rainbow
|
Jutro! 2mama, se opravičujem za narobe informacije; kdo bi si zapomnil vse te menjave pri mb radijih zadnje čase. A da Radio 1 bo crknil? Jih še kar rada poslušam. ti, jaz imam dobesedno enak problem, posebe če sem doma (kot zdaj) ali čez vikend; moram res nehat s tem; kje je tista moja zagnanost lani tanikaa, veš kaj, pri 177 cm imaš že zdaj idealno postavo , je imel Kalbo čisto prav ; no saj ti kar hujšaj, če ti paše, samo ne pretiravat; jaz pri svojih 170cm niti ne želim prit nazaj na kile izpred 10 let; se mi zdi, da se žensko telo spreminja, posebej po porodih, in bom zadovoljna, ko bom prišla na tam 66-67 in to ohranjala. Jaz imam tudi strašno neskladno postavo (hruška ), in če bi ciljala na še manj, bi zgoraj izginila, rit pa bi mi še vedno ostala , tak da no way. Ampak zdaj se brez problema oblečem ozke hlače in majice, samo modrc napihljiv je treba gor dat, pa takoj boljše zgledam Al1*, če se boš kaj oglasila tu, sem na bolniški, moram bit tiho, tipkam pa lahko , tak da se ne čudi, od kod mi čas za visenje tu gor; saj kaj druga tudi počnem, pa zdravim se. Sicer se pa v ponedeljek že naslikam. kaj ste kaj fajnega kuhale???? jaz nimam idej za danes. Pravzaprav idejo imam, nimam pa vseh sestavin.