Mi smo včeraj hodili po britofih, nato pa smo šli še do moje tete, Aljaž je bil ful pridn, sploh nism vedla da ga mam, res pa da ma teta 4 otroke - najmlajši je star 4 leta. Bla sm kr mal presenečena, Aljaž mi je že par dni bolj slabo jedu, tam pa se je basal, kot bi ga res že en tedn stradal. Bilo je tud prvič da čez dan ni šel spat.
Drugače pa me kar mal skrbi zarad Aljaža ponoči začne jokat, pa ga sploh ne morm "zbrihtat" kar zavija z očmi in se sploh ne potolaži, včeraj sm ga prav nesla v dnevno sobo in ga postavila na tla, da je počasi k sebi pršu, potem je ob petih zjutraj ponovil, premetava se ko nor in nemogoče da bi spal pri nama, potem je čisto buden - bi kar plezal naokol...user posted image .
Nevem a ma more al kaj user posted image

Aktivnosti za malčke:  to pa res še nism zasledila razen v Tržiški knjižnici imajo uro pravljic, če se ne motim za otroke od 3. leta starosti.

Midva mava danes še atija doma, zjutraj mi je Aljaža vn odpeljal, jaz pa sm šla okna pomivat. je pa zdej kr zanimivo doma pred hišo, Aljaž je non-stop okol ta malih kužkov,jih boža, preklada...pa seveda traktor je zakon, čeprav sm ravno zadnjič mal tasta, pa se je kar mal zamislu. Je dal Aljaža na traktor, potem je hotu imet še zaprta vrata in mu jih je zapru, ni pa pomislil na to da bi se Aljaž lahko zaklenil na traktor, saj samo ročko obrne navzgor user posted image , no tast zdej vsakga posebej opozori na to user posted image .

Neja - upam da ti uspe!

Punce imejte se lepo, mi bomo popoldan mal šibal na sprehod, če ne bo Aljaž do teme spal. user posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
2.11.2007 22:45:36   
Mateja82
Ojla!
Ste bile pridne,ste  veliko napisale.user posted image

Tudi pri nas zgleda grozno po stanovanjuuser posted image   Na skrivaj ji rečemo kar   Enja terminator user posted image  . Jaz sam upam da bo ta faza kmalu minila, ali pa da bo začela vsaj ubogat. Pleza povsod, ničesar se ne boji. Na pult, kuhinjsko mizo, pisalno....prinese si stol potem pa zleze gor in razmetava, pregleduje, zmeče na tla...
Zdaj se trudi da bi vse naredila sama. Danes si je sama olupila mandarino.user posted image
Malo jo daje ljubosumnost na brateca, sploh zvečer. Tud ati mi ne sme več dati poljubčka, ga takoj okrega  " Neee,  Dada neeee"user posted image user posted image   Nič kaj rada me ne deli in prav visi na men.

Od risank je trenutno  najbolj zanimiv Nodi. Po večerih lahko tud pol ure  sedi pri miru in gleda Nodija. Tudi čez dan ga rada gleda samo takrat ne zdrži dolgo, rada pa sliši njegov glas. Men pa se že počasi user posted image  od Nodija. user posted image

Popularne igrače in igre zaenkrat kocke, slikanice, kuhanje in risanje. Najbolj srečna pa je  tako zunaj.

Delavnice :  kolikor vem za naš kraj so razne ustvarjalne delavnice, igrice,  itd... v teh velikih šoping centrih, pravljice pa v knjižnici. Zdaj enkrat bo delavnica z  Nodijem ( njen trenutni idol) samo ne v naši bližini, mogoče pa bo decembra v Celju pa jo bomo peljali gledat. Drugače pa še nismo šli na  delavnice.   Komaj čakam , da bomo lahko šli gledat kakšno lutkovno predstavo ali pa igrico. Zdaj igrajo Mačka Murija.

joj sem spet napisala, če se bo sploh kateri dalo vse to brat...user posted image

p.s še ne morem končat..user posted image  a že kaj razmišljate kaj bosta letos prinesla miiklavž in božiček???

Za Enjo me mika kuhinja ali pa nekaj  gospodinjskega.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 2.11.2007 22:50:24 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
3.11.2007 14:54:13   
neja
Ojlauser posted image

Tudi moja Jana ful rada riše in sicer najraje se vleže na tla in riše leže. Tudi iz vrtca si daje njene ˝risbice˝ na kup in mi jih pokaže, potem pa jih seveda morama odnest domov. Risanke pa še je vedno ne zanimajo kaj preveč. Najbolj pa jo seeda zanima računalnik in bi non-stop klofkala po njem in to ravno takrat, ko je najmanj trebauser posted image .

Kakšni pa so kaj jedci vaši marsovčki in marsovčke? Jana v vrtcu baje ful lepo je, ampak doma pa skoraj nič ne dobim v njo. Očitno tam bolje kuhajouser posted image .

Ej Mateja82, sem tudi jaz že hotela vprašat, kakšne imate kaj ideje za miklavža in božičkauser posted image . Jaz si belim glavo s tem že kar nekaj časa in mi nič pametnega ne pade na pamet, ker itak je pri naši bajti prek preveč igrač, ampak vseeno bo moralo biti nekaj novegauser posted image .
Neja je ful nora na muce (raznorazne) in bo verjetno dobila kakšno...sem si že ogledala eno, ki hodi. Jana pa bo verjetno dobila kužka v takšni varianti. Sem pa videla eno ful dobro muco v interšparu, ki mijavka in miga z glavo ter zapira in odpira oči in je tako nesramno draga ( okrog 70 €), da je Neji verjetno ne bom privoščilauser posted image , čeprav me ful mika. Ampak vseeno je malo too much.
Pol pa še me vsa žlahta sprašuje, kaj naj jima kupijo in me že glava peče od tega, ker res nimam pojma. Bom jim verjetno rekla, naj kakšen € prispevajo v njun šparovček in bo, pa če bo zraven kakšna kinder jajčka bo veselje toliko večje. Ker Neja se že zaveda, da denar nekaj pomeni in je ful rada, če ji kdo kaj da in takoj nese c pikapolonico.

