PiaM
|
Čebelicamaja, držim pesti tudi jaz in da boš kmalu cartala svoje dete!!! Tanaejka, hvala enako za zeleno luč! Kako je kaj pri tebi situacija? In ostalim, ki so po roku: Ribi06, Marec06, Mateja78 in kako je z Miško1?? Se že kaj dogaja? No, danes je pa moj PDP in še vedno čakamo, pa nič... Sem imela danes pregled, ctg o.k , popadkov nič, odprta le 1 prst, MV lepo zaprt in nič zmehčan , UZ tudi vse o.k, tako da se še lepo godi! Nič kaj prevelika ni, čisto vredu, tudi teža je o.k. Je pa rekla, da imam kar lep velik trebu h- poln , a je to verjetno zato, ker sem pri manjših (161 cm) . Je bil možek z mano in je predlagal, da mi nariše malo popadkov na list od CTG-ja, pa nisem bila zato, ker smo po pregledu bili povabljeni k mojim na kosilo... Na pregledu me je pa kar malo zdrmala, tako da me po malem spet šraufa. Nič zato, bomo še že potrpeli teh nekaj dni, da se odloči sama priti na svet. SoncicaT, imaš čisto prav, da hodiš v porodnišnico, jaz bi tud na tvojem mestu! Vidim, da bo pri tebi res verjetno prej in čisto možno je, da se srečava... Jaz sedaj računam nekje sreda ali četrtek, pa ti? Ines, Frizerka in Beti1, lepo da ste nas prišle še malo spodbujat, saj že komaj čakamo, da se skupaj preselimo na forum po porodu! Pestke za nasledjno!!!
|