snorlax -> RE: Montignac (19.10.2008 7:37:01)
|
Lumpy, jaz bi po moje umrla, če bi jedla tako malo kot ti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Zato nič ne pišem, kaj jem. Evo, zdajle zajtrkujem 4 kose p.z. kruha, marmelado in kavo b.s. z malo mleka. Na tešče sem popila sok pomaranče. Dopoldan bom pojedla verjetno še kako jabolko. Potem grem k mami na kosilo, kjer bom jedla meso in solato. Popoldan še pa ne vem. Pico zna pa imenitno pripravit Jančika. Drugače pa je fajn, če prej testo oblikuješ in ga malce zapečeš, pa nato obložiš z zelenjavo. Beljakovine seveda odpadejo in s tem tudi sir, jajčka, klobase... Merendina, jaz vsaki rečem, da si mora najprej prebrat knjigo Jem, torej hujšam. Ker je to alfa in omega Montignaca. Brez tega je težje razumet zakaj nečesa ne smemo jesti in zakaj drugo lahko. Krompir ima zelo visok GI, sploh če je pečen. Pa brez skrbi. Ne vem, če je bil kdo večji krompirjevec, kot jaz. Pa ga sploh ne pogrešam. V celem letu ne vem, če ga poskusila 2x. Mene bolj matrajo sladkarije. Torej, popolnoma se moraš izogibati beli moki in izdelkom iz nje, sladkorju (lahko sadni sladkor), rižu (lahko neoluščenega), krompirju in še koruzi, lubenicam, bananam in še čem. Res si preberi knjigo, notri je vse lepo razloženo. Mislim, da jo imajo tule punce tudi v elektronski obliki, pa ti jo lahko katera pošlje. Triš, za testenine velja isto kot pri pici. Ker so OH, brez beljakovin. Torej, brez sira. Testenine in p.z. kus kus z zelenjavno omako so še vedno moja najljubša in najpogostejša jed. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A druge vrste mesa pa ne maraš? Ker komot lahko ješ tudi kakšno pusto govedino, pečenko, kako klobaso... No, jaz sem pa včeraj začela hodit. Odločila sem se, da bom od včeraj naprej hodila vsak dan najmanj eno uro in potem vedno hitreje, tako da upam, da bom do spomladi še oklestila toliko dol, da začnem tako na rahlo tečt. Volja, volja, volja! To je najteže. Da se v vsakem vremenu spraviš ven. Lep dan vsem!
|
|
|
|