Peli, to kar se tebi dogaja z Aljažem ponoči se je meni pri približno takšni starosti dogajalo z Nejo. Drugače je nisem spravila k sebi kot le tako, da sem jo odnesla prav ven. Hvalabogu, da je bilo poletje in je bilo ponoči zunaj kar toplo. Je pa to trajalo kakšna dva meseca, potem pa jo je minilo. Jaz mislim, da je tudi pri tvojem Aljažu to le neko obdobje, ki ga bo prebolel. Tako, da ne se sekirat in ko se tako joče, ga kar prebudi.

Žaži,  8.12. nikakor ne morem priti na žur, pa vprašanje, če bi v decembru sploh lahko kdaj, saj se bi tudi me štajerke morale dobit. Te pa seveda povabim k nam, če boš utegnila (in seveda tudi druge ste dobrodošle) in ti povem datum, če se kaj zmenimouser posted image .

Tako, sedaj pa gremo gledat od kolegice Hano, ki bo 6. novembra stara 1 mesec in še nisem prispela do nje, ker je vedno od nas bil kdo bolan. Komaj čakam, da jo vidim, ker sem že pozabila, kako majhne so te štručkeuser posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
3.11.2007 16:33:39   
Anonimen
Kuku...
sam na hit...Neja..mam 1 dm-ovo točko user posted image ...ti jo lahko pošljem

(odgovor članu neja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
3.11.2007 18:36:47   
neja
Žaži super...sem vsake veselauser posted image . Ti pošljem naslov. LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
3.11.2007 20:57:16   
Peli
Zdej šele vidm kako je dolgčas če deca ni domauser posted image , ma ni ga šele od pol enih, pride enkrat v zgodnjih jutranjih urah, jutri pa spet... - jest že zdej ne vem kaj počet. No tako zdej lepo čepim za računalnikom.

Upam da bo vsaj Aljaž danes pridno spal, sinoči ga sicer niso dajale more se je pa zbudu ob pol štirih in delal "kigo" - hotu je da mu berem knjigo user posted image , je bil že dost naspan, k je popoldan spal kar 4 ure... no dons sm ga šla rajš po dveh urah zbudit, da bo ponoči mogoče kaj boljše.

Jedec - no ni nevem kakšen, kakšen dan poje več, kakšen dan manj, sladko mu vedno manj laufa, al pa se je že vse sladkarije prenajedu, Ostalo pa je čist odvisn od dneva, sm bla pa zadnjič na 1. novembra kr mal presenečena, že par dni prej ni nevemkolk jedu, ko pa smo pršli k moji teti in je njen mož naredu celo pojedino, pa je Aljaž pojedu tolk, kot včasih v dveh dneh skupej ne.

Miklavž - bo Aljažu prinesel štedilnik s posodicami, ker ful rad "kuha". Zravn bo dobil še zimskega pajacka pa najbrž še kaj, bomo šli pač mal po trgovinah pogledat. Me pa tud moti k me vsi sprašujejo kaj, pa nimam pojma, k ma vsega preveč, za dnar pa jest tud ne morm rečt.
Božička pa najbrž ne bomo imel, vsaj prej pri nas tega nikol nismo imel.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
3.11.2007 22:08:28   
Anonimen
Heloo!

Pa da še js kako napišem.....moj dragi je zaspal pred tv user posted image , Aljaž tudi spi, sicer mal kasneje zadnja 2 dni hodi spat ampak ok.
Včeraj sva si z dragim privoščila romantičn večer. Je blo zelo lepo user posted image ...zebl me je ko cucka, ker je bil jacuzzi zunaj pod milim nebom, gret sva se hodila pa v savno v leseno hiško (naga in bosa do hiške zzzzzzzzzz user posted image ). Vzdušje okrog hišic noro noro- priporočam!

Drugač pa....sm se odločla, da začnem papat KT...in sicer zato, ker se zadnje dni počutm nekako čudno...non stop jem, utrujena ko 100 user posted image , skos bi skakala user posted image  user posted image , joški me bolijo...hmmm...mogoče teta pride...ampak sm jo mela 15. user posted image  user posted image  user posted image  ne vem, ne vem user posted image
Ja no in zdej sm se ustrašla in grem po KT...recept mam že eno leto spravlen, je že zbledel user posted image ...ja in hočm vprašat če ima ktera KT Rigevidon, al pa če jih je mela ktera? Kako se obnesejo?

Neja: Točko ti pošljem v pon. Glede srečanja pa...ja ni blema prletiva z Aljažem, če bom lahko...sam ne na Ptuj user posted image  al pač?? user posted image

Miklavž, Božiček, Dedek Mraz....hja....edn od teh gospodov bo sigurn nekaj prnesu, ker je bil Aljaž v tem letu zelo priden in si zasluži. Ne vemo kaj bo dobil...pomoje kaj za oblečt lepega in kakšno igračo.

Pa še vpr.: Ali se vaši otročki brez problema pustijo oblačit in preoblačit, pa tudi plenico zamenjat? Moj Aljaž tega ne prebavla. Non stop ga morm prepričevat in ga zamotit, da je 30 s pr mir. Isto je z umivanjem zobkov...ne pusti- sam z gazico, tko, da mu sploh ne morm zobkov zadaj očistit user posted image

grem še mal med bukve poškilt, da ne bom zapravla mirnega večera    nočko user posted image

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.