puncica -> RE: Montignac (21.7.2008 7:29:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnica Uf, ste seksualno naspidirane ... No, jaz imam pa malo drugačno vprašanje. Kaj naj jem na dopustu, kjer bomo imeli v hotelu polpenzion - zajtrk in večerjo (to bom že nekaj našla zase), vendar pa vem, da bom lačna čez dan in sedaj se ubadam z vprašanjem, kaj naj jem, da bom "zvesta" Montiju? Imate kako idejo? In to bo trajalo 14 dni? Zaenkrat sem odločena, da se montija držim tudi na dopustu, ker imam trenutno ful voljo. Trkam ... Jaz bi se filala s sadjem, bolje kot kak sladoled al pa čoklolada al pa kej druzga, res da punce pravijo da je v sadju ful sladkor ampak meni se zdi vseeno bolje kot pa kakšni kalorični sladoledi, čokolade, štručke in podobno. Pa kaki oreščki jih lahko na plaži grickaš, pa spiješ veliko vode. Pa nikar se ne jezi ker ti je tehtnica en dan pokazala pol kilce več, gre se za vodo, v telesu zadržujemo in sproščamo vodo in en dan je tega več, drug dan je tega manj. Kot drugo pa ti še enkrat polagam, kot tudi punce trdijo ne se vagat vsak dan, ker tako si boš samo zbila samozavest in voljo, vagi se 1× na teden je čist dost, če ti pa ne gre, pa nes tehtnico nekam in je ne imet tam kjer jo imaš ponavadi, al pa ti jo naj tvoj mož skrije, pa ti jo potem da samo enkrat na teden, vem da je glupo ampak če te tako sili k vaganju vsak dan, potem je treba pač tale motilni dejavnik (beri tehtnico) odstranit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Drži se!! Ja pa še to definitivno premalo ješ, jej prava živila in več, potem tudi lačna ne boš več.
|
|
|
|