katjandraž
|
Hoj, čveke! Najprej vsem hvala za lepe besede ob stričevi smrti. Prejšnji torek smo ga pokopali, bilo je totalno grozno , bratranec se mi je najbolj smilil, moja mami in teta sta bili tudi čist hin. Moja mami se mi zdi, da se še lep čas ne bo pobrala, se mi zdi, da je še bolj suha kot je bila, pa že prej je bila trlica. No, pa k lepšim zadevam. Ja, ja, pridne ste s pisanjem! Žurka torej bo, komaj čakam! A se pred tem še dobimo na kakšnem popoldanskem čveku z malčki v Koloseju? Ali pa mogoče v petek dopoldne, če ste frej? Jaz imam počitnice, otroka bosta doma, bo pa najbrž delal, tako da, če je katera za, naj sporoči, lahko me tudi pokličete! Skratka, otroka sta v vrtcu, ker bi morala napisati eno seminarsko, pa še začela nisem. Čist sem out, po 100 letih se spravit nekaj spet za šolo delat ... Drugače smo ok, trenutno zdravi (trkam!), edino skoz imamo probleme z Anino ritko. Non stop je vneta, še posebej konec tedna, potem jo čez vikend pozdravimo, v vrtcu pa spet ... Včeraj sem dobila potrdilo zdravnice, da ima Ana s tem težave in če lahko zamenjajo pleničke. Smo zjutraj iz vrtca klicali dobavitelja in bodo šli v Muellerja kupit njihove plenice, take kot uporabljamo doma ! Ana je zgleda občutljiva na gel v pleničkah, Muellerjeve so pa iz vate in ji ustrezajo. postaja čveka, sicer je veliko še ne razumem, vendar je napredek. Končno je spet začela uporabljati besedo ne, vmes je nekaj čsa samo odkimavala , ampak to z zaletom. Pa ful rada poje in pleše, pri vseh stvareh bi bila rada samostojna (hranjenje, previjanje, obuvanje, oblačenje, sama mora svoj nahrbtnik nosit ...) in v vsem želi oponašati Andraža. Zdaj se že kar velikokrat kaj skregata, mala ne špara z ničemer in ga kar klofne, zadnjič ga je celo nagravžno uščipnila, tako da sem jo fejst kregala. Se je drla kot , samo da sem ji rekla, da jo bom po rokci, ker je lumpa; kot da bi vedela, kaj to pomeni . Nič, grem počasi seminarsko začet delat.
|