kjava -> RE: Montignac (14.2.2009 8:16:01)
|
Da malo poročam. Do četrtka sem se kar ok držala, v čet. sem pa nekje delala in so bli za malico ocvrti kroketi in svinjska pečenka v omaki. Itak je bla moka v omaki, tko da sem še krompir jedla, ker nisem hotela komplicirat. Sinoči sem bila pa pri svakinji zvečer in sem jedla bel kruh, pa pršut, sir...pol pa še en košček peciva. Skartka dva dni sem čist zabluzila. Sem pa vseeno zadovoljna, ker sem se že v četrtek odpovedala sladici, pa tudi včeraj je ostalo samo pri enem koščku. Ni bla una varianta-sej sem itak grešila, pa dajmo do konca. No, danes zjutraj je vaga kazala še malo manj, kot včeraj, tako da je mogoče res to, da moraš kakšen kiks narest, da se spet kaj premakne. Držim se že več kot tri tedne in to je zame ful fajn napredek, ker dozdajšnji rekord je bil manj kot teden. Bo pa danes spet bolj B dan- za zajtrk bom imela narastek iz cvetače in brokolija z jajci in kislo smetano, ki mi je ostal od včerajšnjega kosila. Za kosilo bo pa segedin. Se pravi danes mi celo ne botreba dveh stvari kuhat, ampak bomo vsi lahko isto jedli. Dobrodošle vse nove, stare pa ne obupat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]
|
|
|
|