Naty*Taja -> RE: Montignac (11.10.2008 14:26:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpy Amaya, niti ne pomisli, vse diete med nosečnostjo so prepovedane, razen tiste , ki jih predpišejo zdravniki, npr. zaradi povečnage krvnega sladkorja.... tudi med dojenjem velja enako. Ko bo vse za tab pa se nam veselo pridruži. Nap! Lumpy, ne bo držalo - ne krive vere učit!! Pa še enkrat (sej vem , da sem že tečna, pa vseeno) TO NI DIETA ampak ZDRAV NAČIN PREHRANE, kar je v nosečnosti samo priporočljivo!! Tak da Amaya kr pogumno, bo tvoj dojenček še bolj zadovoljen. Edino kar bi ti priporočala ne se preveč omejevat, jej kdaj ti paše in kolikor ti paše in rabiš, le prave stvari izbiraj!! Sicer pa če si prebereš knjigo - jem torej hujšam je notri poseben del prav za nosečnice napisano. Preberi, pa boš točno videla. Se pa en tak preobrat pri prehrani zgodi, če nosečnici ugotovijo nosečniški diabetes, tak da če takrat plodu sam rabi, mu tudi tole ne bo škodilo!! Pa glede na to, da obstaja forum tale pa še kak Pušenjakov, po moje ni treba g s o tem spraševat, razen če imaš kak rizičen primer al kej takega - v večini primerov g niso sploh osveščeni o tem. Njih zanima samo če zatekaš, pa beljakovine...in ti standardni podatki, v kolikor ni že orng kej narobe. No v glavnem bom nehala moralizirat - me je mal zaneslo, ker sem imela ravno zaradi tehle zadev probleme z mojo drugorojenko, pa moja g nima pojma..., pa kolegico je čist zafurala..tak da tretjič se prestavim, definitivno! Evo lepo sončno soboto še naprej in vztrajajmo!!
|
|
|
|