dulcinea
|
Kljub želji po negrešenju, mi včasih še kak priboljšek kane v usta. Včeraj recimo sem za večerjo jedla solato iz kumar, paradižnika (tega bolj malo, ker se šele navajam na okus - prej mi je bil zanič) in dve hrenovki. Zraven seveda čist majhen košček kruha. Polnozrnat sicer, ma vem da ne paše zraven. Danes za zajtrk sem jedla polnotrnate muslije brez sladkorja iz Špara. Sem bla ful jezna, mal na proizvajalca,mal sama nase, ker ne berem deklaracij. V šparu sem nameravala kupit muslije, ki jih oni pakiraj in so polnozrnati brez sladkorja. Pa je moj zagledal še eno pakungo, tud šparovo (rjavo). Tud piše gor da so vollkorn und ohne zucker (polnozrnati brez sladkorja za une ki ne šprehate). Kupim. Pridem domov in začnem brat. Da je noter toliko in toliko pšeničnih in nevemkerih še žit, pol pa piše suhe banane. No dobr, tisto bi že zbrala ven, saj tolk pa spet ni. Pa piše naprej: med, sladkor.... Me je skor kap. In spodaj v razpredelnici piše 46g OH, od tega 20 sladkorjev. Zdaj pa ne vem, a so to cukri, ki so v sadju in so dovoljeni, al je sladkor dodan Saj vendar na veliko piše na ovitku ohne zucker. No v glavnem danes sem za zajtrk dve breskvice in eno šalčko teh muslijev z mlekom. Kaj bolj sladki od onih v zeleni pakungi niso bli. Kaj pa vem. Zdaj sem pa za kosilce pojedla mal fižolove juhice, potem pa en zrezek in eno skledo fižoletkov s česnom. Njami je blo dobro. Drugače pa čez dan pijem vodo, ki jo imam pred seboj pri računalniku. Ko ne vem, kaj bi napisala, mal vode spijem pa gre spet naprej. Al pa ne. V glavnem da imam vsake pol ure odmor, ko grem lulat. Mavrica, me veseli, da nisem edina, ko ga sračkam kar naprej. Aja, kile ne vem kako stojijo, ker se tukaj (pri lubiju) ne morem tehtat naga. Imajo tehtnico v dnevni. Bo pa doma bolj presenečenje. Upam da ne v negativno stran. Aja drugič. Danes zvečer me je moj povabil na kalamare. Imava namreč obletnico, dve leti, kar sva skupaj. Lep pozdravček, Dulči
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|